14/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:33 Δημιουργία 14/08/18, 14:28

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται επάνω σου, κάτι που σε βοηθά να μεγαλώσεις ακόμη περισσότερο τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου. Εσύ όμως φαίνεται να αδιαφορείς για όλα αυτά και μοιάζεις «κολλημένος/η» σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, εξ αιτίας του «μυστηρίου» που το περιβάλλει και το οποίο σου υπόσχεται μεν πολλά, χωρίς όμως να είναι βέβαιο κι ότι θα τα πραγματοποιήσει!

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, οι εξελίξεις τρέχουν και τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αλλάζουν διαρκώς. Καλό είναι λοιπόν να κάνεις την κίνηση σου όταν πια θα είσαι σίγουρος/η για αυτόν/ην που θέλεις κι αν ένα πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα, κράτα επαφή και περίμενε, αφού ο χρόνος δουλεύει υπέρ σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και ζορίζεσαι, άνοιξε μια «βαλβίδα διαφυγής με ένα… αβλαβές φλερτ!

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου και ο Άρης στον 8ο σε προσκαλούν σε νέες περιπέτειες, ωστόσο τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ούτε απλά, ούτε εύκολα και η πιθανότητα να «μπλέξεις» σε μια σχέση με ουσιαστικά προβλήματα θα πρέπει να σε κάνει πολύ πιο επιφυλακτικό/η. Αν βέβαια δεν επιζητάς τίποτε άλλο πέραν μιας εφήμερης κατάστασης, τότε δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου… άμεσα!

Καρκίνος
Συναισθηματικά φαίνεται να βρίσκεσαι εν μέσω «τρικυμίας», κάτι που μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε εφήμερες απολαύσεις και να δυσκολέψει την λήψη «λογικών» αποφάσεων. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα το «μέσα» σου, δεν πρόκειται να καταλήξεις κάπου και κάθε κίνηση σου θα μοιάζει περισσότερο με απωθημένη έκφραση! Όλα αυτά βέβαια δεν αποκλείουν το να βρεθείς σε μια ερωτική φωλιά αγκαλιά με το ταίρι σου.

Λέων
Καλές είναι οι συζητήσεις, θα πρέπει να θυμάσαι όμως ότι οι άλλοι συνήθως τις θεωρούν ως μια ενδιαφέρουσα ένδειξη φιλίας και όχι ερωτικού ενδιαφέροντος. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή σχέση, μην αφήσεις τα πράγματα να «αιωρούνται». Σε κάθε περίπτωση πάντως φαίνεται να απουσιάζει η διάρκεια, οπότε δες το σαν κάτι προσωρινό. Επιπλέον, μπορεί να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Παρθένος
Μέσα στις αρκετές δουλειές που σε περιμένουν, σίγουρα θα υπάρξει χρόνος και για ένα «πλησίασμα» που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα δώρο ως ένδειξη… καλής θέλησης αλλά με τον Άρη και τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι μάλλον απίθανο να πρόκειται για μια νορμάλ ή «καθαρή» περίπτωση. Τσέκαρε λοιπόν, μήπως το «πρόσωπο» είναι ήδη δεσμευμένο ή κουβαλά προβλήματα, που θα φανούν στην πορεία.

Ζυγός
Σήμερα κινείσαι στον αστερισμό του ρομαντισμού και βέβαια σε αυτό συμβάλλει καταλυτικά και το πρόσωπο που σε συντροφεύει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να ζήσεις μια ευχάριστη περιπέτεια, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να παρεμβαίνει έντονα ένα πρόσωπο της οικογενείας σου, που είτε δεν εγκρίνει τις επιλογές σου, είτε προσπαθεί να σε φέρει στα μέτρα του.

Σκορπιός
Το παρασκήνιο βγαίνει στο φως και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ενοχληθείς από αυτά που θα μάθεις, ίσως μάλιστα να πρόκειται για παρεμβάσεις και αυθαιρεσίες από ένα άτομο που κινείται στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα σου γίνει μια «κρούση», το πιθανότερο όμως είναι να πρόκειται για ένα ήδη δεσμευμένο άτομο κι αν γίνει κάτι θα παραμείνει για την ώρα… κρυφό!

Τοξότης
Οι παρέες είναι η… δύναμή σου σου κι αν ενδιαφέρεσαι για μια επανεκκίνηση στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα ξεκινάς με πλεονέκτημα. Ωστόσο το περιβάλλον είναι μάλλον ασταθές κι ένα είναι αυτό που πρέπει να θυμάσαι: Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα «παίζουν»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δείξε την αγάπη σου δωρίζοντας κάτι στο ταίρι σου, που σίγουρα θα κάνει ρελάνς και θα στο ανταποδώσει!

Αιγόκερως
Το πράγμα για δουλειά ξεκίνησε αλλά… αλλού πηγαίνει κι αν βέβαια δεν έχεις μια συγκεκριμένη δέσμευση, τότε το μόνο που πρέπει να ξέρεις είναι ότι μια νέα σχέση θα διέπεται από ανταγωνισμούς. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν αντιδράσεις και σκηνές ζήλειας, οπότε περιόρισε κάπως τις… ορέξεις σου και κυρίως την τάση σου να θεωρείς τον εαυτό σου άμεμπτο και αλάνθαστο!

Υδροχόος
Μια εξέλιξη σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου, γι’ αυτό «ποτέ μην λες ποτέ»! Αρκεί ωστόσο και μια «βόλτα» σο διαδίκτυο για να πέσεις πάνω σε μια πρόκληση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να την εμπλουτίσεις με νέες και πρωτότυπες δράσεις, πριν η φθορά της πλήξης σου κτυπήσει την πόρτα.

Ιχθύες
Αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ίσως μάλιστα να μπεις στον «χορό» μιας διεκδίκησης που θα αναδείξει τα πιο καλά και γενναιόδωρα στοιχεία σου. Πρόσεξε μόνον μήπως μαζέψεις γύρω σου άτομα που ξέρουν πώς να σε εκμεταλλευτούν. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η, κράτα τις σωστές αποστάσεις, αφού η παραμικρή επίδειξη εύνοιας από ή προς το πρόσωπο σου θα δημιουργήσει «σκηνικό»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε