Ερμής στον Λέοντα έως 5/9: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Ερμής στον Λέοντα έως 5/9: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΖΩΔΙΑ UPD 09:24 Δημιουργία 03/07/18, 09:17

Ο Ερμής είναι ο «βασικός ρυθμιστής» των επικοινωνιών μας, των σκέψεών μας, επηρεάζει τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συμφωνίες, τις επαφές μας, τις αποφάσεις μας, την σχέση μας με τα αδέρφια, τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας.

Στις 29 Ιουνίου εισήλθε στο ζώδιο του Λέοντα και από αυτή την θέση μας κάνει παρεούλα για αρκετό καιρό, συγκεκριμένα έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2018. Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου έως και τις 19 Αυγούστου θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την 23η έως την 11η μοίρα, φέρνοντας στην καθημερινότητα μας τα γνωστά επικοινωνιακά τερτίπια που θα μας μπερδέψουν και θα φέρουν τους γνωστούς και αναμενόμενους επαναπροσδιορισμούς σε όλους τους τομείς, μα πολύ παραπάνω στον έρωτα, στις επιθυμίες, στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια....

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από το Λέοντα;

  • Η σκέψη γίνεται δημιουργική, αισιόδοξη γεμάτη εμπνεύσεις
  • Εκφραζόμαστε αυθόρμητα, γενναιόδωρα αλλά και ... θεατρικά
  • Τονισμένη είναι η έπαρση, ο εγωισμός, η υποκειμενικότητα αλλά και υπερβολή στο λόγο
  • Η τέχνη γίνεται μέσο έκφρασης
  • Τα φλερτ και τα κομπλιμέντα έχουν την τιμητική τους
  • Οι επικοινωνίες έχουν ως κίνητρο την χαρά, την διασκέδαση, τον έρωτα
  • Η κοινωνική ζωή είναι αρκετά ενεργή
  • Οι γονείς βελτιώνουν την σχέση με τα παιδιά τους βελτιώνοντας αισθητά την επαφή μαζί τους.
  • Καταστρώνονται μεγαλόπνοα επιχειρηματικά σχέδια

Σημαντικές Στιγμές
30 Ιουνίου: Ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο (1η μοίρα). Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που γεννήθηκαν την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους χρειάζεται να δείξουν προσοχή σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Η κόντρα, η ένταση, οι αντιπαραθέσεις, αλλά και τα ατυχήματα εξαιτίας της υπερεκτίμησης δυνατοτήτων, θα πρέπει να αποφευχθούν. Ως θετική έκβαση αυτής της όψης είναι οι νέες, πρωτοποριακές ιδέες που θα γεννηθούν αυτή την ημέρα.

5 Ιουλίου: Η αντίθεση του Ερμή, με τον Άρη που κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο (8η μοίρα) δημιουργεί τις αιτίες έντονων αμφισβητήσεων και αντιδράσεων, που θα εκφραστούν με τρόπο εγωιστικό, απόλυτο, εκκεντρικό. Προσοχή στην οδήγηση και στην βιασύνη που μπορεί να προκαλέσει ατυχηματάκια. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

9 Ιουλίου , 11 Αυγούστου, 19 Αυγούστου : Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία εντείνει την υπερβολή στις επικοινωνίες. Θα εκδηλωθούν συμπεριφορές έπαρσης, ενώ η επιπολαιότητα θα έχει την τιμητική της. Μεγαλύτερη προσοχή στις 11 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος.Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.


26 Ιουλίου: Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του

9 Αυγούστου: Δύσκολη ημέρα για να μπορούν οι επικοινωνίες να έχουν έναν αποδοτικό και εξελικτικό ρυθμό. Με την σύνοδο του Ήλιου με τον Ανάδρομο Ερμή κυριαρχεί στις επικοινωνίες ο εγωισμός, ενώ δεν λείπουν οι συγχύσεις και τα μπερδέματα που προκύπτουν εξαιτίας της έλλειψης κατανόησης. Επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.

18 Αυγούστου: Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή από το Λέοντα με την Αφροδίτη από το Ζυγό (στην 11η μοίρα) θα φέρει αρκετές επανασυνδέσεις ερωτικών σχέσεων σε αυτή την χρονική περίοδο. Τα ζώδια που θα έχουν θετικές προοπτικές για μία ερωτική επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος είναι οι Λέοντες – Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου.

Κριός
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού μπαίνεις σε μία περίοδο εξωστρέφειας, χαράς, δημιουργικότητας, όπου η σκέψη επικεντρώνεται σε όλους τους τομείς εκείνους που σου δίνουν χαρά, έμπνευση και πληρότητα. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο, τα παιδιά και να βελτιώσεις την επικοινωνία τους μαζί τους. Παράλληλα είναι μία θετική περίοδος για σένα που είσαι ελεύθερος να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να έχεις τα «καλοκαιρινά ραντεβού» σου! Ενασχόληση με την τέχνη, προσκλήσεις και προτάσεις για θέατρο, μουσική, χορό και κοινωνικές δραστηριότητες διασκέδασης είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, θα μπεις στην διαδικασία αναθεωρήσεων για τα αισθηματικά. μία επικοινωνία με άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος είναι πολύ πιθανή.

Ταύρος
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια, στους δικούς σου ανθρώπους, βελτιώνοντας αισθητά την επικοινωνία σου μαζί τους. Το διάστημα αυτό θα έχεις αρκετές συζητήσεις, επαφές, συναντήσεις με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, ενώ μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου είναι και η τακτοποίηση εγγράφων που αφορούν το οίκημα ή την οικογενειακή περιουσία.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, μην αμελείς την σωστή χρήση των οικιακών / ηλεκτρικών συσκευών του σπιτιού. Η επανένωση ή τα νέα με συγγενικά πρόσωπα που είχες να δεις καιρό είναι μέσα στο ρυθμούς αυτών των ημερών.

Δίδυμος
Με τον Ερμή από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, αρχίζεις ήδη να οργανώνεις τις διακοπές σου, είσαι μέσα στην χαρά, στην έμπνευση, στην εξωστρέφεια και το μυαλό σου είναι γεμάτο αισιόδοξες σκέψεις. Το τηλέφωνο χτυπά συχνά, οι προσκλήσεις και οι προτάσεις για διασκέδαση είναι αρκετές ενώ οι νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν. Παράλληλα, με τον Ερμή από αυτή την θέση, μπορείς να βάλεις μπροστά νέα δημιουργικά σχέδια και συμφωνίες ή να έχεις την εμπνευσμένη ιδέα που πραγματικά θα σε βοηθήσει να κάνεις την διαφορά.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Δείξε προσοχή στις επικοινωνίες σου, στο μεταφορικό μέσο, στην οδήγηση, αλλά και στον προγραμματισμό των ταξιδιών σου. Είναι αναμενόμενες κάποιες παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σου , ενώ οι καθυστερήσεις στα σχέδια είναι αναμενόμενες. Οι επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος, είναι πολύ πιθανές σε αυτό το διάστημα.

Καρκίνος
Με τον Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα μπορείς να έχεις τις ιδέες εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις περεταίρω το εισόδημά σου. Υπάρχουν όλες εκείνες οι δημιουργικές εμπνεύσεις που σε βοηθούν να αφοσιωθείς με μεράκι σε όλα αυτά που θέλεις να κατακτήσεις. Είναι ένα ιδανικό διάστημα για να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά, τόσο από τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα έχεις, όσο και τις συνθήκες που θα διαμορφώνονται γύρω σου.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, να αναμένεις κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου. Χρήσιμο είναι να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες και τις σημαντικές αγορές που μπορεί να αποβούν ανώφελες ή και προβληματικές.

Λέων
Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και θα παραμείνει για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού. Οι μέρες του καλοκαιριού γεμίζουν με επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, σκέψεις που σε βοηθούν να δομήσεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό! Διαθέτεις την έμπνευση, την δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα, στοιχεία που σου είναι άκρως απαραίτητα για να προβάλεις τις σκέψεις σου στον κόσμο! Αυτό το καλοκαίρι σίγουρα δεν είναι στάσιμο, αλλά σε προτρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες, να αναθεωρήσεις αλλά και να δομήσεις καλύτερα τις σκέψεις σου αλλά και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά. Νέες γνωριμίες και ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο, μπαίνεις σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και αναθεώρησης σκέψεων. Δεν λείπουν οι αναποδιές και οι καθυστερήσεις σε επικοινωνιακές δραστηριότητες (ταξίδια, μετακινήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις). Είναι ωστόσο μία καλή περίοδος για να παραδειγματιστείς από το χτες και να δομήσεις καλύτερα το σήμερα. Επαφές και επανενώσεις με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο)

Παρθένος
Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου η σκέψη σου είναι δοσμένη σε εκκρεμείς υποθέσεις του παρελθόντος τις οποίες και προσπαθείς να επιλύσεις προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις το επόμενο βήμα. Βρίσκεσαι σε ένα προπαρασκευαστικό στάδιο, όπου ανασυγκροτείς σκέψεις, σχέδια, αποφάσεις περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το επόμενο βήμα. Αυτή την περίοδο ωστόσο, λειτουργείς με περισσότερη εσωστρέφεια, χωρίς να εκφράζεσαι με άνεση στο περιβάλλον , επιλέγοντας να μην ανακοινώνεις τα αμέσως επόμενα βήματα σου. Θα υπάρξουν οι στιγμές (αλλά και οι ειδήσεις) που θα σε προτρέψουν να σταθείς και να υποστηρίξεις ανθρώπους που είναι για σένα σημαντική.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο, θα είναι διάχυτο το αίσθημα της πνευματικής αλλά και ψυχικής κούρασης από καταστάσεις της ζωής σου που έχουν έρθει σε ένα τέλμα. Φόβοι, ανασφάλειες και αδιέξοδες σκέψεις είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους και να σου επιβάλουν την άμεση διαχείρισή τους, η οποία και θα προέλθει με την κατά μέτωπο αντιμετώπιση καταστάσεων του παρελθόντος που συνεχίζουν να έχουν ακόμα επιρροή στο παρόν σου!

Ζυγός
Ο Ερμής από το φιλικό για σένα ζώδιο του Λέοντα, σου χαρίζει ένα επικοινωνιακό καλοκαίρι γεμάτο φίλους, παρέες, διασκέδαση, προσκλήσεις και έντονη κοινωνικότητα. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους και περνάς πολύ όμορφα μαζί τους, διευρύνεις τον κύκλο σου αλλά φλερτάρεις κιόλας μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον. Οι στιγμές μοναξιές φεύγουν, αφού όλο και κάποια ιδέα ή πρόταση πέφτει στο τραπέζι η οποία και σε κάνει να ξεφεύγεις από το συνηθισμένα. Παράλληλα αυτό το διάστημα μπορείς να εκφράσεις πολύ καλύτερα τις επιθυμίες σου και να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις προσωπικές σου προσδοκίες.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, να αναμένεις την συνάντηση σου με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος. Μην ξαφνιαστείς, αν επιστρέψει κοντά σου και ένα πρόσωπο του ερωτικού σου χτες. Δείξε προσοχή μόνο στις συζητήσεις που γίνονται σε κοινωνικούς χώρους, για το λόγο ότι μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις την στιγμή που δεν το περιμένεις.

Σκορπιός
Ο Ερμής περνά στο Λέοντα και σε αυτό το ζώδιο θα παραμείνει σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού στρέφοντας το μυαλό σου σε θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το μέλλον και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου. Αυτό το διάστημα μπορείς να συγκροτήσεις τους στόχους σου, να επικοινωνήσεις τα σχέδιά σου, να οριοθετήσεις τα βήματα που χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ. Μπορείς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν τα μετέπειτα σχέδιά σου. Συνεντεύξεις για εργασία, γνωριμίες που μπορούν να δώσουν υποστήριξη αλλά και επαγγελματικές συμφωνίες είναι το «ατού» σου ιδιαίτερα ως τις 26/7.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, να αναμένεις ότι κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια θα έχουν καθυστέρηση. Προσοχή στις επαγγελματικές διαφωνίες που θα υπάρξουν ενώ καλό είναι να μην καθυστερήσεις για λίγο αργότερα μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή ή ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα σου!

Τοξότης
Με ταξιδιάρικη διάθεση θα είσαι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα σου χαρίζει την αισιοδοξία, την εξωστρέφεια και την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με όλο τον κόσμο! Το διάστημα του καλοκαιριού λοιπόν κάνεις τις μετακινήσεις σου, γνωρίζεις νέους ανθρώπους όλων των ηλικιών ή ακόμα και άλλης εθνικότητας, κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου, δραστηριοποιείσαι σε νέες συμφωνίες ή ακόμα και σε εκπαιδευτικά πρόγραμμα / σεμινάρια. Σε κάθε περίπτωση είσαι σε ετοιμότητα να διευρύνεις τις εμπειρίες σου με κάθε τρόπο. Διευθετήσεις για θέματα νομικής φύσεως ευνοούνται (εκτός του διαστήματος που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος).
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, κάνε έναν καλύτερο προγραμματισμό στις μετακινήσεις και στα ταξίδια σου. Θα έχεις συναντήσεις / επικοινωνίες με άτομα που είχες καιρό να μάθεις νέα τους.

Αιγόκερως
Το διάστημα που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και σε ορθή φορά μπορείς να προβείς σε μία καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου, ερχόμενος σε επαφή και κάνοντας συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να ανασυνταχτείς και να πάρεις μία ανάσα σε αυτό τον τομέα. Διευθετήσεις σε φορολογικά, κληρονομικά τραπεζικά ζητήματα ευνοούνται (το διάστημα που ο Ερμής είναι σε ορθή φορά). Προσοχή στις επιβλητικό και απόλυτο τρόπο έκφρασης σου στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, θα έχεις καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων που αναμένεις από τρίτους. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στην οικονομική διαχείριση ενώ προσπάθησε να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις για καταστάσεις του παρελθόντος.

Υδροχόος
Με τον Ερμή να κινείται όλο το καλοκαίρι στο ζώδιο του Λέοντα, διανύεις μία περίοδο που βελτιώνεται ουσιαστικά η επαφή σου με τους ανθρώπους που διατηρείς μία σταθερή σχέση μαζί τους! Κάνεις νέες γνωριμίες που σε εξιτάρουν, ανανεώνονται οι σχέσεις σου, παίρνεις αποφάσεις για την πορεία και την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών. Σίγουρα λοιπόν μπορείς να έρθεις πιο κοντά είτε με το σύντροφο, είτε με το συνεργάτη στη δουλειά και να νιώσεις αυτό το διάστημα ότι έχετε μία καλή και ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις για ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Θα υπάρξουν επαφές, επικοινωνίες ή και συναντήσεις με άτομο που διατηρούσες σχέση στο παρελθόν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Ιχθύς
Ο Ερμής από το Λέοντα, στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, την φυσική σου κατάσταση. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα αναζητήσεις και θα βρεις τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να περάσεις ένα πιο όμορφο, αρμονικό καλοκαίρι. Θα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις το στυλ σου, να βελτιώσεις την διατροφή σου, να ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα σου και την προσωπική σου ευεξία. Δεν θα λείψουν όμως και οι νέες δημιουργικές ιδέες που θα μπορούν να βελτιώσουν αισθητά το κλίμα στην εργασία σου.
Το διάστημα από τις 26 Ιουλίου ως και τις 19 Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο Λέοντα, δεν θα λείψουν οι αναβολές σε προγράμματα ή και σχέδια της καθημερινότητας. Η εργασία θα εξελίσσεται σε αργούς ρυθμούς, καλό είναι σε αυτό το διάστημα να αποφύγεις τις νέες σημαντικές ενάρξεις.

Αν σου άρεσε κάνε