13/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

13/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:42 Δημιουργία 13/09/18, 14:38

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Το άγχος και η ανασφάλειά σου είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε λάθη ή στο να παρερμηνευθεί η συμπεριφορά σου, τελικά όμως όλα αυτά μπορεί να σου βγουν και σε καλό! Κατά τα άλλα, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να κριτικάρει τις προσωπικές επιλογές σου, παίρνοντας δικαιώματα, που δεν του έδωσες ποτέ. Καλό είναι, λοιπόν, να κρατήσεις τις αποστάσεις σου και να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου!

Ταύρος
Με την Σελήνη στον «οίκο» των σχέσεων σου, μπορεί να υπάρξει μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και όλα… παίζονται, με την υποσημείωση βέβαια ότι η υπερβολική εξιδανίκευση προσώπων ή καταστάσεων παραπέμπει σε μια μελλοντική διάψευση! Και σίγουρα το πρόβλημα θα γίνει μεγαλύτερο, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού τίθεται εκατέρωθεν ένα ουσιαστικό ζήτημα αξιοπιστίας κι εμπιστοσύνης.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, κάτι που περιμένεις είτε θα καθυστερήσει είτε θα εξελιχθεί «μετά κόπων και βασάνων», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Στην περίπτωση, δε, μιας νέας γνωριμίας, το πιθανότερο είναι να έχεις να κάνεις με ένα ακόμη πρόβλημα, χώρια τα ψέματα που θα σου «ξεφουρνίσουν»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε επιβάλλεται να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και τις δυσκολίες του.

Καρκίνος
Η… πολυκοσμία στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο ελκυστικό/η και αποδεκτό/η κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Να θυμάσαι όμως ότι όλα θα εξελιχθούν καλύτερα, αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, χωρίς να προκαθορίζεις καταστάσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να προκύπτουν κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σου στερήσουν το δικαίωμα να τη χαρείς, όσο θα ήθελες.

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ξεχάσεις τα δικά σου, δίνοντας λύση σε προσωπικά προβλήματα άλλων, δε χρειάζεται όμως να προσφέρεις κάτι περισσότερο από μια ηθική συμπαράσταση και χρήσιμες συμβουλές. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις «οίκοθεν» με το ταίρι σου, αφού εκεί… έξω μόνο προβλήματα και ταλαιπωρία θα συναντήσεις.

Παρθένος
Η ημέρα δεν προσφέρεται για τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης, παρά μόνο για την ανταλλαγή μηνυμάτων, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, ανεξάρτητα με το αν λένε… αλήθεια ή όχι! Επιπλέον, μπορείς να αρκεστείς στα πλεονεκτήματα που σου παρέχουν οι συναναστροφές σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να κλείσεις τα αφτιά σου στα όσα περίεργα και υποβολιμαία σου «ψιθυρίζουν».

Ζυγός
Ο Άρης στον «οίκο» των ερώτων σου, σε συνδυασμό με τις «φευγαλέες» αναζητήσεις του Ποσειδώνα, παραπέμπουν στην ανάγκη ενός συμβιβασμού ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείς κι εκείνα που σου… συμβαίνουν στην πραγματικότητα! Επειδή, δε, αν «πάρεις φόρα», μπορεί τελικά να «σπάσεις τα μούτρα σου», αν δεν αντέχεις κάτι, απλά κάνε υπομονή και προσπάθησε να βρεις έναν δίαυλο επικοινωνίας.

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη και την Σελήνη στο ζώδιό σου, είναι εύκολο να προσελκύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως, μάλιστα, να μην χρειαστεί καν να προσπαθήσεις, αφού η γοητεία σου αρκεί για να έλθει από μόνο του! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως «παρεξηγήσεις» το ταίρι σου και αναλωθείς σε δραματοποιημένες εκδηλώσεις ζήλειας, γιατί αλλού πρέπει να στραφούν οι υποψίες σου!

Τοξότης
Παρ’ ότι για την ώρα όλα γίνονται παρασκηνιακά, αν είσαι μόνος/η και τα κριτήρια ή το ένστικτό σου σε καλέσουν να ανταποκριθείς άμεσα σε μια «πρόκληση», μη διστάσεις να το πράξεις, αφού στην πορεία σε περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις κι ίσως μια σχέση ικανή να σε καλύψει σε πολλά επίπεδα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε κάτι… πονηρό «παίζεται», είτε από σένα είτε από το ταίρι σου!

Αιγόκερως
Οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να συνειδητοποιήσεις ότι στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα δεν είναι όπως τα… φαντάζεσαι ή όπως θα ήθελες. Πέρα όμως από την πίκρα που μπορεί να σου αφήσει μια εξέλιξη, το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για σένα κι εδώ είναι που οφείλεις να κινηθείς με βάση τις δικές σου ανάγκες ή επιθυμίες κι όχι με κριτήριο το πώς θα κάνεις τους άλλους να σε αποδεχθούν.

Υδροχόος
Από ενθουσιασμό «σκίζεις» και μάλιστα με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν βάλεις κάποιον στόχο, θα τον πετύχεις. Το ερώτημα όμως είναι για πόσο καιρό θα καταφέρεις να συντηρήσεις το ενδιαφέρον σου ή του/της; Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά «σιγοντάρουν» στην αποσταθεροποίησή της, με το τελικό αποτέλεσμα να εξαρτάται από το πόσο βαθιά και ουσιαστική είναι.

Ιχθύες
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι συνθήκες ευνοούν το να συζητήσεις με το ταίρι σου γύρω από όλα αυτά που σας απασχολούν, ώστε να λειανθούν παρεξηγήσεις, έστω και με… ψέματα, ιδιαίτερα αν κάποιος/α γνωστός/η έχει παρέμβει, «ανακατώνοντας» τα πράγματα. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να γίνεις πιο επικοινωνιακός/η και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους, είτε σε μια έξοδό σου είτε στο… διαδίκτυο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε