Οκτώβριος 2018: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οκτώβριος 2018: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:15 Δημιουργία 01/10/18, 12:18

Καλό μήνα σε όλους!

Κριός
Γενικά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα διακρίνεσαι από την δυναμικότητα και την καλή επικοινωνία που θα έχεις και θα είναι πολύ εμφανές και στο περιβάλλον σου. Μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και σε ευνοεί φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς από την επιτυχία θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου τουλάχιστον με το άμεσο περιβάλλον σου ώστε να ηρεμήσεις ψυχικά. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη εκμεταλλεύσου την ευστροφία την ικανότητα και την σωστή αντίληψη που διαθέτεις για να ερευνήσεις καινούργιες για εσένα πηγές που θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και θα θέλεις να κάνεις πράγματα ώστε να περνάτε πολύ καλά και οι δυο σας. Η αδρεναλίνη θα ανέβει και άλλο και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζει. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να δείξεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να χειριστείς τις καταστάσεις ανάλογα ώστε να κρατήσει το ωραίο κλίμα στην σχέση σου ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο. Και αν κόμη μιλάς με την μοναξιά από τις 9 του μήνα σου λέω να μην κάτσεις καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει όλα τα εφόδια ώστε να μπορέσεις να βρεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις μεγάλη εργατικότητα και πολύ όρεξη για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα στην δουλειά σου που αν τα χειριστείς όπως πρέπει θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να ξεκινήσεις από τις 9 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό για να προλάβεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις. Θα δεις και πάλι ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση αλλά αυτό τον μήνα χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Θα μπεις σε πολλές σκέψεις ώστε να κάνεις περισσότερο προγραμματισμό και να οργανωθείς καλύτερα σε σχέση με τα έξοδα που κάνεις και είναι πάρα πολλά. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές αλλά θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή και θα είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Αυτό τον μήνα μερικές φορές θα νιώθεις αρκετή κούραση γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο αν δεν θέλεις να βρίσκεσαι στο άγχος και την ένταση. Η ομορφιά σου θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη και μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την αισθητική σου.

Ταύρος
Γενικά
Ο μήνας που θα κάνεις πολλές αλλαγές για το καλό σου ήρθε. Θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ακατάπαυστη δραστηριότητα. Σε όλο αυτό το ευχάριστο παιχνίδι θα βάλει και το χέρι του και ο Ερμής(που στις 10 μέχρι τις 30 θα είναι στον Σκορπιό). Η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και η πρόθεση σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου σε προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς με αυτά τα εφόδια που έχεις στα χέρια σου. Και όλα αυτά έρχεται και τα ενδυναμώνει στις 24 του μήνα και η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου. Οι φιλικές παρέες η γλυκιά καθημερινότητα και το ευχάριστο περιβάλλον που θα βιώνεις καθημερινά θα σε ξεκουράζουν από τους έντονους ρυθμούς της ζωής σου που μερικές φορές σου φαίνονται αβάσταχτες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ πάθος στην σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα ώστε να δώσεις ένα καινούργιο αέρα ανανέωσης στην σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Μέχρι τις 30 του μήνα(που θα είναι ο Ερμής στον Σκορπιό) φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς ρομαντικά και ερωτικά στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι γιατί πολύ σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτό τον μήνα. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες θα είναι πολλές και η καθημερινότητα σου γεμάτη από επαφές. Θα έχεις έντονους προβληματισμούς σε σχέση με την εικόνα σου στην κοινωνία. Αυτές οι σκέψεις που κυοφορείς πλέον θα ήταν καλό να τις αντιμετωπίσεις με αντικειμενικότητα μια και τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου είναι πολύ δυνατά και οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα έχουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αρπάξεις γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσεις τα έξοδα που την τελευταία περίοδο είναι πάρα πολλά. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Οι έντονοι ρυθμοί και το τρέξιμο του μήνα θα σου φέρουν αρκετό εκνευρισμό υπερένταση και το νευρικό σου σύστημα θα είναι αρκετά τεντωμένο. Από τις 10 του μήνα μέχρι τις 30 που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό θα προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση η ψυχολογία σου θα είναι πολύ καλύτερη και μπορείς να επισκεφτείς και κάποιο γυμναστήριο ή ινστιτούτο ομορφιάς για να νιώσεις καλά. Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο σε προειδοποιεί να προσέξεις την διατροφή σου για να νιώσεις καλύτερα γιατί την τελευταία περίοδο έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου. Πρέπει να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι γιατί δεν είναι ότι καλύτερο να βρίσκεσαι συνεχώς με εκνευρισμό και το νευρικό σου σύστημα να είναι σε υπερένταση. Μέχρι τέλος του μήνα πέρασε χαλαρά και ήρεμα για να είναι όλα καλά.

Δίδυμος
Γενικά
Ο μήνας θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι αρκετά διφορούμενα. Από την μια θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδια σου εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή μιας ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα και όχι βιαστικά εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και μπορείς και βγάζεις εις πέρας και το πιο δύσκολο θέμα που μπορεί να παρουσιαστεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έχεις περισσότερη δυναμικότητα με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα στην σχέση σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη και θα θέλεις να ξεδώσεις λίγο από το άγχος που περνάς στην καθημερινότητα σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αρκετά και ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν το ταίρι σου και η τόσο ρομαντική συμπεριφορά σου θα κάνουν τις στιγμές του ακόμη πιο ζεστές από ότι ήταν πριν που μέχρι τέλος του μήνα θα είστε και οι δύο πολύ καλά. Και αν ακόμη δεν έχεις διώξει την μοναξιά από κοντά σου οι πλανήτες αυτό τον μήνα σου δίνουν όλες τις δυνατότητες να το κάνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αν εστιαστείς μόνο στους στόχους που έχεις και δεν καταναλωθείς σε άλλα θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία. Φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη μπορεί να έχεις προτάσεις που θα είναι πολύ δελεαστικές και θα φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και καλυτερεύουν παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Θα πρέπει αυτό τον μήνα να προσέχεις αρκετά στις κινήσεις σου γιατί από την παρορμητικότητα και την βιασύνη που θα έχεις θα είσαι αρκετά επιρρεπής σε έντονο άγχος και εκνευρισμό. Είναι πολύ καλή περίοδος για να ασχοληθείς με σπορ. Πρόσεξε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου αρκετά. Ευτυχώς που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα αναδείξει πολλά από τα ταλέντα σου και σε ευνοεί να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση αφού η γοητεία σου θα είναι ακαταμάχητη. Ο Ερμής που στις 31 θα μπει στον Τοξότη θα σου δώσει αρκετή ενεργητικότητα αλλά και πολύ παρορμητικότητα που πρέπει να προσέξεις πως κινείσαι.

Καρκίνος
Γενικά
Με το καλημέρα του μήνα μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ότι καταπιάνεσαι μπορείς και το βγάζεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και θα επεκτείνεις την κοινωνική σου ανάμιξη. Σε όλο αυτό θα βάλει το χέρι του και ο Ερμής που στις 31 θα μπει στον Τοξότη που θα σε απογειώσει πραγματικά. Η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο και θα μπορέσεις από τις πρώτες μέρες του μήνα να δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Θα μπορέσεις να βάλεις την σχέση σου σε σωστές βάσεις ώστε να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτά που θέλεις και τι ζητάς. Θα μπορέσεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα σε κάνει να νιώσεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Και εσύ που μιλάς ακόμη με την μοναξιά έφτασε ο καιρός να σταματήσεις. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τόση γοητεία και ερωτισμό που θα είναι αδύνατον στο πέρασμα σου να σου αντισταθεί τίποτε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα είναι εύκολο να εκφράσεις τις ιδέες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου μέχρι τώρα. Από τις αρχές του μήνα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν ακόμη μεγαλύτερη επαγγελματική καταξίωση. Στις συναλλαγές σου προσπάθησε να δείξεις υπομονή και κατανόηση γιατί θα πρέπει να καταλάβεις ότι όλοι δεν μπορούν να σκεφτούν με τον γρήγορο τρόπο που σκέφτεσαι εσύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις πρώτες μέρες του μήνα κάνε ένα σωστό προγραμματισμό και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις άμεσα. Μην αναβάλλεις τίποτε για αύριο. Από τις 12 μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές να υπογράψεις συμβόλαια και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Κάποια θέματα της καθημερινότητας θα διαταράξουν τον ψυχικό σου κόσμο και θα έχεις πολύ εκνευρισμό. Θα πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου και να μην κάνεις βιαστικά πράγματα. Θα σε ευνοήσει αρκετά η Νέα Σελήνη που στις 9 θα γίνει στον Ζυγό. Θα θέλεις να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Φρόντισε παραπάνω την διατροφή σου και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον εαυτό σου. Απόφυγε να κουράζεσαι και να καταναλώνεσαι σε θέματα που δεν έχουν μεγάλη ουσία. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με σπορ και με θέματα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Λέων
Γενικά
Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές και δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Από τις 10 που θα μπει ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε απασχολήσει με την επίλυση θεμάτων που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Ο Ερμής θα φέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα. Στις 24 που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο θα συμβούν πολύ καλά γεγονότα που δεν θα τα περιμένεις. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Η κοινωνικότητα σου(σε ευνοεί ο Ερμής που στις 31 θα μπει στον Τοξότη)θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα θα οδηγηθείς να κάνεις ριζικές αλλαγές που θα δεις ότι στο μέλλον οι επιλογές ήταν πολύ σωστές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό τον μήνα μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και τον ρομαντισμό στην κορυφή τους. Από τις 10 του μήνα που ο Ερμής θα είναι στον Σκορπιό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της δίνοντας σου ακόμη περισσότερο ερωτισμό σε σημείο που θα εκπλήξεις το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα προγραμμάτισε ένα ταξίδι πέρασε όμορφα με το ταίρι σου γιατί μαζί σου κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πλήξει. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που στο παρελθόν ήταν σε αναβολές ή καθυστερήσεις. Από τις 10 του μήνα θα έχεις πολύ όρεξη για δουλειά και θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Από τις 11 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και μέχρι τέλος του μήνα να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Ο μήνας αυτός θα είναι λίγο αντιφατικός σε σχέση με τις δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Από τις 10 που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό θα έχεις πολλές στιγμές ευφορίας και άλλες τάσεις μελαγχολίας και θα πρέπει να προσέξεις την διατροφή σου γιατί μπορεί να υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στις 24 που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο θα νιώθεις πολύ καλά και θα ασχοληθείς αρκετά με την ομορφιά σου. Από τις 31 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη και η κοινωνικότητα σου πολύ αυξημένη. Μπορείς να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να πετύχεις πάρα πολλά.

Παρθένος
Γενικά
Ο Οκτώβριος είναι μήνας που θα έχει πολλές εναλλαγές και θα φέρει γεγονότα που μερικά θα σε ξαφνιάσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Θα έχεις μια πολύ έντονη καθημερινότητα με πολλές επαφές και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η φαντασία, η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψη σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα. Θα διανύσεις μία περίοδο ψυχικού εξαγνισμού. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η δυναμικότητα σου θα σε βοηθάει πολύ στην καθημερινότητα σου. Θα έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου και θα ξέρεις τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις πολλά πράγματα στην σχέση σου και να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και τι ζητάς αλλά για άλλη μια φορά θα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά και να μην παρασυρθείς από κάποιες στιγμές που μπορεί να έφεραν μερικά προβλήματα. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου για να την κάνεις καλύτερη. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα και να βρεις αυτό που ψάχνεις και να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάποια γεγονότα στην δουλειά σου που θα σου βεβαιώσουν ότι το μέλλον σου θα είναι πολύ καλό. Τα οικονομικά σου θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτό τον μήνα. Από τις πρώτες μέρες θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν αρκετά. Τα έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε καλό σημείο.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό τον μήνα αυτό που θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ είναι τα νεύρα σου. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι και να μην δίνεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Θα έχεις μια ευαισθησία που θα τα βλέπεις τα πράγματα κάπως ιδιαίτερα. Απόφυγε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί γιατί η εξάντληση καραδοκεί και αυτή την περίοδο δεν πρέπει να εξαντληθείς. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη η φυσική σου κατάσταση και η ενέργεια σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις. Μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά.

Ζυγός
Γενικά
Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές και καλές εκπλήξεις για εσένα. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να είσαι συνέχεια σε κίνηση. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες που στο μέλλον θα καταλάβεις την σημασία τους. Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να το θέλεις και να μην βάλεις πάλι στο μυαλό σου το πρέπει και το γιατί. Μέχρι τέλος του μήνα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και εσύ θα μπορείς να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πρώτες μέρες του μήνα ειδικότερα με την Νέα Σελήνη από τις 9 που στο ζώδιο σου θα είναι πολύ ερωτικές και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Κάποιες καταστάσεις θα σε κάνουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα την σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του δείξεις τα αισθήματα που έχεις και πως βλέπεις την σχέση. Προσπάθησε να κρατήσεις τον εκνευρισμό σου σε σχέση με το ταίρι σου γιατί οι καταστάσεις σε κάνουν να νευριάζεις και πολλές φορές θα τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να διασκεδάζεις περισσότερο και να κάνεις πράγματα που θα ευχαριστήσουν και τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν να βρεις το έτερον ήμισυ που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε αυτό τον μήνα στην δουλειά σου. Θα μπορείς να κινηθείς πολύ άνετα και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να κάνεις αυτά που θέλεις στην δουλειά σου. Οι δημόσιες σχέσεις σου είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά θα σε απασχολήσουν όλο τον μήνα γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Φρόντισε τα τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα ζητήματα νόμου και ακίνητης περιουσίας.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα τονώσει την γοητεία σου και θα θέλεις να γοητεύσεις τον περίγυρό σου. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς και να φροντίσεις εξαιρετικά την φυσική σου κατάσταση. Θα έχεις μεγάλη παρορμητικότητα δυναμικότητα και ενεργητικότητα. Φρόντισε να προσέξεις τις κινήσεις σου να μην είναι βιαστικές γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να έχεις έντονο άγχος. Φρόντισε ότι κάνεις να είναι αρκετά μελετημένο και να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Μέχρι τέλος του μήνα πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν θα λύνονται με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός
Γενικά
Ο Οκτώβριος είναι μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Από τις 10 μέχρι τις 30 με τον Ερμή που θα είναι στο ζώδιο σου η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή με τους άλλους και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και ο Άρης που είναι στον Υδροχόο. Στις 24 που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο θα σου παρουσιαστούν πάρα πολλές ευκαιρίες και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα έχεις διαύγεια για να λύσεις υποθέσεις που ήταν αρκετά δύσκολες από πριν. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου που θα σε κάνουν να χαρείς. Μην επαναπαυτείς καθόλου γιατί η περίοδος είναι πολύ θετική και θα φέρει πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις αρχές του μήνα που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Από τις 10 που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου η διάθεση σου θα είναι καλή και θα θέλεις να περνάει καλά το ταίρι σου μαζί σου. Υπάρχουν κάποια θέματα στην σχέση σου που θέλεις να τακτοποιήσεις αλλά θα έχεις πολύ δυναμικότητα ώστε να λύσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Και προς το τέλος του μήνα θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Θα περάσεις καταπληκτικά στην σχέση σου και θα δίνεις πολύ χαρά στο ταίρι σου. Και αν ακόμη είσαι με την μοναξιά αγκαλιά το σύμπαν αυτό τον μήνα σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να διώξεις την μοναξιά και να πάρεις αγκαλιά το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη χαρά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε στην δουλειά σου αυτό τον μήνα. Ο Ερμής θα σε κάνει να έχεις καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που σε αγχώνουν εδώ και καιρό στην δουλειά σου. Θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Όπως κατάλαβες οι πλανήτες είναι με το μέρος σου για αυτό δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα δεν θα πάνε άσχημα με την προϋπόθεση να μην σε πιάσει πάλι η μανία να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Ο Ερμής θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που σε αγχώνουν αρκετά.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Με τον Ερμή από τις 10 του μήνα που θα μπει στο ζώδιο σου και μέχρι τις 30 μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την φυσική σου κατάσταση. Στις 24 που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αλλά θα είναι αρκετά μεταβαλλόμενη λόγο της διάθεσης που θα έχεις. Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο σε επηρεάζει για αυτό απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα γιατί θα κάνει κακό και στο νευρικό σου σύστημα. Οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές για αυτό τον λόγο θα πρέπει να βάλεις προγραμματισμό για να αποφύγεις την εξάντληση. Γυμναστική δίαιτα αλλά και ξεκούραση είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Τοξότης
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα συνεχίζει να σου δίνει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Οι αντιλήψεις, τα πιστεύω σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου και στο παρών κλίμα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Στις 31 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου η υπομονή που θα έχεις η καλή επικοινωνία και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου μέχρι τέλος του μήνα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου που θα είναι πάρα πολλές και θα βλέπεις οι άλλοι να βασίζονται σε εσένα και να σου έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το που θα πεις καλό μήνα αμέσως δέχεσαι τις καλές επιρροές των πλανητών. Όπως καταλαβαίνεις ξεκινάει μια περίοδος για την σχέση σου που θα είναι ιδανική. Από τις αρχές του μήνα ο ερωτισμός ο ρομαντισμός η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα και στο ταίρι σου. Από τις 31 που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο σου είναι η κατάλληλη περίοδος να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από όλα αυτά που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα. Οι καταστάσεις που μπορεί να σου χαλούσαν την ψυχολογική σου διάθεση και δεν περνούσες καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου τώρα με την εύνοια των πλανητών σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που περίμενες εδώ και πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στα μέτρα σου και έχεις αρχίσει να υλοποιείς και τα σχέδια σου. Μπορείς να κάνεις επαφές και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Θα δεις κάποια σχέδια που θέλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 31 που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου μπορείς να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα σου και την υπομονή σου ώστε να μπορέσεις να πάρεις την επιτυχία στα χέρια σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που θα ήθελες. Από τις 12 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να τακτοποιήσεις και πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα. Γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα μπορείς να τα κάνεις.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό το μήνα θα είσαι στο κλίμα της ανανέωσης και της νεανικότητας. Απόφυγε να κάνεις παρορμητικές κινήσεις γιατί μερικές φορές δεν σκέφτεσαι ότι μερικά πράγματα που κάνεις μπορούν να έχουν επίπτωση στην φυσική σου κατάσταση. Χαλάρωσε περισσότερο και μην καταναλώνεις πάρα πολύ ενέργεια σε θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία για εσένα. Φρόντισε λίγο παραπάνω την διατροφή σου γιατί τις περισσότερες φορές από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μπορεί να ξεχνάς και να τρως. Από τις 31 του μήνα με τον Ερμή που θα μπει στο ζώδιο σου θα έχεις πολύ καλή ψυχολογική διάθεση και θα τα βλέπεις όλα πάρα πολύ ξέγνοιαστα. Μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση.

Αιγόκερως
Γενικά
Αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες καταστάσεις που δεν θα σου αρέσουν. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις καταστάσεις ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φαίνεται πως ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να τις αναλύσεις με τη λογική. Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητα σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές γιατί το καλό πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις κάπως αλλιώς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε αυτό τον μήνα που σε ευνοεί από η Νέα Σελήνη από τον Ζυγό να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει το ταίρι σου. Όταν θέλεις μπορείς και κάνεις το άλλο άτομο ευτυχισμένο αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς και λίγο περισσότερο για να καταλάβει και το ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Θα έχεις πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό και θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στην σχέση σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στην ζωή σου κάποιο ταίρι οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους ώστε να πετύχεις τα σχέδια σου και να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις την καλύτερη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Θα έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα και δυναμικότητα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την δουλειά σου και το μέλλον της και να φτάσεις γρήγορα στην επιτυχία. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να είναι στάσιμες μέχρι τώρα. Από τις 12 μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα ισορροπήσουν τα οικονομικά σου. Προς το τέλος του μήνα απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές γιατί για άλλη μια φορά θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό τον μήνα θα πρέπει να περιορίσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου γιατί θα έχει άμεσο αντίκτυπο στον ψυχισμό σου. Κάποιες καταστάσεις που θα γίνονται θα σε κάνουν μερικές φορές να φτάνεις στα άκρα. Απόφυγε το πολύ άγχος και τις εντάσεις για να μπορέσεις να πας πολύ καλά. Αν δεν έχεις αυτές τις εντάσεις σε γενική εικόνα θα είσαι πολύ καλά. Στις 9 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα τονώνει την γοητεία σου. Ο αισθησιασμός σου θα φανεί πάρα πολύ στον περίγυρο σου. Μπορείς μέχρι τέλος του μήνα να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορείς να αλλάξεις την γκαρνταρόμπα σου. Όλα αυτά θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα νιώθεις πιο ήρεμα και περισσότερο καλά.

Υδροχόος
Γενικά
Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις πρώτες μέρες του θα έχεις πολύ δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Ο Ερμής από τις 10 του μήνα μέχρι τις 30 που θα είναι στον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Έχεις βάλει πολλούς στόχους και αυτό τον μήνα θα αρχίσεις να τους υλοποιείς σιγά- σιγά. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Η δυναμικότητα σου και το ταλέντο σου θα μπορέσουν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε δυσκολία σου παρουσιαστεί και θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αλλάξεις πολλές φορές απόψεις για την σχέση σου και το ταίρι σου. Παρόλο που δεν είναι στην φύση του ζωδίου σου θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα το κάνεις. Από τις αρχές του μήνα θα μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου με τον καλύτερο τρόπο και να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από παλιά. Το βασικότερο είναι ότι μπορείς και δίνεις τα πάντα και κάνεις τον άλλον ευτυχισμένο και περνάτε πολύ καλά μαζί. Με τον Άρη στο ζώδιο σου η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για την σχέση σου. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πήγαινες με το ταίρι σου και μια εκδρομή που θα σας έφερνε ακόμη περισσότερο κοντά τον έναν στον άλλο. Και αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά σε βεβαιώνω ότι ο καιρός πλησιάζει που θα σταματήσεις. Προσπάθησε να δεις μερικές καταστάσεις πιο θετικά και το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ευστροφία σου αλλά και η δυναμικότητα σου ειδικότερα από τις αρχές του μήνα θα κυριαρχούν έντονα. Πολλές καταστάσεις που δεν σου άρεσαν στην εργασία σου τώρα μπορείς να τις αλλάξεις για να νιώσεις καλύτερα. Ο Ερμής είναι με το μέρος σου και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του. Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθουν πάρα πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τα έξοδα σου και τις περιττές αγορές γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Από τις 11 του μήνα μπορείς τα τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ώστε να αποφύγεις προβλήματα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό τον μήνα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σε ότι αφορά την φυσική σου κατάσταση. Ο Ερμής από τις 10 του μήνα που θα μπει στον Σκορπιό θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Σε απασχολούν πάρα πολλά προβλήματα και το άγχος που έχεις είναι μεγάλο. Φρόντισε να χαλαρώνεις κάποιες στιγμές γιατί το πολύ στρες θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου θα σου δώσει μεγάλη γοητεία και θα θέλεις να δείχνεις καλά. Η διατροφή σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί το τελευταίο διάστημα δεν προσέχεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να επιδοθείς σε κάποιο σπορ και να προσέξεις λίγο παραπάνω την φυσική σου κατάσταση.

Ιχθύς
Γενικά
Ο μήνας αυτός για το ζώδιο σου χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θα έχεις. Από τις 10 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί τώρα ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία πολύ γρήγορα. Κάποιες μικροαναποδιές που μπορεί να έρθουν δεν πρέπει να σε πτοήσουν γιατί αφενός θα είναι περαστικές και αφετέρου μπορείς και κινείσαι με τέτοιο τρόπο που θα μπορείς να φέρεις όλα τα θέματα στα μέτρα σου. Θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι πριν ακόμη γίνει και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα. Από τις 31 που ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη θα έχεις πολύ δυναμικότητα και πολλές φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Και αυτό τον μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν. Με τον Ερμή στον Σκορπιό θα σε ευνοήσει με πολύ ευτυχία και έρωτα ώστε να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να διασκεδάσεις να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Οι ελεύθεροι αυτό το μήνα μπορείτε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσετε με τα χέρια σταυρωμένα γιατί το σύμπαν σας δίνει τις καλύτερες επιρροές του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις αυτό τον μήνα να βάλεις πολλά πράγματα σε μια τάξη ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Από τις αρχές του μήνα με τον Ερμή να σε ευνοεί θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μπορεί να είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ καλή. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Αυτός ο μήνας που θα σου δώσει πολλές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν στα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Ευνοούνται γραφειοκρατικά θέματα νομικά ακίνητης περιουσίας και να υπογράψεις συμβόλαια.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα τον εαυτό σου για να μπορέσεις να πας πολύ καλά. Από τις 10 που ο Ερμής θα μπει στον Σκορπιό πρέπει να καταλάβεις ότι μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου και δεν πρέπει να τα αφήνεις όλα για αύριο. Φρόντισε να δεις μερικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν πιο χαλαρά για να μπορέσεις να συνεχίσεις αυτά που θέλεις. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Από τις 31 του μήνα που θα μπει ο Ερμής στον Τοξότη μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Μπορείς να ξεκινήσεις και κάποιο σπορ που θα σε κάνει να ξεχαστείς από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε