13/07/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/07/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:02 Δημιουργία 13/07/18, 09:56

Μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο, συνοδευόμενη από μερική έκλειψη Ηλίου και με την συμμετοχή του Πλούτωνα, αρχίζουμε να νιώθουμε την ψυχολογική πίεση του φετινού Καλοκαιριού.

Απώλειες, ρήξεις και συναισθηματικές ανασφάλειες θα έχουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αρχών του 3ου δεκαημέρου, αυτήν την περίοδο…

Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν στην κοινωνική ζωή σου. Θα εκτιμηθείς πάρα πολύ για το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, προκειμένου να λύσεις κάποια ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα. Φρόντισε να κρατήσεις τη δέουσα ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν κατά το παρελθόν στα αισθηματικά σου, Κριέ μου, με τη συζήτηση, αλλά και την αλλαγή στη στάση σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά σου, έχεις φέρει μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε σήμερα να κάνεις άσκοπα έξοδα κι αγορές που δε σου χρειάζονται.

Ταύρος
Γενικά
Μπορείς σήμερα, Ταύρε, και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, αφού διακρίνεσαι από μεγάλη μαχητικότητα. Βρίσκεις τους στόχους που έχεις θέσει από πριν. Σήμερα, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, θα έχεις πολλή ένταση για θέματα, που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Ηρέμησε και σε βεβαιώνω, ότι θα τα καταφέρεις πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Ταύρε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με το σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου, ειδικά τι είναι αυτό που ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, γενικώς θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει σήμερα να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

Δίδυμος
Γενικά
Ξεκινάς τη μέρα σου, Δίδυμε, με μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Κοίταξε μόνο να μετριάσεις κάπως το άγχος σου. Σήμερα, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, μην κάνεις κάποια υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να λες αυτά που νιώθεις. Θα δεις, ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Δίδυμε, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε, Δίδυμε, τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει σήμερα σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην προχωρήσεις σε κάποια βιαστική κίνηση.

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, η διάθεσή σου θ’ αρχίσει να γίνεται πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου κι έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Σήμερα, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που ίσως έρθουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται, αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και, πάνω από όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Καρκίνε, για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, είναι γνωστές σε όλους. Μη χαλαρώσεις και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι πάντως σε περίοδο, που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν, ενισχύοντας τα εισοδήματά σου.

Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, απαιτείται τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις. Μερικές φορές, θα νιώθεις ότι πνίγεσαι και δε θα μπορείς να ξεσπάσεις. Εγώ θα σε συμβούλευα, να προσπαθείς να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Με τη δυναμικότητα που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα που στον παρελθόν ήταν δύσκολα, ενώ θα δεχτείς και την υποστήριξη δικών σου ατόμων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Λέων, σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να δεις παραπάνω τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Λέων μου, και να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά: Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις κι η μεγάλη σου ευαισθησία λειτουργεί σαν παραμορφωτικός φακός, που σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, αλλά για νέες βάσεις, χωρίς να δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σ’ ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε, να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, θα είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις αντοχές του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, Ζυγέ μου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δύο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς βέβαια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές, που είσαι σε θέση να κάνεις.

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, θα προκύψουν πάρα πολλές υποχρεώσεις. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα που δεν υπολόγιζες και θα σε απασχολήσουν αρκετά. Όμως μέρα είναι και θα περάσει. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις, ενώ φαίνεται πως έχεις την ευκαιρία, να αναδιοργανώσεις πολλά απ’ αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σ’ εκνεύριζαν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο, Σκορπιέ, που πολλά θέματα, τα οποία σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα χαλαρά τη μέρα με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Τοξότης
Γενικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Τοξότη, είναι πάρα πολλές και σήμερα η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη. Σήμερα, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, καλύτερα θα ήταν να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Απόφυγε πάντως να κάνεις βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες για σένα.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, οι εξελίξεις γύρω σου θα είναι πολύ γρήγορες. Πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός ν’ ανταμειφθείς για κινήσεις που πραγματοποίησες σε διάφορους τομείς και πως ό,τι κάνεις, θα αναγνωριστεί. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια και αλλαγές που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις σήμερα, Αιγόκερε, πολλούς στόχους που έχεις βάλει, ν’ αρχίσουν να υλοποιούνται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες κι αν θα έχουν επιτυχία. Θα σου παρουσιαστούν ιδέες που βοηθούν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου κι αξίζει να εξετάσεις σοβαρά.

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, κάνε ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή σου, να δεις τι έχεις και πρέπει ν’ αρχίσεις να εκτιμάς, αλλά και ν’ αποφασίσεις τι πρέπει να διώξεις από την καθημερινότητά σου (αρκεί όμως να μην το ποθείς, όταν το χάσεις). Σωστά θεωρείσαι ένα άτομο καλά οργανωμένο, με σαφείς σκέψεις και ιδέες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Υδροχόε μου, να δείξεις αρκετή προσοχή και να μην πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση σήμερα – θα υπάρξουν πιο κατάλληλες μέρες. Εσύ, που δεν είσαι ακόμη σε σχέση, έχεις προσδοκίες και όνειρα που είναι πολύ έντονα. Σε βεβαιώνω ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα υπάρχει η ευκαιρία να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε θέσουν εκτός προγραμματισμού.

Ιχθύς
Γενικά
Θα σου δοθούν, Ιχθύ, πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Σήμερα, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο, μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, ενώ κι αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην συνεχίζεις με το ίδιο τέμπο, Ιχθύ, απορροφημένος από τις ευθύνες στα επαγγελματικά σου και παραμελώντας το ταίρι σου, διότι μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία, τα πράγματα θα εξελιχθούν μόνα τους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες σήμερα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε