11/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:14 Δημιουργία 11/09/18, 13:01

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Ένα πρόσωπο μπορεί να αποδείξει την αγάπη που τρέφει για σένα, δωρίζοντάς σου κάτι που για εκείνο έχει ανεκτίμητη αξία. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην προσπεράσεις την προσφορά του ως μια «αναμενόμενη» πράξη, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να υπάρξει μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέχεια! Κατά τα άλλα, στο φιλικό σου περιβάλλον γίνονται πολλά, γι’ αυτό φρόντισε, ώστε να μη γίνεις μέρος του προβλήματος.

Ταύρος
Ο Δίας απέναντί σου δέχεται την ενίσχυση της Αφροδίτης και μαζί σχεδιάζουν τα καλύτερα για σένα! Αν, λοιπόν, είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεις «τον άνθρωπό σου» αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις όμορφες στιγμές που κόντευες να τις… ξεχάσεις! Παραμένει, ωστόσο, ο κίνδυνος παρεμβάσεων από συγγενείς που έχουν άλλη άποψη για την ευτυχία σου και προσπαθούν να σου την επιβάλλουν.

Δίδυμοι
Το θέμα δεν είναι αν θα έχεις επιτυχίες, αλλά το πόσο ισορροπημένα θα διαχειριστείς την εκάστοτε κατάσταση. Κι αυτό γιατί οι ουρανοί συνηγορούν σε ένα «διπλό παιχνίδι», που σίγουρα έχει τις… χαρές του, όμως σέρνει μαζί του και μπόλικα προβλήματα. Ίσως, μάλιστα, να υπάρξουν εξελίξεις με ένα πρόσωπο που είτε κινείται στον χώρο της εργασίας σου, είτε σου παρέχει υπηρεσίες που εσύ θες να… εμπλουτίσεις!

Καρκίνος
Από τούδε και στο εξής μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού η Αφροδίτη στον οίκο των ερώτων σου φροντίζει για αυτό. Βέβαια, κανείς και τίποτα δε σε «ζορίζει» να δεσμευτείς κι αν τα πράγματα δε σε ικανοποιούν πλήρως, σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Ωστόσο, θα πρέπει κι εσύ να «αφεθείς» στις εξελίξεις, χωρίς να θέτεις διαρκώς «προαπαιτούμενα» ή να πλέκεις σενάρια, που δηλητηριάζουν την ευτυχία σου.

Λέων
Όσο κι αν σε «εξιτάρει» η δυσκολία μιας κατάκτησης… εκεί έξω, θα μπορούσες να κάνεις μια… παραχώρηση στον εαυτό σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε είδους ένταση ή «κυνηγητό» κι απολαμβάνοντας τον έρωτά σου σε ένα ζεστό όσο και «οικογενειακό» περιβάλλον, μακριά από εξωτερικές ενοχλήσεις. Είτε λοιπόν φιλοξενηθείς κάπου είτε καλέσεις το ταίρι σου στον χώρο σου, είναι αυτό που θα σου δώσει περισσότερες χαρές κι ευκολίες.

Παρθένος
Ένα ερωτικό μήνυμα θα σου φτιάξει τη διάθεση κι αν θες ακόμη περισσότερα, ο μόνος που μπορεί να σε εμποδίσει είναι ο… πουριτανός εαυτός σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συμβεί κάτι «ενδιαφέρον» στη δουλειά σου, αλλά πρόσεξε, μήπως λάβει μια ανεπιθύμητη έκταση ή τελικά είναι μέρος ενός… game of thrones, μέσω τoυ οποίου επιχειρείται ανατροπή των ισορροπιών, με αιχμή του δόρατος το… σεξ!

Ζυγός
Αν είσαι δεσμευμένος/η, τότε ενδέχεται να ενοχληθείς από τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου ή από κινήσεις αντιζήλων, που συμπεριφέρονται λες και… δεν υπάρχεις, αναγκαστικά, λοιπόν, θα πρέπει να υπερασπιστείς δυναμικά την θέση σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου θα σε ωθήσει να ξεπεράσεις την συνήθη αναποφασιστικότητά σου, «κτυπώντας στο ψαχνό»!

Σκορπιός
Από χθες, που η Αφροδίτη ήρθε να συντροφεύσει τον Δία στο ζώδιό σου, δεν υπάρχει άνθρωπος που να σε ενδιαφέρει και να μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου! Από εκεί και ύστερα βέβαια, αν είσαι μόνος/η, πρόσεξε τις επιλογές σου, ώστε να μην πας «ντουγρού» σε μια προβληματική κατάσταση, ενώ αν είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα οι πειρασμοί που παρελαύνουν ενώπιόν σου, θα σε κάνουν να… αμαρτήσεις, έστω και νοερά!

Τοξότης
Ο Δίας σε… πάει με χίλια και έχεις εξασφαλισμένη την καλοπέρασή σου, με την Αφροδίτη μάλιστα να βρίσκεται πλέον στον 12ο ηλιακό οίκο σου, το πιθανότερο είναι να συμβούν όλα κρυφά, αλλά αν δεν είσαι εσύ… ο/η «ένοχος», τότε έχε τον νου σου για όλα εκείνα που διαμείβονται στο παρασκήνιο. Κατά τα άλλα βέβαια, κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψεις να βολεύεσαι με «άνετες» επιλογές και να αναζητήσεις κάτι πιο ποιοτικό στη ζωή σου.

Αιγόκερως
Όλα συνηγορούν στο τέλος ενός κύκλου και στην χάραξη μιας νέας πορείας, είτε αυτό συμβεί μόνο μέσα σου είτε συνδυαστεί με εξωτερικά γεγονότα, που θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ακόμη μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «φιλική» πρόταση, που είτε απευθύνεται… απευθείας στο πρόσωπό σου είτε πρόκειται για μια μεσολάβηση που θα σε φέρει πιο κοντά με κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σου προσθέτει «πόντους» και γοητεία ίσως, μάλιστα, συμβάλλεις κι εσύ σε αυτό με μια «κομβική» παρέμβαση στην εξωτερική σου εμφάνιση. Ωστόσο, με τον Άρη να σε «τσιγκλάει», η περιπέτεια… μόλις άρχισε και αν είσαι μόνος/η, για την ώρα δεν δείχνει ρεαλιστικό το να θες να επιστρέψεις στην σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε να κάνεις σκέψεις και όνειρα που αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν πια!

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν σε καλεί να ταξιδέψεις, αφού αυτός είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να «πέσεις πάνω» σε ένα πρόσωπο που σε καλύπτει σε πολλά. Υπάρχει φυσικά και η εναλλακτική μιας διαδικτυακής ερωτικής συνομιλίας ή ενός μυστικού ραντεβού στα… τυφλά! Επιπλέον, στη δουλειά σου ένας «σκληρός» ανταγωνισμός φαίνεται να υποκρύπτει είτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον είτε μια αντιζηλία.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε