Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23-24/6/18

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 23-24/6/18

ΖΩΔΙΑ UPD 13:51 Δημιουργία 22/06/18, 13:40

Μια αισθησιακή, μυστηριώδης, αλλά και… καχύποπτη Σελήνη στον Σκορπιό χαρακτηρίζει αυτό το σαββατοκύριακο!

Είναι μια Σελήνη που δεν επιτρέπει την επιπολαιότητα στις σχέσεις, η διαίσθησή μας ενισχύεται και ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμή μας, ενώ στον αισθηματικό τομέα η libido ενισχύεται, ενώ έρχονται νέες γνωριμίες και φλερτ για τους αδέσμευτους, αλλά και εμβάθυνση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, όπως και ξεκαθάρισμα στα… μελανά τους σημεία!

Βεβαίως, κάποιες δύσκολες όψεις που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη το Σάββατο, μπορεί να προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, όμως θα είναι παροδικός και θα ξεπεραστεί γρήγορα, χωρίς να αφήσει σημάδια και… ρωγμές στις σχέσεις.

Το μόνο που θα χρειαστεί προσοχή αυτό το διήμερο, είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, που από τη μια ενισχύει το συναίσθημα, από την άλλη όμως μπορεί να προκαλέσει ζήλια και κτητικότητα, αλλά κι εξουσιαστικές τάσεις στις σχέσεις, φέρνοντας και τις ανάλογες αντιδράσεις από το ταίρι μας. Επίσης, δεν αποκλείεται κάτω από αυτή την όψη να προκύψουν και κάποιοι δεσμοί με… μοιραίο χαρακτήρα, που δεν θα έχουν και την καλύτερη κατάληξη…

ΚΡΙΟΣ
Ένα έντονα συναισθηματικό, αλλά και περίεργο σαββατοκύριακο σε περιμένει, δυναμικέ Κριέ μου! Από τη μια η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα κι από την άλλη η Σελήνη στον Σκορπιό σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη το Σάββατο, μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, αλλά κι έντονο αισθησιασμό! Παρεμπιπτόντως, ενδεχομένως να σε απασχολήσουν και κάποια οικονομικά θέματα, εντείνοντας την ανασφάλειά σου. Όλα αυτά μαζί λοιπόν, ενισχύουν την ευαισθησία σου και αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, έχεις δυο τρόπους να περάσεις το διήμερο: Ή θα αφήσεις τις ανασφάλειες να υπερισχύσουν και θα βγάλεις μια κτητικότητα και μια ζήλια για το ταίρι σου, που θα φέρει καυγάδες, ή θα αξιοποιήσεις το έντονο συναίσθημά σου και την ανεβασμένη σου libido, για να απολαύσεις ένα άκρως αισθησιακό διήμερο! Διαλέγεις και παίρνεις, στο χέρι σου είναι!
Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτή η… απεριόριστη ευαισθησία σου σε κάνει απίστευτα γοητευτικό/ή! Όπου κι αν βρεθείς, θα σε πολιορκούν τα φλερτ και δεν έχεις παρά να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να επιλέξεις το άτομο που θα σου κάνει το… κλικ! Πρόσεξε όμως: πέρνα καλά με το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, αλλά και με την Σελήνη στον Σκορπιό… ποιος σε πιάνει! Η ενέργειά σου ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και η επικοινωνιακή σου διάθεση, έτσι αυτό το καλοκαιρινό διήμερο προβλέπεται… σούπερ! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, με την ανατρεπτική σου διάθεση να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, αλλά και με τη φαντασία και την πρωτοτυπία σου, καταφέρνεις να ενθουσιάσεις το ταίρι σου και να το κάνεις να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή! Το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά, ενώ η σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει στα ύψη!
Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, δεν θα μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα. Εκτός του ότι θα περάσεις τέλεια με τους φίλους σου και θα διασκεδάσεις, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, τα φλερτ θα σε πολιορκούν και δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια γνωριμία, που θα σε συντροφεύει αυτό το καλοκαίρι και… όχι μόνο! Άκου τη διαίσθησή σου, αξιοποίησε τον αισθησιασμό σου και… ευχαριστήσου το!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη από τον Σκορπιό, αγαπημένε μου Δίδυμε, θα προσπαθήσει να στρέψει το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά μην της το επιτρέψεις! Έχεις όλα τα φόντα να περάσεις ένα ερωτικό διήμερο και σε αυτό συνηγορεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα την Κυριακή, που βελτιώνουν την επικοινωνία με το ταίρι σου, αλλά ενισχύουν και τον αισθησιασμό και τη γοητεία σου. Έτσι, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να έρθετε πιο κοντά! Μάλιστα, ο ιδανικός χώρος για να γίνει αυτό είναι η… κρεββατοκάμαρα, όπου πραγματικά μπορείς να μεγαλουργήσεις και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο!
Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να συναντήσεις άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα μ’ εσένα. Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν, όμως το περίεργο είναι πως το ενδιαφέρον σου θα τραβήξει ένα πρόσωπο εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου! Μην το προσπεράσεις, επειδή θα το θεωρήσεις ασύμβατο μ’ εσένα, γιατί μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Σελήνη στον Σκορπιό και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, ο αισθηματικός σου τομέας έρχεται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες που είχαν προκύψει με το ταίρι σου το προηγούμενο διάστημα, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Ωστόσο, με την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, το Σάββατο καλό θα είναι να προσέξεις λίγο τη στάση σου, καθώς ο συναισθηματισμός σου θα κινείται στα όρια και μπορεί να προκαλέσεις ένα εκρηκτικό κλίμα, αν εκδηλώσεις κτητικότητα, ζήλια ή μια τάση να “εξουσιάσεις” και να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση!
Όλα αυτά πάντως, την Κυριακή θα είναι παρελθόν, καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός σου θα είναι στα ύψη, όπως και του/της συντρόφου σου άλλωστε, οπότε το κρεββάτι σας εγγυημένα θα πάρει… φωτιά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα έχεις την ευκαιρία να… ξεδώσεις! Οι φίλοι σου είναι δίπλα σου και θα σε παρακινήσουν να βγείτε και να περάσετε καλά, ενώ η γοητεία σου θα κάνει το θαύμα της και θα φέρει κοντά σου ένα νέο πρόσωπο, που θα σε ξεσηκώσει!

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη από τον Σκορπιό αυτό το σαββατοκύριακο ίσως να προσπαθήσει να σε κάνει πιο εσωστρεφή και μυστηριώδη, αγαπημένε μου Λέοντα, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και κάποια οικογενειακά θέματα προς επίλυση, που θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου! Ευτυχώς όμως, την Κυριακή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα θα σε κάνουν πιο σαφή και άμεσο στην επικοινωνία σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες.
Άλλωστε, ο/η σύντροφός σου είναι πρόθυμος/η να σε βοηθήσει να λύσεις όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί και σε οποιονδήποτε τομέα. Αν του ανοιχτείς, θα δεις ότι όχι μόνο να βρεις έναν σημαντικό σύμμαχο, αλλά και ότι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά, ενώ το πάθος μεταξύ σας θα… φουντώσει! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην υψώνεις τείχη γύρω σου! Βγες έξω από το σπίτι να διασκεδάσεις και άσε τα άτομα που σε πλησιάσουν να σε φλερτάρουν ελεύθερα. Δώσε μια ευκαιρία στον εαυτό σου να σπάσει τον κύκλο της μοναξιάς, σε καλό θα σου βγει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, με την Σελήνη στον Σκορπιό αλλά και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, η κοινωνικότητά σου χτυπάει… κόκκινο! Τώρα, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να… αλλάξεις στρατόπεδο και να περάσεις στους δεσμευμένους! Πώς; Μα με την επικοινωνιακή σου δεινότητα, τη γοητεία και την παιχνιδιάρικη διάθεση που σου χαρίζει αυτό το φεγγάρι. Αν θέλεις τη συμβουλή μου, μη μείνεις στιγμή σπίτι, πάρε τα αγαπημένα σου φιλαράκια και βγείτε να διασκεδάσετε! Θα δεις ότι τα φλερτ θα σε πολιορκούν, εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις τη σωστή επιλογή!
Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να πάρεις το ταίρι σου και να συναντήσετε κοινούς φίλους ή συγγενείς, θα περάσετε τέλεια. Την Κυριακή όμως, κράτησέ την για… τα δυο σας! Μια εκδρομή δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, αφού θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και να αναζωπυρώσει τον έρωτά σας! Αλλά ακόμη κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μια απλή κυριακάτικη βόλτα για καφέ, θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή!

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη κινείται πλέον στον Σκορπιό, αγαπημένε μου Ζυγέ, κι αυτό σημαίνει ότι στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα αυτό το σαββατοκύριακο. Από την άλλη όμως, ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, εντείνοντας το συναίσθημα, αλλά και τη libido σου! Κι εδώ, θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα αφήσεις αυτή την όψη να σε επηρεάσει. Θα της επιτρέψεις να σου δημιουργήσει ανασφάλειες για το ταίρι σου και να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος, οδηγώντας σε στην καχυποψία και στις σκηνές ζηλοτυπίας, που δεν σου πάνε και καθόλου; Ή θα αποφασίσεις να εστιάσεις στον ερωτισμό σου, λύνοντας την όποια διαφωνία και ένταση με το ταίρι σου στο κρεββάτι; Εσύ αποφασίζεις!
Κάτι ανάλογο ισχύει και για σένα που είσαι αδέσμευτος. Μια νέα γνωριμία που έρχεται να σε ξεσηκώσει αυτό το διήμερο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και… κεραυνοβόλος έρωτας, όμως εσύ αντί να ευχαριστηθείς το φλερτ, αρχίζεις να κάνεις αρνητικά σενάρια με το μυαλό σου! Η συμβουλή των άστρων όμως είναι μία! Μπες στο παιχνίδι κι ευχαριστήσου το, σε καλό θα σου βγει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στο ζώδιό σου, αγαπημένε μου Σκορπιέ, ήρθε για να σε βγάλει από την απομόνωση και την απαισιοδοξία και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Ωστόσο, καλό θα είναι να μην την τονώσει περισσότερο από όσο πρέπει, γιατί μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός κι εγωιστής, γεγονός που δεν θα κάνει καλό στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μην ξεχνάς ότι το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό το Σάββατο, μπορεί να τονίσει την… επαναστατική σου διάθεση και να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, γι’ αυτό χαμήλωσε τους τόνους και δώσε περισσότερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου.
Έτσι, μπορείς να περάσεις μαζί του ένα μοναδικό, αισθησιακό, αλλά και διασκεδαστικό σαββατοκύριακο, που θα σου δώσει δύναμη για την εβδομάδα που έρχεται! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι ακατανίκητη αυτό το διήμερο, το νοιώθεις και το βλέπεις στα βλέμματα των θαυμαστών που σε πολιορκούν! Όμως, αν συναντήσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει συναισθηματικά, μην τα περιμένεις όλα από εκείνο! Δείξε κι εσύ το ενδιαφέρον σου, για να μπορέσει κι εκείνο να σε πλησιάσει χωρίς ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, η ευαισθησία σου θα πάρει το πάνω χέρι και κάποια δύσκολα συναισθήματα μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν, στέλνοντας την ανεμελιά σου… περίπατο! Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό, σχηματίζοντας τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη το Σάββατο και αυτές οι δύσκολες όψεις θα ξεσηκώσουν την ανασφάλειά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι. Στην πρώτη περίπτωση, καλό θα είναι να μην πιέζεις το ταίρι σου να σου αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του και μην εκδηλώνεις κτητικότητα και ζήλια, γιατί αυτό θα φέρει εντάσεις και καυγάδες! Αντίθετα, μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αν φτιάξεις εσύ την ανάλογη ατμόσφαιρα!
Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήνεις την καχυποψία σου να καταστρέφει κάθε νέα γνωριμία και κάθε φλερτ που θα προκύπτει, ειδικά την Κυριακή, με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Απόλαυσε το αισθησιακό κλίμα που επικρατεί, χωρίς να κάνεις αρνητικά σενάρια στο μυαλό σου. Δεν είναι κακό να έχεις κάποιες επιφυλάξεις για ένα άτομο που μόλις γνώρισες, αλλά δεν είναι ανάγκη να αφήσεις αυτή την επιφυλακτικότητα να πάρει το πάνω χέρι! Άλλωστε… δεν είναι του χαρακτήρα σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σένα, αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι ένα διήμερο έντασης και πάθους, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Η όψη που σε επηρεάζει περισσότερο είναι η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, που θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα πάθους για το ταίρι σου ή για μια νέα γνωριμία. Το πάθος όμως, ως γνωστόν φέρνει μαζί και ανασφάλειες, ζήλιες και κτητικότητα! Πρόσεξε λοιπόν, γιατί αντί να το εκτονώσεις με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, μπορεί να οδηγηθείς σε καυγάδες και τσακωμούς, που δεν θα είναι δύσκολο να φέρουν ακόμα και τη ρήξη μεταξύ σας.
Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την Σελήνη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Δία το Σάββατο, αλλά και σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, θα βγεις, θα διασκεδάσεις με φίλους και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα, αφού οι κατακτήσεις σου θα είναι πολλές, με την ακτινοβολία και τον μαγνητισμό σου! Πέρνα καλά και… πού ξέρεις, η ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να σε βρει δεσμευμένο/η! Όμως πρόσεξε λίγο, γιατί το άτομο που θα επιλέξεις να ξεκινήσεις τώρα μια σχέση, μπορεί να σκοπεύει να σου βάλει… τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, με την Σελήνη στον Σκορπιό το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο κυρίως στα επαγγελματικά σου, στις υποχρεώσεις και στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Παρόλο που η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και αυτό που θέλεις είναι να περάσεις ένα χαλαρό, τρυφερό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μάλλον δεν θα μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, αφήνοντας το ταίρι σου παραπονεμένο! Όμως, μην ξεχνάς πως… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, γι’ αυτό κάνε έναν καλό προγραμματισμό, ώστε να σου μείνει χρόνος και για τον εαυτό σου, αλλά και για το ταίρι σου.
Άλλωστε, καθώς αυτή η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Δία το Σάββατο, αλλά και τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, σε… σπρώχνει να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι και με τους φίλους σου! Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος. Κράτα χρόνο για τον εαυτό σου, βγες με φίλους, φλέρταρε, πέρνα καλά και είναι σίγουρο ότι οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν! Όμως πρόσεξε: Μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα επαγγελματικά σου, γιατί θα εκτεθείς!

ΙΧΘΥΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό Σκορπιό και τον Ήλιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και αισθησιακό για σένα! Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η γοητεία σου, αλλά και η επικοινωνιακή σου διάθεση και η επιθυμία να ξεφύγεις από την ρουτίνα! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, δεν αποκλείεται να οργανώσεις μια μικρή απόδραση με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει, ενώ θα καταφέρετε να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά απ’ όλους και όλα! Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας εκδρομής, εσύ δεν θα μείνεις λεπτό στο σπίτι. Θα πάρεις το ταίρι σου και θα βρείτε άλλους τρόπους να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε!
Αλλά το σπίτι θα σε δει ούτε εσένα που είσαι αδέσμευτος! Με την κοινωνικότητά σου και την ανατρεπτική σου διάθεση, θα ξεσηκώσεις τους φίλους σου, με τους οποίους θα περάσεις τέλεια! Και όχι μόνο αυτό, αφού με τον ενθουσιασμό και τη γοητεία σου θα καταφέρεις να κάνεις άπειρες νέες γνωριμίες, μέσα στις οποίες μπορεί να κρύβεται κι ένα πρόσωπο, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό ακόμα!

Πηγή: zwdia24.gr

Αν σου άρεσε κάνε