Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15-16/09/18

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 15-16/09/18

ΖΩΔΙΑ UPD 21:07 Δημιουργία 14/09/18, 21:01

Από την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη χαρακτηρίζεται αυτό το σαββατοκύριακο. Μια Σελήνη που μας χαρίζει αισιοδοξία και μας ωθεί να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

Τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι, ενώ βάζουμε νέους, ψηλότερους στόχους, ενώ παράλληλα επιδιώκουμε να απολαύσουμε το παρόν, να ζήσουμε το σήμερα με πάθος κι ενθουσιασμό! Όλα αυτά βεβαίως ισχύουν και στον αισθηματικό τομέα, όπου είμαστε πιο αυθόρμητοι και πιο ενθουσιώδεις, ενώ και η κοινωνικότητά μας είναι στα ύψη! Παράλληλα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο το Σάββατο φέρνει πιο γρήγορα κάποιες εξελίξεις, κυρίως για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς.

Βεβαίως, την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και με τον Ποσειδώνα, όψεις που απαιτούν την προσοχή μας, καθώς δεν μας αφήνουν να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις στα αισθηματικά μας και μπορεί να μας παραπλανήσουν…

Ωστόσο, την Κυριακή ο Ερμής πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία, ευνοώντας κυρίως τα ζώδια της Γης και του Νερού, αφού ενισχύει την επικοινωνία και μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο σκέψης των προσώπων που μας ενδιαφέρουν…
Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Κριέ, με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη επιτέλους ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη γοητεία σου, ενώ και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις να φλερτάρεις απροκάλυπτα και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι. Και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα διαθέτει όλα τα φόντα να πετύχει και να αποδειχτεί σταθερή και μακροχρόνια!
Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου και να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς ή να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, που θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα φουντώσει το πάθος! Βεβαίως, την Κυριακή χρειάζεται λίγη προσοχή, αφού η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά και μια… εκνευριστική ασάφεια. Όμως, είμαι σίγουρος πως με την ακτινοβολία σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα χωρίς… παράπλευρες απώλειες!

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δεν θα είναι και το πιο… ανέφελο που έχεις περάσει, αγαπημένε μου Ταύρε, αφού η Σελήνη από τον Τοξότη σε αναστατώνει συναισθηματικά, ενώ και τα τετράγωνά της με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα την Κυριακή φέρνουν στην επιφάνεια μια ασάφεια και μια ανασφάλεια για το μέλλον, που μπορεί μεν να σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά σου, δεν παύουν να επηρεάζουν όμως και τα αισθηματικά σου, με κάποιο τρόπο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, γιατί η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις είναι μέσα στο… πρόγραμμα!
Ευτυχώς όμως, την ίδια μέρα, την Κυριακή, ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία! Με αυτές τις εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις, μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές έχεις με το ταίρι σου στο… κρεββάτι, αφού ο αισθησιασμός και η libido σου θα είναι στα ύψη. Αλλά και σ’ εσένα που είσαι μόνος/η, η Κυριακή υπόσχεται νέες γνωριμίες και φλερτ, αν αποφασίσεις να… εγκαταλείψεις τον καναπέ σου… Και δεν αποκλείεται με κάποια από αυτές τις γνωριμίες να ζήσεις και στιγμές έντονου και φλογερού πάθους, ακόμα κι αν δεν υπόσχεται μέλλον…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη το Σάββατο, αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτό το σαββατοκύριακο οι προσωπικές σχέσεις σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αποζητάς την αποδοχή των κοντινών σου προσώπων, είτε είναι φίλοι είτε συγγενείς, και θα κάνεις τα πάντα για να την αποκτήσεις! Πρόσεξε όμως, γιατί έτσι μπορεί να παραμερίσεις, να βάλεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες. Και ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στο δεσμό σου καθώς θα το θεωρήσεις δεδομένο και δεν θα του δώσεις τη σημασία που του αξίζει, ή αν είσαι μόνος/η μπορεί να αφήσεις τους άλλους να επηρεάσουν την κρίση σου σε σχέση με μια νέα γνωριμία!
Όλα αυτά το Σάββατο, γιατί την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή και δεν αποκλείεται να προκύψει ένα παραπλανητικό σκηνικό στα αισθηματικά σου. Ίσως οι προσδοκίες σου από το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει να είναι υπερβολικά υψηλές, γεγονός που με… μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε απογοητεύεις! Ίσως ακόμα να πέσεις και θύμα εξαπάτησης από κάποιο πρόσωπο που θα σου τάξει… λαγούς με πετραχήλια, γι’ αυτό… προσοχή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενδεχομένως να μην είναι και πολύ εύκολο το σαββατοκύριακο αυτό, αγαπημένε μου Καρκίνε, καθώς με την Σελήνη στον Τοξότη εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και επαγγελματικές εκκρεμότητες που πιέζουν για τακτοποίηση! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αντιλαμβάνεσαι πως αυτό θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μέσα στη σχέση σου, αφού το ταίρι σου θα ζητάει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, και με το δίκιο του! Αν συνυπολογίσεις ότι την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή με τις γνωστές συνέπειες, την ασυνεννοησία και τις παρεξηγήσεις, αντιλαμβάνεσαι ότι θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, για να αποφύγεις τις ρήξεις στο δεσμό σου…
Τα πράγματα βεβαίως είναι κάπως πιο αισιόδοξα για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς εσύ μπορεί να συνδυάσεις… δουλειά με διασκέδαση, αφού δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ, ακόμα και την ώρα που θα ασχολείσαι με κάτι… εντελώς πεζό! Άλλωστε ο Ερμής την Κυριακή σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία, όψεις που εκτός του ότι ενισχύουν τον αισθησιασμό σου, μπορεί να φέρουν και μια νέα, άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία!

ΛΕΩΝ
Ένα διασκεδαστικό, αλλά και… αισθησιακό σαββατοκύριακο σε περιμένει, αγαπημένο μου Λιονταράκι, με την Σελήνη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη το Σάββατο! Νοιώθεις αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σε ευχαριστεί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αυτό βεβαίως, να είσαι σίγουρος/η ότι θα το ευχαριστηθεί και το ταίρι σου, αφού προβλέπεται ότι θα περάσετε μαζί ένα διασκεδαστικό, αλλά και αισθησιακό διήμερο, που θα αναζωπυρώσει τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας. Βέβαια, λίγη προσοχή χρειάζεται την Κυριακή, με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, αλλά με λίγη ψυχραιμία και διαλλακτικότητα, θα ξεπεραστούν εύκολα!
Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, σίγουρα δεν θα… πλήξεις καθόλου αυτές τις μέρες. Ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως και η θετική σου διάθεση, έτσι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να φλερτάρεις και να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Άσε που είναι πολύ πιθανό τώρα να ξεκινήσει για σένα μια καινούρια σχέση, που θα σε συνεπάρει! Ωστόσο, κι εσύ με τις όψεις της Σελήνης με Ερμή και Ποσειδώνα καλό θα είναι να προσέξεις, γιατί μπορεί να πέσεις θύμα του ενθουσιασμού σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, με την Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη το Σάββατο και τετράγωνο με τον Ερμή την Κυριακή, θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Ωστόσο, με τον Ερμή να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία, ξεπερνάς τα προβλήματα και βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις, ενώ σε κάθε προσπάθεια έχεις σύμμαχο το ταίρι σου, που θα σου συμπαρασταθεί και θα σε βοηθήσει. Αυτή η συμπεριφορά του θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο, αναζωπυρώνοντας την αγάπη μεταξύ σας.
Ιδιαίτερα την Κυριακή είναι βέβαιο ότι το πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά. Παράλληλα, οι αμοιβαίες… ερωτικές εξομολογήσεις μεταξύ σας θα σε κάνουν να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στην αγκαλιά του! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα βασίζεται όχι μόνο στην αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και στο δυνατό πάθος! Γι’ αυτό λοιπόν, μην μείνεις κλεισμένος/η μέσα, αλλά βγες να συναντήσεις… το άλλο σου μισό!

ΖΥΓΟΣ
Με την Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη το Σάββατο, αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το σαββατοκύριακο δεν σκοπεύεις να μείνεις λεπτό στο σπίτι! Η επικοινωνιακή σου διάθεση, αλλά και η αισιοδοξία που αισθάνεσαι, θα σε ωθήσει να… πάρεις τους δρόμους και να συναντήσεις φίλους και συγγενείς, να βγεις βόλτα στα μαγαζιά, να δεις κόσμο και να περάσεις καλά. Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σε όλα αυτά θέλεις να έχεις μαζί σου και το ταίρι σου, που δεν σκοπεύει να σου χαλάσει κανένα χατίρι. Έτσι ένα άκρως διασκεδαστικό διήμερο προβλέπεται για εσάς, που θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή!
Αλλά κάτι ανάλογο θα κάνεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η! Θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα κάνεις πολλές κι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Και με τη γοητεία σου στα ύψη, είναι σίγουρο ότι τα φλερτ θα είναι άφθονα. Αν μάλιστα υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να κάνεις την κίνησή σου. Ωστόσο την Κυριακή, που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή, καλό θα είναι να μη δώσεις υποσχέσεις, που στην πορεία ίσως να μην μπορείς ή να μην θέλεις να κρατήσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι στο χέρι σου, αγαπημένε μου Σκορπιέ, να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο αισθησιακό και… παθιασμένο! Μπορεί η Σελήνη να κινείται στον Τοξότη και να φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που πιέζουν για επίλυση, όμως είναι δική σου επιλογή το αν θα τα αφήσεις να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και στον αισθηματικό τομέα. Αν λοιπόν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μην κρατήσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου και κυρίως κράτησέ το μακριά από τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Αντίθετα, αξιοποίησε το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, αλλά και το εξάγωνό του με τον Δία την Κυριακή, για να του αποδείξεις την αγάπη σου στο… κρεββάτι, όπου… μεγαλουργείς!
Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να αποφασίσεις να παρατήσεις τους… απλήρωτους λογαριασμούς στο συρτάρι και να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους! Είναι σίγουρο πως με τη γοητεία και την επικοινωνιακή διάθεση που σου χαρίζει ο Ερμής, τα φλερτ θα σε πολιορκούν και θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση, ενώ θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από τις… έγνοιες σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Άρη το Σάββατο, αγαπημένε μου Τοξότη, αυτό το διήμερο η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο ενώ και η επικοινωνιακή και παιχνιδιάρική διάθεσή σου σε κάνει… αξιολάτρευτο/η! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να σε χαρακτηρίζει και μια κυκλοθυμική διάθεση, καθώς την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, που θα μπερδέψει τα πρόσωπα που σε περιβάλουν, όμως είναι στο χέρι σου να την ελέγξεις. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορείς να περάσεις ένα τέλειο κι αισθησιακό σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, που θα σας μείνει αξέχαστο!
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η! Τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν από παντού, ωστόσο μη βιαστείς να εμπιστευτείς κάποιο πρόσωπο που σου τάζει… τον ουρανό με τα άστρα, προκειμένου να σε κατακτήσει. Αλλά κι εσύ από την πλευρά σου, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις σε κάποιο άτομο, που δεν σκοπεύεις να τηρήσεις… Όπως και να έχει, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά αυτό το σαββατοκύριακο, απόλαυσέ το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, χαρακτηρίζεται από την Σελήνη που κινείται στον Τοξότη, σχηματίζοντας μάλιστα και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή την Κυριακή. Έτσι λοιπόν θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου κάποια γεγονότα που σε στενοχώρησαν στο παρελθόν και σου δημιούργησαν απωθημένα στη σχέση σου… Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πρέπει να βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και την καχυποψία, αλλιώς δεν θα αποφύγεις τους καυγάδες και τις εντάσεις με το ταίρι σου…
Αν όμως τα καταφέρεις, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα παθιασμένο και φλογερό διήμερο, αφού ο Ερμής την Κυριακή σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία, ανεβάζοντας τη libido σου στα ύψη! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, σε μια ανάλογη φάση βρίσκεσαι και βλέπεις με καχυποψία όποιο άτομο σε πλησιάζει και σε φλερτάρει! Χαλάρωσε και ευχαριστήσου το, άσε τις νέες γνωριμίες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και… δε θα χάσεις! Αρκεί βέβαια, να μην βιαστείς να δεσμευτείς και να μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί τη… Δευτέρα μπορεί να αλλάξεις γνώμη…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προτεραιότητα στους φίλους σου θα δώσεις αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Άρη από το ζώδιό σου το Σάββατο! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου για χάρη τους, γιατί αλλιώς δεν θα γλιτώσεις τις δικαιολογημένες γκρίνιες και τα παράπονα από την μεριά του! Άσε που μια έξοδος με φίλους μόνο, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου και… πειρασμούς, στους οποίους θα δυσκολευτείς να αντισταθείς… Επειδή όμως τίποτα δεν θα μείνει κρυφό με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα την Κυριακή, φρόντισε να μην διαταράξεις τη σχέση σου για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας!
Εσύ όμως που είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν αφεθείς σε αυτούς τους… πειρασμούς που προαναφέραμε! Μπες δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις. Αλλιώς, οι δύσκολες όψεις της Σελήνης την Κυριακή μπορεί να δημιουργήσουν παρανοήσεις ή υπερβολικές προσδοκίες, και να βρεθείς στο τέλος εκτεθειμένος/η…

ΙΧΘΥΣ
Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, εσένα θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου αυτό το διήμερο, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη! Όμως, αν ασχοληθείς μόνο με αυτά, μην απορήσεις αν το ταίρι σου αρχίσει να σου γκρινιάζει και να σου παραπονιέται, θα έχει απόλυτο δίκιο! Κράτα λοιπόν μια ισορροπία και μην ξεχνάς πως… η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση αλλά και διασκέδαση! Και την ευκαιρία σου τη δίνει ο Ερμής, που την Κυριακή σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία, κι ενισχύει τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό σου! Αξιοποίησε αυτές τις θετικές όψεις και κάνε το ταίρι σου, αλλά και τον εαυτό σου ευτυχισμένους, αφού μπορείς να βάλεις στο κρεββάτι σας φωτιά και να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους!
Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για φλερτ και νέες γνωριμίες ακόμα και στον επαγγελματικό σου χώρο… Άλλωστε, πάντα το… ματάκι σου παίζει, και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να κάνεις ευχάριστα διαλείμματα… φλερτάροντας! Πρόσεξε όμως, να μη σε αποσπάσουν υπερβολικά από τις υποχρεώσεις σου, γιατί στο τέλος θα αφήσεις… εκκρεμότητες!

Πηγή: zwdia24.gr

Αν σου άρεσε κάνε