14/08/18: Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/08/18: Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:35 Δημιουργία 14/08/18, 12:31

Η Σελήνη σήμερα περνά στο Ζώδιο του Ζυγού!

Διπλωματία, δικαιοσύνη και συντροφικότητα χαρακτηρίζουν την ημέρα μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς!

Κριός
Γενικά
Υπάρχουν θέματα, Κριέ, που έχουν λυθεί, αλλά σε απασχολούν ακόμη. Ξέχνα τα και φρόντισε να ηρεμήσεις. Περίμενε μια ή δυο μέρες και μετά νιώσε ότι έφτασε επίσημα η ώρα για ν’ αφήσεις τις άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο σύντροφό σου, ξεχνώντας προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Κριέ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σου, και μάλιστα πάνω σε θέματα που δεν περίμενες να αναταραχθούν. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Θα δεχτείς προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις.

Ταύρος
Γενικά
Είσαι γεννημένος σύμβουλος, Ταύρε, και η συμπαράσταση κι η σοφία σου δε γνωρίζουν όρια. Θα χρησιμοποιήσεις αυτά τα χαρίσματα σήμερα, επειδή θα χρειαστούν σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Φυσικά, ξέρεις καλά ότι σε ακούνε και για πολύ καιρό οι άλλοι κινούνται με τα δικά σου δεδομένα. Απλά, μη δώσεις όλο σου τον εαυτό, αλλιώς στο τέλος θα ξεχάσεις τις δικές σου ανάγκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ταύρε, να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που πραγματικά επιθυμείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει σήμερα τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε μου. Μπορείς όμως να καταφέρεις πάρα πολλά και θ’ αρχίσουν σιγά - σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου έχουν φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε όμως αυτή την περίοδο να κάνεις συναλλαγές και έξοδα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

Δίδυμος
Γενικά
Με την πιθανή εξαίρεση θεμάτων, Δίδυμε, που είναι μόνιμα και σ’ απασχολούν, τη σημερινή ημέρα θα περάσεις καλά. Έτσι, εάν έρθει ζήλια ή δυσαρέσκεια από άτομα που έχουν τέτοιες διαθέσεις, μην τα τροφοδοτήσεις με την πολύτιμη ενέργεια σου. Είναι χάσιμο χρόνου. Φρόντισε να κάνεις όλα αυτά που θέλεις και να ξέρεις ότι η επιτυχία βρίσκεται πάντα κοντά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κρίνεις σήμερα πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, Δίδυμέ μου, με το θυμικό κι όχι τη λογική. Καλό είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα βαρύ φόρτο εργασίας, Δίδυμέ μου, και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, οπότε μην αγχώνεσαι και απλά βάλε πρόγραμμα στη μέρα σου. Μη συνεχίζεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε θέτουν. Πρέπει να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και άμεσα να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά ζητήματα.

Καρκίνος
Γενικά
Οι εντάσεις των ημερών, Καρκίνε μου, δοκιμάζουν την υπομονή σου σε ακραία επίπεδα. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να σ’ οδηγήσουν σε αδιέξοδο ή να φέρουν ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Ο χρόνος σταδιακά βελτιώνει αρκετά την κατάσταση, αρκεί να μη βιάζεσαι και να περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Καρκίνε μου, να προσέξεις την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαύεσαι καθόλου αυτή την περίοδο, αφού από σήμερα μπαίνει η Αφροδίτη στο Ζυγό και μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε, για την υλοποίηση σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου από παλιότερα. Διαθέτεις διορατικότητα και πολύ γρήγορα θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία. Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν τη διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Λέων
Γενικά
Η περίοδος που έρχεται, Λέων, θα είναι γενικά καλή, αρκεί να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Οι συνεργάτες σου έχουν τη διάθεση να πηγαίνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους, οπότε προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά τα όριά σου, όσο ακόμη έχεις το χρόνο να το πράξεις με διακριτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων μου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θ’ ακολουθήσουν συζητήσεις, που θα σ’ εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι να λύσεις τις αντιξοότητες, υιοθετώντας χαμηλούς τόνους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δε χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο, επειδή υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ μ’ αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώνω είναι, ότι πρέπει να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες στα οικονομικά σου.

Παρθένος
Γενικά
Το επίπεδο δραστηριότητας της ημέρας, Παρθένε, μπορεί να είναι χαμηλό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το μυαλό σου δε θα εργάζεται με έντονους ρυθμούς! Η διέγερση δεν αποτελεί προϋπόθεση για τον ενθουσιασμό. Στην πραγματικότητα, όλη η ενέργεια που χρειάζεσαι είναι ήδη μέσα σου. Αποτελεί επιλογή σου, το πως θα κινήσεις τις καταστάσεις, ώστε όλα αυτά που σε απασχολούν να έχουν την επιτυχία που εσύ θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφο σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχεις πολύ άγχος, για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις σου. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Ζυγός
Γενικά
Πολλά συναισθήματα είναι στον αέρα, Ζυγέ, κι όλα τρέχουν αχαλίνωτα – όχι όμως εσύ. Ευτυχώς, είσαι τόσο σταθερός κι ακλόνητος απέναντι σε όσα έρχονται, που μοιάζεις με πραγματικό βράχο! Έτσι, όταν τ’ αγαπημένα σου άτομα έρχονται αιφνιδιασμένα σε σένα, μπορείς πάντα και δίνεις λύσεις, που τα κάνουν ευτυχισμένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ζυγέ, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που καθυστερούν να προχωρήσουν. Απόφυγε πάντως να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, διότι στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να ισορροπήσουν, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

Σκορπιός
Γενικά
Μεγάλες δοκιμασίες έρχονται, Σκορπιέ μου, κι απαιτείται ώριμη σκέψη, ώστε να βρεις το σωστό πλάνο που θα κινηθείς, για να τις ξεπεράσεις. Η θετική διάθεση κι η αισιοδοξία σου βοηθούν αρκετά τις εξελίξεις και οι δυσκολίες αποχωρούν σταδιακά, χωρίς να αφήσουν πίσω τους μεγάλες επιπτώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι σήμερα, Σκορπιέ μου, καταστάσεις που μπορεί να σ’ είχαν στενοχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου κι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι καταφέρνεις να επιτύχεις σε κάθε προσπάθειά σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος θ‘ αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα διαχείριση.

Τοξότης
Γενικά
Η σύγχυση και οι λανθασμένες επικοινωνίες, Τοξότη μου, θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι υπομονετικός και να μιλήσεις με τα άτομα που πρέπει, ώστε να πετύχεις τον στόχο σου. Φυσικά, οι αλλαγές δεν είναι πάντα άμεσες, αλλά έτσι όπως έχεις δρομολογήσει τα πράγματα, η επιτυχία είναι πολύ κοντά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ακόμη μια φορά, Τοξότη, θα αιφνιδιάσεις ευχάριστα το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και το κέφι σου. Μην κάνεις, λοιπόν, συζητήσεις, που ίσως φέρουν λογομαχίες και χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Τοξότη. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, αφού μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους κι ανοιχτείς και σ’ άλλες πηγές, τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

Αιγόκερως
Γενικά
Παρά τις προσπάθειες κάποιου να σ’ εμποδίσει, Αιγόκερε, αυτό που εξακολουθείς να επιδιώκεις είναι, πρωτίστως, η δική σου ηρεμία. Δε επιθυμείς θόρυβο, σύγχυση ή ρήξη με κάποια από τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Αυτή τη στιγμή, η σιωπή είναι το μόνο πράγμα που θέλεις ν’ «ακούσεις». Κάνε τις δουλειές σου με το πρόγραμμα που ξέρεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις, Αιγόκερε, να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Ο ερωτισμός κι η διπλωματικότητά σου, προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου, ώστε από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στο Ζυγό, να προκύψει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να φανείς πάρα πολύ προσεκτικός.

Υδροχόος
Γενικά
Πρόσεξε όταν ασχολείσαι με άλλους ανθρώπους σήμερα, Υδροχόε μου. Άκου τις προτάσεις τους με ανοιχτό μυαλό ή άφησέ τους να καταθέσουν τις απογοητεύσεις τους, μα χωρίς να προσφέρεις τη γνώμη σου. Όλοι γύρω σου τελικά θα συμφωνήσουν στο σωστό σου δρόμο, για να κάνουν τα πράγματα που εσύ θα προτείνεις, αφού πάντα έχεις ορθά επιχειρήματα που οδηγούν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε μου, ανεξαρτήτως του αντικειμένου συζήτησης, να μιλήσεις στο σύντροφό σου με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, για ν’ αποφύγεις τις φασαρίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, Υδροχόε μου, κι επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεσαι. Αν κινηθείς με ψυχραιμία και μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο, που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, οι οποίες ίσως να μην είναι τόσο απαραίτητες.

Ιχθύς
Γενικά
Θα ήταν άδικο σήμερα, Ιχθύ μου, ν’ αλλάξεις τα σχέδια που ετοιμάζεις τόσο καιρό. Παρόλο υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα, συνέχισε κάνοντας το καλύτερο δυνατόν. Έχεις πολλές δυνατότητες, τις οποίες μπορείς ν’ αξιοποιήσεις. Ίσως υπάρξει μια ευκαιρία για σένα που πρέπει ν’ αρπάξεις, ώστε να οδηγηθείς πιο γρήγορα στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Ιχθύ μου, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, που δεν αποκλείεται φέρουν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά, Ιχθύ. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές σήμερα και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Να αποφύγεις να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε