19/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:22 Δημιουργία 19/10/18, 12:12

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Τα εύσημα και τα κομπλιμέντα που παίρνεις και δίνεις, σαφώς και υποδηλώνουν μια ερωτική έλξη από ή προς το πρόσωπό σου, αν όμως είσαι μόνος/η και αναζητάς κάτι πιο «δυναμικό» είναι δύσκολο να το βρεις. «Βολέψου», λοιπόν, για την ώρα στις ευχάριστες στιγμές που σου προσφέρονται είτε στα λόγια είτε στην πράξη! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να δείξεις την αγάπη σου με ένα όμορφο δώρο στο ταίρι σου.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, με πάθος, ρομαντισμό και όλα εκείνα που συνθέτουν το κλασικό ερωτικό «παιχνίδι». Ίσως, μάλιστα, αιτία κι αφορμή να γίνει ένα επαγγελματικό meeting, χωρίς να τίθεται καν… ηλικιακό ζήτημα, αφού «όλα τα μωρά είναι στην πίστα»! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτά συνιστούν ένα… πρόβλημα, αφού, παρά τις «ντρίπλες» σου, αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια!

Δίδυμος
Η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της κι αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις μεταξύ αρκετών υποψηφίων, φρόντισε, λοιπόν, να μη λαθέψεις! Υπάρχει βέβαια και το δικαίωμα… διαπραγμάτευσης, αλλά δε θες και πολύ για να μπλέξεις εκούσια ή ακούσια σε παράλληλες καταστάσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί να ελιχθείς… δεξιοτεχνικά ανάμεσα στο εφικτό και το επιθυμητό!

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου, η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να συναντήσεις ένα πρόσωπο συμβατό με τις αντιλήψεις και τον τρόπο ζωής σου. Αλλά κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αναμένεται να περάσεις καλά, είτε μένοντας «εντός των τειχών» με το ταίρι σου είτε με μια καλή παρέα, μαθαίνοντας συνάμα και ποικίλα παραλειπόμενα από τις σχέσεις… άλλων!

Λέων
Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία τουλάχιστον θα σε κάνει να νιώσεις… πολύ καλύτερα, ίσως, μάλιστα, τελικά να ζήσεις τον έρωτά σου ως «Αμφιτρύων¨» ή φιλοξενούμενος/η σε ένα «τρελό», όσο και περιπετειώδες σκηνικό! Από εκεί και ύστερα όμως, το να μεταφερθούν όλα αυτά στα πλαίσια μιας «συνηθισμένης» σχέσης, δείχνει μάλλον άτοπο, οπότε… μπάστα!

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή δια… τηλεφώνου! Αν όμως δεν έχεις απολύτως καμία διάθεση για τέτοια, τότε να ξέρεις πως το μυαλό κάποιου/ας σκέφτεται πιο πονηρά από όσο θα έπρεπε και η πολιτική των «ανοικτών θυρών» που ακολουθείς καλοπροαίρετα, θα παρεξηγηθεί με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία.

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε δυσκολεύει στο να καταλήξεις κάπου οριστικά, ενώ και το ένθερμο ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος/α προς το πρόσωπό σου, υποκρύπτει μια κάποια επιπολαιότητα. Όλα αυτά όμως δεν σε εμποδίζουν να χαρείς τη ζωή σου κι αν είναι κάτι να εξελιχθεί «σοβαρά», θα το δεις μετά! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μη δοκιμάσεις τα όριά της.

Σκορπιός
Μέσα από τις εργασιακές σχέσεις σου μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία, που σε πρώτη φάση θα εξελιχθεί κρυφά από τα αδιάκριτα βλέμματα κι αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε κάνε το κουμάντο σου! Ακόμη, οι πιθανότητες σου είναι εξ ίσου καλές, αν κινηθείς σε χώρους που συχνάζουν νομικοί δημοσιογράφοι ή πολιτικά πρόσωπα, αν, ωστόσο, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην ξανοίγεσαι πολύ, αφού τίποτε δε θα μείνει κρυφό.

Τοξότης
Καλά είναι και τα ταξίδια, όταν όμως συνδυάζονται με τον έρωτα γίνονται ακόμη καλύτερα! Ίσως, μάλιστα, ένας φίλος ή μια φίλη να σου συστήσει ένα πρόσωπο, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον και παρότι σε πρώτη φάση η υπόθεση θα εξελιχθεί στα κρυφά, δεν αποκλείεται να έχει ευτυχή κατάληξη. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορεί να κάνεις κι εσύ ανάλογες εξυπηρετήσεις, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον μια ακόμη… κουμπαριά!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, θα εντυπωσιάσεις τους άλλους με τα προσόντα σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο, ίσως, μάλιστα, αυτό συμβεί κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο ενδέχεται να σε εντυπωσιάσει και να σε «ξεσηκώσει» τόσο, ώστε να αφοσιωθείς αποκλειστικά σε αυτό, με όλες τις... παρενέργειες!

Υδροχόος
Με τον Άρη και την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε παραπέμπουν σε ένα… ανελέητο «τσιμπολόγημα», δεν είναι βέβαια μέρα για αρχίσεις να κάνεις σχέδια για μια νορμάλ και σταθερή σχέση! Επίσης, ανάλογες διαθέσεις μπορεί να έχουν και οι άλλοι απέναντί σου, οπότε δεν έχεις παρά το να ζήσεις την περιπέτεια, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες κι αν είναι να εξελιχθεί κάτι στο μέλλον πιο «σοβαρά», θα δείξει στην πορεία.

Ιχθύς
Αν είσαι μόνος/η, τότε μια ρομαντική γνωριμία σε ταξίδι είναι από τα καλύτερα που μπορεί να σου συμβούν αυτήν την περίοδο. Παίζει βέβαια και μια διαδικτυακή επαφή-ερωτική συνομιλία, που αν μη τι άλλο θα σε κάνει να αναθαρρήσεις ψυχολογικά. Κι όσο για τη συνέχεια, βλέποντας και κάνοντας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να ταξιδέψετε για… άλλες πολιτείες!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε