11/09/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11/09/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:27 Δημιουργία 11/09/18, 10:17

Μία εκπληκτική ημέρα μας περιμένει!

Ήλιος Εξάγωνο με Δία και Τρίγωνο με Ήλιο, δίνει επιτυχία, θέληση, δύναμη και άπλετη τύχη, Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Γενικά
Αφήνεις άσχετους ανθρώπους να εισχωρούν στη ζωή σου, Κριέ μου, και να της φέρνουν σύγχυση. Δε νομίζεις, λοιπόν, πως ήρθε η ώρα, να βάλεις αυστηρότατα όρια απέναντι σε κάθε απρόσκλητο που προσπαθεί να παρεισφρήσει; Άλλωστε, κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα θ’ ανακαλύψεις, πως πολύ λίγοι από αυτούς αξίζουν τον κόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Κριέ. Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για ζητήματα που τον φορτίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα τα πας πάρα πολύ καλά, ενώ μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Εσείς που τώρα είστε στη διαδικασία για εύρεση εργασίας, κάντε δημόσιες σχέσεις, που θ’ αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα.

Ταύρος
Γενικά
Η ουδετερότητα είναι πολύ καλή, Ταύρε μου, αν κάποιοι τρίτοι έχουν μια διαφωνία μεταξύ τους. Όταν όμως η διαφωνία γενικεύεται, καλείσαι να πάρεις θέση και πρέπει να το κάνεις. Δεν μπορεί όλα να γίνονται άνω κάτω γύρω σου κι εσύ να είσαι σε… νιρβάνα. Αν δεν αλλάξεις στάση, υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Ταύρε, αλλά θα ήταν καλύτερα να επιλέξεις άλλη μέρα. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις δρομολογήσει από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος απέναντι σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

Δίδυμος
Γενικά
Ο δρόμος που επέλεξες είναι κλειστός, Δίδυμε, και σκέφτεσαι να γυρίσεις πίσω και να στραφείς σε άλλα πράγματα. Όμως οι κακοτράχαλοι δρόμοι στρώνονται κι ανοίγονται. Φρόντισε, λοιπόν, να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να ωφεληθείς εσύ και οι άλλοι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον τόσο βαθύ ρομαντισμό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός απέναντι σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα, εκτός κι αν κινηθείς δυναμικά σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν και τελικά αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Η σημερινή μέρα είναι δύσκολη, Καρκίνε μου, και θα χρειαστείς μεγάλη ψυχραιμία για ν’ αντιμετωπίσεις τα γεγονότα και τα ζητήματα που θα προκύψουν. Φρόντισε να μη διαταραχθούν οι λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν, ώστε ν’ αποφύγεις τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες, Καρκίνε, ώστε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσετε καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον. Στα οικονομικά σου μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και απόφυγε τις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Γενικά
Καλό είναι, Λέων, σήμερα να μην μπλεχτείς σε διαμάχες και φασαρίες, αλλά να κρατήσεις την πολύτιμη γνώμη σου για τον εαυτό σου. Το κλίμα είναι έκρυθμο και η οποιαδήποτε ανάμειξή σου κινδυνεύει να παρεξηγηθεί. Η σιωπή είναι χρυσός και η ουδετερότητα σε αυτή τη φάση αποτελεί την έξυπνη επιλογή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο ερωτισμό σήμερα, Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμη πιο πολύ κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν αδυνατούσες. Προτίμησε πάντως να λύσεις εκκρεμότητες και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Παρθένος
Γενικά
Η υπερβολικά περήφανη στάση σου, Παρθένε μου, έχει ενοχλήσει άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να εισπράττεις ψυχρή συμπεριφορά, την οποία εσύ ερμηνεύεις ως φθόνο. Φρόντισε να κατεβάσεις τους τόνους, ώστε οι καταστάσεις να φτιάξουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Παρθένε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν να βελτιώνονται. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να γίνει ακόμη πιο ποιοτική η καθημερινότητά σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Εστίασε στις προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, οι οποίες αρχίζουν να αποδίδουν.

Ζυγός
Γενικά
Δώσε περισσότερη προσοχή στη διατροφή σου, Ζυγέ, κι ελάττωσε τις υπερβολές. Για όλα τα πράγματα υπάρχει μέτρο και όριο, το οποίο έχεις ξεπεράσει κατά πολύ. Μη βασίζεσαι στην ευεξία σου - σκέψου ότι μπορεί να είναι επιφανειακή και να σε ξεγελάει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ζυγέ μου, να φορτίζεις το σύντροφό σου με άσχετα από τη σχέση σας θέματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις μερικά άτομα με το συναισθηματισμό σου, Ζυγέ, διότι θα κάνεις λάθος επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

Σκορπιός
Γενικά
Έχεις κουραστεί να προσπαθείς χωρίς ανταπόκριση, Σκορπιέ μου. Εδώ και καιρό χτίζεις χωρίς αποτέλεσμα. Πριν αρχίσεις όμως ν’ απελπίζεσαι, σκέψου ότι δεν υπάρχει κάτι που να χαρίζεται και πως κάθε προσπάθεια θα αποδώσει ένα όφελος, έστω και μικρό. Άλλωστε, το πιο βαθύ σκοτάδι είναι αυτό πριν την αυγή. Κουράγιο, λοιπόν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το σύντροφό σου, Σκορπιέ, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει, λοιπόν, ν’ αποφύγεις να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Τοξότης
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Τοξότη μου, ελλοχεύει κινδύνους και πιθανότητες παρεξηγήσεων. Καλό είναι να προσέχεις, και τα λόγια σου και τις πράξεις σου. Άσε τις κοινωνικές επαφές για άλλη μέρα. Δεν υπάρχει λόγος ν’ αγχωθείς και να στεναχωρηθείς, χωρίς λόγο και αιτία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα ν’ αφιερωθείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, Τοξότη μου, αφήνοντας στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Αν δεν προσέξεις, θ’ ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα είναι πολλές. Κάνε σήμερα τις σωστές επιλογές και θα βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός, επειδή θα έρθουν ξαφνικά έξοδα κι απαιτείται σωστός προγραμματισμός.

Αιγόκερως
Γενικά
Ένα πρόσωπο του κοντινού σου περιβάλλοντος, Αιγόκερε, θα σου ζητήσει βοήθεια και καλό θα ήταν να τη δώσεις. Θα σε ξεβολέψει λίγο, όμως θα σε αναπαύσει ψυχικά, κάτι που έχεις πολύ μεγάλη ανάγκη. Ένα απρόσμενο νέο θα σε γεμίσει χαρά κι ενθουσιασμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα, Αιγόκερέ μου, χωρίς να συζητήσεις με το σύντροφό σου. Υπάρχει κίνδυνος στασιμότητας και ρουτίνας, αν δεν έχεις «άγρυπνο μάτι» πάνω από τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες, αφού το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι στα έξοδα που θα κάνεις, καθώς μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, θα σου ανοιχτεί μια νέα περίοδος, πιο ευνοϊκή από την προηγούμενη. Στόχοι και σχέδια που είχαν μπει στο συρτάρι, ήρθε η ώρα να ανασυρθούν και να υλοποιηθούν. Μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος. Εκμεταλλέψου την ευνοϊκή συγκυρία προς όφελός σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα συζητήσεις με το ταίρι σου και τα πράγματα θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν καλά, αν το βοηθήσεις να καταλάβει τι θέλεις από εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν ή φέρνουν ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά, στους τομείς των αποδόσεών σου και των εσόδων.

Ιχθύς
Γενικά
Καλό είναι, Ιχθύ, σήμερα να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν και καθυστερούν. Η σημερινή μέρα ευνοεί κάτι τέτοιο και καλά θα κάνεις να βιαστείς. Ό,τι μένει μετέωρο κι ανολοκλήρωτο, μόνο προβλήματα και παραπάνω τρέξιμο στο μέλλον μπορεί να δημιουργήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Ιχθύ, φέρνει ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά, αν αποφύγεις να προκαλείς το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Ιχθύ. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις, να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε