23/10/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

23/10/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:32 Δημιουργία 23/10/18, 10:39

Από σήμερα οι Σκορπιοί έχουν γενέθλια!

Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και… «φωτίζει» την ζωή μας, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο του Ταύρου, Καρκίνου, Παρθένου, Σκορπιού, Αιγόκερου και Ιχθύ!

Κριός
Γενικά
Ο θυμός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, Κριέ μου, κι εσύ παρασύρεσαι πολύ εύκολα και συχνά από μια δυνατή και, πολλές φορές, αναίτια εκδοχή του. Με αυτή σου την αντίδραση μπλοκάρεις τη λογική σου και δεν μπορείς να δεις τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση. Ο έλεγχος του θυμού θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση. Όμως μην επαναπαυτείς, αφού μπορείς κάτι να κάνεις και να χαρεί το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά οικονομικά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει, και δεν έχεις ακόμη καλύψει.

Ταύρος
Γενικά
Οι παρεξηγήσεις κι οι διαφωνίες που υπάρχουν στο οικείο περιβάλλον σου, Ταύρε, σ’ έχουν κουράσει και σ’ έκαναν να αποζητάς την ηρεμία και τη μοναξιά σου. Για να μη χαλάς την ψυχική σου ισορροπία, πρέπει να πάρεις την απόφαση και ν’ απεγκλωβιστείς από το περιβάλλον αυτό. Απομακρύνσου κι οργάνωσε τη δική σου ζωή όπως εσύ επιθυμείς, επιλέγοντας φυσικά το σωστό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα βελτιωθεί κι η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου. Η μέρα θα φέρει πολλά έξοδα. Μην κάνεις καθόλου χρηματικές συναλλαγές.

Δίδυμος
Γενικά
Ο τρόπος, Δίδυμε, που διαχειρίζεσαι καταστάσεις και ανθρώπους, μπορεί κάποιος να πει ότι είναι… μαγικός! Έχεις το χάρισμα να πείθεις τους άλλους, κάτι που σε συνδυασμό με την γλυκιά και ήρεμη παρουσία σου, κάνει τους γύρω σου να σε εμπιστεύονται και να σε προσεγγίζουν, αποζητώντας τη συζήτηση μαζί σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα γίνει καλύτερη και θα έχεις ποιοτική επικοινωνία με το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι – χέρι με τη μοναξιά, μάθε πως ήρθε ο καιρός για να την αποχωριστείς, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, θ’ αναγκαστείς να κάνεις κάποια δύσκολα πράγματα, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Για σχέδια ή αλλαγές που σκέφτεσαι, η περίοδος σ’ ευνοεί. Στα οικονομικά, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις πολύ προσεκτική διαχείριση.

Καρκίνος
Γενικά
Πρέπει αυτό τον καιρό να αντιμετωπίζεις τις περιστάσεις, Καρκίνε μου, και να μην κλείνεις τα αυτιά και τα μάτια στα δύσκολα. Όσο αρνείσαι ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου, τόσο αυτά θα κερδίζουν έδαφος και θα γίνονται δυσβάσταχτα. Στηρίξου σταθερά στα πόδια σου και με σωστή κρίση και προσπάθεια, ρύθμισε την καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν μειώσεις το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις της καθημερινότητας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να φτάσεις στο στόχο σου. Στα οικονομικά σου, θα σου κάνουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και βάλε προγραμματισμό.

Λέων
Γενικά
Παραπονιέσαι συνεχώς, Λέων μου, ότι σε σένα συμβαίνουν όλες οι παράξενες καταστάσεις. Είσαι άνθρωπος που βρίσκεσαι συνέχεια σε αναζήτηση και η περιέργειά σου σε κάνει να ανακατεύεσαι σε θέματα, που δε σου ταιριάζουν και είναι ξένα προς τον δικό σου τρόπο ζωής. Ασχολήσου με πράγματα και ανθρώπους πιο κοντά στο χαρακτήρα σου, και μετά θα πάψουν να σου συμβαίνουν όλα τα παράξενα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από το Σκορπιό, Λέων, θα βελτιώσει την επικοινωνία σου και θα λύσεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου που σε προβληματίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο, που ο ερωτισμός σου είναι πολύ έντονος σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, σήμερα μπορεί να δεχτείς προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, δες τις υπόλοιπες εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά, απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Παρθένος
Γενικά
Όλοι οι άνθρωποι γύρω σου, Παρθένε μου, έχουν προβλήματα κι αντιμετωπίζουν καταστάσεις ίδιες και πολλές φορές δυσκολότερες από τις δικές σου. Δεν είσαι, λοιπόν, ο αδικημένος και κατατρεγμένος άνθρωπος όπως πιστεύεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε μελαγχολία. Δες τη ζωή σου με θετικό μάτι κι αξιολόγησε τα προβλήματά σου. Μόνος σου θα καταλάβεις, ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα περισσότερα, αν ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις πολλές υποχρεώσεις, Παρθένε, που δε σ’ αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στη σχέση σου. Άλλαξε το πρόγραμμά σου, για να περάσεις πιο όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις πολύ άγχος κι ένταση στην δουλειά σου. Φρόντισε να ηρεμήσεις κι όλα θα εξελιχθούν μια χαρά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά σταδιακά θα τα ισορροπήσεις. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Ζυγός
Γενικά
Έχεις φτιάξει στο μυαλό σου, Ζυγέ μου, έναν ιδεατό περιβάλλον και προσπαθείς να ζήσεις μέσα σ’ αυτό. Η αλήθεια είναι, ότι ο κόσμος γύρω σου δεν είναι ο καλύτερος, αλλά είναι ο πραγματικός. Πάψε να ζεις στη ψευδαίσθηση και να απομονώνεσαι, βγες στην κοινωνία και προσπάθησε, στο μέτρο του εφικτού, να τη βελτιώσεις, κάνοντας πράξη τα όσα οραματίζεσαι, προς όφελος δικό σου και τον συνανθρώπων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν, να φροντίσεις να μιλήσεις σήμερα μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να βάλεις καινούργια σχέδια σ’ εφαρμογή. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Οι συζητήσεις που θέλεις να κάνεις, για αύξηση των εσόδων σου ή τακτοποίηση κάποιων καταστάσεων, ευνοούνται.

Σκορπιός
Γενικά
Πιστεύεις, Σκορπιέ, ότι ο άνθρωπος πρέπει να ασχολείται με την ενδυνάμωση και την κορύφωση της πνευματικότητας του. Τα ενδιαφέροντά σου έχουν να κάνουν πολύ με τις πνευματικές αναζητήσεις. Αυτό επιδιώκεις, συμμετέχοντας σε ομάδες με τα ίδια ενδιαφέροντα, διαβάζοντας και ταξιδεύοντας σε μέρη του κόσμου, που η πνευματική πλευρά του ανθρώπου έχει βαρύνουσα σημασία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να ξέρεις, Σκορπιέ, ότι μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να περιορίσεις τον εκνευρισμό στη δουλειά σου, αφού δε θα σε βοηθήσει σε κάτι. Προσπάθησε να μην κάνεις καθόλου έξοδα κι εστίασε στο να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Τοξότης
Γενικά
Έχοντας την τύχη με το μέρος σου, Τοξότη, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Σε ό,τι κι αν κάνεις, το όφελος για σένα θα είναι ξεκάθαρο. Αυτό όμως είναι το καλό σενάριο, καθώς υπάρχει και το κακό: Έβαλες στη ζωή σου ανθρώπους, που δεν έχουν διαυγή σκέψη. Ξεκαθάρισε το περιβάλλον σου σύντομα, αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μπλέξεις σε άσχημες καταστάσεις και γεγονότα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Τοξότη, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, κατέληξε δύσκολη η καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Στα οικονομικά, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες για να καλύψεις. Φρόντισε, να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για ν’ ανταπεξέλθεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Έχεις κρυμμένα κάποια μυστικά, Αιγόκερε, που αφορούν καταστάσεις από το παρελθόν σου και τώρα οι συγκυρίες είναι τέτοιες, που φοβάσαι ότι θα αποκαλυφθούν. Όλα είναι θέμα ψυχραιμίας και λογικής σκέψης. Ουδείς έχει το δικαίωμα να κρίνει τη ζωή σου κι αυτό να το κάνεις σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ζωή σου είναι το σήμερα και αγωνίσου γι’ αυτό, αφήνοντας θαμμένες τις καταστάσεις του παρελθόντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Η θετική πλευρά του εαυτού σου, Υδροχόε μου, όταν αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάτι νέο στη ζωή σου, συχνά σε προδίδει. Τότε, οι αμφιβολίες κι οι ανασφάλειες κερδίζουν χώρο και σε αποτρέπουν από κάθε προσπάθεια, βάζοντας φρένο στα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Άφησε τη δύναμη που είναι εγκλωβισμένη μέσα σου να διαλύσει τους φόβους που σε βασανίζουν και θα εντυπωσιάσεις με τη δημιουργικότητά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Υδροχόε, και να λύσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να προχωρήσεις σε προσεκτικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Ιχθύς
Γενικά
Το «εγώ» σου, Ιχθύ μου, σ’ εμποδίζει να χαλαρώσεις και να δείξεις στους άλλους την ευαίσθητη πτυχή του χαρακτήρα σου. Θεωρείς αδυναμία αυτή σου την πλευρά και καταβάλεις κάθε προσπάθεια να την κρατήσεις κρυμμένη, προβάλλοντας έναν μάλλον σκληρό κι άκαμπτο χαρακτήρα. Ελευθέρωσε τον εαυτό σου κι άσε τις ευαισθησίες σου να λάμψουν, ώστε να δείξεις πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ιχθύ μου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και θα σου φέρει τα καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα νιώσεις πολλή κούραση από τις επαγγελματικές δραστηριότητές σου. Βάλε προγραμματισμό στις κινήσεις σου, για ν’ ανταπεξέλθεις. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν δεις ότι είναι συμφέρουσες για σένα.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε