23/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

23/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:24 Δημιουργία 23/10/18, 14:16

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσο είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις ή πρόκειται απλά για … δηλώσεις! Η ελευθερία της σκέψης σου είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι πρώτον ξέρεις να αναγνωρίζεις το δικαίωμα ανεξαρτησίας και στους άλλους και δεύτερον ότι μπορείς να διαχειριστείς χωρίς υπερβολές και ακρότητες την ελευθερία σου.

Ταύρος
Εξακολουθείς να έχεις την προτεραιότητα στις προτιμήσεις των άλλων, αυτές τις ημέρες όμως ενδέχεται να υπάρξει μια έλλειψη συντονισμού αφού άλλον/η θέλεις κι άλλος/η σε θέλει. Επιπλέον, το «παράδοξο» είναι ότι όσο πιο απίθανο δείχνει το να «τρέξει» μια κατάσταση, τόσο πιο… εύκολα μπορεί να υλοποιηθεί! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να την ανανεώσεις, μέσα από πρωτότυπες δράσεις, πριν «σκάσει».

Δίδυμος
Με την Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, δεν έλκεις άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου, όπως θα ήταν το «φυσιολογικό», αλλά πολύ περισσότερο εκείνα που εμπνέονται από την αρχή «τα ετερώνυμα έλκονται» και σίγουρα στην πορεία θα προκύψουν αρκετές «κόντρες». Όμως αυτό δεν είναι και η πρόκληση για σένα; Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως μια «φιλική» παρέμβαση θα δημιουργήσει αναταράξεις.

Καρκίνος
Ο «άνεμος ελευθερίας», που πνέει πλέον και στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να σε ωθήσει σε ένα μοναδικό «τόλμημα» για τα δεδομένα σου κι όπως θα διαπιστώσεις στη συνέχεια αξίζει τον «κόπο»! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ανάλογες κινήσεις ανεξαρτησίας σίγουρα θα δημιουργήσουν θέματα, όποιος/α όμως προσπαθήσει να επιβληθεί στον/ στην άλλον/η, θα έχει μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα.

Λέων
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που, ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι, βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με συμβατικές δεσμεύσεις, στην παρούσα φάση μάλλον θα αποτύχει, παρά τις όποιες καλές προθέσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή για να δεις το «πρόσωπο»!

Παρθένος
Ενώ εσύ αποβλέπεις σε μια «παγιωμένη» κατάσταση, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να… ρουτινιάσεις με τον άνθρωπό σου, η ζωή σου φέρνει ακριβώς το αντίθετο κι είναι ζήτημα βέβαια το πόσο μπορείς να αντέξεις μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται στα πάγια αιτήματά σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα υπάρξουν αλλαγές στο πλαίσιο της σχέσης σου και οφείλεις να προσαρμοστείς σε αυτές.

Ζυγός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να κλονιστεί από μια έκρηξη ανεξαρτησίας ή έναν καβγά που θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, γι’ αυτό αν δεις το… κακό να πλησιάζει, προσπάθησε να λειτουργήσεις «πυροσβεστικά». Αν όμως ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε θα έχεις αυτό που ζητάς, έστω κι αν όλα αρχικά διαδραματιστούν σε καθεστώς ανταγωνισμού και… αντιπάθειας!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει να πιστεύεις ότι κάτι καλό έρχεται κι ίσως να είναι πράγματι έτσι, το παράδοξο όμως είναι ότι τίποτα δε μπορεί να λειτουργήσει στα πλαίσια μιας «κανονικότητας» ή μιας σχέσης με συμβατικά χαρακτηριστικά. Κάνε, λοιπόν, τις… τρέλες σου και κυρίως μην εγκλωβίζεσαι σε στερεότυπα ή παρωχημένες αντιλήψεις, που στην παρούσα φάση δεν είναι παρά μια αποτυχημένη συνταγή.

Τοξότης
Με την Σελήνη στον 5ο φυσικό «οίκο» σου, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως αντιμετωπίσεις μια «επανάσταση», που, εφ’ όσον δε θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες, θα πρέπει να λειτουργήσεις με χιούμορ και ανοικτό πνεύμα, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις. Αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε είναι πιθανό να ζήσεις μια συναρπαστική εμπειρία, με τη συνέχεια να είναι ανοικτή στο οτιδήποτε.

Αιγόκερως
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την ανανεώσεις μέσα από δράσεις ή επιλογές που «σπάνε» τη ρουτίνα κι εδώ θα φανεί πόσο τελικά μπορείς να αντέξεις το να αφήσεις το ταίρι σου να δράσει ελεύθερα, χωρίς την «επίβλεψή» σου. Αν, πάλι, ψάχνεις για κάτι νέο, ενδεχομένως να το βρεις και μάλιστα σε μια «εξωτική» εκδοχή, αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να δέσεις... τον γάιδαρο, τότε απλά θα τον απομακρύνεις!

Υδροχόος
Η γοητεία σου αυξάνεται διαρκώς, όμως φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν έλκεις μόνο άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, αλλά και κάποια που «κρύβουν» πολλές ιδιοτροπίες. Και η «συνταγή» της επιτυχημένης επιλογής είναι το να επιλέξεις τον φαινομενικά πιο «αταίριαστο» τύπο, κάτι, βέβαια, που απαιτεί να κάνεις την… υπέρβαση σε σχέση με πεποιθήσεις και αντιλήψεις που κουβαλάς μια ζωή!

Ιχθύς
Σήμερα, τον πρώτο λόγο έχουν οι ερωτικοί ή σεξουαλικοί πειραματισμοί και κανονικά θα «έπρεπε» να αναζητήσεις από μόνος/η σου το «κάτι άλλο» είτε με το νυν ταίρι σου είτε με ένα νέο. Μπορεί, βέβαια, να σου μπουν ιδέες και για σχήματα που δεν εντάσσονται στα πλαίσια μιας κανονικότητας, αλλά, να θυμάσαι, πως στην πράξη τα πράγματα απέχουν πολύ από τη θεωρία και τελικά ενδέχεται να την πατήσεις άσχημα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε