13/09/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/09/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:34 Δημιουργία 13/09/18, 12:24

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, μαζί με Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα!

Και τα 12 Ζώδια του 1ου δεκαημέρου, ευνοούνται με δυναμικότητα και ουσιαστική επιτυχία σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής τους!

Κριός
Γενικά
Αν δεν επιστρατεύσεις όσον το δυνατόν πιο γρήγορα, Κριέ μου, τη λογική και τις αντιστάσεις σου, θα βρεθείς σε μπερδεμένες καταστάσεις, από τις οποίες πολύ δύσκολα θα βγεις. Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη, οπότε φρόντισε να μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, μην την συνεχίσεις και να περιμένεις κάποια πραγματικά καλύτερη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Ταύρος
Γενικά
Το πείσμα και οι εμμονές σου, Ταύρε μου, θα σε οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις. Χαλάρωσε και δώσε λίγο χρόνο και χώρο, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στις συνθήκες. Με μια πιο ψύχραιμη ματιά θα δεις, πως αν ελιχτείς λίγο καλύτερα, θα βοηθηθεί η ψυχολογία σου, αλλά και τα θέματά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δυσκολεύεσαι να δεχτείς περιορισμούς, Ταύρε μου, ακόμη κι αν προέρχονται από το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, αρκεί να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, θα κάνεις εμπνευσμένες σκέψεις για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Προσπάθησε οι οικονομικές κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε ταλαιπωρούν για μεγάλο διάστημα μετά.

Δίδυμος
Γενικά
Οι εντάσεις της σημερινής μέρας, Δίδυμε, θα σε αναστατώσουν και προβληματίσουν. Θα εκνευριστείς και θα θυμώσεις, αλλά μην ξεχνάς, πως οι δύσκολες και ακραίες καταστάσεις είναι αυτές που θα σε ενεργοποιήσουν και θα σε κάνουν να πάρεις νέες αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Δίδυμέ μου, ότι ο σύντροφός σου σε καταπιέζει και πως δεν μπορείς να αντιδράσεις. Μίλησέ του και βοήθησέ τον να καταλάβει τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι νέες καταστάσεις θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις. Είναι εύκολο να χαθεί ο έλεγχος.

Καρκίνος
Γενικά
Ο ομφάλιος λώρος με το παρελθόν, Καρκίνε μου, πρέπει επιτέλους να κοπεί και ν’ ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες περιπέτειες. Οφείλεις να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου και να ωριμάσεις περισσότερο. Όσο και αν σε ξεβολεύει, αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ολοκλήρωσή σου ως άτομο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε σήμερα στάση απέναντι στο ταίρι σου, Καρκίνε μου. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον, διαφορετικά η σχέση σας θα εμφανίσει σημάδια κόπωσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις σήμερα έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη, για ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Βρίσκεσαι εκτός προγραμματισμού στα οικονομικά σου από κινήσεις που έχεις κάνει στο πρόσφατο παρελθόν. Πρέπει, λοιπόν, να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο.

Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα σου δοθούν πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις και να ξεκαθαρίσεις τα γεγονότα. Φρόντισε να κάνεις χρήση κι όχι κατάχρηση, οπότε να είσαι συγκρατημένος. Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Λέων μου, νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφό σου. Μπορεί όμως να μην είναι έτσι τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση συζήτησε με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δείξεις προσοχή στις συναλλαγές που θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

Παρθένος
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Παρθένε, είναι κατάλληλη για πρόγραμμα και συγκρότηση. Φτιάξε ένα χαλαρό και πραγματοποιήσιμο πλάνο, για να το ακολουθήσεις τις επόμενες μέρες. Η αυτοπεποίθηση είναι ο καλύτερος οδηγός για την περίπτωσή σου. Μην ξεχνάς να πραγματοποιείς και μικρές αποδράσεις από τα καθήκοντά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, μπορεί σήμερα να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, για να δημιουργήσεις τις ιδανικότερες συνθήκες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Παρθένε. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, επειδή έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε αχρείαστες αγορές.

Ζυγός
Γενικά
Η σημερινή μέρα, Ζυγέ, δεν είναι καλή για πιέσεις κι εξοντωτικό πρόγραμμα εργασίας - αντίθετα προσφέρεται για ανάπαυλα και χαλαρότητα. Πάρε μερικούς φίλους και φρόντισε να διασκεδάσεις. Όταν γυρίσεις στην εργασία σου, οι γεμισμένες σου μπαταρίες θα αποδειχτούν σωτήριες. Χρησιμοποίησε τις ικανότητές σου για κάτι καλό, δημιουργικό και ικανοποιητικό για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας καινούργιος έρωτας, αδέσμευτε Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλει στη ζωή σου. Καλό θα είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου, Ζυγέ μου. Καλό είναι να μην πάρεις μέρος σε διαμάχες τρίτων, για να μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Αν κάνεις έξυπνες αλλαγές σε κάποιους τομείς, θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός
Γενικά
Αναλώνεσαι εδώ και καιρό με τους άλλους, Σκορπιέ μου, κι έφτασες στο σημείο να ζεις μέσα από αυτούς. Είναι καιρός να πατήσεις στα πόδια σου και να κάνεις κάτι για σένα. Σήμερα, μπορείς να βάλεις μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς, Σκορπιέ μου, θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείξει κατανόηση, ενώ έχει κι υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να προσφέρεις πιο πολλά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη, που αυτή την περίοδο είναι στο ζώδιό σου, σε ευνοεί, οπότε θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη, καθώς επίκεινται οι αλλαγές που σκέφτεσαι. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Τοξότης
Γενικά
Η επίτευξη των όποιων στόχων σου, Τοξότη, μπορεί να έρθει μόνο με επίπονες και επίμονες προσπάθειες. Αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα από τον καθένα. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να απογοητεύεσαι και να αποσυντονίζεσαι από τις όποιες καθυστερήσεις. Ο επιμένων νικά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με το σύντροφό σου, Τοξότη. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει κι ένα αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές, Τοξότη μου, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος για ν’ αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, αφού δεν είσαι σε σημείο που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

Αιγόκερως
Γενικά
Είναι καλό, Αιγόκερε, που αντιμετωπίζεις μερικά πράγματα με ευαισθησία και συναίσθημα. Μήπως όμως το παρακάνεις, μια κι αυτή η στάση δεν είναι συνήθης για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου; Άλλωστε, μην ξεχνάς πως φόρτε σου είναι ο ορθολογισμός.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα με το σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, πες του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί κι ανησυχεί. Είναι το πρώτο βήμα για να λυθούν τα όποια προβλήματα της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Αιγόκερε, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Υδροχόος
Γενικά
Οι άνθρωποι που σε κουράζουν και μπερδεύουν, Υδροχόε, καλό είναι να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σου, αφού δημιουργούν καταστάσεις δυσάρεστες για την ψυχοσύνθεσή σου. Επίσης, χρήσιμο θα ήταν να μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου στους άλλους, πριν αυτά πραγματοποιηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί με το ταίρι σου, Υδροχόε μου. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, μπορούν να λυθούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην αποσπάς όμως την προσοχή σου σε διαφορετικά αντικείμενα, αλλιώς στο τέλος θα γίνουν λάθη που δε θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Ιχθύς
Γενικά
Πάτα γερά στα πόδια σου, Ιχθύ, και αντιμετώπισε κατά μέτωπο τα θέματά σου. Μόνο έτσι μπορείς να βρεις λύσεις και να καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω. Μην ξεχνάς, πως ο στρουθοκαμηλισμός και οι αναβολές οδηγούν σε τέλματα, που δεν βοηθούν, ποτέ και κανέναν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις μερικά ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, Ιχθύ μου, μόνο πάνω στον σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ και μάλιστα σε πάρα πολλά θέματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι κάποια απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά, φέρνοντας στο δρόμο σου ένα νέο έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει ν’ αποφύγεις τα νέα έξοδα, αφού είναι πιεστικό να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε