17-23/09/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17-23/09/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 19:51 Δημιουργία 17/09/18, 19:48

Τι προβλέπουν τα ερωτικά σας γι' αυτή την εβδομάδα;

Κριός: 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση
Θα έχεις την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να βάλεις την σχέση σου σε μια καινούργια βάση. Βέβαια, αυτό θα γίνει μέσα από δυσκολίες και εντάσεις. Δε θα ανεχτείς συμπεριφορές που δεν δείχνουν σεβασμό και κατανόηση στο πρόσωπο σου, ακόμη κι αν αυτό σε φέρει σε ρήξη με το ταίρι σου. Ξέρεις τι θέλεις και δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσεις αν δεν το κατακτήσεις. Οι αντιξοότητες στο τέλος θα σε ανταμείψουν αρκεί να δείξεις υπομονή και επιμονή.
Χωρίς σχέση
Θα αισθανθείς πως τα άτομα που σε πλησιάζουν αυτό το διάστημα, είτε το κάνουν με λάθος τρόπος ή δεν δείχνουν σεβασμό για το άτομο σου. Ανεβάζεις τα στάνταρ σου γιατί ξέρεις τι σου αξίζει και δεν βολεύεσαι με κάτι λιγότερο. Αν είχες γνωρίσει κάποιο πρόσωπο, αλλά η κατάσταση βλέπεις πως δεν προχωράει, δε θα κάτσεις να περιμένεις αλλά θα δώσεις ένα τέλος και θα κοιτάξεις μπροστά. Σου είναι σημαντικό να απομακρύνεις αρνητικούς ανθρώπους και καταστάσεις από τη ζωή σου.


Ταύρος: 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας υπάρχει σοβαρή περίπτωση να έρθεις σε απομάκρυνση με το ταίρι σου και αυτό θα σε στεναχωρήσει πολύ, αλλά δεν θα μείνεις με σταυρωμένα χέρια. Θα αναζητήσεις τους λόγους που ευθύνονται γι αυτό και θα προσπαθήσεις να κρίνεις την κατάσταση όσο πιο αντικειμενικά μπορείς. Θα καταλάβεις πως έχεις ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης και θα πρέπει να αρχίσεις να επικοινωνείς πιο ανοιχτά αυτά που αισθάνεσαι στο ταίρι σου.
Χωρίς σχέση
Υπάρχει μια στασιμότητα στα ερωτικά σου θέματα που ωστόσο σου δίνεται ο κατάλληλος χρόνος για να επεξεργαστείς τις ανάγκες, τα θέλω σου και όσα σου συμβαίνουν με πιο καθαρό μυαλό. Ίσως έχεις γνωρίσει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά για κάποιο λόγο αισθάνεσαι πως δε μπορείς να το προσεγγίσεις. Από την άλλη αν κάνεις μια νέα γνωριμία αυτή την εβδομάδα άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν από μόνα τους και μην πιέσεις τις εξελίξεις.


Δίδυμος: 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Θα επιδείξεις την εβδομάδα αυτή αρκετή αποφασιστικότητα και δυναμισμό στη σχέση σου προκειμένου να διατηρήσεις το καλό κλίμα και να αποφύγεις τις εντάσεις. Θα μπορέσεις να βοηθήσεις το άλλο σου μισό σου να βρει λύσεις στα προβλήματα του καθώς και θα εστιάσεις στην εύρεση λύσεων σε θέματα που ταλαιπωρούν τον δεσμό σου. Το Κλειδί σου δίνει γνώση και δύναμη ώστε να μπορέσεις να χειριστείς τις καταστάσεις με έξυπνο τρόπο και να πάρεις αυτό που θες.
Χωρίς σχέση
Σου ανοίγεται η πόρτα του έρωτα αυτή την εβδομάδα, ετοιμάσου να τον υποδεχτείς και να κάνεις ένα νέο βήμα στη ζωή σου. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για περιπέτειες σύντομης διάρκειας αλλά αν κάποια από αυτές μεταμορφωθεί σε σχέση ή όχι εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου ανάγκες. Αν αντιμετώπιζες διλήμματα, τώρα θα βρεις τις απαντήσεις που θες και δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες προς τα που πρέπει να κινηθείς.


Καρκίνος: 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα θα είναι δύσκολη από πολλές απόψεις. Η σχέση σου θα περάσει από μια κρίση. Αμφιβολίες για την πίστη του αγαπημένου σου προσώπου σου θα σε καταδιώκουν και μπορεί να έχεις κάποια ξεσπάσματα ζήλιας και να έχεις μεγάλη καχυποψία απέναντι του. Αυτό θα σε φέρει σε έντονη σύγκρουση μαζί του με αποτέλεσμα οι λογομαχίες και οι τσακωμοί να γίνουν καθημερινότητα. Κάνε μια προσπάθεια να κοντρολάρεις τα αρνητικά σου συναισθήματα για να αποφύγεις τα χειρότερα.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή και επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέα άτομα που γνωρίζεις, διότι τα κίνητρα τους δε θα είναι τόσο καθαρά όσο νομίζεις. Επίσης πρόσεχε σε ποιον και τι εμπιστεύεσαι. Υπάρχει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σου που δεν θα έχει τις καλύτερες προθέσεις με κίνδυνο να δημιουργήσει εμπόδια για μια νέα κατάσταση στα αισθηματικά σου. Τέλος, αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, προτού αποκαλύψεις πως σου αρέσει, κάνε μια έρευνα πρώτα για το παρελθόν του και μάθε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη ζωή του και το χαρακτήρα του.


Λέων: 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση
Αν πέρασες μια περίοδο ανασφάλειας και αβεβαιότητας στη σχέση σου, θα δεις αυτή την εβδομάδα να υποχωρούν οι ανησυχίες σου και το κλίμα να βελτιώνεται. Θα συνειδητοποιήσεις τα δυνατά σημεία που σε φέρνουν κοντά με το ταίρι σου και θα δουλέψεις στην ενδυνάμωση των συναισθημάτων και της εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Θα έχεις την δυνατότητα να φτάσεις την ρίζα των προβλημάτων και τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.
Χωρίς σχέση
Η ερωτική σου ζωή μπαίνει πλέον σε μια πιο σταθερή βάση και τα πράγματα θα είναι πιο σαφή και ξεκάθαρα. Θα έχεις την δυνατότητα μέσα από μια νέα γνωριμία να βάλεις τις σωστές βάσεις για να ξεκινήσεις μια πολύ δυνατή σχέση που θα σε μαγέψει. Ο νέος έρωτας θα σε βοηθήσει να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και να βελτιωθείς ως άτομο. Οι εξελίξεις θα είναι αργές και σταθερές με αποτελέσματα που θα διαρκέσουν στο χρόνο.


Παρθένος: 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση
Ωθείσαι αυτή την εβδομάδα να γκρεμίσεις όσα δε σου αρέσουν στη σχέση σου ή ακόμη και στην συμπεριφορά σου και με έντονο συναίσθημα να τα ξαναχτίσεις από την αρχή σε πιο γερά θεμέλια. Θα προσπαθήσεις να διαγράψεις το παρελθόν σου και συγχρόνως θα υποβάλεις τη σχέση σου σε δοκιμασίες για να δεις αν αντέχει και αξίζει, για να ξέρεις αν θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά ή να συνεχίσεις να παλεύεις για καλύτερες μέρες.
Χωρίς σχέση
Συνειδητοποιείς πως η δράση σου εμποδίζεται γιατί εσύ προσπαθείς να προφυλάξεις τα συναισθήματα σου για να μην πληγωθείς, κι αυτό σε κάνει να λειτουργείς πολύ αμυντικά και κόντρα στις επιθυμίες σου. Θα θελήσεις να διαγράψεις οτιδήποτε σε έχει πονέσει και να ξαναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Να πας πίσω το παρελθόν σου για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Αν υπάρχει μια εκκρεμότητα, φροντίζεις αυτές τις μέρες να την κλείσεις και να πεις όλα όσα κρατάς μέσα σου.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση
Εστιάζεις στην σχέση σου και προσεγγίζεις ευαίσθητα θέματα που προκάλεσαν τριγμούς, με όλη την καλή διάθεση να τα λύσεις με το ταίρι σου. Λαμβάνεις υπόψη τα μαθήματα που πήρες στο παρελθόν, δείχνεις σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του αγαπημένου σου προσώπου και προσπαθείς με συνετούς χειρισμούς να ξεκαθαρίσεις μελανά σημεία και να κάνεις μια φρέσκια αρχή.
Χωρίς σχέση
Δε σε χαλάει η εργένικη ζωή, καθώς δεν σου λείπουν οι ερωτικές καταστάσεις, φανερές ή κρυφές, πάντα όλο και κάτι παίζει. Εντούτοις λαμβάνεις υπόψη σου πως ήρθε ο καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να απομακρύνεις καταστάσεις που δε έχουν κάτι ιδιαίτερο, βαθύ και ουσιώδες να σου προσφέρουν. Σε αυτό πιθανόν να συντελέσει μια νέα γνωριμία έξω από τα δεδομένα σου που θα σε διεγείρει σωματικά, ψυχικά και εγκεφαλικά με ένα σχεδόν ακατανόητο τρόπο.


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Δημιουργείται αυτή την εβδομάδα ένα θετικό κλίμα στη σχέση σου και ενισχύονται η επικοινωνία και οι κοινές σας δραστηριότητες. Δε θα λείψουν οι ευχάριστες στιγμές και μέσα από κουβέντες και συζητήσεις θα μπορέσεις να δεις τη σχέση σου μέσα από ένα νέο πρίσμα που θα σου ανοίξει νέους δρόμους για το μέλλον. Όσα σε βασανίζουν, τώρα μπορείς να τα εκφράσεις στο ταίρι σου και να βρεις επιτέλους γαλήνη νου και ψυχής.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα ευνοηθούν επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις και διαπραγματεύσεις στα ερωτικά σου. Αν πέρασες μια μεγάλη περίοδο που επικρατούσε η απόλυτη σιωπή, το κινητό σου αυτή την εβδομάδα δε θα σταματά να χτυπά, ενώ κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν από κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα σου λύσουν απορίες και θα ξέρεις τι να περιμένεις από δω και πέρα. Τέλος, ένα νέο ειδύλλιο που θα διεγείρει πρώτα το μυαλό σου είναι πιθανό.


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση
Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας και ανασφάλειας, μπορείς αυτή την εβδομάδα να χαλαρώσεις τις άμυνες σου και να απολαύσεις την ασφάλεια, την ηρεμία και την γαλήνη στην σχέση σου. Πολλά θέματα ξεκαθαρίζονται , ώστε εσύ και το ταίρι σου να προχωρήσετε σε νέες βάσεις και να βάλετε νέους στόχους. Παρά τις δυσκολίες, συνειδητοποιείς πως δίπλα σου έχεις έναν άνθρωπο στον οποίο μπορείς να βασιστείς.
Χωρίς σχέση
Αναζητάς μια ουσιαστική δέσμευση που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, κάτι γερό και αληθινό. Το σύμπαν συμπράττει για να υλοποιηθεί αυτή σου η επιθυμία και σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που θα υπερκαλύπτει τις προσδοκίες σου. Το νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει σε χώρο εργασίας ή σε κάποιο χώρο που εσύ επισκέπτεσαι συχνά στην καθημερινότητά σου. Οι εξελίξεις θα είναι αργές αλλά σταθερές και δε θα σε απογοητεύσουν.


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση
Ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις θα ενισχύσουν το ερωτικό κλίμα και θα ενδυναμώσουν το συναισθηματικό δέσιμο με το ταίρι σου. Θα διανύσεις αυτή την εβδομάδα μέσα σε ένα διασκεδαστικό, αισιόδοξο και θετικό κλίμα που θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, να προσεγγίσεις θέματα που απέφευγες γιατί φοβόσουν και να τα λύσεις και να επικοινωνήσεις καλύτερα τα θέλω και τις ανάγκες σου στο άλλο σου μισό.
Χωρίς σχέση
Η κοινωνική σου ζωή θα ενισχυθεί και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά και να ξεκινήσεις ένα νέο ειδύλλιο που θα φέρει δράση, περιπέτεια και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Μια νέα αισθηματική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσω κάποιου φιλικού προσώπου ή κατά την διάρκεια κάποιας μετακίνησης, που θα σου δώσει πολύ χαρά και θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Το ερωτικό πάθος απογειώνεται και καταφέρνεις όλα όσα θες καθώς ασκείς ακαταμάχητη γοητεία στο ταίρι σου, το οποίο δε μπορεί να σου χαλάσει κανένα χατίρι. Μια σημαντική συζήτηση που θα αφορά είτε απόκτηση απογόνου, επισημοποίηση σχέσης ή αποκάλυψη βαθύτερων αισθημάτων, θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ερωτική ευτυχία και να είσαι αυτές τις μέρες με το χαμόγελο στα χείλη και την καρδιά σου ανακουφισμένη.
Χωρίς σχέση
Ασκείς επιρροή και μαγνητισμό που προσελκύει εκφράσεις θαυμασμού, φλερτ και ρομαντικά ειδύλλια που θα σημαδέψουν αυτή την εβδομάδα. Η σαγήνη και το μυστήριο σφραγίζουν την πορεία των ερωτικών σου και σε οδηγούν στην εκπλήρωση των πιο έντονων επιθυμιών σου. Η καρδιά σου θα αρχίσει να χτυπά ξανά δυνατά και με πάθος για ένα πρόσωπο που είτε σε ενδιαφέρει εδώ και καιρό ή είναι από το παρελθόν σου.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Κήπος
Σε σχέση
Αυτές τις μέρες θα πάρεις μια βαθιά αίσθηση ικανοποίησης, αφού θα βγαίνεις έξω συνεχώς με το άλλο σου μισό, θα διασκεδάζετε, θα ανακατεύεστε με ευχάριστες δραστηριότητες και παρέες φίλων, ανανεώνοντας την εικόνα που έχετε ως ζευγάρι. Θα ζήσεις συναρπαστικές ερωτικές στιγμές που θα απογειώσουν τα συναισθήματά σου και θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφάλεια, σιγουριά και πληρότητα.
Χωρίς σχέση
Είσαι πιο εξωστρεφής αυτή την περίοδο, βγαίνεις έξω συχνότερα και δε χάνεις ευκαιρία για να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέα άτομα και να φλερτάρεις. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει στους κόλπους μιας παρέας ή κατά την διάρκεια κάποιας νυχτερινής σου εξόδου, που θα σε μαγέψει και θα σε κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει. Οι εξελίξεις δικαιώνουν την υπομονή σου, αποχαιρετάς την μοναξιά και ξεκινάς μια νέα σχέση που θα υπερκαλύπτει τις προσδοκίες σου.

Πηγή: astropedia.gr

Αν σου άρεσε κάνε