17/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:25 Δημιουργία 17/09/18, 15:11

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου σε κρατούν μακριά από όλα εκείνα που θα ήθελες να ζήσεις με τον άνθρωπό σου, αυτό το «διάλειμμα» όμως δε θα κρατήσει για πολύ. Και τελικά, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι «δυνατό» από όλες τις απόψεις! Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως μεταφέρεις το άγχος της δουλειάς σου στο… κρεβάτι γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορέσεις να λειτουργήσεις.

Ταύρος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα βρεις αυτά που ζητάς δίπλα στο ταίρι σου και δε χρειάζεται να ψάχνεις αλλού, όσο κι αν σε δελεάσουν! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, είσαι πολύ κοντά στο να ζήσεις κάτι «σούπερ», για να σου είναι όμως ευχάριστο, φρόντισε να βρεθείς με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις και το εμπιστεύεσαι, αφού σε διαφορετική περίπτωση μια «ανάλαφρη περιπέτεια» θα εξελιχθεί σε τραυματική εμπειρία.

Δίδυμοι
Οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» και τόσο… διαφορετικές όμως μεταξύ τους, που για την ώρα δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη κι ίσως τελικά να αναλωθείς σε «παιχνίδια», που δηλώνουν μεν το ενδιαφέρον σου, αλλά σε απομακρύνουν από οτιδήποτε «σοβαρό». Φαίνεται πάντως να έχεις μια ιδιαίτερη ρέντα με πρόσωπα που εργάζονται και θέλουν να κάνουν ένα ερωτικό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους!

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, οι εξελίξεις θα είναι του… γούστου σου, ανεξάρτητα με το αν στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν εντάσεις ή ανταγωνισμοί που θα σε προβληματίσουν. Ίσως, μάλιστα, να υλοποιήσεις έναν διακαή πόθο σου με ένα πρόσωπο που πάντα «είχες στο μάτι»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να αξιοποιήσεις το σούπερ ερωτικό κλίμα που διαμορφώνεται τόσο με λόγια, όσο και με πράξεις, που θα μείνουν αξέχαστες!

Λέων
Η διάθεσή σου είναι «ορμητική», αλλά το πρόβλημα είναι πως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως η συμπεριφορά σου προκαλέσει την ρήξη της. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να σε βαρύνουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα «κόψουν» πολύ από το διαθέσιμο χρόνο σου για ερωτοτροπίες, ενώ σε κάθε περίπτωση λάβε όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής.

Παρθένος
Πολλά λέγονται και σχεδιάζονται, ωστόσο για σήμερα φαίνεται πως δύσκολα μπορεί να υπάρξει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πέραν της ενημέρωσής σου για πρόσωπα και πράγματα. Αν είσαι μόνος/η, λοιπόν, δεν έχεις παρά να περιμένεις καλύτερες ημέρες, χωρίς να «ψειρίζεις» πρόσωπα και καταστάσεις, αφού τα συμπεράσματα που θα βγάλεις δε θα βοηθήσουν ούτε εσένα, ούτε τις σχέσεις σου.

Ζυγός
Σίγουρα, μπορείς να εξαργυρώσεις την κοινωνική λάμψη σου και στα προσωπικά σου, το θέμα όμως είναι τι «βάθος» θα έχουν οι επιλογές σου. Το πιθανότερο, λοιπόν, για σήμερα είναι να πάρεις «πόντους» και να περάσεις καλά, τα περισσότερα όμως θα κριθούν στη συνέχεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξει μια δυσάρεστη εξέλιξη, που δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις και απλά πρέπει να την αποδεχθείς.

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, καλείσαι κυρίως να χαρείς όλα εκείνα που σου έχουν δοθεί ή θα σου δοθούν σήμερα, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αν, μάλιστα, είσαι μόνος/η, τότε θα νιώσεις πολύ ευχάριστα από το έμπρακτο ενδιαφέρον ενός προσώπου, ίσως έχεις και μια σούπερ ερωτική εμπειρία με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση. Πρόσεξε μόνο, μήπως σε παρακολουθεί κάποιο κακό μάτι!

Τοξότης
Με αφορμή κι αιτία μια πολύ δυνατή σεξουαλική εμπειρία, φαίνεται πως ανοίγει ο δρόμος για μια σχέση που σου προσφέρει μεν πολλά από αυτά που ζητάς, όμως για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατό να δημοσιοποιηθεί… εντελώς! Επιπλέον, καλείσαι να ξεκαθαρίσεις για μια ακόμη φορά το αν και πόσο αντέχεις «διπλές» καταστάσεις, όταν δεν είναι… δικές σου, αλλά του προσώπου που σε ενδιαφέρει!

Αιγόκερως
Με το σεξαπίλ που εκπέμπεις, πολλοί/ες θα αρχίζουν να «πεταλουδίζουν» γύρω σου, κάτι βέβαια εξαιρετικά… ευπρόσδεκτο, το θέμα όμως είναι να μη μείνουν όλοι/ες στην «αίθουσα αναμονής», περιμένοντας το πότε θα αξιωθείς να δείξεις με έναν πιο συγκεκριμένο τρόπο την εύνοιά σου! Πρόσεξε μάλιστα, μήπως τελικά κάνεις τη χειρότερη δυνατή επιλογή, έχοντας σαν κριτήριο το συμφέρον και όχι το τι λέει η καρδιά σου.

Υδροχόος
Είναι πιθανό να υπάρξει μια εκδήλωση «ενδιαφέροντος» από ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο και βέβαια επαφίεται σε σένα το πώς θα χειριστείς την όλη υπόθεση. Να ξέρεις πάντως ότι αν «ενδώσεις», θα… χαρείς μεν -και με το παραπάνω- αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι περιορίζονται οι ελευθερίες σου, με συνέπεια να «την κάνεις». Μέχρι τότε, ωστόσο, μπορείς να χαρείς τις ευκολίες και τα πλεονεκτήματά σου!

Ιχθύες
Επικοινωνιακά παίρνεις άριστα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «μεταφράσεις» αυτήν την υπεροχή σου και σε… έργα! Σίγουρα πάντως όλα θα γίνουν πιο εύκολα, αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή αν έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μεν μακριά σου, αλλά ο έρωτάς σας είναι πιο δυνατός από την απόσταση που σας χωρίζει. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως «συλληφθείς» να κοιτάζεις αλλού!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε