Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων σήμερα, 23 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων σήμερα, 23 Ιουλίου 2018

ΖΩΔΙΑ UPD 11:51 Δημιουργία 23/07/18, 11:49

Κριός

Ο Άρης «βιάζεται» να σου… ξαναφέρει μια γνωριμία που πραγματικά αξίζει τον κόπο, τουλάχιστον ως προς την δυναμική της και προέρχεται από το φιλικό σου περιβάλλον. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι «δυνατές» στιγμές με το ταίρι σου μπορεί να πάρουν… ανεπιθύμητη μορφή εξ αιτίας της αντιπαράθεσης των εγωισμών σας ή ενός «ανακατέματος» στο οποίο πρωταγωνιστούν φίλοι και γνωστοί.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου, ωστόσο με τον Δία απέναντί σου να σε «τσιγκλάει». το θέμα δεν είναι αν αρέσεις ή όχι αλλά το ποια μπορεί να είναι η ποιότητα μιας σχέσης. Το ορμητικό πάθος συνήθως δεν συνάδει ούτε με την αξιοπιστία ούτε με την διάρκεια, οπότε μάλλον θα πρέπει να διαλέξεις… ένα από τα δύο! Αν δε είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε να περιμένεις… αναταραχές!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη απέναντί σου, όλα τείνουν να αλλάξουν στην προσωπική σου ζωή και μένει σε σένα να διαχειριστείς με τον πιο σωστό τρόπο τις προκλήσεις που θα σου τύχουν. Και βέβαια μπορείς να «ξεδώσεις», χωρίς να έχεις απαιτήσεις για κάτι περισσότερο, επειδή όμως το σύμπαν κάνει τα δικά του… σχέδια, δεν αποκλείεται τελικά μια «περιπετειούλα» να εξελιχθεί πολύ πιο σοβαρά από όσο υπολόγιζες.

Καρκίνος

Σε περίπτωση που ταλαιπωρείσαι ή ταλαιπωρήθηκες πρόσφατα, μάλλον ήρθε η στιγμή για να «ρεφάρεις» με μια σχέση, που έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για σένα, αφού συνδυάζει τον έρωτα με το παιχνίδι και τα πνευματικά ενδιαφέροντα! Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να απαλλαγείς οριστικά από τα βαρίδια του παρελθόντος, διευθετώντας μια «τοξική» κατάσταση που εξακολουθεί να σε επηρεάζει.

Λέων

Είτε είσαι μόνος/η, είτε… όχι, ο ανάδρομος Άρης απέναντί σου μπορεί να σου… ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει ανοικτούς «λογαριασμούς». Και τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές για να «κλείσει» η υπόθεση, με… σεξουαλικό τρόπο, έστω κι αν όλα κρατήσουν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, απειλείται άμεσα η συνέχιση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης.

Παρθένος

Η εγκεφαλικότητά σου και τα νοητικά «κολλήματα», που συχνά εμποδίζουν την ευτυχία σου, πρόκειται να «βρουν τον δάσκαλό τους» σε ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο να σου «βγάλει» τον καλύτερο εαυτό σου, ίσως μάλιστα να το συναντήσεις σε ταξίδι ή να πρόκειται για κάποιον/α που ζει στο εξωτερικό! Και παρότι, μένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες, δεν θα αργήσει ο καιρός που θα νιώσεις πραγματικά ευτυχής!

Ζυγός

Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου να είναι πότε στα «πάνω» του και πότε στα «κάτω» του, ότι σου αρέσει το πρωί μπορεί να το απεχθάνεσαι το βράδυ και κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα ήταν σοφό να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα. Μπορεί όμως να βρεις μια… εφήμερη ανταπόκριση, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο είχε συμβεί «κάτι» στο παρελθόν και τώρα επανέρχεται!

Σκορπιός

Η αισιόδοξη διάθεσή σου σε κάνει να μην έχεις αίσθηση των όποιων προβλημάτων, αφού θεωρείς ότι όλα αντιμετωπίζονται. Τελικά όμως είναι πιθανό να μπλέξεις με ένα πρόσωπο που έχει μεν κοινωνικό και οικονομικό κύρος αλλά και «κολλήματα» με το παρελθόν του ή παλιές αμαρτίες!. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και σκέφτεσαι να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, δεν θες και πολύ για να ξεχάσεις οτιδήποτε σε έχει απασχολήσει πρόσφατα και να αφοσιωθείς ολόψυχα σε μια νέα, όσο και… παλιά γνωριμία! Ίσως μάλιστα το χαρμόσυνο γεγονός να συμβεί σε ένα reunion ή σε ένα ταξίδι, σε κάθε περίπτωση όμως έχεις καλές πιθανότητες για να ευτυχήσεις. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά τα φλερτ και τα παιχνίδια σου την οδηγήσουν σε κρίση.

Αιγόκερως

Πάνω που νόμιζες ότι όλα είναι… τακτοποιημένα και στην θέση τους, πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, σε καλούν να ξαναζήσεις παλιές στιγμές! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα φιλικό reunion, που θα γίνει αφορμή για μια επανασύνδεση και επί προσωπικού. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, πρόσεξε μήπως όλη αυτή η «κινητικότητα» έχει συνέπειες στην σχέση σου, ιδιαίτερα αν κάποιες αγκαλιές… παραείναι φιλικές!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στο ζώδιό σου θα σου προσφέρει μια ακόμη ευκαιρία να περάσεις καλά, ίσως μάλιστα να προκύψει μια επανασύνδεση και σε μια τέτοια περίπτωση, μην διστάσεις να κάνεις μια «επανεκκίνηση», με περισσότερες… αγκαλιές, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στην συνέχεια! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε ένα παλιό «θεματάκι» σου, μπορεί να την αποσταθεροποιήσει προσωρινά.

Ιχθείς

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι θετικές και σημαντικές κι έρχονται ως μια φυσική συνέπεια της καλής ψυχολογίας σου. Αν μάλιστα έχεις κατά νου να «δέσεις» την ζωή σου με ένα πρόσωπο, το σύμπαν είναι… μαζί σου, αρκεί να ξεκαθαρίσεις οριστικά μια υπόθεση του παρελθόντος για να μην «κουβαλάς» υπόλοιπα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «το κάψεις» με το ταίρι σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε