11/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:30 Δημιουργία 11/07/18, 14:18

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η και αναζητάς μια «ποιοτική» σχέση που θα σε «γεμίσει» συναισθηματικά, απλά δεν είναι η… ώρα της! Αντίθετα όμως, μπορείς να περάσεις όμορφα με ένα πρόσωπο που είναι πρόθυμο να σου προσφέρει πολλά, χωρίς να υποχρεώνεσαι σε κάτι. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προβληματιστείς από την συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης, που δε «σέβεται» ούτε το ταίρι σου, ούτε εσένα.

Ταύρος
Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα αλλά, πέρα από τη βελτίωση της ψυχολογίας σου, μπορεί να υπάρξει και κάτι πολύ πιο ουσιαστικό στην προσωπική σου ζωή, ίσως, μάλιστα, κερδίσεις την εύνοια ενός σημαίνοντος προσώπου. Βέβαια, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αρκέσου στις… φιλοφρονήσεις, αφού εύκολα μια «επιπόλαιη» στάση από πλευράς σου, θα μπορούσε να παρεξηγηθεί.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο ζώδιό σου ξεμπλοκάρει την εξέλιξη μιας υπόθεσής σου και σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις αυτό που ζητάς και μάλιστα σχετικά εύκολα! Ακόμη, λοιπόν, κι αν έχεις προβληματιστεί από πρόσφατες εξελίξεις, η συνέχεια θα σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι εύκολο να υπάρξουν «παρατράγουδα», εξ αιτίας της μάλλον ασταθούς συμπεριφοράς σου.

Καρκίνος
Ένα ερωτικό πάθος ίσως εύκολα σε φέρει σε σημείο να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, τα καλά νέα όμως είναι ότι ακόμη κι αν η «κοινή» λογική λέει ότι σε αυτήν τη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, στην περίπτωσή σου ενδεχομένως να γίνει μια εξαίρεση. Ωστόσο, αν κινηθείς παρασκηνιακά ή «λάθρα», τότε μην περιμένεις να μείνουν κρυφά τα… κατορθώματά σου, καθώς ο Δίας θα τα βγάλει όλα στη φόρα!

Λέων
Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή, με σκοπό να σε κάνει να καταλάβεις περισσότερα για τις πραγματικές ανάγκες ή επιθυμίες σου και να απορρίψεις οτιδήποτε δε σε αντιπροσωπεύει. Κι αν τυχόν πιεστείς από τις εξελίξεις ή το ταίρι σου, δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις για ένα διάστημα τη συνταγή «από μακριά κι αγαπημένοι», ώστε να ανανεωθεί κι από τις δύο πλευρές το ερωτικό ενδιαφέρον.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει, ώστε να σου έρθουν όλα βολικά και το μόνο που σου απομένει είναι να μην χαραμίσεις το πλεονέκτημά σου με μια «δεύτερη» επιλογή! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου. Ίσως, μάλιστα, η έκδηλη προτίμηση των άλλων προς το πρόσωπό σου να προκαλέσει ακόμη πιο θερμές εκδηλώσεις από την πλευρά του.

Ζυγός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η κατάσταση μπορεί να γυρίσει εύκολα από «έρωτα» σε «πόλεμο» και το αντίστροφο, είτε εξ αιτίας της δικής σου διάθεσης να φλερτάρεις είτε λόγω κάποιων ανάλογων… αναζητήσεων του/της συντρόφου σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε είναι μάλλον απίθανο να μη μπεις σε μια ερωτική περιπέτεια, που αν και εφήμερη, συνδυάζει το πάθος με την καλοπέραση.

Σκορπιός
Σήμερα, είσαι εξαιρετικά ανήσυχος/η ή επιρρεπής στις προκλήσεις, κάτι, βέβαια, που ενδεχομένως να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική συνεύρεση. Ίσως, μάλιστα, συμβούν όλα σε ένα φιλικό σπίτι. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε η υπερβολική «χαλαρότητα» από το ταίρι σου μπορεί να σε ενοχλήσει τόσο, ώστε να μετατρέψεις μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε πεδίο μάχης, καλό είναι όμως να δείξεις… ανωτερότητα!

Τοξότης
Η ημέρα διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά κι αν μπεις στη διαδικασία μιας νέας σχέσης σίγουρα δε θα το μετανιώσεις, αφού θα περάσεις όμορφα! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να απολαύσεις με το ταίρι σου τα πλεονεκτήματα του «ευ ζην», επειδή όμως ο έρωτας δεν περνά μόνο από την τσέπη ή το στομάχι, αλλά και από την καρδιά, φρόντισε να επιδείξεις και τις πιο ευαίσθητες πτυχές σου.

Αιγόκερως
Το κλίμα στις σχέσεις σου είναι εξαιρετικά θετικό, αφού όλοι… δουλεύουν για σένα! Αν, λοιπόν, έχεις κάτι «στα υπόψη», μη διστάσεις να κάνεις τις κινήσεις σου, ξέροντας όμως ότι σε αυτήν τη φάση προέχει η καλοπέρασή σου κι ότι οι σχέσεις με συναισθηματικό «βάθος» είναι… δυσεύρετες! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να «ξεπορτίσεις» με το ταίρι σου, προς αναζήτηση κι άλλων απολαύσεων.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πολύ πιο ανοικτό/η σε συναισθηματικές προκλήσεις και μεταξύ άλλων μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια υπόθεση που θεωρούσες «τελειωμένη» αλλά, από ό,τι φαίνεται, υπάρχουν ακόμη κάποια κενά ή απορίες που πρέπει να καλυφθούν! Δεν αποκλείεται, επίσης και ένα «θέμα» με μια φιλία σου, που… αίφνης ίσως λάβει άλλες διαστάσεις, μην προσδοκάς, ωστόσο, κάτι με συνέχεια.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη απέναντί σου, αλλά και ο Δίας μπορούν να σου προσφέρουν μια γνήσια ερωτική απόλαυση, πιστοποιώντας ότι έχεις πολλά ακόμη να νοιώσεις και να μάθεις για τις πραγματικές δυνατότητες και επιθυμίες σου! Και βέβαια όση μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων έχεις, τόσο το καλύτερο, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «το παρακάνεις» και βρεθείς μπλεγμένος/η σε παράλληλες ιστορίες, που δε θα ξέρεις πώς να τις «μαζέψεις»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε