20/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

20/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:11 Δημιουργία 20/09/18, 11:47

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Σήμερα, είναι πιθανό να σου δοθεί μια υπόσχεση, η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα, αφού κάποια πράγματα που σε άγχωναν, αποδεικνύεται πως δεν έχουν βάση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βιώσεις μια «σούπερ» σεξουαλική εμπειρία με το ταίρι σου. Αν, πάλι, πρόκειται για μια νέα γνωριμία, μην απορήσεις, αν στο εγγύς μέλλον οδηγηθείς στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου!

Ταύρος
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, που έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε μόνιμη και σταθερή, αφού όμως πρώτα ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα και των δύο σας! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την ανανεώσεις, μέσα από δράσεις που προσφέρουν αμοιβαία ευχαρίστηση και χαρά.

Δίδυμοι
Με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που, πέρα από την «ωφελιμιστική» σας σχέση, τρέφει για σένα τα καλύτερα συναισθήματα. Ίσως, μάλιστα, όλα αυτά γίνουν αφορμή για μια κοινή συμπόρευση και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δε χρειάζεται να μπεις σε κανενός είδους πειρασμό, καθώς τα οφέλη σου είναι δεδομένα και χωρίς… έρωτες!

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της και σε κάθε περίπτωση θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Αν, μάλιστα, είσαι μόνος/η, καλείσαι να διευρύνεις τις επιλογές σου, ώστε να μην… απευθύνεσαι σε ένα και μόνο πρόσωπο, αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ερωτικός ανταγωνισμός λειτουργεί υπέρ σου!

Λέων
Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η και επιθυμείς να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, δεν έχεις παρά να καλέσεις κόσμο στον χώρο σου ή αντίθετα να παρευρεθείς εσύ σε ένα αντίστοιχο event. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε απλά «φτιάξε ατμόσφαιρα», με τα κατάλληλα «συνοδευτικά» (μουσική, δείπνο κλπ) και φλέρταρε το ταίρι σου, μέχρι να συμβεί το ποθούμενο!

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να συναντήσεις το κατάλληλο πρόσωπο σε ένα επαγγελματικό μίτινγκ ή με αφορμή μια δουλειά που θα κάνεις. Τα δεδομένα, μάλιστα, θα σε κάνουν να ελπίζεις σε κάτι «σούπερ» από συναισθηματική και υλική άποψη, καλό είναι όμως να απολαύσεις πρώτα τα όσα σου υπόσχονται, αφού «με τα λόγια κτίζονται ανώγεια και κατώγια»!

Ζυγός
Σήμερα, είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, το οποίο σου αρέσει, αλλά διαθέτει και κάποια… έξτρα προσόντα, όπως για παράδειγμα μια οικονομική άνεση! Ακόμη όμως κι αν δεν σου αρκεί μόνο αυτό, θα μείνεις καταγοητευμένος/η από την ερωτική «χημεία» που έχετε. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένας έξωθεν πειρασμός θα θέσει σε κίνδυνο τις ισορροπίες της, όμως –πού ξέρεις;– μπορεί να είναι και για καλό!

Σκορπιός
Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, θα συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα κρίνεις ότι ταιριάζετε σε πολλά, πριν όμως βιαστείς να «ενδώσεις», ρίξε μια ματιά γύρω σου, αφού σίγουρα υπάρχουν κι άλλες… ψυχές που σε «καλοβλέπουν» και ενδεχομένως να συγκεντρώνουν ακόμη μεγαλύτερα πλεονεκτήματα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το ότι αρέσεις θα έχει μάλλον διεγερτικές συνέπειες στο ταίρι σου, φτάνει να μη «ξεσαλώσεις»!

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου δεν προσφέρεται, βέβαια, για μια νέα «επίσημη» αρχή, αφού τον πρώτο λόγο έχουν οι κρυφές καταστάσεις και το παρασκήνιο! Αν, λοιπόν, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να σε δελεάσουν καταστάσεις που δεν είναι «άμεμπτης ηθικής»! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και ανταποκριθείς σε μια πρόκληση, πρόσεξε, μήπως μπλεχτείς με ένα πρόσωπο που είναι ήδη δεσμευμένο.

Αιγόκερως
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι υπό πίεση, με κίνδυνο να «πέσει» η ψυχολογία σου, δεν έχεις όμως παρά να ξεχάσεις τα δικά σου, προσφέροντας στήριξη σε όποιον/α την έχει ανάγκη. Μάλιστα με τη συμβολή σου κάποιοι φίλοι ή γνωστοί μπορεί να νοιώσουν πολύ καλύτερα, ανάλογα οφέλη όμως ενδέχεται να αποκομίσεις κι εσύ, μέσα από παρέες ή συμμετέχοντας σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού η συμπαράσταση θα είναι αμφίδρομη!

Υδροχόος
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι ευκαιρίες δε θα σου λείψουν, όμως με δεδομένο το ότι όλα «παίζονται» σε επίπεδο εντυπώσεων, φαίνεται κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε κάτι το οριστικό. Εκείνο πάντως που προέχει στην παρούσα φάση δεν είναι τόσο το «αίσθημα», αλλά το να περάσεις καλά, έχοντας στην απόλυτη διάθεσή σου οτιδήποτε σε «εξιτάρει» και σε ευχαριστεί!

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις ταίρι σε ένα ταξίδι ή μια βραδινή έξοδο, αλλά και μέσα από ένα «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο! Ωστόσο, από τις υποσχέσεις μέχρι την πράξη υπάρχει μια κάποια απόσταση κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, καλό είναι να το προσεγγίσεις άμεσα, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα μια επαγγελματική υπόθεση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε