20/07/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

20/07/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:27 Δημιουργία 20/07/18, 08:25

Προσοχή σήμερα στα συναισθηματικά ξεσπάσματα, στην κυκλοθυμία, τα νεύρα και την οξυθυμία για τους Σταθερούς του 1ου δεκαημέρου!

Η Σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιεί Τετράγωνο με τον Άρη και Αντίθεση με τον Ουρανό!

Κριός
Γενικά
Σήμερα, Κριέ, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό κι αποφασιστικότητα, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια και προχώρα μπροστά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου, για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού αυτή η μέρα δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Θα πετύχεις καλές συνεργασίες, οι οποίες θα σ’ ευχαριστήσουν. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και πιεστικά θέματα να τακτοποιήσεις, κι αυτά πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις κάτι και προπάντων μην αφήσεις το παραμικρό για αύριο.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα αισθάνεσαι πολύ καλά και θ’ αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Ο Ερμής από το Λέοντα σ’ ευνοεί σε όλες τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Σου προτείνω να τολμήσεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, αφού μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για θέματα που σ’ ενδιαφέρουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε μου, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, προερχόμενα κυρίως από τη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό όμως που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Δίδυμος
Γενικά
Μπορεί, Δίδυμέ μου, να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειας σου. Καλό είναι, να μην κάνεις σήμερα συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, αφού μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σου, ώστε να εξασφαλίσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Δίδυμέ μου, και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Δίδυμε, πηγαίνουν μια χαρά. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να σε πιάνουν οι ανασφάλειες σου κι ο πανικός. Οι βάσεις που έχεις θέσει είναι πολύ γερές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό είναι να συγκρατηθείς απέναντι σε όλα τα έξοδα, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Καρκίνος
Γενικά
Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, Καρκίνε, θα είναι πολλές και καλές, προσφέροντάς σου λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια, για να διορθώσεις αρκετά ζητήματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις κάπως πιεστικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Καρκίνε, θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις σκληρά λόγια σε συνεργάτες σου, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, τις οποίες, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, αφού υπάρχουν παγίδες που δύσκολα θα αντιληφθείς.

Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς και να διώξεις από πάνω σου πράγματα, που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογία. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό είναι να σκεφτείς αρκετά, εξετάζοντας αν είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που ίσως φέρουν ρίσκο στα κεκτημένα σου. Η μέρα δεν προσφέρεται για οικονομικές συναλλαγές.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Κοίταξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και πρόσεξε τη διατροφή σου, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου κι η πορεία της θα είναι πιο σταθερή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Παρθένε, πηγαίνει πολύ καλά, αλλά πρέπει να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μπαίνεις σε μία περίοδο, που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα πρέπει να έχεις μελετήσει όλες τις κινήσεις σου, επειδή τα πράγματα δε θα έρχονται στρωτά και όπως θα ήθελες. Μην εκνευριστείς με ενδεχόμενες αναβολές, αφού είναι τελείως προσωρινές. Σκέψου πώς πρέπει να πράξεις. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και μην αφήσεις τους συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν, αποσυντονίζοντας τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες, Ζυγέ μου, αλλά και το πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, οπότε φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, σήμερα να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο αυτή τη μέρα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

Σκορπιός
Γενικά
Μίλησε σήμερα, Σκορπιέ, με άτομα που εκτιμάς και ξέρεις ότι η συμβουλή που θα σου δώσουν, θα σου φανεί πολύ χρήσιμη απέναντι σε προβλήματά σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά, κι όχι με τη συναισθηματικότητα που έχεις κι οδηγεί σε λάθος αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, Σκορπιέ, θα αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις, Σκορπιέ μου, κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που δε θα είναι απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Τοξότη μου, και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, διαφορετικά στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Πάνω απ’ όλα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις για όλα τα θέματα που σε απασχολούν με δικά σου άτομα, ώστε να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη μου, σε ό,τι έχεις να πεις στο σύντροφό σου, να είσαι ήρεμος και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από κοντά του. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα με ειλικρίνεια, για να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα τα υπερβολικά πράγματα, Τοξότη, και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μείνε μακριά από άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις. Μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, φρόντισε να βάλεις κάποια πράγματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους και να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να την κυνηγήσεις. Μόνο έτσι θα αντλήσεις την ικανοποίηση που αξίζεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις σε άλλους τομείς, Αιγόκερέ μου, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει σήμερα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συμφωνίες και τις υπογραφές τους.

Υδροχόος
Γενικά
Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα, Υδροχόε, για τις αλλαγές που επιθυμείς και δεν ήξερες πότε να ξεκινήσεις. Αποτελεί επίσης την αφετηρία μιας μεγάλης εξέλιξης, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτή τη στιγμή να το πιστέψεις, λόγω των καταστάσεων που πολιορκούν την ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα, Υδροχόε, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αφού στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Ιχθύς
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα, να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ιχθύ μου, σ’ έχει βάλει σε σκέψεις. Μη δείξεις με τη στάση σου, ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά και έσοδα, θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε