Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20-21/10/18

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20-21/10/18

ΖΩΔΙΑ UPD 12:43 Δημιουργία 19/10/18, 12:36

Αυτό το σαββατοκύριακο, η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ερμής συνεχίζουν την πορεία τους στο ζώδιο του Σκορπιού.

Παράλληλα, η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθύες, σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή.

Έτσι, αυτό το διήμερο προβλέπεται ιδιαίτερα αισθησιακό, ιδιαίτερα για τα ζώδια του Νερού και της Γης, όμως και τα υπόλοιπα ζώδια δεν θα μείνουν παραπονεμένα στον αισθηματικό τομέα, αφού η διαίσθηση, η φαντασία, η δημιουργικότητα και το βαθύ συναίσθημα θα κυριαρχήσουν στις ζωές όλων μας. Όπως και να έχει όμως, αυτό το φεγγάρι σε συνδυασμό με την απουσία αρνητικών όψεων, θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να… τεμπελιάσουμε χωρίς ενοχές και γενικά να διαθέσουμε το χρόνο μας σε ό,τι πραγματικά μας γεμίζει!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Κριέ, με την Σελήνη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, καταφέρνεις να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν, κάτι που θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αφού θα προλαβαίνεις τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, κάνοντας το ευτυχισμένο!
Αλλά εξίσου χρήσιμη θα αποδειχτεί η διαίσθηση και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς θα πιάνεις “στον αέρα” τις διαθέσεις της κάθε νέας γνωριμίας που σε πλησιάζει κι έτσι θα ξέρεις πού να ρίξεις τα “βέλη” σου, αποφεύγοντας τις… χυλόπιτες! Ωστόσο, είτε έχεις σχέση είτε όχι, την Κυριακή που η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα χρειάζεται μια προσοχή, καθώς ο έντονος συναισθηματισμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε παρανοήσεις ή ακόμα και μικροπαρεξηγήσεις, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση!

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ταυράκι, η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθύες σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή! Έτσι, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και στα σχέδιά σου είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με τους φίλους σου! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου σε αυτά τα σχέδια, για δυο λόγους: πρώτον για να αποφύγεις τη γκρίνια και δεύτερον, γιατί είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινή τριβή μεταξύ σας!
Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η, μην ξαφνιαστείς αν κάποιο άτομο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, σου εξομολογηθεί ότι έχει… βαθύτερα αισθήματα για σένα! Δεν αποκλείεται όμως να νοιώσεις και μια νοσταλγία για ένα πρόσωπο, με το οποίο η αισθηματική σας πορεία έμεινε στη μέση ή να σε προσεγγίσει κάποιο άτομο από το παρελθόν, με… ερωτικές διαθέσεις! Όπως και να έχει πάντως, αυτό το διήμερο για σένα προβλέπεται συναρπαστικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έντονο προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, αγαπημένε μου Δίδυμε, αν και όχι για τα αισθηματικά σου, αφού με την Σελήνη στους Ιχθύες προτεραιότητα για σένα θα είναι η καριέρα σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ωστόσο, αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις το ταίρι σου απ’ έξω, αφού μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα ή να σου δώσει κάποιες συμβουλές που θα σου λύσουν τα χέρια! Και… σκέψου το και πονηρά: αν σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις πιο γρήγορα, θα σου μείνει χρόνος να του αφιερώσεις και να… καλοπεράσετε!
Έτσι κι αλλιώς βέβαια, με την Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, είναι σίγουρο ότι δεν θα δυσκολευτείς να βρεις την ερωτική σου διάθεση και το κρεββάτι σας προβλέπεται να παίρνει… φωτιά! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, είναι σίγουρο πως θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο, ενώ τα φλερτ δεν θα λείψουν. Η αυτοπεποίθησή σου θα χτυπήσει κόκκινο, μη διστάσεις να προσεγγίσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, αγαπημένε μου Καρκίνε, είναι σίγουρο ότι αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα πάνε… περίφημα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που σου χαρίζει αυτό το φεγγάρι, για να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα με το ταίρι σου που θα επιτρέψει και στους δυο σας να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα φίλων και συγγενών! Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα φουντώσει το πάθος μεταξύ σας!
Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμα, η λέξη-κλειδί είναι “επικοινωνία”! Μια συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που τώρα συναντάς, θα ξεσηκώσει το συναίσθημά σου και θα νοιώσεις πως μαζί του σε δένουν πολλά! Όμως, με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, μη βιαστείς να επενδύσεις, μέχρι να βεβαιωθείς ότι αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου!

ΛΕΩΝ
Με την Σελήνη στους Ιχθύες και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, αγαπημένε μου Λέοντα, αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον η γνωστή σου εξωστρέφεια θα περιοριστεί λίγο και θα δώσει τη θέση της στην… περισυλλογή! Ίσως μάλιστα να μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου και να κάνεις τον απολογισμό σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση, που φυσικά ο καλύτερος τρόπος να την εκτονώσεις είναι στο… κρεββάτι με το ταίρι σου!
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην μέσα να… κλαις τη μοίρα σου, αλλά βγες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου! Να ξέρεις πως ο έντονος συναισθηματισμός σου θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή και τα φλερτ θα σε πολιορκούν, θες δεν θες! Και βεβαίως, επειδή… τρώγοντας έρχεται η όρεξη, αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και βγεις, σύντομα θα επανέλθουν η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου! Αξιοποίησέ τις, για να προσεγγίσεις δυναμικά το άτομο που σου αρέσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν θέλαμε, αγαπημένε μου Παρθένε, να περιγράψουμε το δικό σου σαββατοκύριακο με δυο λέξεις, θα λέγαμε “συναίσθημα και πάθος”! Με την Σελήνη από τους Ιχθύες και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, το πάθος θα χαρακτηρίζει κάθε σου ενέργεια και σε κάθε τομέα της ζωής σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες, το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι!
Στην πρώτη περίπτωση, δεν θα κάνεις βήμα χωρίς το ταίρι σου, θέλεις να το έχεις δίπλα σου συνεχώς, ενώ κι εκείνο δεν μπορεί να σου χαλάσει χατίρι, γεγονός που αναζωπυρώνει τη φλόγα της αγάπης σας και σας φέρνει ακόμα πιο κοντά, ενώ και η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο δεν μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς! Η παρουσία σου γίνεται αισθητή όπου κι αν βρεθείς, μπορείς να σαγηνέψεις και να αποπλανήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι. Και παρόλο που δεν είναι καθόλου του… χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται να υποκύψεις ακόμα και σε ένα… one night stand!

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, με την Σελήνη στους Ιχθύες, θα σε απασχολήσουν κυρίως θέματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά θα βρεις τον τρόπο να τα φέρεις όλα εις πέρας! Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θα παραμελήσεις ούτε την αισθηματική σου ζωή! Βεβαίως, αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως να χρειαστεί να υποστείς μια μικρή… γκρίνια από τον/τη συντρόφό σου, που μάλλον είχε κάποια σχέδια για το διήμερο, τα οποία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει επειδή εσύ έχεις δουλειές, όμως και πάλι θα καταφέρετε να διασκεδάσετε μαζί και να περάσετε καλά!
Άλλωστε με την Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, έχεις όλη την καλή διάθεση να αποζημιώσεις το ταίρι σου για την υπομονή του! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα απολαμβάνεις το φλερτ, ενώ νέες γνωριμίες θα προκύπτουν όπου κι αν βρεθείς! Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει, το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τα… εφόδια να το σαγηνέψεις και να το… αποπλανήσεις, με τον συναισθηματισμό και τη γοητεία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών σου! Η Σελήνη από τους Ιχθύες και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, ανεβάζει τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου στα ύψη και μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο διήμερο με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει ως αφροδισιακό και η κατάληξη θα είναι ένα φλογερό και παθιασμένο… κρεββάτι, που θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας!
Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο μη χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, γιατί μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει την αυτοπεποίθησή σου να χτυπήσει κόκκινο! Και με την ενισχυμένη διαίσθηση και τη φαντασία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, είναι σίγουρο πως κι εσύ θα καταφέρεις να μαγέψεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθύες, αγαπημένε μου Τοξότη, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Αυτό το φεγγάρι ίσως να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, που αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να εκτονώσεις στο σύντροφό σου. Πριν το κάνεις όμως, καλύτερα να σκεφτείς τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας καυγάς μαζί του και να συγκρατηθείς! Άλλωστε, με τις θετικές όψεις της Σελήνης, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να περάσεις καλά, είναι να περάσεις το διήμερο… αγκαλιά με το ταίρι σου στο… κρεβάτι!
Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο καλό θα είναι να δείξεις φλερτάρεις διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, αλλά πρόσεξε να μην γίνεις πιεστικός/ή απέναντι σε κάποια από αυτές! Άλλωστε, με την Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή και να ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η, με τις κατακτήσεις που θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ιδιαίτερα επικοινωνιακό προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα, με την Σελήνη από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη το Σάββατο, και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή! Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα απολαύσεις με το ταίρι σου την παρέα κοινών φίλων, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσει! Και φυσικά, αυτή η ανανέωση θα εκφραστεί και στο… κρεββάτι σας, όπου με τις ευνοϊκότατες όψεις της Σελήνης, η φαντασία θα πάρει το πάνω χέρι!
Από την άλλη, εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, ίσως αυτή η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις σε κάποιο άτομο που μόλις γνώρισες και που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις όμως πως αυτό δεν θα… εκτιμηθεί και μάλλον θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις! Γι’ αυτό μη φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν και κράτα το φλερτ σε… κόσμιο επίπεδο! Άλλωστε, με την τόσο έντονη γοητεία και την ακτινοβολία σου, δεν θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά για να… εντυπωσιάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη από τους Ιχθύες σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, γεγονός που ίσως να σε κάνει να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα το ταίρι σου μέχρι να καταφέρεις να βάλεις το… πορτοφόλι σου σε τάξη! Έτσι όμως ίσως να προκαλέσεις την αντίδρασή του, καθώς θα διεκδικήσει λίγο από το χρόνο σου. Μην του τον αρνηθείς, όμως φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για σένα το να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, ώστε να μην νοιώθεις ανασφάλεια!
Άλλωστε, με τον αισθησιασμό και την ανεβασμένη libido που σου χαρίζουν οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο, την ανάδρομη Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Πλούτωνα, έχεις τη δυνατότητα να το αποζημιώσεις στο… έπακρο, χαρίζοντας του μοναδικές, αισθησιακές στιγμές, αλλά και ουσιαστική επικοινωνία! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται αυτό το σαββατοκύριακο να συναντήσεις… τον έρωτα της ζωής σου, ένα άτομο που θα σε ξεσηκώσει και θα παθιαστείς μαζί του! Ωστόσο, μη δείξεις από την αρχή τον ενθουσιασμό σου, αλλά ρίξε ένα… πέπλο μυστηρίου γύρω σου, ώστε να τραβήξεις και το δικό του ενδιαφέρον και να το σαγηνεύσεις!

ΙΧΘΥΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, μπορεί να εξελιχθεί με δυο τρόπους για σένα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Ο πρώτος, που μπορείς να αποφύγεις γιατί είναι στο χέρι σου, είναι να δώσεις υπερβολική προσοχή και σημασία στον εαυτό σου. Με την Σελήνη στο ζώδιό σου και μάλιστα σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Κυριακή, θα είναι πολύ εύκολο να υιοθετήσεις μια εγωκεντρική κι εγωιστική στάση και να θέλεις να περάσει μόνο το δικό σου, αγνοώντας τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του και δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα του καυγά!
Υπάρχει όμως και ο δεύτερος δρόμος: Να αξιοποιήσεις τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που σου χαρίζει το τρίγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη, η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα και το τρίγωνό της με τον Ερμή, για να… αποπλανήσεις το ταίρι σου και να περάσετε ένα άκρως αισθησιακό και παθιασμένο διήμερο! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μην το παρακάνεις και μη γίνεις πιεστικός/ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με μια νέα γνωριμία που θα προκύψει! Αρκεί να αφήσεις τη γοητεία και το σεξαπίλ σου να δουλέψουν για σένα!

Πηγή: zwdia24.gr

Αν σου άρεσε κάνε