18/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

18/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:49 Δημιουργία 18/09/18, 15:22

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Φαίνεται πως αγχώνεσαι και στενοχωριέσαι, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε, λοιπόν, μήπως μεταφέρεις την πίεση στον άνθρωπό σου, συμβάλλοντας τελικά σε μια κρίση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί! Αν, πάλι, ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, δεν έχεις παρά να προετοιμάσεις το έδαφος, εμπλουτίζοντας τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Ταύρος
Δεν αποκλείεται να προκύψει μια σοβαρή κρίση στη σχέση σου, ίσως όμως να πρόκειται και για ένα εξωτερικό πρόβλημα, όπως για παράδειγμα ένα άτομο που προσπαθεί να τη φθείρει ή μια έκτακτη ανάγκη που θα σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις, ό,τι και να σου τάξουν, αφού το πιθανότερο είναι να μπλέξεις άσχημα.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, ένα κοινό ενδιαφέρον ή ένα ταξίδι μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που σε «εξιτάρει» με τις απόψεις ή τον τρόπο ζωής του. Ενδέχεται, ωστόσο, να γνωρίσεις και κάποιον/α, ύστερα από τη διαμεσολάβηση ενός κοινού γνωστού. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να «εξέλθεις» με το ταίρι σου ή να σπάσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας με ξεχωριστές και από κοινού δράσεις.

Καρκίνος
Στον έρωτα δε χωρούν εύκολα τα λογικά σχήματα κι όσο κι αν προσπαθείς να θέσεις τα πράγματα υπό τον έλεγχό σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εσύ ο/η «κακός/α» της σχέσης. Αντίθετα όμως, οι συμβουλές σου μπορεί να είναι πολύτιμες σε υποθέσεις άλλων. Κατά τα άλλα, κάτι πρέπει να κάνεις και με τον έντονα διεγερμένο ερωτισμό σου, αφού αν δεν «εκτονωθεί», δε θα ξέρεις τι θα σου φταίει!

Λέων
Οι συνθήκες ευνοούν πολύ περισσότερο τη διαμόρφωση μιας κατάστασης «οικογενειακού τύπου», που θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις τα ανάλογα πλεονεκτήματα. Ξέχνα, λοιπόν, για την ώρα τα «ξεπορτίσματα» και αφοσιώσου στον άνθρωπό σου ή σε αυτόν/η που θα… φιλοξενήσεις! Κι αν παρακούσεις αυτήν την «εντολή» και αναζητήσεις ερωτικό σύντροφο κάπου εκεί… έξω, μάλλον θα το μετανιώσεις.

Παρθένος
Παρότι επικοινωνιακά όλο και… κάτι θα γίνει, με τα θετικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν, οι συνθήκες είναι πιο κατάλληλες για να «τελειώσεις» μια υπόθεση που σε ταλαιπωρεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεις άμεσα νέο ταίρι, αφού μπορεί να μπλέξεις χειρότερα! Επιπλέον, ίσως μάθεις κάποιες λεπτομέρειες που θα σε «ταρακουνήσουν», προσπάθησε όμως να μην τα παίρνεις όλα σοβαρά, ακόμα κι αν… είναι!

Ζυγός
Αν κάποιος/α σε ενοχλεί με τις επιλογές ή τη συμπεριφορά του/της, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να απαλλαγείς από αυτόν/η, είτε με το καλό είτε με το… ζόρι! Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και προκύψουν εντάσεις με το ταίρι σου, προτίμησε να απομακρυνθείς προσωρινά στα πλαίσια του «από μακριά κι αγαπημένοι», αφού δεν αξίζει να πικραίνεστε ή να λογομαχείτε για κάτι που τελικά δεν είναι και τόσο ουσιαστικό.

Σκορπιός
Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην σεξουαλική σου έκφραση κι είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυνατό και «αισθαντικό», είτε με το ταίρι σου είτε με μια νέα γνωριμία. Κατά τα άλλα, πολλά από αυτά που μέχρι χθες δε σε ενοχλούσαν, αρχίζουν πλέον να γίνονται «κόκκινο πανί», αυτό όμως δε σημαίνει πως… σώνει και καλά έχεις δίκιο! Προσπάθησε, λοιπόν, να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, αφού μαζί με τα «ξερά» θα κάψεις και κάποια «χλωρά»!

Τοξότης
Αν και είναι πιθανό να κάνεις μια νέα γνωριμία, με τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα να τρέχουν, που… καιρός για έρωτες! Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για μια συζήτηση σε ρεαλιστική βάση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αποφεύγοντας, ωστόσο, να ακολουθήσεις την εύκολη οδό της κριτικής των πεπραγμένων του. Επιπλέον, φρόντισε να μην παραβιάσεις βασικούς κανόνες υγιεινής.

Αιγόκερως
Σκέφτεσαι και… ξανασκέφτεσαι, όμως στον έρωτα δε βγαίνει έτσι ο λογαριασμός. Αντίθετα κινδυνεύεις να αποφασίσεις «σωστά» σύμφωνα με τη λογική σου, αλλά… τελείως λάθος για το συναίσθημά σου. Για την ώρα, λοιπόν, είναι καλύτερα να περιμένεις. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να σου κάνουν ένα όμορφο δώρο που θα σε συγκινήσει, ας μην είναι όμως το υλικό σκέλος το βασικό κριτήριο σε μια υπόθεση.

Υδροχόος
Οι καταστάσεις σε πιέζουν να αποφασίσεις με… ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις, αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν τη φάση ένα νέο ξεκίνημα θα αποβεί προβληματικό στην εξέλιξή του. Κλείσε, λοιπόν, πρώτα τους «λογαριασμούς» σου κι ύστερα βλέπεις. Έτσι κι αλλιώς πάντως φαίνεται πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου έχουν τον πρώτο λόγο και δε θα σου επιτρέψουν να αφοσιωθείς στα προσωπικά σου.

Ιχθύες
Φαίνεται πως πλέον δεν χωρούν ημίμετρα στην προσωπική σου ζωή κι αν νοιώσεις ζορισμένος/η συναισθηματικά, μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου απορρίπτοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν στο 100%, ακόμη κι αν χρειαστεί να μείνεις μόνος/η. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με αρκετά βασανισμένη πορεία ζωής, που θα δράσει καταλυτικά στην ζωή σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε