16/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:42 Δημιουργία 16/07/18, 13:34

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η παρουσία σου… ανάβει φωτιές, αλλά ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς με περισσή «καπατσοσύνη» μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα τρίτο πρόσωπο, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν επιθυμείς μπερδέματα. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε καλείσαι να διακρίνεις τους κόλακες από εκείνον/η που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, χωρίς να σε στολίζει με κοσμητικά επίθετα και λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, δείχνει εξαιρετικά απίθανο το να παραμείνεις σε αυτό το καθεστώς! Ίσως, μάλιστα, να έρθεις πολύ κοντά με ένα «αναγνωρίσιμο» πρόσωπο, που δείχνει γοητευμένο από την παρουσία σου. Από εκεί και ύστερα όμως, δεν είναι καθόλου βέβαιη η δρομολόγηση ενός δεσμού με «βάθος», αφού η κοινωνική ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Αν πάλι είσαι ήδη σε σχέση, μπορείς να την ανανεώσεις με… σκέρτσα και νάζια!

Δίδυμοι
Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις το «καθεστώς» της προσωπικής σου ζωής, αν όμως προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, το πιθανότερο είναι πως αυτή η «άνοιξη», μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε «χειμώνα», εξ αιτίας καταστάσεων ή συμπεριφορών που όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, παραμένουν αναλλοίωτα κι ας τα έχεις… ξεχάσει! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μείνε σε αυτά που σας ενώνουν κι όχι σε εκείνα που σας χωρίζουν.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή απλά κάποιος/α θα μεσολαβήσει για να έρθετε σε επαφή. Επιπλέον, θα συγκεντρώσεις αρκετά κολακευτικά σχόλια, αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο αλλά και στο διαδίκτυο. Αν, πάλι, είσαι δεσμευμένος/η θα χαρείς να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου ό,τι σας ενδιαφέρει, διώχνοντας μακριά σκοτούρες και προβληματισμούς.

Λέων
Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να κάνεις πολλά και… γρήγορα, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος. Και δεν υπάρχει κανείς λόγος να αρνηθείς να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία, αφού, έτσι κι αλλιώς, η ένταση σε «περιτριγυρίζει» κι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να δράσεις ως «κυνηγός» και να επιλέξεις εσύ το… αντικείμενο του πόθου σου, παρά να περιμένεις να σου «την πέσουν» και απλά να θρέψεις τη ματαιοδοξία σου!

Παρθένος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλει σε γνωριμίες που δεν κρύβουν πλέον πίσω τους κάτι το προβληματικό κι αυτό ανυψώνει το ηθικό σου, αλλά δεν αρκεί για να νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος/η. Κάποια στιγμή θα πρέπει να διαλέξεις τον άνθρωπό σου, ώστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την ανανεώσεις μέσα από ευχάριστες δράσεις και μια πλούσια κοινωνική ζωή.

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες που αξίζεις για να βρεις έναν/μια σύντροφο, έστω κι αν προς το παρόν όλα γίνονται παρασκηνιακά, αφού στο εγγύς μέλλον θα δικαιωθείς. Φρόντισε μόνο να φυλάξεις τα νώτα σου από «καλοθελητές», που είτε από… συνήθεια είτε από πρόθεση λειτουργούν σε βάρος της ευτυχίας σου και σε συμβουλεύουν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια ή τις δικές τους κρυφές επιθυμίες.

Σκορπιός
Κάποιος σε παρακινεί και σε ενθαρρύνει να κάνεις το «μεγάλο βήμα», ελέγχεται, ωστόσο, ως προς το κατά πόσο σου λέει την αλήθεια ή απλά προσπαθεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία τελικά θα μετανιώσεις. Επιπλέον, αν φιλοξενηθείς σε ξένο περιβάλλον ή αντίθετα φιλοξενήσεις εσύ κόσμο στο σπίτι σου, το πιθανότερο είναι να προκύψει κάτι σούπερ ερωτικό, το πρόβλημα όμως είναι ότι μπορεί και να μη... θέλεις!

Τοξότης
Σήμερα, ίσως διαπιστώσεις ότι είσαι… περιζήτητος/η, όμως το ερώτημα είναι αν όλο αυτό μπορείς να το «εξαργυρώσεις» και με μια σχέση, που δε θα βασίζεται στη δημόσια εικόνα σου αλλά σε μια συναισθηματική ουσία. Κι αυτό γιατί, η αφορμή κι η αιτία του «σουξέ» που έχεις είναι η επαγγελματική σου άνοδος, κάτι που σημαίνει ότι ως… φτωχός/η ή άσημος/η, πιθανότατα δε θα είχες την ανάλογη αντιμετώπιση.

Αιγόκερως
Τα προσόντα σου έλκουν περισσότερους θαυμαστές ή θαυμάστριες, ωστόσο, η αμεσότητα των «προσφορών» δεν συνάδει με τους πιο αργούς χρόνους σου σε συναισθηματικά ζητήματα, ίσως, λοιπόν, χάσεις μια ευκαιρία, εξ αιτίας του σκεπτικισμού σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τα «μαύρα σύννεφα», που είχαν μαζευτεί φαίνεται να διαλύονται, μαζί τους και όλα εκείνα που «μαύρισαν» την ψυχή σου!

Υδροχόος
Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει τα «πάνω» του και τα «κάτω» του, τα οποία, μάλιστα, είναι… διαδοχικά! Αν, λοιπόν, σήμερα νιώθεις κούραση από μια πρόσφατη εξέλιξη, πολύ σύντομα θα αναθαρρήσεις. Ίσως, δε, προκύψει κάτι με ένα πρόσωπο, που σε γοητεύει ή το γοητεύεις… εγκεφαλικά και συνάμα ανταποκρίνεται και στις ερωτικές επιθυμίες σου, με τη συνέχιση όμως της σχέσης σας να είναι αμφίβολη.

Ιχθύες
Οι επαφές σου αυξάνονται και πληθύνονται, κάτι βέβαια που σε χαροποιεί ιδιαίτερα, το ερώτημα όμως είναι αν όλη αυτή η κινητικότητα εμπεριέχει και κάτι πιο ουσιαστικό στα προσωπικά σου ή πρόκειται μόνο για ένα «παζάρι» που θα αναλωθεί σε διαπραγματεύσεις, αφού ναι μεν υπάρχει χαρά, αλλά όχι απαραίτητα και το βάθος που αναζητάς. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, γίνε πιο «σικ» για το ταίρι σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε