12/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:49 Δημιουργία 12/07/18, 15:48

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Ένας φίλος ή μια φίλη φαίνεται να σου ζητά… επιπλέον πράγματα, μπορεί όμως να είσαι κι εσύ που τρέφεις ανάλογα συναισθήματα. Έτσι, το «μπλέξιμο» βρίσκεται προ των πυλών, αν όμως προχωρήσεις στα… περαιτέρω, τότε πιθανόν να «κολλήσεις» άσχημα. Ακόμα, κάτι «παίζει» στον χώρο της εργασίας σου, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα συνηγορούν σε μια περιπέτεια, χωρίς εγγυήσεις σταθερότητας ή διάρκειας.

Ταύρος
Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου προσφέρει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου ή αν είσαι μόνος/η, να μπεις για τα… καλά στο ερωτικό παιχνίδι. Ίσως, μάλιστα, υπάρξει μια «ασυνήθιστα» ραγδαία εξέλιξη, εκείνο όμως που πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο δεν είναι το ρίσκο που θα πάρεις, αλλά οι απανταχού «συμβουλάτορες», αφού μπορεί να παίζουν παιχνίδια σε βάρος σου.

Δίδυμοι
Το να εμπλέκεις τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σου υποθέσεις δεν είναι βέβαια και ότι το ασφαλέστερο, αλλά σε αυτήν τη φάση φαίνεται ότι μπορείς να το πετύχεις, αποκομίζοντας και μια «δυνατή» σεξουαλική εμπειρία! Στη συνέχεια, όμως, δεν αποκλείεται να «φας κόλλημα» και τα πράγματα να γίνουν αρκετά πιο δύσκολα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα… καλά της!

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία σε ταξίδι, η οποία μάλιστα θα «γυρίσει» απροσδόκητα από φιλική σε ερωτική, αλλά ίσως αργότερα να… επανέλθει στην αρχική της μορφή, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτα πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το θέμα είναι να μην κυριαρχηθείς από μηδενιστικές τάσεις, φτιάχνοντας σενάρια που είναι κατασκευάσματα του μυαλού σου.

Λέων
Με τον Άρη απέναντί σου, είναι πιθανό να αναλάβεις… δράση, πληρώνοντας μάλιστα αδρά για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες του προσώπου που σε ενδιαφέρει! Κατά τα άλλα όμως, η εμπλοκή ενός τρίτου στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπερβεί τα όρια και με πρόσχημα το (αμφιλεγόμενο) ενδιαφέρον του για σένα, να σου υπαγορεύσει ενέργειες που δεν σου ταιριάζουν. Αλλά φταις κι εσύ που δίνεις τέτοια δικαιώματα!

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, τότε με την Αφροδίτη «κουμπάρα» όλα δουλεύουν για λογαριασμό σου, με μόνη «ένσταση» το θέμα της διάρκειας μιας σχέσης που παρότι ξεκινά ιδανικά, ίσως τελικά να μην πάει και τόσο… μακριά για λόγους που δεν περνάνε από το χέρι σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως παρασυρμένος/η από ένα πάθος, χάσεις τελείως τον έλεγχο των πραγμάτων και βρεθείς στα πρόθυρα της «παρανομίας».

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον 12ο φυσικό «οίκο» σου εμφανίζει στο διάβα σου πειρασμούς, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις, επειδή όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ως προς την εξέλιξη που θα έχει μελλοντικά, καλό είναι να μη «βουτήξεις» στα βαθιά και τελικά «κολλήσεις» με ένα πρόσωπο, πιστεύοντας λανθασμένα ότι μαζί του θα υλοποιήσεις όλα τα όνειρά σου, αφού μάλλον σε… εφιάλτη θα καταλήξεις!

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και να πας παρακάτω, ίσως, μάλιστα, σε βοηθήσει σε αυτό ένας φίλος ή μια φίλη. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να κλείσεις τα αφτιά σου στους «καλοθελητές», αλλά και να κοντρολάρεις τις δικές σου υποψίες-φοβίες για το ταίρι σου, αφού το «προφανές» μπορεί να είναι τελικά μια μεγάλη παρεξήγηση.

Τοξότης
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να δίνει άλλον «αέρα» στα προσωπικά σου, μάλλον διανύεις ημέρες… δόξας και είτε αφήνεσαι στην περιπέτεια χωρίς να δεσμευτείς είτε το παίρνεις απόφαση και «παραδίνεσαι», μέχρι… αποδείξεως του εναντίου! Το πιθανότερο μάλιστα είναι να συμβεί κάτι στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτήν, ιδιαίτερα αν προκύψει… επαγγελματικό ταξίδι ή meeting!

Αιγόκερως
Με τον Πλούτωνα να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, η «κόλαση» και ο «παράδεισος» είναι εδώ και σε… περιμένουν, αφού είναι μάλλον δύσκολο να ελέγξεις επιθυμίες και πάθη ή να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά σε αυτά που σου προσφέρονται. Η συνέχεια βέβαια θα εξαρτηθεί από το πόσο αντέχεις, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει σίγουρα και ο αστάθμητος παράγων της… άλλης πλευράς!

Υδροχόος
Ο Άρης στο ζώδιό σου ταράζει τα ήρεμα νερά της προσωπικής σου ζωής, φέρνοντάς σε ενώπιον καταστάσεων που χαρακτηρίζονται από αλλεπάλληλες εντάσεις και διεκδικήσεις, είτε με αίσιο τέλος είτε όχι! Βέβαια, με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου τύχει κάτι έκτακτο και… σούπερ αλλά σε κάθε περίπτωση, επιβάλλεται να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και προστασίας στις σεξουαλικές επαφές σου.

Ιχθύες
Οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση μιας σχέσης, να ξέρεις όμως ότι αν αργότερα μετανιώσεις για κάτι, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πάρεις πίσω. Σκέψου, λοιπόν, δύο φορές αυτό που πας να κάνεις, ώστε να μη βρεθείς σε αδιέξοδο. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να διαπιστώσεις κάποια «παρασπονδία» από το ταίρι σου, ικανή να σε οδηγήσει στο να διακόψεις μαζί του, όσο κι αν σου στοιχίσει.

πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε