21/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

21/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:33 Δημιουργία 21/09/18, 11:19

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Με την Σελήνη και τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, πέρα από κάποιες «φιλικές κόντρες» που θα σε απασχολήσουν, τα άτομα που συναναστρέφεσαι, στην πλειοψηφία τους, επιδιώκουν κυρίως μια περιστασιακή σχέση, χωρίς δεσμεύσεις, οπότε κινήσου κι εσύ αναλόγως! Αν πάντως ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα για ένα πρόσωπο, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και μένει να μάθεις το… πόσο ακριβώς θα κρατήσει το πάθος!

Ταύρος
Με την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σου, το μόνο που σου μένει είναι να απολαύσεις τη ζωή σου, χωρίς «κολλήματα» και ταμπού. Ζήσε, λοιπόν, τον έρωτά σου κι άσε τους άλλους να «παλεύουν» με τα δικά τους προβλήματα και να… αναρωτιούνται για την ευτυχία σου! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, αφού αυτή η ευτυχία μπορεί να πάρει και τον… κακό τον δρόμο, μέσω μιας απιστίας!

Δίδυμοι
Ακόμη κι αν δε δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό, σημασία έχει το ότι η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση, κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις αν «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο ή στο διαδίκτυο. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως ό,τι σου λένε είναι και… αληθινό, οπότε πρόσεξε, μήπως γίνεις το «έξυπνο πουλί», που πιάνεται από την μύτη! Το μόνο που είναι σίγουρο είναι η τόνωση της αυτοπεποίθησής σου και σε αυτό να μείνεις!

Καρκίνος
Η κατάσταση δείχνει να είναι αρκετά «θολή» κι αν δυσκολεύεσαι να συμπεράνεις τι ακριβώς «παίζεται», μπορείς να συμβουλευτείς ένα πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης σου κι όχι να δίνεις σημασία στο τι λέει ο ένας κι ο άλλος, αφού ενδέχεται να είναι «εκ του πονηρού». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να… θυμηθείς τον καλό ρομαντικό σου εαυτό, διαμορφώνοντας μια ξεχωριστή «ροζ» πραγματικότητα.

Λέων
Οι βλέψεις σου είναι πολλές και οι προσφορές ανάλογες, ίσως, μάλιστα, απολαύσεις μια ρομαντική βραδιά σε ένα σπίτι. Όμως, πίσω από τη «μαγεία» του ερωτικού παιχνιδιού μπορεί να μην κρύβεται τίποτα περισσότερο από την προσωπική σου επιβεβαίωση, γι’ αυτό μη… βιαστείς να ορκιστείς για τίποτε! Στο πρόγραμμα πάντως είναι και οι ανταγωνισμοί με τους άλλους, πρόσεξε, λοιπόν, μη μπεις σε «ξένα χωράφια».

Παρθένος
Τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι ότι πίσω από μια «ρομαντική» πρόταση-συνάντηση κρύβονται πολλά… ψέματα, που όμως δε θα αργήσουν να αποκαλυφθούν, αφού, ως γνωστόν, «αγαπά ο θεός τον κλέφτη, αγαπά και τον νοικοκύρη»! Μένει να φανεί, βέβαια, αν θα είσαι εσύ ο δράστης-ένοχος/η, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντίστοιχες κινήσεις από το ταίρι σου!

Ζυγός
Με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, πραγματικά δεν… κρατιέσαι και τα καλά νέα είναι πως μπορεί να έχεις μια ρομαντική, όσο και αισθησιακή ερωτική περιπέτεια. Ωστόσο, στον χώρο της δουλειάς σου φαίνεται να υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο κι ίσως ένα πρόσωπο να επιδιώκει την ερωτική εύνοιά σου, ώστε να πετύχει ευκολότερα τον στόχο του. Καλό είναι, λοιπόν, να μη φερθείς αφελώς και «τσιμπήσεις» στο δόλωμα!

Σκορπιός
Η προσωπική σου ζωή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, σήμερα, μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις ένα ταίρι που φαινομενικά σε καλύπτει σε πολλά. Η συνέχεια βέβαια θα δείξει, αν αυτό «στέκει» ή όχι. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, επειδή δε θέλει και πολύ για να… υποκύψεις σε έναν «πειρασμό», σκέψου, πριν δράσεις και κυρίως μην καταναλώσεις πολύ αλκοόλ, αφού οι αντιστάσεις σου θα εξαφανιστούν!

Τοξότης
Το να ρισκάρεις ερωτικά με ένα πρόσωπο που συναντάς για πρώτη φορά, είτε σε ταξίδι είτε στον δρόμο, δεν είναι βέβαια ό,τι το ασφαλέστερο, αλλά με τον Άρη και την Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, κάτι τέτοιο είναι μάλλον αντιπροσωπευτικό. Απλά, να θυμάσαι πως η περιπέτειά σου έχει μια σχετικά… κοντινή ημερομηνία λήξης. Αν, όμως, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια «κρυφή» κατάσταση θα τη διαταράξει!

Αιγόκερως
Το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να εξασφαλίσει –αν όχι την ευτυχία σου– τουλάχιστον την καλοπέρασή σου! Διώξε, λοιπόν, κάθε σκοτούρα από το μυαλό σου και απόλαυσε όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή σου ομορφότερη, χωρίς να δίνεις σημασία σε κώδικες και κανόνες που η κοινωνία σου επιβάλλει. Από εκεί και ύστερα βέβαια, καλό είναι να μη «δέσεις» αυτά που σου υπόσχονται, αφού το πιθανότερο είναι να μην γίνουν ποτέ.

Υδροχόος
Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιό σου απελευθερώνουν τις επιθυμίες σου και χαλαρώνουν τα πρέπει σου, οπότε είναι πιθανό να κινηθείς πολύ παρορμητικά, ακόμη κι έτσι αν είναι όμως, κανείς δεν σου… απαγορεύει να περάσεις όμορφα και το μόνο ενδεχόμενο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το να μην «κυλήσεις» προς την απιστία, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δύσκολα θα αντέξεις τους περιορισμούς της.

Ιχθύες
Ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κινηθείς μυστικά, αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να γίνεται το ίδιο από ένα άλλο πρόσωπο που προσπαθεί να «στήσει» καταστάσεις υπέρ του. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ενός «συμπτωματικού» συντονισμού με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ίσως το… καλύτερο απ’ όλα είναι πως σεξουαλικά είναι πιθανό να βιώσεις κάτι πολύ αισθησιακό, που θα σου μείνει αξέχαστο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε