19/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

19/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:20 Δημιουργία 19/07/18, 15:14

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως κάτι «παίζει» στην δουλειά σου, ωστόσο ο τύπος σχέσης ή προσωπικότητας που έλκεις δεν σου ταιριάζει κι αν προχωρήσεις περισσότερο αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι τα μειονεκτήματα είναι πιο πολλά από τα πλεονεκτήματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δώσε μεγαλύτερη σημασία στα αιτήματα ή τα παράπονα του/της συντρόφου σου, αφού έχει ανάγκη από συμπαράσταση.

Ταύρος
Ανήκεις στην κατηγορία των ευνοημένων της περιόδου, αφού τα πράγματα εξελίσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σου. Ακόμη λοιπόν κι αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, το πρόβλημα όμως είναι το… τι γίνεται μετά, αφού φαίνεται να υπάρχουν θέματα, που αργά ή γρήγορα θα σκιάσουν την ευτυχία σου. Επιπλέον, καλό είναι να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής.

Δίδυμοι
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος/α «βάζει λόγια» προσπαθώντας να διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή, είτε επειδή έχει ίδιες βλέψεις, είτε από ζήλεια. Άσε τους άλλους όμως να λένε τα δικά τους και μην εξομοιώνεσαι μαζί τους, παρασυρμένος/η από την περιέργειά σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε περιόρισε τις… ορέξεις σου, αφού έλκεις μάλλον προβληματικές καταστάσεις.

Καρκίνος
Σε αυτήν την φάση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου χωρίς να υπολογίσεις τις γνώμες των άλλων και τα «πρέπει» που αναστέλλουν την χαρά σου. Δείξε λοιπόν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις, από την στιγμή που θα… τολμήσεις να ζητήσεις κάτι περισσότερο για σένα!

Λέων
Ο Άρης απέναντί σου εντείνει τον ανταγωνισμό αλλά και τον… εγωισμό σου και τελικά κινδυνεύεις μόνο και μόνο από πείσμα να μπεις σε μια σχέση που είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί», αφού υπάρχουν ανειλημμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στα προβλήματα που ζητούν λύσεις, ξέροντας πως στην αγάπη δεν χωρούν εγωισμοί και παιχνίδια κυριαρχίας.

Παρθένος
Το να παίρνεις τον εαυτό σου αλλά και τις καταστάσεις που βιώνεις πολύ στα… σοβαρά, στην πραγματικότητα δεν βοηθά πουθενά, ίσα-ίσα που οι πεποιθήσεις και τα «κολλήματά» σου σε εγκλωβίζουν σε έναν φαύλο κύκλο. Κι αν τυχόν νιώσεις να πιέζεσαι δεν έχεις παρά να αναζητήσεις διέξοδο στις γνωριμίες σου, που σήμερα όχι μόνον σε στηρίζουν αλλά ίσως να σου προσφέρουν κι εναλλακτικές που θα σε χαλαρώσουν.

Ζυγός
Φαίνεται πως δίπλα σου βρίσκεται ένα άνθρωπος πρόθυμος να σου σταθεί και να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, εσύ όμως μάλλον δεν συγκινείσαι και τόσο, αφού το μυαλό σου «τρέχει» αλλού, ίσως μάλιστα σε μια υπόθεση του παρελθόντος. Κι επειδή αν συνεχίσεις έτσι, δεν γλιτώνεις με τίποτα μια «παράλληλη» κατάσταση, φρόντισε να πάρεις εγκαίρως τις αποφάσεις σου και κυρίως να μην διογκώνεις λεπτομέρειες όπως σε… συμφέρει!

Σκορπιός
Αν είσαι ακόμη μόνος/η, τις ευκαιρίες σου τις είχες και θα τις έχεις, σήμερα όμως καλείσαι να δράσεις κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο ανταλλάσσοντας απόψεις με άτομα που θα μπορούσαν να σε συντροφέψουν πιο «στενά» αλλά το όλο θέμα απαιτεί μια σειρά από διαπραγματεύσεις, αφού ναι μεν οι προοπτικές είναι θετικές ως προς την καλοπέρασή σου αλλά φαίνεται να λείπει το βάθος συναισθημάτων που αναζητάς.

Τοξότης
Οι κανόνες που διέπουν τις σχέσεις είναι εντελώς διαφορετικοί από εκείνους που ισχύουν στα επαγγελματικά σου και καλό είναι να μην συγχέεις τα πράγματα, αφού μια «χρήσιμη» σχέση του σήμερα, αύριο θα γίνει αφόρητα… βαρετή! Ας μην κάνεις λοιπόν τέτοιες υποχωρήσεις. Το καλύτερο πάντως για σένα είναι να απέχεις από κάθε είδους ερωτοτροπία, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα βρεθείς να λύνεις προβλήματα άλλων.

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η και «ψάχνεσαι» είναι αρκετά δύσκολο να καταλήξεις σε ένα πρόσωπο, αφού εκείνο που προέχει είναι η κατάταξη και η μελέτη» των επιλογών που σου προσφέρονται. Επιπλέον, αν «εξέλθεις», το πιθανότερο είναι να πέσεις σε μια προβληματική περίπτωση ή απλά να πλήξεις, οπότε «κάτσε στα αβγά σου»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στην συζήτηση θεμάτων που την διέπουν.

Υδροχόος
Στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να σταθεροποιηθείς κάπου, αφού μάλλον δεν ξέρεις τι ζητάς ακριβώς! Κόψε λοιπόν… ταχύτητα και ψάξε μέσα σου για να βρεις την αλήθεια σου, κι όταν τα καταφέρεις, τότε αυτή θα «καθρεφτιστεί» και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Επιπλέον, κάνε κράτει και στον σεξουαλικό τομέα αφού είναι πιθανό να υπάρξει μια σεξουαλική δυσλειτουργία, λόγω υπερβολικού άγχους.

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η, ίσως να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σε «ξεκλειδώσει» αλλά παράλληλα θα σε… βασανίσει, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην συνειδητοποίηση των ορίων αλλά και της αλήθειας σου! Ενδέχεται μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α, με μια… ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στα πρακτικά θέματα, αφήνοντας για αργότερα τις πολλές… αγκαλιές!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε