19/07/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

19/07/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:23 Δημιουργία 19/07/18, 10:20

Σελήνη Εξάγωνο με Ερμή σήμερα και το συναίσθημα εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο από τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου!

Προσοχή μόνο στα ψυχικά σκαμπανεβάσματα και στις συναισθηματικές πιέσεις, ιδίως από τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου, λόγω του Τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα!

Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, σε περιμένουν αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κι αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά, χωρίς να κολλάς τόσο πολύ τις λεπτομέρειες. Άλλωστε, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, μπορούν να πάνε καλύτερα από όσο είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που ίσως έχει αυτή την περίοδο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Κριέ, αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα συμβούν μερικά γεγονότα που θα σε προβληματίσουν ψυχικά. Ευτυχώς όμως, τελικά πάντα κάτι κάνεις και σώζεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Η έντονη δραστηριότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που σου έχουν δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις. Πέρνα αυτό το βράδυ χαλαρά και με δικά σου πρόσωπα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις σήμερα, Ταύρε, θα είναι πολύ μεγάλη, ενώ κι ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια σχέση, που θα είναι έτσι όπως την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Ταύρε, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να ξεμπλοκάρεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα η σημερινή. Απόφυγε τις σπατάλες και προτίμησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Δίδυμος
Γενικά
Θέλεις, Δίδυμε, να κάνεις σημαντικές αλλαγές σε τομείς και θέματα, που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά. Θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες κι είναι αυτές που περίμενες. Σήμερα όμως, καλύτερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου, Δίδυμε. Χρήσιμο είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις βιαστικές συμφωνίες. Απέναντι σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

Καρκίνος
Γενικά
Κάποια γεγονότα, Καρκίνε μου, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και τις ιδέες που είχες. Επίσης, ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις την πορεία σου, για να ρυθμίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγάλο ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς, Καρκίνε μου, θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη μέρα σου, Καρκίνε, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μ’ αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας ένα μεγάλο φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, σε τομείς που μέχρι τώρα βρίσκονταν σε στασιμότητα. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται για να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Η επικοινωνία σου (λόγω του Ερμή που είναι στο ζώδιό σου) θα είναι στο μέγιστό της βαθμό. Άρχισε σιγά - σιγά να βάζεις νέους στόχους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Λέων μου, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα, Λέων, κι η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις, ενώ η μέρα ευνοεί και τις επαγγελματικές συζητήσεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν κι επιπλέον θα κλείσεις χρήσιμες συμφωνίες.

Παρθένος
Γενικά
Η διάθεσή σου σήμερα, Παρθένε, θα είναι πραγματικά καλή και θα επιχειρήσεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα που μέχρι τώρα δεν προχωρούσαν. Ξεκινάει μια περίοδος, κατά την οποία θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βάλεις σε μια τάξη ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Σήμερα, μείνε μακριά από υπερβολές και καταστάσεις που ίσως σε κουράσουν ψυχικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να τακτοποιήσεις ζητήματα που σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις έντονο δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ζυγός
Γενικά
Η διάθεσή σου σήμερα, Ζυγέ μου, δε θα είναι και τόσο καλή κι αυτό θα σε κάνει να βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Φρόντισε να μην απαισιοδοξείς, διαφορετικά δε θα ανταπεξέλθεις στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις κι οι οποίες είναι πάρα πολλές. Δείξε διαλλακτικότητα σε ενδεχόμενες συζητήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος, Ζυγέ μου. Αναρωτήσου μήπως φταις εσύ κι η εγωκεντρική συμπεριφορά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, Ζυγέ, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν κι οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που ίσως έχεις σε ζητήματα νόμου.

Σκορπιός
Γενικά
Μια μέρα γεμάτη με πάρα πολλές υποχρεώσεις, Σκορπιέ, για θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Απόφυγε πάντως να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί κι αν θέλεις να τα βάλεις όλα σε μια σειρά, φρόντισε να προγραμματιστείς. Ο δυναμισμός σου θα είναι τέτοιος, που σήμερα θα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο οτιδήποτε σε απασχολήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις λίγη σύγχυση από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Σκορπιέ. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις, Σκορπιέ, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχιστούν κι εσύ θα βρίσκεσαι σε ένταση. Να ξέρεις όμως, ότι οι δυσκολίες είναι στο τέλος τους και τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης
Γενικά
Έχεις πολύ άγχος, Τοξότη μου, για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είναι σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Τοξότη, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα δεις τους συνεργάτες σου πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε θέματα, που θέλεις να τελειώσεις κι είναι στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, δε θα προχωρήσουν άμεσα. Μην απορρίψεις ακόμη κάτι, κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να αποφύγεις την τάση για υπερβολή και παράβλεψη λεπτομερειών. Αν δεις με θετικό τρόπο αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, θα βρεις πολύ καλούς τρόπους για να τ’ αντιμετωπίσεις. Απόφυγε να επηρεαστείς από προσωρινές καταστάσεις, στις οποίες ούτως ή άλλως μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις πλήρως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν μέσα σου κάποια ερωτηματικά για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Αιγόκερε. Καλό είναι να μην έχεις κάποιο «ύφος», που υποδεικνύει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους, Αιγόκερε, για να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να προσπεράσεις. Θα συνεχιστεί το έντονο άγχος τα οικονομικά σου, που σήμερα θα σε απασχολήσουν πολύ. Έχουν αρχίσει πάντως να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

Υδροχόος
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, Υδροχόε μου, προσπαθεί να σε αφυπνίσει από μερικούς παραλογισμούς, για να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις γύρω από άτομα και καταστάσεις. Η αστάθεια που υπάρχει αυτή την περίοδο, σ’ εκνευρίζει και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. Κινήσου με πολύ προγραμματισμό και σκέψη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, Υδροχόε, σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν, ώστε να βελτιωθεί η σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα σήμερα χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Υδροχόε, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, μη βιαστείς να απαντήσεις. Μην κάνεις κάποια χρηματική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Ιχθύς
Γενικά
Κάποια καλά γεγονότα που θα συμβούν, Ιχθύ, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα έβλεπες αρνητικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κατάλληλα τη θετικότητα σου, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα έρθουν ευκαιρίες για επιτυχία κι ευόδωση των σχεδίων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Ιχθύ, μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές συνθήκες να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα ξεκινήσει μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για καινούργιες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Ιχθύ, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Συνεχίζεις, δυστυχώς, στο ίδιο τέμπο, ξοδεύοντας πολλά χρήματα και κάνοντας κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε