Νοέμβριος 2018: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νοέμβριος 2018: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:53 Δημιουργία 01/11/18, 10:18

Καλό μήνα σε όλους!

Κριός
Γενικά
Και μετά από ένα και καθόλου αδιάφορο προηγούμενο μήνα έφτασες και στον Νοέμβριο με καλές συνθήκες. Σου επιφυλάσσει πολλά καλά αλλά και απρόοπτα που πάλι θα λες δεν προλαβαίνω αγχώνομαι πως να το κάνω αυτό και εκείνο. Η μυστική λέξη του μήνα για να πάνε όλα καλά είναι καλός προγραμματισμός. Προβλήματα οικογενειακά που μπορεί να είχες αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολύ πάθος για ότι κάνεις που όλα γύρω σου θα σου φαίνονται τόσο λίγα που δεν θα σε χωράει ο τόπος. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονεμένο. Και πολλά θέματα που σε έκαναν και είχες απομακρυνθεί από πολύ κόσμο θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά και θα δεις ότι πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα να ξεχάσεις καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου. Σε όλη αυτή την κατάσταση θα σε ευνοήσει πάρα πολύ και η Αφροδίτη που στις 16 του μήνα έρχεται στην ορθή φορά της στον Ζυγό. Θα έχεις τον ερωτισμό σου και τον ρομαντισμό σου στα ύψη. Θα έχεις τις ευκαιρίες να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου και να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένει αρκετή διασκέδαση κοντινά ταξιδάκια και πολύ τρυφερότητα. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι ιδανικά και εσύ σε πολύ καλές φόρμες. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ονειρεύεσαι η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αυτό τον μήνα το μόνο σίγουρο είναι ότι η δουλειά σου θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη περίοδο. Πρόσεξε λίγο τα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις γιατί θα έχεις κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ταξίδια που θέλεις να κάνεις, θα τα κάνεις και θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Από τις 28 θα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Θα αποκτήσεις ένα καινούργιο τρόπο σκέψης για το πως βλέπεις μερικά πράγματα στην δουλειά σου που θα είναι ο σωστός για να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια έξοδα που έχεις εδώ και καιρό. Από τις 7 θα δεις τα έσοδα σου να αυξάνονται και θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για το μέλλον των οικονομικών σου.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Ο Νοέμβριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία. Θα πρέπει να προσέχεις λίγο γιατί θα έχεις αρκετά νεύρα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα. Φρόντισε να είσαι σε ψυχική ηρεμία και όλα θα είναι πολύ καλά. Από τις αρχές του μήνα που θα είναι ο Ερμής στον Τοξότη(από τις 19 θα είναι ανάδρομος) θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και με κάποιο σπορ που μπορεί να σου αρέσει. Θα σε ενδιαφέρει η εξωτερική σου εμφάνιση και θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα στα ρούχα. Θα θέλεις να γοητεύσεις τον περίγυρό σου και θα το πετύχεις με πολύ επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.

Ταύρος
Γενικά
Ο Νοέμβριος θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που δεν θα πιστεύεις από τις εξελίξεις έτσι όπως θα έρθουν. Από τις 7 (που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό) θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σου. Με τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 15 θα είσαι δίπλα στην οικογένεια σου γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχουν πολύ ανάγκη. Έχουν κάποια προβλήματα που μόνο εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις. Από τις 19 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι τις έβλεπες πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους και θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου που από τα τόσα τρεχάματα που έχεις δεν πρόλαβες να μιλήσεις με το ταίρι σου. Τώρα βέβαια δεν θα μπορέσεις να κάνεις διαφορετικά γιατί θέλεις δεν θέλεις θα δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον στην σχέση σου και στο ταίρι σου. Όλο αυτό έρχεται και τα ενδυναμώνει παραπάνω το καλό πλανητικό σκηνικό που θα κάνει την διάθεση σου τόσο καλή που κάθε στιγμή και ώρα θα κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η ερωτική σου διάθεση αλλά και η γοητεία σου θα ακτινοβολεί στους πάντες και το πέρασμα σου θα είναι πολύ επεισοδιακό. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις μοναδικές ευκαιρίες να κάνεις όλα αυτά που ήθελες εδώ και καιρό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι τώρα που οι πλανήτες σε ευνοούν σε βεβαιώνω ότι κάτι πολύ καλό θα έρθει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είσαι σε πολλές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις για να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις στην δουλειά σου. Φρόντισε να λύσεις πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν. Ο Άρης μέχρι τις 15 στον Υδροχόο θα σου δώσει μεγάλη δυναμικότητα με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες για εσένα. Αυτά που θέλεις να κάνεις κάντα με πολύ προγραμματισμό για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα και για ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Ότι σε καθυστερούσε τώρα θα κινηθείς δυναμικά και θα το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Θα περάσεις ένα Νοέμβριο που είναι στο χέρι σου να τον κάνεις πολύ καλό. Το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Από τις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φρόντισε να ξεκουράζεσαι να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση γιατί το τελευταίο διάστημα δεν φροντίζεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Απόφυγε να εκνευριστείς με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μπορείς να ασχοληθείς με τα κιλά σου και θα κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να τα διορθώσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στόχους.

Δίδυμος
Γενικά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και κανένας δεν θα μπορεί να σου πει όχι σε ότι ζητήσεις. Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη σε ευνοεί (από τις 19 θα είναι ανάδρομος) θα υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις και θα μπορείς να χαλαρώσεις ωστόσο θα έχεις τόσο δυναμισμό και ενεργητικότητα που θα νομίζεις ότι θα μπορέσεις να σηκώσεις όλη την γη με τα χέρια σου. Από τις 23(που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου) και μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις καλή διάθεση τόσο πολύ που οι φίλοι δεν θα ξεκολλάνε από το σπίτι σου. Θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν την σειρά τους και θα μπορείς πια να κάνεις τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για θέματα που σε αφορούν στην σχέση σου και σε απομακρύνουν από κοντά του. Στις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς το πάθος και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τα αισθήματα σου προς τα έξω, κάνεις τις προτάσεις στο ταίρι σου, το παρασύρεις στα μονοπάτια του έρωτα και του ρομαντισμού, του προτείνεις να κάνετε καινούργια πράγματα γιατί το δικό σου το μυαλό είναι τόσο εύστροφο που δεν πιάνεται και ξεχνάς ότι μπορεί να σε είχε στεναχωρήσει πριν. Σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου και όλα θα είναι ιδανικά. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά ο Άρης σε ευνοεί και ήρθε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένας μήνας πάλι για την δουλειά σου που θα είσαι μέσα στο τρέξιμο τον πανικό και το άγχος. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική γιατί όλα θα πάνε πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις και η ενεργητικότητα θα φέρει καινούργιες συνεργασίες και την βελτίωση των προβληματικών θεμάτων που σε απασχολούν στην δουλειά σου. Ότι κάνεις και ασχολείσαι θα πάει τόσο καλά που θα απορείς και εσύ πως είναι δυνατόν να γίνονται τόσο εύκολα τα πράγματα χωρίς κόπο. Στα οικονομικά σου τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Κάποιες υποχρεώσεις και θέματα που έχεις θα φέρουν πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε όλο τον μήνα να μην κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες γιατί θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Όλος ο Νοέμβριος θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα απόφυγε να εκνευριστείς και να χαλάσεις την ψυχολογία σου με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Στις 23 που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σου φτιάξει την διάθεση και θα νιώθεις αρκετά καλά. Φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου θα έχεις αρκετή ηρεμία και θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Καρκίνος
Γενικά
Μην αρχίσεις την μουρμούρα με το καλημέρα του μήνα ότι δεν μου πάνε καλά τα πράγματα και τι ατυχία είναι αυτή και τι να κάνω. Από τις πρώτες μέρες του μήνα και ειδικότερα από τις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος κάτσε και σκέψου τι είναι αυτά που θα σου δώσουν χαρά και ευτυχία και να βάλεις πρόγραμμα για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Θα έχεις ατελείωτες συζητήσεις θα θέλεις να λύσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να το κάνεις αυτό γιατί τελικά δεν θα μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και μπορεί να στεναχωρήσεις άτομα που μετά μπορεί να το μετανιώσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθουν τέτοιες ευκαιρίες που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου προς το καλύτερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις αρχές του μήνα πολλές προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου θα αρχίσουν να στρώνουν με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 16 που η Αφροδίτη θα έρθει στην ορθή φορά της στον Ζυγό ποιος σε πιάνει. Περίμενε να δεις τις καλές εξελίξεις. Θα είναι τόσο κολλημένο το ταίρι σου επάνω σου που δεν θα μπορείς να κουνηθείς λεπτό. Σε περιμένουν εκρηκτικές νύχτες γεμάτες έρωτα και πάθος που θα τις ανταποδίδεις στο ταίρι σου με τέτοιο τρόπο που θα παραμιλάει. Μπαίνεις σε μια καινούργια περίοδο για τα αισθηματικά σου που όλα θα τα βλέπεις τέλεια. Εσύ που έχεις μοναξιά δεν πιστεύω να θέλεις να περάσεις σε αυτή την κατάσταση και αυτό τον μήνα; Η Αφροδίτη σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να κάνεις την ιδανική γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Αυτό που πρέπει να σε προειδοποιήσω είναι να προσέξεις πολύ τις συνεργασίες σου. Κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις από παλιά θα σου φέρουν αρκετά προβλήματα. Παρασκηνιακές καταστάσεις μεγάλος ανταγωνισμός και πολλά νεύρα θα μονοπωλούν όλο τον μήνα στην δουλειά σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ τυπικότητα και προγραμματισμό και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα σου κάνουν προτάσεις που θα σου φέρουν πολλά κέρδη. Και επιτέλους θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και κάποια παλιά χρέη που σε προβλημάτιζαν αρκετά.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα μπορείς να νιώθεις καλύτερα αφού αυτό τον μήνα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις κάποιες στιγμές εκνευρισμού αλλά θα είναι τελείως προσωρινές. Πρόσεξε την κόπωση και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Φρόντισε την διατροφή σου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία. Από τις 16 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στον Ζυγό τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα αισθάνεσαι και θα δείχνεις καλά. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο γυμναστήριο για να ρυθμίσεις τα κιλά αν είναι αυτά που σε αγχώνουν. Στο τέλος του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορείς να ασχοληθείς με πολύ επιτυχία με ότι σπορ μπορεί να σου αρέσει.

Λέων
Γενικά
Από τις αρχές του μήνα που ο Ερμής θα είναι στον Τοξότη(σε ευνοεί) έτσι όπως θα είναι οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα είναι καθοριστικές ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον πολύ ωραίο τρόπο τον δικό σου. Από τις 7 (που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό) θα αρχίσεις να κινείσαι με τον κυριαρχικό και δυναμικό τρόπο τον δικό σου και ότι θέλεις θα το κερδίζεις με ευκολία. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο δεν μπορούσες. Από τις 19 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει που μπορεί να ήταν και λάθος. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να τις αλλάξεις γιατί θα τα έκανες χειρότερα τα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις τα αισθηματικά σου να αρχίσουν να καλυτερεύουν. Η διαλλακτικότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα ισορροπήσει πολύ την καθημερινότητα της σχέσης σου. Από τις 7 θα ξεχάσεις ότι έχει γίνει πριν και θα κάνεις καινούργια αρχή στην σχέση σου και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και η διάθεση σου ανεβασμένη. Ετοίμασε τις επόμενες ερωτικές νύχτες βγάλε τον ρομαντισμό σου και μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά εσύ και θα κάνεις ευτυχισμένο και το ταίρι σου. Αν η μοναξιά πια σου προκαλεί ανία μην κάθεσαι γιατί ήρθε ο καιρός για να βρεις το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πηγαίνει πολύ καλά και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που καθυστερούσαν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου ώστε να σε βοηθήσουν για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Καλύτερα μέχρι τέλος του μήνα να αρκεστείς με αυτά που έχεις κάνει και δεν είναι λίγα και τα άλλα που θέλεις να κάνεις να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου δεν είναι τα πράγματα όπως τα θέλεις αλλά θα μπορέσεις να καταφέρεις αρκετά ώστε να τα ισορροπήσεις. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα και φρόντισε να μην τις αφήσεις να φύγουν μέσα από τα χέρια σου.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Έχεις ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να έχεις αυτοεκτίμηση. Αυτό τον μήνα ξέχασε το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές στις κινήσεις σου ή στην διατροφή σου γιατί τον τελευταίο καιρό δεν προσέχεις αρκετά. Από τις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα και εκνευρισμούς. Η περίοδος θα είναι πολύ θετική και εσύ δεν έχεις πάρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να περάσεις πολύ καλά. Θα ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από αυτά που θα έχεις κάνει.

Παρθένος
Γενικά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα μιλήσεις με δικά σου άτομα για να μπορέσεις να τελειώνεις διάφορα θέματα που έχεις βαρεθεί πια και να τα σκέφτεσαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς πρέπει να προσέξεις αρκετά την συμπεριφορά σου γιατί θα έχεις πολλά νεύρα. Ότι είναι δίπλα σου και δεν σου κάθεται καλά ή σε στεναχωρεί και ειδικότερα μπορεί να θέλει να σταματήσει τα σχέδια σου τον έχεις ήδη στείλει από εκεί που ήρθε. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις εσύ καλά ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά αν διώξεις την προσωπική ένταση που έχεις και βάλεις πολύ προγραμματισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτόν τον μήνα θα γίνουν πολλά στην σχέση σου. Και όλα αυτά βέβαια θα προέρχονται από εσένα που θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις όλες τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς θα έχεις τόσο πάθος για αυτά που θέλεις να πετύχεις που ποιος θα μπορέσει να σου πει όχι. Από τις 17 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα μπεις σε ένα κυκεώνα συζητήσεων με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου. Αποφάσισες ότι θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εσύ στην σχέση σου έτσι και θα γίνει. Θα βγάλεις το μικρό παιδί από μέσα σου και μέχρι τέλος του μήνα θα περιβάλλεις το ταίρι σου με στοργή και αγάπη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι αυτό τον μήνα η γοητεία σου θα είναι αυξημένη και δεν θα αργήσει να έρθει και η καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν με τις κινήσεις που θα κάνεις αυτό τον μήνα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Με τον Άρη να σε ευνοεί θα κάνεις πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου. Αλλαγές, Μετακινήσεις, Καινούργια ξεκινήματα και ότι άλλο έχεις στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις έτσι όπως θέλεις για να έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες που θα πρέπει με την διορατικότητα που έχεις να διαλέξεις τι είναι αυτό που θα ασχοληθείς και θα σου φέρει την ικανοποίηση που ζητάς. Στα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αλλά θα κάνεις και συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Ο Νοέμβριος θα είναι πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σε κάνει να είσαι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχικά. Μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα γίνουν γιατί θα είναι πολύ προσωρινά. Στις 16 του μήνα που θα μπει ο Άρης στους Ιχθείς θα σου φτιάξει την διάθεση και η γοητεία σου θα καταπλήξει τον περίγυρό σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την καλυτέρευση του σώματος σου. Όπως καταλαβαίνεις έχεις σύμμαχους τους πλανήτες που σου δίνουν τις ευκαιρίες να περάσεις ένα υπέροχο μήνα.

Ζυγός
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα να σε ευνοεί και με την Αφροδίτη που στις 16 θα έρθει στην ορθή φορά της στο ζώδιο σου θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στην ζωή σου. Θα πάρει τέλος ότι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε γιατί τώρα αρχίζει μια καινούργια περίοδος που θα είναι αρκετά ευχάριστη. Θα έχεις αυτοπεποίθηση δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα. Στις 17 που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις αλλά εσένα δεν θα σε πτοήσουν. Θα σου ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες με καινούργιες δραστηριότητες. Όπως κατάλαβες προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις την σχέση σου να αρχίζει να προσαρμόζεται στα μέτρα που την θέλεις εσύ και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι. Η Αφροδίτη από τις 16 που θα μπει στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να κάνεις τις συζητήσεις που ήθελες να κάνεις εδώ και καιρό και να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα σου φτιάξει την διάθεση θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα σε κάνει να περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου και να νιώθεις πολύ άνετα μαζί του. Μέχρι τέλος του μήνα η περίοδος θα είναι πολύ θετική και έφτασε ο καιρός που θα αρχίσεις να απολαμβάνεις και εσύ λίγο χαρά στην ζωή σου. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά από τις 16 που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί για να κάνεις πολύ γρήγορα την γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες θα τα πας πολύ καλά. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που αφορούν την δουλειά σου και ήταν σε στασιμότητα. Η εργατικότητα που έχεις δεν συγκρίνεται και θα έρθει να σε επιβραβεύσει στην δουλειά σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα είναι μοναδικές για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα σε όλα αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Από τις αρχές του μήνα θα έχεις τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που μέχρι σήμερα σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Θα έχεις κάποια γεγονότα που θα σου χαλάνε την διάθεση. Φρόντισε με πολύ σύνεση και καθόλου απερισκεψία να κινηθείς ήρεμα και ότι θα γίνει εκείνη την περίοδο θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 16 του μήνα που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση την ομορφιά σου αλλά και προπάντων να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το σώμα σου το έχει πάρα πολύ ανάγκη. Στο τέλος του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου που το τελευταίο διάστημα το έχεις παραμελήσει.

Σκορπιός
Γενικά
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη της και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Από τις 7(που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου)θα κάνεις την αυτογνωσία σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Και από τις 19 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε όλα αυτά που θέλεις να σχεδιάσεις ώστε να τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική γωνία πάντα για το καλό του εαυτού σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Από τις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μίλα με το ταίρι σου εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου και θα δεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα. Στις 16 που θα μπει ο Άρης στους Ιχθείς θα έχεις πολύ καλή διάθεση με πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό και θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα το σύμπαν προμελέτησε να έρθουν τόσο καλά τα πράγματα ώστε να νιώσεις και εσύ την ψυχική ηρεμία που την είχες χάσει τόσο καιρό. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι με το τόσο καλό πλανητικό σκηνικό του μήνα μην κάθεσαι καθόλου. Αν κινηθείς ανάλογα σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που ονειρευόσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου οι επαφές και οι συναντήσεις που θα κάνεις από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις ότι θα αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα μπορέσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις γιατί θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ξανακερδίσεις το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά γιατί θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα οικονομικά. Μην δανείσεις χρήματα και μην δανειστείς.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τον εαυτό σου και να μην αμελείς βασικά πράγματα. Τις πρώτες μέρες του μήνα απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογική σου διάθεση. Στις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορείς να εκτονώσεις το άγχος και την πίεση των καταστάσεων με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου αλλά και η λάμψη θα γοητεύουν τους πάντες. Μέχρι το τέλος του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου ώστε να είσαι και να δείχνεις καλά.

Τοξότης
Γενικά
Ο Νοέμβριος με τον Ερμή στο ζώδιο σου θα είναι πολύ καλός. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μερικά θέματα θα καθυστερούν. Από τις 23 που γίνεται η Πανσέληνος σους Διδύμους θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν για σχέδια που έχεις για το μέλλον. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις κάτω από άλλη οπτική γωνία και θα έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε πολλά θέματα που μέχρι σήμερα είχες άρνηση. Βγάλε τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό σου στη επιφάνεια και δείξε στο ταίρι σου ότι θέλεις να είσαι δίπλα του και να περνάς καλά. Είναι σίγουρο ότι θα λάβεις τα ίδια αισθήματα και θα βγει μια πολύ καλή χημεία. Από τις 23 μπορείς να οργανώσεις κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμα βάλεις στο μυαλό σου όλα τα όμορφα πράγματα και θέλεις να τα υλοποιήσεις θα περάσεις τέλεια. Αν πάλι δεν έχεις διαθέσιμο κάποιο ταίρι τότε ήρθε η ώρα να πάρει τέλος η μοναξιά σου. Σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πολλά θέματα που ήταν σε στασιμότητα από τις 4 που θα μπει ο Ερμής στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει και θα πάρουν τον δρόμο τους. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολύ δουλειά και θα αγχώνεσαι με το παραμικρό. Μερικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν φρόντισε με ηρεμία και προγραμματισμό να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Από τις 23 που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα γιατί στην πορεία θα φανούν πολύ συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα. Θα έχεις τις ευκαιρίες για να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να τακτοποιήσεις νομικά ακίνητης περιουσίας και φορολογικά ζητήματα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Ο Νοέμβριος είναι καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχεις πολύ υπευθυνότητα και μπορείς και τα κάνεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Από τις αρχές του μήνα που ο Ερμής θα είναι στο ζώδιο σου(από τις 19 θα είναι ανάδρομος)θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την διατροφή σου. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου. Αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις πολλές κινήσεις για να τα χάσεις. Η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και εσύ σε πολύ όμορφη ψυχική διάθεση.

Αιγόκερως
Γενικά
Από τις αρχές του μήνα θα θέλεις να τελειώνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν ακόμη. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς γίνονται μερικά πράγματα και θα θέλεις να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου. Από τις 16 (με την Αφροδίτη που θα έρθει στην ορθή φορά της στον Ζυγό) πολλές καταστάσεις θα έχουν στρώσει και θα μπορείς να ξαναβρείς τους παλιούς ρυθμούς σου ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Από τις 17 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει λίγο ασυνεννοησία. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έρθεις πολύ κοντά στο ταίρι σου και θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Μπορείς να ζητήσεις αυτά που θέλεις από το ταίρι σου και να ξέρεις ότι θα πάρεις και με το παραπάνω. Και από τις 16 που θα μπει η Αφροδίτη στον Ζυγό θα δεις να γίνονται πολύ καλές αλλαγές στην σχέση σου. Το ταίρι σου θα είναι τόσο ευτυχισμένο δίπλα σου που για εκείνο θα είσαι η μοναδικότητα. Για το ερωτικό πάθος δεν το συζητώ το είχες το έχεις και όσο θα περνάνε οι μέρες οι ερωτικές σου νύχτες σου θα γίνονται τέλειες από την ενεργητικότητα σου και την ευχαρίστηση που θα έχεις εσύ και το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα κάνεις τόσα πολλά ωραία πράγματα στο ταίρι σου που θα ξεχάσει ακόμη και το όνομα του. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που έβλεπες στην δουλειά σου ότι δεν προχωρούσαν μέχρι σήμερα αυτό τον μήνα θα δεις να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις τους. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα δεις όλα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα σου παρουσιαστούν τόσες ευκαιρίες που στο τέλος θα πρέπει να διαλέξεις ποια θα είναι η πιο συμφέρουσα για εσένα. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Τα οικονομικά σου μέχρι τώρα δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση αλλά από αυτόν τον μήνα θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα έχεις άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και πώς να τις τακτοποιήσεις.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και να φροντίσεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Φρόντισε να δεις τα πράγματα αρκετά επιφανειακά και να μην επηρεαστείς θέματα που δεν έχουν σημασία και χαλάσεις την ψυχολογία σου. Από τις 16 που θα μπει η Αφροδίτη στον Ζυγό η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση να φροντίσεις την ομορφιά σου και να ασχοληθείς με κάποια κιλά παραπάνω που μπορεί να έχεις πάρει. Στο τέλος του μήνα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά αρκεί να θέλεις να τις εκμεταλλευθείς.

Υδροχόος
Γενικά
Είσαι από τα ζώδια που έχουν καλή επικοινωνία με τον περίγυρό τους αλλά αυτό τον μήνα όλοι θα κρέμονται από τα χείλια σου. Στις 7 (που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό) θα θέλεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια σου και να πάρεις αποφάσεις για το καλό όλων. Πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις σκέψου πολύ καλά από πριν. Από τις 17 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Θα έχεις τόσο καλές ιδέες που για άλλη μία φορά θα αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν θα λείψουν. Σε καταστάσεις που δεν προχωρούσαν θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τόσες ευκαιρίες να φτιάξεις τα πάντα τέλεια και ιδανικά που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα έρθεις περισσότερο κοντά του και θα του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Το μυαλό σου είναι τόσο καλό και θα οδηγήσεις την σχέση σου στα μονοπάτια του έρωτα και της στοργής. Στις 7 που θα γίνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις παλιές ιστορίες που κάθε τόσο αναμασάς και στεναχωριέσαι. Θα δεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου να είναι σε τέλεια κατάσταση. Και εσύ που κάθεσαι μέσα στο σπίτι και είσαι χωρίς ταίρι σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε τόσο καλά που θα νιώσεις πολύ έντονα και όμορφα αυτό τον μήνα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για την δουλειά σου δεν θα πρέπει να ανησυχείς καθόλου. Θα έχεις πολλές συναντήσεις με συνεργάτες σου για να λύσεις θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου. Κάνε τις αλλαγές που θέλεις στην δουλειά σου για να μην καθυστερείς σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Τις πολύ καλές εξελίξεις να τις περιμένεις από τις που θα γίνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Από εκεί και μετά θα δεις τους στόχους σου να αρχίζουν να υλοποιούνται και να έχουν μάλιστα και πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν πολλά κέρδη στο μέλλον. Πρόσεξε αρκετά τις τελευταίες μέρες του μήνα μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα και σπατάλες.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Αυτό τον μήνα η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αλλά θα είναι αρκετά μεταβαλλόμενη λόγο της διάθεσης που θα έχεις. Απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα γιατί θα σου κάνει κακό στην ψυχολογία σου. Οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές για αυτό τον λόγο θα πρέπει να βάλεις προγραμματισμό για να αποφύγεις την εξάντληση. Στις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Γυμναστική δίαιτα αλλά και ξεκούραση είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις και θα είσαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Ιχθύς
Γενικά
Από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Με τον Άρη από τις 16 στο ζώδιο σου θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Ο Ερμής από τις 19 θα είναι ανάδρομος για αυτό φρόντισε να έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στις 23 (που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους) φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από την αρχή του μήνα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να έρθεις πιο κοντά του γιατί την τελευταία περίοδο από κάποια σκηνικά που είχαν γίνει σε είχαν στεναχωρήσει αρκετά. Με τον Άρη από τις 16 στο ζώδιο σου θα σου δοθούν οι ευκαιρίες ώστε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με εσένα και το ταίρι σου γιατί έτσι μπορείς και κινείσαι καλύτερα. Ξέχασε παλιές ιστορίες που έχουν στεναχωρήσει εσένα και το ταίρι σου και κάνε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις ερωτισμό τον έχεις πάρα πολύ και με λίγο ρομαντισμό όλα θα είναι τέλεια και ιδανικά. Η χαρά ο έρωτας η διασκέδαση και η ξεγνοιασιά πρέπει να έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι αυτό τον μήνα σε βεβαιώνω ότι το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτό τον μήνα. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβληματικά θέματα που είχες μέχρι σήμερα. Οι ιδέες που θα έχεις για την δουλειά σου θα είναι μοναδικές. Από τις 23(που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους) θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Έφτασε ο καιρός που όλοι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και εσύ θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση αλλά από τις πρώτες μέρες θα αρχίζει να φαίνεται η αλλαγή τους. Θα βάλεις πολλές υποχρεώσεις σου σε μια σειρά και θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφιά
Ο Νοέμβριος είναι πολύ καλός μήνας για εσένα αφού θα έχεις τις πολύ καλές επιρροές των πλανητών. Στις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Στις 16 του μήνα που θα μπει ο Άρης στο ζώδιο σου θα θέλεις να δείχνεις καλά και θα γοητεύσεις το περίγυρο σου. Μετά από εκείνη την περίοδο φρόντισε να προσέξεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου. Στις 23 που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά που δεν σου αρέσουν γύρω σου. Θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά η φυσική σου κατάσταση θα σε ικανοποιεί και θα έχεις πετύχει πάρα πολλά από όλα αυτά που ήθελες.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε