19/10/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

19/10/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:32 Δημιουργία 19/10/18, 11:18

Ρομαντισμός, συναίσθημα και εξομολογήσεις καρδιάς θα έχουν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα!

Οι Σταθεροί ωστόσο του 2ου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξουν στις επαφές τους και στις μετακινήσεις τους, για τυχόν λάθη παρορμητικά και εντάσεις λόγω εγωισμού με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη!

Κριός
Γενικά
Μέλη της οικογενείας σου, Κριέ μου, θα σε προβληματίσουν σήμερα με τις ανησυχίες τους. Σε κουράζει όλο αυτό, αλλά παράλληλα δίνεις τις συμβουλές σου
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ, σήμερα θα είναι κάπως ουδέτερη. Μπορείς φυσικά να περάσεις όμορφα τη μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η κατάσταση αυτή θ’ αλλάξει, αφού πολύ σύντομα θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος
Γενικά
Στρεσάρεσαι, Ταύρε μου, από υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Αν δείξεις ψυχραιμία, τα πράγματα θα πάρουν το σωστό δρόμο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ταύρε, έχουν φύγει και τα τελευταία σύννεφα που σε στενοχωρούσαν. Αν σήμερα εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, Ταύρε, αλλά σήμερα θα σε συμβούλευα να μην κάνεις κάποια αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην προχωρήσεις σε άσκοπες αγορές και γενικά μην παρασυρθείς σε βαριά έξοδα.

Δίδυμος
Γενικά
Ανέμελη θα είναι η σημερινή μέρα για σένα, Δίδυμε. Θα τη χαρείς με δικούς σου ανθρώπους και θα γεμίσεις αγαλλίαση από τη συζήτηση που θα κάνεις μαζί τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και ζήσε μαζί του ερωτικές και όμορφες στιγμές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτείνω σήμερα, Δίδυμε, να βάλεις προγραμματισμό στην δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι υπογραφές συμβολαίων και τα γραφειοκρατικά ζητήματα επίσης ευνοούνται.

Καρκίνος
Γενικά
Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, Καρκίνε μου, για τον κοντινό σου περίγυρο. Μην εμπιστεύεσαι τα λόγια τρίτων για οικεία σου πρόσωπα και σιγουρέψου, πριν πάρεις θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή η μέρα, Καρκίνε, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου, ώστε να ισορροπήσουν μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου, Καρκίνε, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και σε κάθε σχετική συζήτηση, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

Λέων
Γενικά
Άγχος θα έχεις σήμερα, Λέων, για να προλάβεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου. Σε πιέζει ο χρόνος, αλλά με κάπως περισσότερο τρέξιμο θα τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Σκορπιό, Λέων, θ’ αυξήσει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και θα εξωτερικεύσεις συναισθήματα, που θα το κάνουν να αισθανθεί μοναδικό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι στη ζωή σου, την παρούσα περίοδο θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θέλεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, αλλά φρόντισε πρώτα να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς σήμερα να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

Παρθένος
Γενικά
Θα αποτινάξεις σήμερα, Παρθένε, τα «πρέπει» που σε στεναχωρούν και σ’ έχουν πάει πίσω. Γυρίζεις σελίδα, κι ακόμη κι αν οι άλλοι σε παρατηρούν περίεργα, εσύ δείχνεις να μην ενδιαφέρεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά καλή σήμερα, Παρθένε. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Παρθένε, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει ταχύτατα να καλύψεις.

Ζυγός
Γενικά
Δε θέλεις να κάνεις υποχωρήσεις σήμερα, Ζυγέ, και αυτό, από τη μια σου δημιουργεί τη δύναμη να γίνεις… τυφώνας και να τα σαρώσεις όλα, κι απ’ την άλλη σου προσφέρει τη λογική, ότι πρέπει να συγκρατηθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, αρχίζει να πηγαίνει καλύτερα και σιγά – σιγά θα ηρεμήσεις. Προσπάθησε σήμερα να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, Ζυγέ, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε πάντως αυτή την περίοδο να κάνεις συναλλαγές και έξοδα που θα σε φέρουν εκτός προγράμματος.

Σκορπιός
Γενικά
Ηρεμία, Σκορπιέ, θα είναι η απάντηση για τη, γεμάτη ένταση κι αναπάντεχα εμπόδια, μέρα. Απαιτείται να δείξεις ψυχραιμία απέναντι στα οικεία σου πρόσωπα και να αποφύγεις σήμερα το να πάρεις βιαστικές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου, Σκορπιέ, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου ν’ αλλάξεις την κατάσταση και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα, Σκορπιέ, που σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε θέτουν. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου και γραφειοκρατίας.

Τοξότης
Γενικά
Νιώθεις την ανάγκη, Τοξότη, να κυριαρχήσεις και να δώσεις ένα τέλος σε όλα αυτά που σ’ ενοχλούν. Πριν όμως φτάσεις στη λήψη αποφάσεων, πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και κατανόηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε στην άκρη, Τοξότη, το άγχος που έχεις από άλλες δραστηριότητες και αφέσου στην προσωπική σου ζωή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Τοξότη, θα έχεις πολλή όρεξη για να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, πολλά προβλήματα και έξοδα σ’ εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Αιγόκερως
Γενικά
Η μελαγχολική σου διάθεση, Αιγόκερε, μπορεί σήμερα να σε οδηγήσει σε απομόνωση από τα δικά σου πρόσωπα. Μην ξεχνάς όμως, ότι πάντα μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τα καθημερινά προβλήματα, ώστε να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, έχεις δυναμισμό κι η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις.

Υδροχόος
Γενικά
Νιώθεις τη χαρά να σε πλημμυρίζει, Υδροχόε, δεν ξέρεις γιατί, όμως το απολαμβάνεις. Αυτή σου η διάθεση παρασύρει σε όμορφες περιπέτειες και τα φιλικά σου πρόσωπα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, δίνεις πολλή σημασία. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια θέματα, που δεν επηρεάζουν άμεσα εσένα και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, Υδροχόε, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ μ’ αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε βεβαιώνω είναι, ότι μπορείς να ηρεμήσεις, αφού έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

Ιχθύς
Γενικά
Έχεις την ανάγκη να ονειρευτείς, Ιχθύ μου, και να ταξιδέψεις σ’ ένα δικό σου κόσμο. Αυτή σου η διάθεση όμως, δεν πρέπει να σε απομακρύνει από την πραγματικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σήμερα, Ιχθύ μου, να δεις μερικά θέματα στη σχέση σου με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις κινήσεις, Ιχθύ, για να γίνουν καλύτερες οι συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις πιο άνετα. Στα οικονομικά σου, μην προχωράς σε άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που σίγουρα στο μέλλον θα σε προβληματίσουν.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε