17-23/09/18: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17-23/09/18: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 17:02 Δημιουργία 17/09/18, 16:53

Τι σας επιφυλάσσει η νέα εβδομάδα;

Κριός
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή θα τονίζεται από τις φιλοδοξίες σου και την αυτοπεποίθηση που θα έχεις για να τελειώσεις όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα αγαπητέ Κριέ. Ο Ερμής που θα μπει το Σάββατο στον Ζυγό θα σε ευνοήσει αρκετά. Ο προγραμματισμός που θα έχεις θα είναι ουσιαστικός και θα μπορέσεις να καταφέρεις τόσα που θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου και αυτή την περίοδο θα μπεις πάλι σε ένα κύκλο συζητήσεων. Φρόντισε με πολύ χαμηλούς τόνους να πεις αυτά που θέλεις ώστε να βρεις την χρυσή τομή που θα δώσει χαρά σε εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να περνάς τον χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και που θα πάει θα γνωρίσεις και το ταίρι που θα σε κάνει να χαρείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλεις χωρίς κανένα εμπόδιο. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου φέρουν δώρα που δεν τα περιμένεις. Ο Ερμής θα δώσει τις καλύτερες επιρροές για τα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Ταύρος
Γενικά
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ άγχος και εντάσεις για τα διάφορα θέματα που θέλεις να λύσεις αγαπητέ Ταύρε. Η σύγκρουση για μερικά πράγματα που πρέπει να λυθούν άμεσα είναι στον αέρα και αποφασίζεις να βάλεις το πόδι σου κάτω και να διεκδικήσεις όλα αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους και θα θέλεις να δώσεις τόσα στο ταίρι σου ώστε να νιώθει πολύ καλά μαζί σου. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις υπέροχα. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά μην αφήνεσαι. Κινήσου όπως ξέρεις εσύ και αν το θέλεις πραγματικά είναι σίγουρο ότι θα το βρεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε ξαφνιάσουν. Πρόσεξε πολύ καλά τι λες με τους συνεργάτες σου και πως κινείσαι ώστε να αποφύγεις εντάσεις μαζί τους. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις θέματα με τον νόμο.

Δίδυμος
Γενικά
Την εβδομάδα αυτή κάποιες καταστάσεις θα μπορέσουν να φέρουν πολλές θετικές αλλαγές στην ζωή σου αγαπητέ Δίδυμε. Η περιέργειά σου θα είναι υψηλή και έτσι αναμένετε να ανακαλύψεις νέα πράγματα. Πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που ζεις να συναντήσεις νέους ανθρώπους και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Θα δεις μετά ότι πολλά πράγματα θα είναι καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου. Θα περάσεις ερωτικά και ρομαντικά και ότι σε απασχολεί θα δεις ότι θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά άρχισε να βλέπεις μερικές καταστάσεις με άλλο μάτι και με τις καλές επιρροές των πλανητών πολύ γρήγορα θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά όλα θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε ικανοποιητικό σημείο και ακόμη προβληματίζεσαι. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν κέρδη.

Καρκίνος
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές αλλαγές σε θέματα που σε απασχολούν αγαπητέ Καρκίνε και θα δεις τις υποθέσεις να παίρνουν τον δρόμο που θέλεις εσύ. Με τον Ερμή που θα μπει το Σάββατο στον Ζυγό σε ευνοεί σε διάφορα θέματα και θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις για κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα μπορέσει να πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Με την εύνοια του Ερμή με την επικοινωνία που έχεις αλλά και την γοητεία σου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται. Αυτή την περίοδο φρόντισε να βάλεις κάποιες προτεραιότητες σε θέματα που θέλεις να λύσεις άμεσα και μην τα πιάνεις όλα μαζί ώστε να αποφύγεις τα λάθη που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία αλλά αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασυρθείς σε περιττές αγορές.

Λέων
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αγαπητέ Λέοντα. Οι πλανήτες σε ευνοούν και δίνουν πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να είναι στάσιμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος αστρολογικά είναι ευνοϊκή για το ζώδιο σου και έτσι η γοητεία σου, ο ρομαντισμός, ο ερωτισμός σου και η αίσθηση του χιούμορ θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αν δεν αναφερθείς σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν και έχουν περάσει. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα γεμίσει την ψυχή σου κάτσε και σκέψου τι μπορεί να φταίει. Μήπως έχεις κλειστεί περισσότερο στον εαυτό σου από ότι πρέπει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο αρκεί να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις για να μπορέσεις να τα τελειώσεις πιο γρήγορα. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετά προβλήματα που πρέπει να λύσεις. Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλά έξοδα για αυτό τον λόγο πρέπει να κινηθείς αρκετά συγκρατημένα.

Παρθένος
Γενικά
Ο Ερμής μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιο σου αγαπητέ Παρθένε θα σου δώσει πολύ δυναμικότητα αλλά και αποφασιστικότητα ώστε να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλά θέματα που μέχρι τώρα σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Συμβουλέψου δικά σου άτομα η συμβουλή τους θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου. Αναμένεται να περάσεις πολλές στιγμές έρωτα και πάθους αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη έχεις την μοναξιά παρέα έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Το σύμπαν σου όλα τα φόντα να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα σε κάνει να περνάς πολύ καλά μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν φρόντισε να τα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα πρέπει να κινηθείς με πολύ προσοχή. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και δεν σε παίρνει να κάνεις καθόλου περιττά έξοδα.

Ζυγός
Γενικά
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και μην τα κάνεις όλα μαζί γιατί στο τέλος θα πάρεις λάθος αποφάσεις και πάλι θα τρέχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις τον έχεις παραμελήσει αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου χρειάζεται κάποια νέα νότα ανανέωσης γιατί αυτή την περίοδο έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει και αρχίζεις και βαριέσαι. Αν νομίζεις ότι πρέπει να κρατήσεις το ταίρι που έχεις ξεκίνα και κάνε κινήσεις ώστε μερικά πράγματα να γίνουν πιο όμορφα. Αν μιλάς ακόμα με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου που θα σε γεμίσει κάτσε και σκέψου μήπως σε μερικές καταστάσεις μπορεί να φταις εσύ που με τον χαρακτήρα σου δεν αφήνεις τους άλλους να σε πλησιάσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Ερμής που θα μπει το Σάββατο στο ζώδιο σου στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Πρόσεξε αρκετά στα μέσα της εβδομάδας από παρασκηνιακές καταστάσεις γιατί μπορεί να μπλέξεις χωρίς να έχεις κάνει τίποτε και χωρίς να το καταλάβεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλά έξοδα και

Σκορπιός
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της περιόδου θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις με άλλο μάτι αγαπητέ Σκορπιέ. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις και θα δεις την επιτυχία να σου χαμογελάει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα, ο αισθηματικός σου τομέας θα ξαναζωντανέψει. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα φέρει πολύ καλές ευκαιρίες για την σχέση σου. Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Αν το θέλεις μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που να σου δώσει αυτά που ζητάς αυτή η περίοδος προσφέρεται να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και συνεργασίες που θα σου φέρουν κέρδη.

Τοξότης
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό δίνει τις καλύτερες επιρροές του αγαπητέ Τοξότη ώστε να έχεις πολύ καλή καθημερινότητα να είσαι καλά με τον περίγυρό σου και να μπορέσεις να τακτοποιήσεις και μερικές υποθέσεις που είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Βάλε προγραμματισμό και ξεκίνα να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Η γοητεία σου, ο ερωτισμός σου αλλά και η ρομαντική διάθεση που θα έχεις θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά δεν πιστεύω αυτή την περίοδο να κάτσεις χωρίς να κάνεις τίποτε. Οι πλανήτες σου δίνουν όλα τα φόντα να γνωρίσεις το ταίρι που θέλεις και έτσι όπως το θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αντιθέτως θα τα πας ακόμη καλύτερα από ότι πιστεύεις. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις όπως και να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που μπορεί να σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά έξοδα αυτή την εβδομάδα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως
Γενικά
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις και είναι πάρα πολλές αυτή την περίοδο αγαπητέ Αιγόκερε. Με τον Ερμή που θα μπει το Σάββατο στον Ζυγό θα γίνει πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα ώστε να μπορέσεις να τελειώσεις τις διάφορες υποθέσεις σου έτσι όπως θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις και το τρέξιμο που έχεις θα φέρουν κάποια προβλήματα στην σχέση σου. Φρόντισε να βάλεις κάποιο πρόγραμμα και να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον ταίρι σου για να αποφύγεις τις δύσκολες καταστάσεις μαζί του. Και αν ακόμη η μοναξιά βρίσκεται στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι γιατί οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους για να κάνεις την γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Με την εύνοια του Ερμή θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις αρκετά γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πολλά έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις καθόλου σπατάλες.

Υδροχόος
Γενικά
Την εβδομάδα αυτή μπορείς να τα πας πολύ καλά σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Υδροχόε. Το πλανητικό σκηνικό που σε ευνοεί θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα σου. Η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη της και θα μπορέσεις να λύσεις και πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα φύγουν και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να υπάρχουν. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και με την ηρεμία και την γλυκύτητα που έχεις θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις στα θέματα που σε αφορούν στην σχέση σου. Και αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην το βάζεις κάτω. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να κινηθείς ανάλογα ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στην δουλειά σου μέχρι τώρα να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις πάντα βέβαια με το χέρι το δικό σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις και τα έξοδα συνεχίζονται. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου έξοδα και περιττές αγορές.

Ιχθύς
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή θα τονίζεται από μια αλλαγή του ρυθμού και του περιεχομένου αγαπητέ Ιχθύ. Από την αρχή της εβδομάδας θα βλέπεις πολλά γεγονότα να έρχονται έτσι όπως τα θέλεις. Οι ασχολίες σου όπως πάντα θα είναι πάρα πολλές και φρόντισε πάλι να μην παραμελήσεις τον εαυτό σου γιατί μην ξεχνάς η υπερκόπωση καραδοκεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου. Η Αφροδίτη σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις και να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτή την περίοδο. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ αυξημένη και θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Προτάσεις που θα σου κάνουν μπορείς να τις δεις με σοβαρότητα γιατί είναι συμφέρουσες για εσένα. Οι υποχρεώσεις και η οικονομική ανασφάλεια που νιώθεις συνεχίζονται να υπάρχουν. Αυτή την περίοδο φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε