19/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

19/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:01 Δημιουργία 19/09/18, 15:59

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Σήμερα, είναι πιο πιθανό να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που σε συναρπάζουν, αδιαφορώντας για τα όποια ανησυχητικά «προειδοποιητικά μηνύματα», που σου «λένε» ότι πας γυρεύοντας για μπελάδες! Ίσως όμως και να βιώσεις κάτι «πειραματικό» με ένα πρόσωπο που κινείται στις τάξεις των φίλων σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να βρεθείς προ απροόπτου, εξ αιτίας συμπεριφορών που «δεν έχουν τον θεό τους»!

Ταύρος
Η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» σε νέα και ανεξερεύνητα «εδάφη» μπορεί, βέβαια, να αποδώσει στην πράξη, επειδή όμως θα βρεθείς και προ καταστάσεων που δε συνάδουν με τις πιο «μετρημένες» ή συντηρητικές πλευρές σου, ας είσαι προετοιμασμένος/η για όλα τα ενδεχόμενα! Αν, ωστόσο, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να διακοπεί ξαφνικά, είτε εξ αιτίας μιας διαφωνίας είτε λόγω ανωτέρας βίας.

Δίδυμοι
Αρχικά, όλα συντελούνται σε επικοινωνιακό επίπεδο και αν το θέλεις, θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική συνομιλία ή ανταλλαγή μηνυμάτων, με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου. Πρόκειται όμως για κάτι έκτακτο και προσωρινό, που δεν έχει τις προδιαγραφές για μελλοντικό δεσμό. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην μεταφέρεις τις εξωτερικές εντάσεις στην σχέση σου.

Καρκίνος
Η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση και είναι πολύ εύκολο για σένα να εκμεταλλευτείς τη συγκυρία, απολαμβάνοντας την… αποδοχή σου από τους άλλους, ανάλογα αποτελέσματα, ωστόσο, θα έχεις ακόμη κι αν φερθείς με «θρασύτητα», διεκδικώντας ανοικτά ένα πρόσωπο που έχει… σχέση! Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, που θα σε διεγείρει ή θα εξάψει την φαντασία σου.

Λέων
Σήμερα, είναι σχετικά εύκολο να βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια κατάσταση που θα σε φέρει σε αμηχανία, παρά τα αρχικά ενθαρρυντικά σημάδια. Αν, μάλιστα, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να αντισταθείς σε πειρασμούς, αφού θα την κλονίσουν συθέμελα. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορεί να σου τύχει και κάτι αναπάντεχο, που θα αλλάξει μονομιάς τις ισορροπίες στη ζωή σου, είτε προς το καλύτερο είτε προς την… καταστροφή!

Παρθένος
Μια μοναδική ερωτική εμπειρία μπορεί να σε «απογειώσει», αλλά αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι πως δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας σταθερής και διαρκούς σχέσης. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις τα πολλά-πολλά με αγνώστους, όπως και τα «πειράματα» στις σχέσεις σου, αφού ενδεχομένως να σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια έξωθεν παρέμβαση ίσως ταράξει την ηρεμία της σχέσης σου.

Ζυγός
Σήμερα, είναι το ίδιο πιθανό να αναδείξεις τις υπέροχες πλευρές σου, αλλά και να εκπλήξεις δυσάρεστα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν, μάλιστα, δεν καταφέρεις να ελέγξεις το θυμικό σου, δεν αποκλείεται τελικά να αδικήσεις τον εαυτό σου, αφού η αντίδρασή σου σε κάτι που θα «στραβώσει», θα είναι ακραία. Μπορεί, ωστόσο, να αποδειχθείς και εξαιρετικά… ειρηνιστής μπροστά σε χαοτικές καταστάσεις που προκαλούν άλλοι.

Σκορπιός
Ο ενθουσιασμός σου περισσεύει, κάτι που σίγουρα εξυπηρετεί την πρόθεσή σου για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, ίσως, μάλιστα, εκπλήξεις ακόμη και τον εαυτό σου, υιοθετώντας πρακτικές που δε συνηθίζεις ή επιλέγοντας ένα πρόσωπο έξω από τις «κλασικές» προδιαγραφές σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να αλλάξουν όλα μέσα σε μια στιγμή, είτε «δώσεις δικαίωμα» γι’ αυτό είτε όχι.

Τοξότης
Το να κατακτήσεις κάποιον/α είναι, βέβαια, μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, ακόμη όμως κι αν τα καταφέρεις, είναι βέβαιο πως αλλιώς βλέπεις τα πράγματα εσύ κι αλλιώς το υποψήφιο ταίρι σου, ιδιαίτερα στο θέμα των ελευθεριών σε μια σχέση. Πρόσεξε, λοιπόν, μήπως η «νίκη» σου εξελιχθεί σε αντιπαράθεση των «εγώ»! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως μάθεις κάποια πράγματα που θα σε κάνουν «τούρμπο», με τη συνέχεια να είναι ανοικτή.

Αιγόκερως
Σήμερα, όποιος/α σε έχει δίπλα του μπορεί να βιώσει τις πιο ιδιόμορφες πλευρές του χαρακτήρα σου, το ίδιο όμως ισχύει και αντιστρόφως κι όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να περάσει κρίση, ίσως, μάλιστα, να σου έρθει ξαφνικό στην περίπτωση που την θεωρείς δεδομένη. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, ζήσε αυτά που σου προσφέρονται, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες, αφού αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα!

Υδροχόος
Έχεις σίγουρα το πλεονέκτημα και μια ουσιώδη προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων, εδώ όμως το ερώτημα δεν έχει να κάνει με το κατά πόσο είσαι αρεστός/η αλλά με το πόσο μπορείς να αντέξεις καταστάσεις ή πρόσωπα που προκαλούν για να προκαλέσουν, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων τους. Ίσως, βέβαια, να είσαι εσύ ο «προβοκάτορας» και σε μια τέτοια περίπτωση η «διασκέδασή» σου θα προκαλέσει την οργή κάποιου/ας!

Ιχθύες
Κάποια «φαντάσματα» ή απωθημένα που σε κυνηγούν μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή κι εδώ, βέβαια, θα κριθεί κατά πόσο είσαι ικανός/η να διαχειριστείς φορτισμένες καταστάσεις που σε αφορούν προσωπικά και στις οποίες οι εμπλεκόμενοι είναι περισσότεροι από δύο! Επιπλέον, είναι πιθανό να βιώσεις μια πρωτόγνωρη σεξουαλική εμπειρία, εδώ όμως χρειάζεται προσοχή, αφού ενδεχομένως να είναι και δυσάρεστη.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε