10/09/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

10/09/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 09:23 Δημιουργία 10/09/18, 09:22

Η πιο ερωτική αλλά και σκοτεινή, ζηλιάρα Αφροδίτη, ξεκινά την πορεία της σήμερα!

Αφροδίτη στον Σκορπιό λοιπόν και για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, έρχονται τα καλύτερα νέα σε Έρωτα και Χρήμα από εδώ και πέρα!

Κριός
Γενικά
Σήμερα είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για την επικοινωνία σου, Κριέ. Φρόντισε να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες επαφές, με στόχο να λύσεις παρεξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε μπερδεμένο. Μην αφήσεις το παραμικρό να αιωρείται. Τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ, για να περάσεις τη μέρα πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Ταύρος
Γενικά
Εδώ και καιρό, Ταύρε, προσπαθείς να ξεμπλέξεις μια κατάσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, μερικές δυναμικές κινήσεις σου μπέρδεψαν τα πράγματα περισσότερο. Σκέψου μήπως ήρθε η ώρα να ξεκόψεις οριστικά. Μην ξεχνάς, πως ό,τι δε λύνεται, κόπτεται. Η μέρα ευνοεί κάτι τέτοιο
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να βοηθήσεις τη σχέση σου να έχει ηρεμία κι ισορροπία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις, που ίσως γίνουν με συνεργάτες σου. Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Δίδυμος
Γενικά
Νοιώθεις, Δίδυμέ μου, πως εδώ και καιρό έχεις «στερέψει» και δεν έχεις να δώσεις κάτι άλλο, γεγονός που σε στεναχωρεί και, ώρες – ώρες, σε απελπίζει. Μην ξεχνάς όμως αυτό που έλεγε ο Λάο Τσε: Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, καθώς είναι στο χέρι σου να βρεις τις λύσεις που απαιτεί η σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια, που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Κάνε προσεκτικές συναλλαγές ή ασχολήσου με γραφειοκρατικά θέματα, τα οποία ευνοούνται.

Καρκίνος
Γενικά
Έχεις θυμώσει με το οικογενειακό και το φιλικό σου περιβάλλον, Καρκίνε μου. Πιστεύεις πως σε υποτιμούν και σε υποβιβάζουν συνεχώς. Σκέψου όμως, ότι δεν μπορεί κάποιος να σε υποτιμήσει, χωρίς τη δική σου ανοχή. Αν θέλεις ν’ αλλάξουν τα πράγματα, άρχισε να αντιμετωπίζεις τους άλλους με περισσότερη σοβαρότητα και ψυχραιμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες του αυτά που νιώθεις, για να νιώσεις καλύτερα πρώτος εσύ.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, απόφυγε σήμερα να κάνεις αλλαγές και καλύτερα μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις να ισορροπείς αρκετές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις βέλτιστες λύσεις τους.

Λέων
Γενικά
Πολλές φορές, Λέων μου, διαμαρτύρεσαι, πως η ατυχία σε κυνηγά. Όμως αν δουλέψεις αρκετά, με πρόγραμμα και μεθοδικότητα, θα δεις πως η τύχη είναι αυτή που σε καταδιώκει, μια και τη φτιάχνεις μόνος σου. Σήμερα, η μέρα προσφέρεται για νέες αρχές και καινούργια προγράμματα. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε προβλήματα του κοινού σας παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα στα οικονομικά σου και κινήσου έξυπνα, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, η διάθεσή σου θα είναι θαυμάσια κι η ενεργητικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο. Όλο αυτό το κέφι αποπνέει αισιοδοξία και δυναμισμό, αποτελώντας την ευκαιρία σου να κλείσεις ή να ολοκληρώσεις μισοτελειωμένες υποθέσεις. Ξεκίνα τώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα, Παρθένε μου, η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες και θα είναι μάλλον δυσάρεστη. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου, αυξάνοντας την επικοινωνία και την κοινωνικότητα σου, ώστε να έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα πάντως, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός απέναντι σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Οφείλεις να δεις ποιες οικονομικές υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να προχωρήσεις σε πολλές συναλλαγές.

Ζυγός
Γενικά
Μπορεί με κάποια άτομα, Ζυγέ, να διαφωνείς ριζικά, δε χρειάζεται όμως να τα χειριστείς με απολυτότητα. Η διαλλακτικότητα είναι μια σοφή επιλογή. Η διπλωματικότητα επίσης, αφού αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου. Φρόντισε να την επιστρατεύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το σύντροφο σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου κι μίλα του ακόμη και για τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, Ζυγέ. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να περιμένουν. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα με απρόσεκτο τρόπο. Φρόντισε να ακολουθήσεις καλύτερο προγραμματισμό, ώστε να παραμείνεις εντός ορίων.

Σκορπιός
Γενικά
Μην καταδικάζεις τον εαυτό σου, Σκορπιέ μου, σε πεσμένη διάθεση, εξαιτίας κάποιων λαθών. Σκέψου μόνο, πόσες φορές έκανες το σωστό και ακόμη περισσότερο, πόσες φορές ήταν σημαντική η συμβολή σου και η παρουσία σου σε προβλήματα τρίτων. Το κεφάλι, λοιπόν, ψηλά! Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σήμερα, Σκορπιέ μου, να μιλήσεις με το σύντροφο σου και να νιώσεις πιο ήρεμα στη σχέση σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε σήμερα στάση και γίνε πιο ρομαντικός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι από περιττά έξοδα και αγορές.

Τοξότης
Γενικά
Με το να μην είσαι ευχαριστημένος με οτιδήποτε, Τοξότη μου, αποτελεί φλερτ με την αχαριστία κι ήρθε η ώρα να το αλλάξεις. Αν δεν μπορείς, τουλάχιστον μετάτρεψέ το σε δημιουργία. Αυτό είναι πιο ωφέλιμο για σένα και το περιβάλλον σου, καθώς αποτελεί σπουδαίο κίνητρο για την τελειοποίηση και συγκρότηση της προσωπικότητάς σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφο σου, Τοξότη, και θα δεις ότι κι αυτός θα ανταποκριθεί ανάλογα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Τοξότη, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Θα τακτοποιήσεις πολλά οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως
Γενικά
Λάθη δεν κάνει, όποιος δεν κάνει οτιδήποτε, Αιγόκερέ μου. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να σου συμβεί, είναι να φοβάσαι να ζήσεις, με το πρόσχημα ότι αν τολμήσεις, θα αποτύχεις. Μην ξεχνάς πως μέσα από τα σφάλματά σου μαθαίνεις και ότι κάθε αναποδιά μάς κάνει σοφότερους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί από το σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, πολλά πράγματα της συμπεριφορά σου απέναντί του. Το καλύτερο θα ήταν, σήμερα να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Υδροχόος
Γενικά
Όταν εργάζεσαι με τόσο πολύ άγχος, Υδροχόε μου, δεν μπορείς να αποδόσεις. Κάνε μια μικρή ανάπαυλα. Πάρε μερικούς φίλους και πήγαινε μια εκδρομούλα για να ξεκουραστείς. Φρόντισε ν’ αφήσεις εκεί το άγχος σου κι οτιδήποτε άλλο σε μπλοκάρει και αποσυντονίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Υδροχόε, λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Υδροχόε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θ’ αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πάντως πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίησε σχετικές εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.

Ιχθύς
Γενικά
Η αλήθεια είναι, Ιχθύ, πως οι στόχοι σου επιτεύχθηκαν και οι κόποι σου απέδωσαν καρπούς. Υπάρχουν πολλοί που σε καμαρώνουν και σε αποδέχονται. Απόλαυσέ το αλλά μην το παρακάνεις, αφού την επόμενη φορά ίσως να μην έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω σου. Από σένα εξαρτάται πάντως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, αφού θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς συνετά, για να μειώσεις τα έξοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε