09/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

09/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:32 Δημιουργία 09/08/18, 15:24

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεθείς σε δίλημμα για το αν θα διαλέξεις κάτι «περιπετειώδες» που όμως διατηρεί ανέπαφη την αυτονομία σου ή αν θα μπεις σε μια «κλειστή» σχέση, πλούσια σε συναισθήματα αλλά και εξαρτήσεις. Το σύμπαν πάντως σου συνιστά να περιμένεις λίγο ακόμη, μέχρι δηλαδή να απαλλαγεί η Αφροδίτη από την… σκιά του Κρόνου, αφού οι επιλογές σου θα διευρυνθούν και θα σου προκύψει κάτι πολύ καλύτερο!

Ταύρος
Η ημέρα δεν προσφέρεται και τόσο για ερωτικές «περιπτύξεις» κι αν είχες κατά νου να βρεθείς πιο… κοντά με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μάλλον θα απογοητευτείς αφού οι συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν, εκτός βέβαια κι αν πρόκειται για την συνδρομή σου σε προβλήματα που «τρέχουν» και το κάνουν να νιώθει άσχημα. Ακόμη, φαίνεται πως το περιεχόμενο ενός μηνύματος δεν θα είναι το…. ποθούμενο!

Δίδυμοι
Μια «πολλά υποσχόμενη» κατάσταση με έναν «δικό σου» άνθρωπο μπορεί να εξελιχθεί σε ανταλλαγή… κριτικής ή κατηγοριών, με συνέπεια να χαλάσει το όποιο καλό κλίμα. Αντίθετα αν συμβουλέψεις άλλους/ες για το τι πρέπει να κάνουν, οι προτροπές σου θα αποδειχθούν εύστοχες. Σε καμία περίπτωση πάντως μην εμπλέξεις τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου, αφού το πιθανότερο είναι να… χάσεις και στα δύο!

Καρκίνος
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται πως δεν θα μπορέσεις να την χαρείς, εξ αιτίας κάποιων εμποδίων ή υποχρεώσεων, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσεις και μια απογοήτευση ή να διαψευστούν οι προσδοκίες σου. Αν πάλι «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός, μόνον στην περίπτωση που πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά… χρονάκια, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση θα πας γυρεύοντας για προβλήματα!

Λέων
Μπορείς να «παίξεις» όσο θέλεις μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, οι πιθανότητές σου ωστόσο για κάτι… καλό είναι αισθητά μειωμένες. Μάλιστα, μια είδηση που περιμένεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, είτε θα έρθει «κατόπιν εορτής», είτε δεν θα είναι αυτή που επιθυμείς. Επιπλέον, κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε κρατούν μακριά από τις χαρές του έρωτα αλλά εδώ είναι που ισχύει το «κάθε πράγμα στον καιρό του»!

Παρθένος
«Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», πρόσεξε λοιπόν μην ρισκάρεις ή υπερβείς τα όρια σου, επιχειρώντας κάτι για το οποίο ούτε έτοιμος/η είσαι αλλά ούτε και γνώστης των καταστάσεων. Αντίθετα αν δώσεις προτεραιότητα στις κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου, μπορεί μεν να αποκομίσεις κούραση και επιπλέον άγχη αλλά θα γλιτώσεις από… άλλους μπελάδες!

Ζυγός
Με τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα να τρέχουν, που… καιρός για έρωτες! Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για μια συζήτηση σε ρεαλιστική βάση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αποφεύγοντας ωστόσο να ακολουθήσεις την εύκολη οδό της κριτικής των πεπραγμένων του/της. Επιπλέον, σε κάθε περίπτωση καλό είναι να πάρεις τον χρόνο σου και να μην πιέζεις τις καταστάσεις, περιμένοντας καλύτερες μέρες…

Σκορπιός
Σήμερα το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά προβλήματα άλλων, δίνοντας συμβουλές και κατευθύνσεις, εφ’ όσον βέβαια σου ζητηθεί. Δεν αποκλείεται ωστόσο να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για μια δική σου υπόθεση που εκτυλίσσεται… κρυφά και σίγουρα έχει τα θέματα και τους καημούς της! Αν όμως κρίνεις ότι δεν έχει ελπίδες να ευοδωθεί, τότε καλά θα κάνεις να την ξεχάσεις, πριν σε πάρει από κάτω.

Τοξότης
Η ημέρα δεν προσφέρεται για… ερωτοδουλειές, αφού μπορεί να προκύψουν μία σειρά από αναποδιές που θα τα μετατρέψουν σε «βασανάκι». Κάτσε λοιπόν «στα αβγά σου», εκτός κι αν πρόκειται για μια σχέση με διαφορά ηλικίας, αφού είναι η μόνη που θα ευδοκιμήσει. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, η έμφαση πέφτει σε δουλειές που πρέπει να γίνουν ή στην ψυχολογική υποστήριξη του/της συντρόφου σου.

Αιγόκερως
Σήμερα το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά προβλήματα άλλων, δίνοντας συμβουλές και κατευθύνσεις, εφ’ όσον βέβαια σου ζητηθεί. Δεν αποκλείεται ωστόσο να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για μια δική σου υπόθεση που κινείται «μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας» και σίγουρα έχει τα θέματα και τους καημούς της! Αν όμως κρίνεις ότι δεν έχει ελπίδες να ευοδωθεί, τότε καλά θα κάνεις να την ξεχάσεις.

Υδροχόος
Από την στιγμή που σκέφτεσαι… περισσότερο από όσο θα έπρεπε, δεν είναι εύκολο να αφεθείς «στην ροή» κι αν θελήσεις να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το πιθανότερο είναι να υπάρξει κακός συντονισμός. Επιπλέον, καλό είναι να μην μπλέξεις τα προσωπικά με την δουλειά σου, αφού δεν θα βγει κάτι καλό από αυτό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στις πρακτικές ανάγκες της.

Ιχθύες
Ένα δώρο που σκέφτεσαι να κάνεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν θα τύχει της ανάλογης υποδοχής, οπότε φύλαξε τα χρήματά σου για αργότερα. Ακόμη αν αποφασίσεις να βγεις με παρέα ή βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, το πιθανότερο είναι να πλήξεις, οπότε μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η και σου γίνει μια «κρούση» για μια εκ παραλλήλου σχέση, μην μπεις καν στον πειρασμό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε