11/07/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11/07/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:04 Δημιουργία 11/07/18, 11:58

Ο Έρωτας αύριο θα φέρει εκπλήξεις, θετικές αλλαγές, ξαφνικά χαρμόσυνα νέα και κεραυνοβόλα συναισθήματα σε Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Γενικά
Έχεις μπει σε περίοδο, Κριέ, που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν κι αρκετές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι, ώστε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να σκεφτείς αρκετά βαθιά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολύ αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος
Γενικά
Αισθάνεσαι, Ταύρε μου, ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Ζήτα και τη συμβουλή κάποιου δικού σου ατόμου, καθώς θα επικρατήσει μεγάλος προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, Ταύρε, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις, θ’ αποδειχθούν επιτυχείς.

Δίδυμος
Γενικά
Θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα, Δίδυμε. Πρέπει να βάλεις ψηλά στις προτεραιότητές σου αυτό που περισσότερο θέλεις, να το τελειώσεις κι έτσι δε θ’ αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, και συγκεκριμένα τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις σήμερα πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, με το συναίσθημά σου κι όχι τη λογική. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό είναι στον οικονομικό τομέα, να είσαι πολύ προσεκτικός σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

Καρκίνος
Γενικά
Μπορεί αυτό το διάστημα, Καρκίνε, να αισθάνεσαι ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν, ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλές προσπάθειες. Σήμερα, κοίτα να συμπεριφερθείς ψύχραιμα, λογικά και να μην αγχωθείς. Πάνω από όλα, αν γίνει κάτι, σου συνιστώ να το ξανασκεφθείς πολλές φορές, πριν αρχίσεις να κάνεις κινήσεις που δεν πρέπει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις σήμερα, Καρκίνε μου, την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν, Καρκίνε μου, παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Στον οικονομικό τομέα, σήμερα θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για χρηματικές συμφωνίες κι υπογραφή συμβολαίων.

Λέων
Γενικά
Από σήμερα, Λέων, φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις για τα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό από αμφίβολα άτομα. Με οικογενειακά ζητήματα και ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων, μπορείς να σήμερα να ασχοληθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά, Λέων, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σ’ εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα υιοθετώντας χαμηλούς τόνους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχουν σήμερα μερικά προβλήματα με τους συνεργάτες σου, Λέων μου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τις δυσχέρειες που ίσως προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που βοηθούν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, αρχίζουν να προχωρούν με γρήγορο ρυθμό.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο. Καλύτερα ν’ αποφύγεις καινούργια ξεκινήματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν, ανακόπτοντας την ανοδική πορεία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα, Παρθένε. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφο σου και να λύσεις προβλήματα που σ’ απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, για να περάσεις όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις βέβαια κάνεις, πρέπει να είναι καλά μελετημένες από πριν. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις, που δε θα είναι ιδιαίτερα σωστές.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη και πρέπει να προετοιμαστείς, καθώς θα έρθουν πολύ θετικές εξελίξεις στη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ζυγέ, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν σήμερα μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Στον οικονομικό σου τομέα, οφείλεις να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνε

Σκορπιός
Γενικά
Από σήμερα, Σκορπιέ, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Εισέρχεσαι σε μια περίοδο, που θ’ αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι καταστάσεις, Σκορπιέ μου, που μπορεί να σ’ είχαν στενοχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή και, προπάντων, απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων, ενώ θα σου κάνουν προτάσεις που θ’ αποδειχθούν συμφέρουσες.

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα αντιμετωπίσεις μεγάλο ανταγωνισμό, γι’ αυτό οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο. Μην ξεφύγεις καθόλου από το πρόγραμμα που ακολουθείς και σε βεβαιώνω, ότι θα καταφέρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτιδήποτε σχεδιάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μία φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να δώσεις στους συνεργάτες σου την ευκαιρία να τις καταλάβουν. Καλό είναι σήμερα, να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Αιγόκερως
Γενικά
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, Αιγόκερε, είναι πολλές. Πρέπει, με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Μπορείς να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά μπορείς να εμπιστευτείς. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου κι είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις Αιγόκερε να διαιωνίζονται στη σχέση σου καταστάσεις, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου, τη στιγμή που διαθέτεις συναισθηματισμό και διπλωματικότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες αλλά κι η συλλογική δουλειά, ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν ψηλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές και περιττές δαπάνες.

Υδροχόος
Γενικά
Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, Υδροχόε, πρέπει να κάνεις πολλές αλλαγές, ώστε να έχεις ευκολότερα το ποθητό αποτέλεσμα. Μην κάνεις σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μη βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Είσαι σε περίοδο, που οι πλανήτες ευνοούν την επίτευξη των σκοπών σου. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ευχάριστα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που φαίνεται να έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε μου, ό,τι θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, να παρατεθεί με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, ώστε ν’ αποφύγεις τις φασαρίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς
Γενικά
Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, Ιχθύ. Πρέπει όμως να μην προχωρήσεις με βιαστικά βήματα, διότι μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα, θα νιώσεις καλύτερα και θ’ αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα που μπορεί να έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στη δουλειά, Ιχθύ, για να τελειώσεις με θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Προσπάθησε πάντως σήμερα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και, προπάντων, μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις ενέργειες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις όμως σημαντικές αποφάσεις κι απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια, διότι θα γίνουν λανθασμένες ενέργειες, που δε θα σε συμφέρουν.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε