11/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:09 Δημιουργία 11/10/18, 11:56

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Ότι κι αν γίνει σήμερα αλλά και τις ημέρες που ακολουθούν, ουσιαστικά πρόκειται για ένα ξεκαθάρισμα και μια προετοιμασία για όλα εκείνα που θα αρχίσουν να συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή μετά τα μέσα Νοεμβρίου. Τότε θα «γυρίσει» ορθόδρομη η Αφροδίτη, προσφέροντάς σου την αποδοχή των άλλων «στο πιάτο» και την βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Στην αναμονή λοιπόν!

Ταύρος
Τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να αλλάξουν θεαματικά και προς το καλύτερο, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις να «ξανοιχτείς», προσπερνώντας τους όποιους ενδοιασμούς σου. Εξ άλλου αν παραμείνεις εγκλωβισμένος/η σε όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και σε πλήγωσαν, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να… μαζέψεις κι άλλα απωθημένα, που κάποια στιγμή θα τα βρεις μπροστά σου και θα σκιάσουν την ευτυχία σου.

Δίδυμος
Όσες εντάσεις κι αν υπάρχουν γύρω σου, υπάρχει τρόπος, ώστε να μην σε… αγγίξουν, αντίθετα μπορεί να επωφεληθείς από εξελίξεις που είναι δυσάρεστες ή «ταραχώδεις» για άλλους/ες. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια… σούπερ σεξουαλική εμπειρία σε ταξίδι ή στην δουλειά σου, με ένα πρόσωπο που ξέρεις από παλιά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξαναβρεθείς σε θέση συναισθηματικής αδυναμίας.

Καρκίνος
Μέσα στις πολλές επαφές σου μπορεί να υπάρξει και μια που θα «μιλήσει» στην καρδιά σου και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ενδέχεται μάλιστα να πρόκειται για μια παλιά σου αγάπη που παραμένει ενεργή παρά τον χρόνο που παρήλθε κι αν η «φλόγα» θεριέψει, δύσκολα θα ξανασβήσει! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση όλα αυτά συνιστούν… πρόβλημα, κι αν δεν «περπατάει», αργά ή γρήγορα θα λήξει.

Λέων
Το πάθος σου μπορεί να σε παρασύρει σε μια «ριψοκίνδυνη» επιλογή για τα δεδομένα σου αλλά σε πρώτη φάση σίγουρα θα αποζημιωθείς με αυτά που θα… βιώσεις. Το πρόβλημα ξεκινά από εκεί και ύστερα, αφού θα διαπιστώσεις ότι δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις τον εαυτό σου, με πιθανή συνέπεια να τα… παρατήσεις όλα για να ζήσεις τον έρωτά σου! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προετοιμάσου για «φουρτούνες».

Παρθένος
Όσες εντάσεις κι αν υπάρχουν γύρω σου, υπάρχει τρόπος, ώστε να μην σε… αγγίξουν, αντίθετα μπορεί να επωφεληθείς από εξελίξεις που είναι δυσάρεστες ή «ταραχώδεις» για άλλους/ες. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια… σούπερ σεξουαλική εμπειρία σε ταξίδι ή στην δουλειά σου, με ένα πρόσωπο που ξέρεις από παλιά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά ξαναβρεθείς σε θέση συναισθηματικής αδυναμίας.

Ζυγός
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε συναισθηματική «τρικυμία» και όσο εύκολο είναι να βιώσεις κάτι «σούπερ» άλλο τόσο είναι να «πέσεις στα πατώματα», εξ αιτίας μιας παθιασμένης κατάστασης. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η «πέτρα του σκανδάλου» μπορεί να είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου αλλά σε κάθε περίπτωση πρόσεξε μήπως η εκπλήρωση ενός «απωθημένου», σε ξαναρίξει τελικά στα «σκληρά»!

Σκορπιός
Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές αδυναμίες και πάθη με συνέπεια να σου «την δώσει» ή να «δοθείς» χωρίς να υπολογίσεις τίποτε! Αν μάλιστα συμβεί «κάτι» με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου και είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα στην συνέχεια. Από την άλλη πλευρά βέβαια οι έντονες συγκινήσεις έχουν πάντα για σένα μια… ανεκτίμητη αξία!

Τοξότης
Η ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναβιώσει μια σχέση, η οποία ωστόσο είναι δύσκολο να συνεχιστεί μετά τα μέσα Νοεμβρίου! Ίσως μάλιστα να συμβεί και κάτι κρυφό με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις από παλιά κι από ότι φαίνεται ο έρωτάς σας δεν έχει σβήσει ακόμη. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να ακολουθήσεις «παράλληλους δρόμους» για ένα διάστημα.

Αιγόκερως
Τα όποια προβλήματα αφορούν κυρίως άλλους/ες και είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να συμμετάσχεις είτε στην λύση τους, είτε –άθελά σου– στην… επιδείνωσή τους, αφού η παρέμβασή σου είναι εύκολο να παρεξηγηθεί ως ένδειξη ενός πολύ πιο προσωπικού ενδιαφέροντος! Κι αν βέβαια δεν έχεις καμία όρεξη να μπλεχτείς σε περιπέτειες τέτοιου είδους, προτίμησε να μείνεις στην ασφάλεια του σπιτιού σου και την αγκαλιά του/της συντρόφου σου.

Υδροχόος
Το θυμικό σου είναι εκείνο που ορίζει τις εξελίξεις κι είναι πιθανό να πάρεις μια πρωτοβουλία με «κλειστά μάτια» αδιαφορώντας για τις παραινέσεις όσων σου επισημαίνουν πως «έχεις χάσει το μυαλό σου». Και βέβαια ένα τέτοιο ρίσκο έχει τις συναρπαστικές του πλευρές. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εκτεθείς κι ύστερα να νιώσεις άσχημα. Επιπλέον είναι πιθανό να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο μια παλιά σου αγάπη.

Ιχθύς
Η ανάδρομη Αφροδίτη μαζεύει γύρω σου… ενδιαφέροντα πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι βέβαια που αν είσαι σε μια σχέση είναι εύκολο να σε οδηγήσει σε «παράλληλους» δρόμους, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, όταν και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το πράγμα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, δεν έχεις παρά να διαχειριστείς κατά το δοκούν την όλη κατάσταση, φροντίζοντας μόνον να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε