22/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

22/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:22 Δημιουργία 22/06/18, 12:16

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Αφροδίτη στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο σε νέες κατακτήσεις κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να… συνεχίσεις να έχεις τις επιτυχίες σου κι από εκεί και ύστερα, ό,τι ήθελε προκύψει! Δεν αποκλείεται βέβαια να συναντήσεις κι ένα παλιό σου «αμόρε». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν έχεις λόγους να «ψάχνεσαι», ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να τη «δέσεις» περισσότερο και να μοιραστείς πράγματα με τον άνθρωπό σου.

Ταύρος
Αντικρουόμενες ειδήσεις ή καταστάσεις δε σε βοηθούν να καταλήξεις σε ένα οριστικό συμπέρασμα, είτε για τις δικές σου προθέσεις είτε για τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου και αν δεν έχεις όρεξη για ανεπιθύμητες περιπέτειες, το πιο σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να κλείσεις τα αφτιά σου στις «Σειρήνες» που σε πολιορκούν! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα τα παραπάνω σε… αφορούν δύο φορές!

Δίδυμοι
Το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί, ανεξάρτητα με το αν θα καταλήξει κάπου συγκεκριμένα! Και βέβαια αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να μη δώσεις δικαιώματα, ενώ αν είσαι μόνος/η, προσπάθησε να μην προκαλέσεις αντιζηλίες στο περιβάλλον σου με τις επιλογές ή τη συμπεριφορά σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι στο χέρι σου να «αποδράσεις» από όλα αυτά, επιλέγοντας μια ζεστή φιλική συντροφιά.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, δε θα έπρεπε να σε «τρομάζει» μια σχετικά μεγάλη διαφορά ηλικίας, ούτε βέβαια και μια επανασύνδεση, αφού θα βρεθείς σε παλιά και γνωστά «λημέρια». Ωστόσο, στην παρούσα φάση σίγουρα θέλεις τον χρόνο σου, αφού στα προσωπικά σου υπάρχουν παγίδες που οφείλεις να προσέξεις. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια συγκινησιακή φόρτιση, θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου.

Λέων
Μπορεί να διακηρύσσεις την ανεξαρτησία σου, αλλά τελικά όλα κρίνονται στην πράξη και κινδυνεύεις να περιπέσεις σε ουσιώδεις αντιφάσεις, μπαίνοντας σε μια κατάσταση συναισθηματικής εξάρτησης. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για κάτι παλιό που δεν έχει περάσει ακόμη ή για κάτι τόσο «δυνατό», που τελικά δε θα μπορέσεις να το αντέξεις. Όλα αυτά, ωστόσο, θα κριθούν στη συνέχεια, οπότε έχεις χρόνο για να φλερτάρεις… ασύστολα!

Παρθένος
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια «απωθημένα» που πρέπει να ζήσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα ηλικιακά νέο κι ένα «ώριμο» πρόσωπο, σε κάθε περίπτωση όμως τσέκαρε την περίπτωση να έχει ήδη μια άλλη δέσμευση και ουσιαστικά να σε «παραμυθιάζει»!

Ζυγός
Η ζωή σου θέτει δίλημμα: Να διαλέξεις κάτι «περιπετειώδες» που όμως διατηρεί ανέπαφη την ανεξαρτησία σου ή να μπεις σε μια «κλειστή» σχέση, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και εξαρτήσεις; Και βέβαια το πιθανότερο είναι να «παλαντζάρεις», χωρίς να αποφασίσεις οριστικά, υπάρχει ωστόσο και η μέση λύση το να ανοίξεις, δηλαδή, ένα διπλό «μέτωπο», ώστε να μην αφήσεις καμία πλευρά… παραπονεμένη!

Σκορπιός
Τα ξαφνικά και οι ανατροπές που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε ένα ερωτικό «ξέσπασμα», που θα έχει ως βασική προτεραιότητα την καλοπέρασή σου, κάτι βέβαια που θα γίνει ευκολότερα αν είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η. Αν όμως είσαι κάπως συντηρητικός χαρακτήρας, τότε προέχουν οι συζητήσεις και τα μοιράσματα με δικούς σου ανθρώπους, ώστε να φύγουν οι καημοί σου!

Τοξότης
Μια παλιά και μια νέα επιλογή «κονταροχτυπιούνται» στη ζωή σου και το πρόβλημα είναι ότι δε θα κερδίσει εκείνος/η που σου ταιριάζει πραγματικά, αλλά αυτός/η που ξέρει να «πατάει» στις αδυναμίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι αγκαλιές που θα πάρεις και θα δώσεις παραπέμπουν σε μια «ζεστή» ερωτική επαφή, ανεξάρτητα με το αν θα δημιουργηθούν εξαρτήσεις, που «απειλούν» να σε περιορίσουν.

Αιγόκερως
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για τη συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να κινηθείς με βάση το αίσθημα ελευθερίας σου κι αν δεν το διαθέτεις, τότε να το… εφεύρεις! Υπάρχουν βέβαια και κάποιες συναισθηματικές εξαρτήσεις που καλείσαι να υπερνικήσεις και οι οποίες «καθρεφτίζονται» στην ευαισθησία ενός προσώπου που νοιάζεται για σένα, αλλά σε «πνίγει».

Υδροχόος
Σήμερα, το ζητούμενο είναι να κρατήσεις την διαφορετικότητά σου, κάνοντας κάποιες «τρέλες», χωρίς, ωστόσο, να χάσεις την επαφή σου με τις συναισθηματικές ανάγκες του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Για να το πετύχεις όμως θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του εγωισμού και του… κυνισμού σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, με την Αφροδίτη απέναντί σου, μπορεί να σου συγχωρεθούν πολλά και τελικά ίσως βγεις κι από πάνω.

Ιχθύες
Ο ενεργός Χείρωνας σε «βομβαρδίζει» με έντονα συναισθήματα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να βρεθείς με το ταίρι σου σε μια ερωτική «φωλιά», για να μοιραστείτε χάδια κι αγκαλιές. Αν πάλι είσαι μόνος/η, παίζει δυνατά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, ενώ με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Άρη απέναντί της ο εργασιακός σου χώρος μπορεί εύκολα να γίνει πεδίο ερωτικής δράσης!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε