17/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:31 Δημιουργία 17/07/18, 12:54

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα νεαρό άτομο κι ένα άλλο μεγαλύτερης ηλικίας, ίσως, μάλιστα, πρόκειται για μια επανασύνδεση κι όχι για κάτι εντελώς νέο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως κάποια «επαναφορά» ή αναμόχλευση καταστάσεων του παρελθόντος δημιουργήσει τελικά αρνητικό κλίμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φαίνεται πως θα βγουν στη φόρα οι ευαισθησίες σου.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου, θα υπάρξουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά σου, ίσως, μάλιστα, μπουν οι βάσεις μιας σχέσης που θα σε καλύψει σε πολλά επίπεδα, αφού συγκεντρώνει τόσο συναισθηματικά, όσο και λειτουργικά πλεονεκτήματα. Μένει βέβαια το οικονομικό σκέλος, αλλά κι αυτό μπορεί να καλυφθεί μια χαρά από τον Δία στον Σκορπιό, οπότε μην… κάθεσαι!

Δίδυμοι
Αν αναζητάς μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, μην αδημονείς, αφού το «άστρο» σου θα λάμψει μετά τις αρχές Αυγούστου. Σήμερα, ωστόσο, ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να σου προσφέρει την ψυχική ηρεμία και την ασφάλεια που ζητάς, περισσότερο όμως ως φίλος/η. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι πιθανό να περάσεις όμορφες στιγμές με μια παρέα, αναπολώντας καταστάσεις του παρελθόντος.

Καρκίνος
Με δεδομένη την ευαίσθητη ψυχολογία σου, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε μια επιλογή που καλύπτει κυρίως την ανάγκη σου για αγκαλιά ή προστασία κι επειδή οι… προσφορές δε θα λείψουν, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε τουλάχιστον να μην προχωρήσεις πέρα από εκείνο το σημείο, που θα κάνει πολύ πιο δύσκολη την επιστροφή σου στην «κανονικότητα». Αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε… καλή διασκέδαση!

Λέων
Φαίνεται πως νοσταλγείς κάποιες παλιές, καλές στιγμές κι αν είσαι μόνος/η, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος, πρόσεξε όμως, μήπως «βουλιάξεις» στο συναίσθημα, αδυνατώντας τελικά να δεις τα… αυτονόητα! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την ενδυναμώσεις, μέσα από την αναβίωση ή την αναπόληση ευχάριστων καταστάσεων του παρελθόντος, ξεχνώντας όλα εκείνα που μπορεί να σε πλήγωσαν.

Παρθένος
Η προσωπική σου ζωή είναι μάλλον μοιρασμένη ανάμεσα σε λογικές και αισθήματα, με την κάθε πλευρά να εκπροσωπείται από τον δικό της υποψήφιο και να διεκδικεί το μερτικό της στη ζωή σου! Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να βρεθείς σε δίλημμα, αλλά είναι η δύναμη της… αγκαλιάς που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου! Και μακάρι να πετύχεις το «δύο σε ένα», μην μπερδεύεις, ωστόσο, τον έρωτα με την συμπόνια.

Ζυγός
Αν είσαι σε μια σχέση, ένα προσωρινό αδιέξοδο μπορεί να σε κάνει να στραφείς για… συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, ίσως όμως να συμβεί το ίδιο και από την πλευρά του/της συντρόφου σου! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, θα σου γίνει μια πρόταση που σίγουρα έχει τις προοπτικές της για μια προσωπική αποκατάσταση, αλλά με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αυτό δεν πρόκειται να γίνει, πριν περάσεις από την «βάσανο» μιας διεκδίκησης.

Σκορπιός
Η «ολοκληρωτική» αγκαλιά σου είναι το ουσιαστικότερο «όπλο» σου στην «μάχη» των σχέσεων, με δεδομένη όμως την τάση σου να προδιαγράφεις τα χαρακτηριστικά και την πορεία μιας σχέσης, χωρίς να… ρωτάς το ταίρι σου, μια αρχική «νίκη» μπορεί τελικά να σου βγει «ξινή». Αντίθετα, στο φιλικό σου περιβάλλον θα βρεις πολύ πιο «υγιεινές» καταστάσεις και καλό είναι να μείνεις σε αυτές, χωρίς περαιτέρω… αναζητήσεις!

Τοξότης
Είναι από τις φορές που το «για πάντα δικός/η σου», αποκτά νόημα και ουσία, αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι πραγματικά για μια σχέση τέτοιου τύπου, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε αυτό που σου συμβαίνει, είναι πιθανό, μάλιστα, να προκύψει μια επανασύνδεση με έναν παλιό έρωτά σου. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να συζητήσεις με το ταίρι σου καταστάσεις του παρελθόντος που… χρήζουν διευκρινίσεων!

Αιγόκερως
Ίσως βρεθείς σε αμηχανία από την πολύ «θερμή» αντίδραση ενός προσώπου που ενδιαφέρεται για σένα, αλλά συνάμα έχει κι έναν ευαίσθητο ψυχικό κόσμο. Και σε μια τέτοια περίπτωση, η συνήθως «ρεαλιστική» προσέγγισή σου μπορεί να φέρει αποτέλεσμα μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν ταξιδέψεις θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για μια ρομαντική ερωτική περιπέτεια.

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό «οίκο» σου, κάτι… σέξι τρέχει στον χώρο της δουλειάς σου ή με ένα πρόσωπο που σου παρέχει υπηρεσίες, ίσως, μάλιστα, οδηγηθείς στην αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος ή τουλάχιστον σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Ωστόσο, με τον Άρη στο ζώδιό σου, είναι δύσκολο να υπάρξει σταθερότητα και διάρκεια στα προσωπικά σου, οπότε μην τρέφεις για την ώρα μεγάλες προσδοκίες.

Ιχθύες
Σήμερα, μπορεί να διχαστείς ανάμεσα στην ανάγκη σου να «φανείς» στο κοινωνικό πεδίο και την επιθυμία σου να «χαθείς» σε μια αγκαλιά, κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να τα κάνεις και τα δύο! Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα παλιό σου αμόρε κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό συνιστά… πρόβλημα, πολύ περισσότερο που δεν είσαι σε θέση να πάρεις μια «σκληρή» απόφαση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε