14/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

14/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:56 Δημιουργία 14/09/18, 15:25

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Με τον 8ο ηλιακό οίκο σου να… φορτώνει, προέχει η σεξουαλική έκφρασή σου κι ό,τι κι αν κάνεις, μπορεί να «πιάσει». Ίσως, μάλιστα, οι πιθανότητές μιας επιτυχίας σου να είναι κατά πολύ αυξημένες στην περίπτωση που επιχειρήσεις να αποσπάσεις ένα πρόσωπο από μια… άλλη αγκαλιά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να «λουστείς» τα ανάλογα και μάλιστα με τη συμμετοχή ενός ατόμου που θεωρούσες φίλο/η σου.

Ταύρος
Με την Σελήνη και την Αφροδίτη απέναντί σου να διεγείρουν πάθη και επιθυμίες, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς με μια συντροφιά ικανή να καλύψει συναισθηματικά, αλλά και σεξουαλικά. Ωστόσο, μέχρι του να προκύψει κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, υπάρχει μια… κάποια απόσταση και για να φτάσεις στο ποθούμενο θα χρειαστεί να περάσεις από τη «βάσανο» των αντιζηλιών, αντιμετωπίζοντας και κάποιες «βρώμικες» τακτικές!

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ερωτική περιπέτεια στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που συνδέεται με αυτήν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να «αποδείξεις» τον έρωτά σου με δώρα και προσφορές, τινάζοντας ίσως στον αέρα τον… προϋπολογισμό σου, δεν αποκλείεται όμως να λάβεις εσύ ένα δώρο που θα σε σκλαβώσει κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Καρκίνος
Σήμερα, είναι πιθανό να «κυριαρχηθείς» από τάσεις ή ανάγκες, που δεν καλύπτονται εύκολα σε μια σχέση «της σειράς». Ωστόσο, αυτή η αναζήτηση του απόλυτου μπορεί να αποδώσει καρπούς, μόνο αν λειτουργήσεις με βάση τη διαίσθηση ή το ένστικτό σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να χρησιμοποιηθείς ή να σε εκμεταλλευτούν άτομα που έχουν τα απωθημένα τους και ψάχνουν να βρουν ένα εξιλαστήριο θύμα.

Λέων
Είτε είσαι ήδη δεσμευμένος είτε μόνος/η, το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να περιορίσεις τις εξωτερικές σου αναζητήσεις και να επικεντρωθείς στα καλά που μπορείς να απολαύσεις σε μια «ζεστή φωλιά», αφού εκεί υπάρχει όλο το… ενδιαφέρον! Επιπλέον όμως, πιθανόν να σου προκύψει μια… ολίγον παράνομη σχέση κι εδώ είναι που θα «μετρήσει» θετικά ή αρνητικά το κατά πόσο είσαι ελεύθερος/η να κινηθείς.

Παρθένος
Επικοινωνιακά «το ‘χεις» κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από τη δύναμη των συναισθημάτων του σε μια επίσκεψη ή ένα ταξίδι. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να έρθεις πολύ… κοντά με το ταίρι σου μέσα από μια ανάλογη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση όμως, φρόντισε, ώστε τα φλερτ με τρίτα πρόσωπα να μείνουν στα πλαίσια μιας… άσκησης φαντασίας και μόνο!

Ζυγός
Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου δείχνει πρόθυμος να σε ρίξει σε μια «δυνατή» αγκαλιά, εφ’ όσον βέβαια το επιθυμείς κι εσύ. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για μια κατάκτηση, που θα σε κάνει να νιώσεις περήφανος/η, αλλά και έτοιμος/η να αφήσεις πίσω σου αμαρτίες του παρελθόντος κάνοντας μια νέα αρχή! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να μη δώσεις δικαιώματα, αφού εύκολα ο έρωτας θα «γυρίσει» σε… πόλεμο!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυξάνει το σεξαπίλ σου κι αν «κυκλοφορήσεις» ή βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση είναι βέβαιο πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Επιπλέον, ο ρομαντισμός σου ενισχύεται, κάνοντάς σε πιο «επιρρεπή» σε πρόσωπα που διακρίνονται για τις ευαισθησίες τους, χωρίς όμως να αποπνέουν εμπιστοσύνη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ακούσεις ένα μεγάλο… ψέμα!

Τοξότης
Σήμερα, δείχνεις το καλό σου πρόσωπο, κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει να «κλέψεις» τις εντυπώσεις και να προσελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για μια «παράνομη» κατάσταση ή έναν έρωτα που δε μπορεί να δημοσιοποιηθεί ακόμη. Από την άλλη πλευρά, όμως φαίνεται να δίνεις υποσχέσεις που δεν πρόκειται να τηρήσεις, ανοίγοντας έναν κύκλο… παραπόνων, που θα τα βρεις μπροστά σου!

Αιγόκερως
Τα όσα συμβαίνουν αυτήν την περίοδο στην προσωπική σου ζωή δεν είναι ούτε συνηθισμένα, ούτε… απλά! Κι αν μεν είσαι μόνος/η, τότε ελπίζεις βάσιμα σε μια δυνατή σχέση. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να διακόψεις, ύστερα από μια κρίση, που θα ξεσπάσει. Σε κάθε περίπτωση, από πλευράς σου φρόντισε να είσαι «σωστός/η», αποφεύγοντας να κατεβάσεις το επίπεδό σου με «σκηνές» ζήλειας.

Υδροχόος
Γύρω σου κυκλοφορούν πολλού «πειρασμοί», είναι, ωστόσο, αμφίβολο το κατά πόσο μια γνωριμία σου μπορεί να «σταθεί» ως μια «φυσιολογική» σχέση. Εξ άλλου, το «κτυπάω… απολαμβάνω και φεύγω» είναι για σένα η πιο ρεαλιστική επιλογή αυτής της περιόδου και είναι άτοπο το να δεσμευτείς για οτιδήποτε. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως διαταραχθεί από μια κακώς εννοούμενη αίσθηση ανεξαρτησίας.

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου επιτρέπει να ελπίζεις στο καλύτερο, ίσως, μάλιστα, εισπράξεις την «ολοκληρωτική» αγάπη και την αποδοχή ενός προσώπου, που νοιάζεται για σένα. Μπορεί ακόμη να λάβεις ένα εξαιρετικά θερμό μήνυμα, είτε διαδικτυακά είτε διά ζώσης, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν αποκλείεται να γίνει ένα ερωτικό «ολίσθημα» από το ταίρι σου ή από σένα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε