20/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

20/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:00 Δημιουργία 20/07/18, 12:52

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Ο Ερμής στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει χώρο για να «παίξεις» και να περάσεις όμορφα, στα πλαίσια μιας βολικής «δημιουργικής ασάφειας»! Τα υπόλοιπα βέβαια θα εξαρτηθούν από το αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή όχι, αφού στην πρώτη περίπτωση, το πολύ «χαλαρό» κλίμα, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην συνέχεια, ενώ στην δεύτερη κάποιες «σούπερ» υποσχέσεις που δίνονται είναι απλά για το… θεαθήναι!

Ταύρος
Είσαι στα… πολύ «πάνω σου» και η καλή ψυχολογία σου είναι βέβαιο πως θα επηρεάσει θετικά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ωστόσο αν είσαι μόνος/η κι ένα πρόσωπο εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα, το σωστό θα ήταν να το θεωρήσεις ένα μάλλον ασταθές άτομο, που υπόσχεται πολλά στα πλαίσια μιας εφήμερης ευτυχίας. Αν βέβαια ξεγελαστείς και δεις το θέμα πιο σοβαρά, τότε το πιθανότερο είναι να διαψευστείς.

Δίδυμοι
Κινείσαι μεταξύ αλήθειας και ψέματος, με διάθεση κυρίως να «παίξεις» αλλά αυτή η συμπεριφορά μπορεί να «σου κάτσει» κάπως στραβά, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια ανάλαφρη διάθεση με σένα κι αν τα πράγματα σοβαρέψουν μπορεί να βρεθείς σε αμήχανη θέση. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτού του είδους η συμπεριφορά μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου και κληθείς να δώσεις εξηγήσεις!

Καρκίνος
Είτε ταξιδέψεις, είτε μείνεις… εκεί που είσαι, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, ανεξάρτητα με το πώς θα καταλήξει. Κι αν μεν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να αρκεστείς σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και στις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις που δεν… κοστίζουν και τίποτα! Στην περίπτωση βέβαια που είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, είναι μια πολύ καλή αρχή για τα περαιτέρω.

Λέων
Όποιος/α προσπαθεί να σε περιορίσει ή να σε ελέγξει μάλλον… ματαιοπονεί! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις σώνει και καλά κάποιες «βλέψεις» κι αν μαζευτούν «σύννεφα» στην σχέση σου, δεν έχεις παρά να το εξηγήσεις στον άνθρωπο σου. Ωστόσο, αν έχεις «λερωμένη την φωλιά σου», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες που δεν σε… συμφέρουν κι εύκολα ένα «παιχνίδι» θα εξελιχθεί σε… δράμα!

Παρθένος
Κάποιος/α σε περιτριγυρίζει, χωρίς όμως να έχει απαραίτητα και «σοβαρό» σκοπό. Είναι πάντως στην διακριτική σου ευχέρεια να ενδώσεις ή όχι σε μια τέτοια πρόκληση, που το πιθανότερο είναι να εκδηλωθεί στον χώρο της εργασίας σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε απλά να το διασκεδάσεις με το ταίρι σου, δείχνοντάς σου πώς όσοι/ες κι αν σε φλερτάρουν, εσύ έχεις μάτια μόνο για εκείνο!

Ζυγός
Ο Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε προβλήματα φίλων κάτι που μπορεί μεν να βάλει σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές επιδιώξεις σου, δεν αποκλείεται όμως να «επωφεληθείς» από μια κρίση και να αποκτήσεις ταίρι, έστω και στα πλαίσια μιας… παρηγοριάς! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να «ανακατευτείς με τα πίτουρα», αφού οι «κότες» παραμονεύουν!

Σκορπιός
Αναζητάς μια ποικιλία στην ερωτική σου ζωή κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Ίσως μάλιστα να γίνουν πολλά μέσα σε μια παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση, ύστερα από την κατανάλωση… αλκοόλ! Πρόσεξε μόνον μην «παραμυθιαστείς» από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, αφού έτσι κι αλλιώς η κατάσταση παραμένει ασαφής και το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος στις εκτιμήσεις σου.

Τοξότης
Το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται πεδίο ερώτων αλλά και… κουτσομπολιών και δεν αποκλείεται να θεωρηθείς εμπλεκόμενος/η σε καταστάσεις για τις οποίες δεν γνωρίζεις τίποτε! Ίσως όμως να φταις κι εσύ με την ασαφή στάση που τηρείς και το «αδιόρατο» φλερτάρισμα που σε χαρακτηρίζει. Πέραν αυτών όμως δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις, οπότε φρόντισε να το διασκεδάσεις, χωρίς να δίνεις σημασία στο τι λέει ο ένας κι ο άλλος.

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα σχέση η οποία μάλιστα θα σου φανεί «πολύ καλή για να είναι αληθινή» και σίγουρα θα χρειαστεί να «το ψάξεις» περισσότερο, αφού πίσω από την «βιτρίνα» μπορεί να κρύβονται και πράγματα που δεν θα σου αρέσουν. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις μια αισθησιακή ατμόσφαιρα, που θα κάνει ακόμη πιο «σούπερ» την κατάσταση!

Υδροχόος
Ο Ερμής στον 7ο ηλιακό «οίκο» σου, σε κάνει το επίκεντρο της προσοχής των άλλων χωρίς μάλιστα να κάνεις και πολλά πράγματα για αυτό. Αλλά όσο πιθανό είναι να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με λεπτούς τρόπους και φυσική ευγένεια, άλλο τόσο είναι να «παραμυθιαστείς», πέφτοντας θύμα υποσχέσεων που δίνονται απλά και μόνον για να σε «τουμπάρουν». Καλός ο ρομαντισμός λοιπόν αλλά μέχρι ένα σημείο!

Ιχθύες
Ακόμη κι αν απλά «παίζεις», οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» ή «ασαφείς», που αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να συλλέξεις πληροφορίες, τηλέφωνα και διευθύνσεις για μια… δύσκολη ώρα! Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια επίσκεψη ή φιλοξενία, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και «σκηνές», ύστερα από την αποκάλυψη μιας κρυφής «προσέγγισης»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε