13/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:13 Δημιουργία 13/07/18, 15:02

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση γάμου ή συμβίωσης, τότε ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να την «τελειώσει» με… συνοπτικές διαδικασίες και τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, αφού δεν υπάρχει άλλη γιατρειά! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, ανεξάρτητα από τα όποια «βαριά» συμβούν στην οικογένεια ή την καριέρα σου, ο ερωτικός τομέας είναι καθαρός από αρνητικές επιρροές και θα λάβεις αυτό που ζητάς!

Ταύρος
Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου φροντίζει για την καλοπέρασή σου και το κλίμα μπορεί να χαλάσει μόνο αν δώσεις βάση σε λόγια που βάζουν κάποιοι γνωστοί σου ή συγγενείς. Γείρε, λοιπόν, στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι άσε τα παλιά στη λήθη τους. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια νέα κατάσταση, που θα σε καλύψει σε πολλά κι ίσως να εξελιχθεί σε «σχέση ζωής».

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, όσο κι αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει τους ενδοιασμούς του, μπορείς εύκολα να «το φέρεις με τα νερά σου», χρησιμοποιώντας τη σεξουαλικά «ηφαιστειακή» φύση σου, αλλά και την ικανότητά σου στην… παραπλάνηση! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να τη ζήσεις στο έπακρο, μέσα σε μια ερωτική «φωλιά» και μακριά από οτιδήποτε θα μπορούσε να σε αποσπάσει.

Καρκίνος
Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο βέβαια να κλειστείς στο σπίτι ή στις σκέψεις σου. Έλα όμως που ο ενεργός Πλούτωνας έχει… άλλα στο μυαλό του και τελικά δεν αποκλείεται να αδιαφορήσεις για ό,τι όμορφο σου προσφέρεται και να «βυθιστείς» στην απελπισία μιας αρνητικής προοπτικής, βοηθώντας την να… συμβεί!

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, τότε οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στη διερεύνηση καταστάσεων και στην αυτοκριτική σου για ό,τι δεν πήγε καλά, αποφεύγοντας να «ξανοιχτείς» σε μια νέα κατάσταση, που έτσι κι αλλιώς δείχνει αρκετά ανθυγιεινή από ψυχολογικής άποψης. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να τη «δέσεις» ακόμη περισσότερο προσφέροντας στον άνθρωπό σου κάτι που θα τον συγκινήσει.

Παρθένος
Σήμερα, θα έχεις ακόμη μια ευκαιρία για να… εξασκήσεις τη γοητεία σου, αν όμως «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, μάλλον θα «πέσεις» σε μια περίπτωση που είναι πολύ «βαριά» για το γούστο σου! Έχεις πάντως και μια εναλλακτική, να ξαναζήσεις, δηλαδή, έναν παλιό έρωτά σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα, μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικό αδιέξοδο.

Ζυγός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, που όσο να ‘ναι έχει τις παθογένειές της, ενδέχεται να τελειώσει οριστικά, αφήνοντάς σου μια γλυκόπικρη γεύση. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε μυστικά και… κουτσομπολιά «χρωματίζουν» την προσωπική σου ζωή, ίσως, μάλιστα, σου ζητηθεί κι ένα κρυφό ραντεβού, φαίνεται όμως ότι οι ουσιαστικές προτεραιότητές σου είναι επαγγελματικές και τελικά δεν μένει και πολύς χρόνος για τα υπόλοιπα.

Σκορπιός
Με τον Πλούτωνα να κυριαρχεί στις εξελίξεις, το μυαλό σου βασανίζεται με το πώς θα ήταν τα πράγματα, αν δεν είχε γίνει το άλφα αλλά το βήτα κλπ… Όλη αυτή η «ανασκόπηση» όμως μπορεί να «ξύσει πληγές» και ωφελεί μόνο στην περίπτωση που επισημάνεις και διορθώσεις τα όποια λάθη και τους άστοχους χειρισμούς σου. Πάντως, με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, τον πρώτο λόγο έχουν για σένα οι φιλικές σχέσεις και οι παρέες.

Τοξότης
Μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου όπου και όπως θέλεις! Επιπλέον, με την έκλειψη να επηρεάζει την σεξουαλικότητά σου, είναι πιθανό να βιώσεις κάτι μοναδικό, πρόσεξε όμως, μήπως μπλέξεις και με άτομα ή κυκλώματα που θα σε εκμεταλλευθούν.

Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου δεν αφήνει περιθώρια για ημίμετρα, οπότε «ή ταν ή επί τας» κι αυτό έχει να κάνει είτε με την οριστική διακοπή μιας κατάστασης είτε με την πλήρη «παράδοσή» σου σε μια νέα σχέση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενδεχομένως να σου επιφυλάσσει κι ένα… τυχερό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ενώ υπάρχει και το διαδίκτυο, που μπορείς να το αξιοποιήσεις αναλόγως!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει επιρρεπή σε απολαύσεις κι αν αφεθείς στα κελεύσματά της, το πιθανότερο είναι να βιώσεις κάτι όμορφο, ίσως, μάλιστα, το «πρόσωπο» σχετίζεται με τη δουλειά σου. Από την στιγμή όμως που πρόκειται για μια νέα κατάκτηση, θα πρέπει να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και προστασίας, αφού με την έκλειψη δημιουργούνται κίνδυνοι για την υγεία σου και δεν ξέρεις τι θα σου… ξημερώσει!

Ιχθύες
Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη απέναντί σου αυξάνει τη γοητεία σου κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα κι όσο λιγότερες δεσμεύσεις έχεις, τόσο το καλύτερο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση πρόσεξε, μήπως τελικά βρεθείς να παίζεις σε «διπλό ταμπλό». Από την άλλη, ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το θέμα είναι αν θα δεις το «ποτήρι» μισοάδειο ή μισογεμάτο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε