13-19/08/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13-19/08/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:12 Δημιουργία 13/08/18, 13:02

Τι προβλέπουν τα ερωτικά σας γι' αυτή την εβδομάδα;

Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Θετικά και απρόσμενα γεγονότα αναμένεται να συμβούν αυτή την εβδομάδα, δίνοντας έτσι μια ανοδική πορεία και εξέλιξη στην σχέση σου. Ο χρόνος που θα περνάς μαζί με το ταίρι σου και η ανοδική τάση των επικοινωνιών σας θα κυριαρχήσουν έντονα αυτές τις ημέρες. Με αυτό τον τρόπο θα εισέλθεις σε έναν νέο κύκλο καταστάσεων για εσένα και το ταίρι σου που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Οι επίμονες προσπάθειες σου μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να φέρουν.
Χωρίς σχέση
Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν πρόκειται να σου ξυπνήσει πράγματα που ίσως πίστευες πως είχες ξεχάσει. Μην παραβλέψεις αυτή την ευκαιρία, γιατί αυτή την φορά θα είναι στο χέρι σου να κάνεις τα σωστά ξεκαθαρίσματα, θετικά η αρνητικά.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Πλοίο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου για την εξέλιξη της σχέσης σου φέρνουν μια πολύ διαφορετική τροπή των πραγμάτων. Τα συναισθήματα κυλάνε όλο και πιο βαθιά και η έντονη επιθυμία σου να συναντάς, να επικοινωνείς και γενικά να περνάς όλο και περισσότερο χρόνο με το άλλο σου μισό κάθε μέρα θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα που θα ενισχύσουν την ένωση σας.
Χωρίς σχέση
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει την μεγάλη ευκαιρία να αφήσεις όλα αυτά που σε βασανίζουν πίσω σου, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου, να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να χαράξεις μια νέα πορεία στη ζωή σου. Ένα καινούργιο πρόσωπο από κάποιο μακρινό μέρος πρόκειται να σε γοητεύσει. Αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία και δεν θα χάσεις!


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανόν να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι στη σχέση σου δεν πηγαίνει καλά και ότι το άλλο σου μισό δεν έχει απέναντι σου την ξεκάθαρη συμπεριφορά που θα ήθελες. Προσπάθησε να χειριστείς την κατάσταση με εξυπνάδα, διπλωματία και σωστούς χειρισμούς χωρίς εντάσεις και τσακωμούς προκειμένου να διαφυλάξεις την σταθερότητα και την ισορροπία στη σχέση σου.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανόν να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο το οποίο θα σε συναρπάσει και θα αποτελέσει πρόκληση για σένα και αυτό, γιατί θα διαπιστώσεις πως έχετε πολλά κοινά σημεία, πολύ περισσότερα από όσο περίμενες. Επιστράτευσε την εξυπνάδα σου και προσπάθησε να εντυπωσιάσεις με πρωτότυπους τρόπους. Επίσης δεν αποκλείεται να δεχτείς προσεγγίσεις από πρόσωπα, τα οποία μπορεί να παρουσιάζουν κάποια θετικά στοιχεία, αλλά μπορεί να αποσκοπούν σε κάτι άλλο, γι αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να μην κάνεις λανθασμένες επιλογές.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πελαργός
Σε σχέση
Η εβδομάδα αυτή αναμένεται να αποτελέσει περίοδο καθοριστικών αλλαγών στη σχέση σου. Αν είναι θετικές ή αρνητικές αυτές οι αλλαγές, αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο έχετε επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά και από κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ξεκαθαρίζοντας το πού πάει η κατάσταση μεταξύ σας.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει μεγάλη κινητικότητα πάνω σε καινούργιες γνωριμίες. Οι επιλογές που θα έχεις μπροστά σου θα σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε μια ουσιαστική σχέση ή σε μια περιστασιακή κατάσταση. Όποια απόφαση κι αν πάρεις καλό θα ήταν να είναι συνειδητή και όχι παρορμητική.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Όρος
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα τα προβλήματα που μπορεί να σε ταλανίζουν αυτή τη περίοδο από άλλα ζητήματα πολύ πιθανόν να μεταπηδήσουν και εντός της σχέσης σου. Υπάρχει η περίπτωση να υπάρξουν προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο ή κάποια σχέδια που έχεις κάνει μαζί με το ταίρι σου να ματαιωθούν και αυτό να σας φέρει σε κάποιες συγκρούσεις. Αυτή η δύσκολη περίοδος είναι παροδική και για να αποφύγεις όσο το δυνατόν τις εντάσεις, πολύ απλά προσπάθησε να διαχωρίσεις τα προβλήματα από άλλους τομείς, για να μην επηρεαστεί η σχέση σου.
Χωρίς σχέση
Μια περίοδος εμποδίων θα είναι για σένα αυτή η εβδομάδα που ενδεχομένως να δοκιμάσει τις αντοχές σου. Προβλήματα επικοινωνιακά και εμπόδια συναντήσεων πάνω σε καινούργιες γνωριμίες, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Δεν υπάρχει λόγος να το βάζεις κάτω και να θυμάσαι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει μια περίοδο όπου θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη πορεία και το μέλλον της σχέσης σου. Με ήρεμο τρόπο προσπάθησε να βάλεις κάτω τα υπέρ και τα κατά και πάρε την απόφαση να παλέψεις γι’ αυτή τη σχέση ή να πορευθείς σε μοναχικό δρόμο.
Χωρίς σχέση
Η επανεμφάνιση ενός προσώπου που έπαιξε σημαντικό ρόλο στα αισθηματικά σου στο πρόσφατο παρελθόν, είναι πολύ πιθανό να σε φέρει σε μεγάλο δίλημμα. Προσπάθησε να σκεφτείς ήρεμα και με καθαρό μυαλό, για το αν πρέπει και αν αξίζει τον κόπο να δώσεις ξανά μια ευκαιρία στο πρόσωπο αυτό.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την δυνατότητα να δώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, για να είσαι αρκετό χρόνο με το ταίρι σου και θα περάσετε πάρα πολύ όμορφες στιγμές. Θα σου είναι πιο εύκολο να εξωτερικεύσεις ένα μέρος των συναισθημάτων σου, που για αρκετό καιρό κρατούσες για τον εαυτό σου. Μην το φοβηθείς, γιατί αυτό θα σας φέρει ουσιαστικά πιο κοντά και θα νοιώσετε πραγματικά πως είστε εκεί ο ένας για τον άλλον και πως λειτουργείτε ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Χωρίς σχέση
Αυτή θα είναι μια εβδομάδα όπου θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Θα γνωρίσεις νέα άτομα που θα θελήσουν κάτι περιστασιακό από σένα, αλλά αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου. Βέβαια αν θέλεις κάτι παραπάνω θα πρέπει να κινηθείς με συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης και να μην υποχωρήσεις ούτε να βάλεις νερό στο κρασί σου σε αυτά που θες.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση
Μια έντονη και δημιουργική περίοδος που θα σε κάνει να αναθερμάνεις τη σχέση σου είναι εδώ! Οι δυνατότητες που σου δίνονται είναι πάρα πολλές σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της διασκέδασης. Ένας άλλος τρόπος πολύ πιο αποτελεσματικός είναι να κάνετε κάτι που θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας και τα συναισθήματα εκείνης της περιόδου.
Χωρίς σχέση
Μια πολύ ευνοϊκή εβδομάδα ανατέλλει και θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τον κύκλο των επαφών σου και να αποκτήσεις επαφές εκ νέου με πρόσωπα με τα οποία είχες απομακρυνθεί και που θα σε κάνουν να αισθανθείς υπέροχα. Πολλές και οι δυνατότητες για εξόδους και διασκέδαση με τα φιλικά σου πρόσωπα. Η θετική ενέργεια που θα εκπέμπεις θα μαγνητίσει πολλά άτομα που θα θελήσουν να σε γνωρίσουν.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα οι συνθήκες για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Καλό θα ήταν να αξιολογήσεις κάποια δεδομένα και να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες αυτής της σχέσης και να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση που μπορεί να φέρει περίεργα αποτελέσματα. Έχεις την δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφες και ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Θα περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί και αυτό θα σε κάνει να αισθανθείς μεγάλη χαρά, ικανοποίηση και ζωντάνια.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γοητεύσεις ακόμα περισσότερο τα πλήθη και αυτό γιατί σου δίνεται έντονα η δυνατότητα να ανοίξεις καινούργιους ορίζοντες. Υπάρχουν βέβαια και έντονες οι προοπτικές να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σου αλλάξει τα δεδομένα και θα σε οδηγήσει στα κρυφά και άγνωστα μονοπάτια του έρωτα.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα ψάξεις τρόπους να τονώσεις το ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να κάνεις τη σχέση σου ακόμα πιο καλή. Ιδανικό θα ήταν να προτείνεις να κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, μια βόλτα για διασκέδαση σε κάποιο ήσυχο στέκι, ένα ταξίδι σε κάποιο μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ή ένα ρομαντικό δείπνο, είναι κάποιες ιδέες που θα ενισχύσουν κατά πολύ την σχέση σου.
Χωρίς σχέση
Το κλίμα αυτών των ημερών πρόκειται να σου δώσει την ώθηση για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου. Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις διαφορετικά πράγματα για τον εαυτό ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου είχαν λείψει. Δεν αποκλείεται σε κάποια από αυτές τις δραστηριότητες να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο που θα σε συναρπάσει και θα σου αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα που είχες όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις.


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση
Στο διάστημα αυτής της εβδομάδας αναμένεται να επηρεαστείς ψυχολογικά από άλλα ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σου. Υπάρχει κίνδυνος όλη αυτή η περίεργη ψυχολογία να έχει άσχημο αντίκτυπο στην συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, καθώς μπορεί να προκύψουν ξεσπάσματα ζήλιας χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο και έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις που εύκολα μπορούν να εξελιχθούν σε έναν τρικούβερτο καυγά. Διατήρησε όσο περισσότερο μπορείς την ψυχραιμία σου και απόφυγε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσεις.
Χωρίς σχέση
Αρκετά περίεργη εβδομάδα και για εσένα. Συναισθήματα απογοήτευσης θα σε κατακλείσουν, είτε γιατί κάτι δεν πήγε σωστά στις προσπάθειες σου για μια καινούργια γνωριμία, είτε γιατί θα σου δημιουργηθεί η εντύπωση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις αυτό που ψάχνεις. Μην απελπίζεσαι και προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν παρέα με φιλικά σου πρόσωπα, προκειμένου να ανέβει ξανά η αυτοπεποίθηση


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει μια σειρά από ευκαιρίες που θα σταθεροποιήσουν ακόμα περισσότερο την σχέση σου. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις όποιες κι αν είναι αυτές δείχνουν έναν έντονο δυναμισμό και φαίνεται ότι θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. Τα παραπάνω θα δώσουν μια θετική πνοή στην εξέλιξη της σχέσης σου θεμελιώνοντας με αυτό το τρόπο ακόμα πιο γερές βάσεις.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα καλό είναι να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου ή με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι απόλυτα. Σχεδίασε μαζί τους κάποια κοινή δραστηριότητα που θα σε αναζωογονήσει και θα σε ανανεώσει. Μια ξαφνική ερωτική προσέγγιση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι κάτι που θα σου δώσει μία θετική κατεύθυνση στα αισθηματικά σου.

Πηγή: astropedia.gr

Αν σου άρεσε κάνε