02/11/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

02/11/18: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:49 Δημιουργία 02/11/18, 11:21

Μία Παρασκευή όπως πρέπει να είναι!

Η Σελήνη στην Παρθένο και τα Τρίγωνα της με τον Κρόνο και τον Ουρανό, θα φέρει για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, ψυχική ηρεμία, συναισθηματική ικανοποίηση και απρόσμενη χαρά!

Kριός
Γενικά
Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου σήμερα, Κριέ μου, και μη γίνεσαι περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται αυστηρός με τους γύρω σου, πιέζοντάς τους. Άλλωστε, όλοι κάνουμε λάθη. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός ακόμη και στον τρόπο που θα χειρίζεσαι το λόγο, καθώς σήμερα «σφάζεις», αλλά όχι «με το βαμβάκι».
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα πρόσθετη σημασία στη σχέση σου, Κριέ, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, πολλές υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά. Τα καινούργια ξεκινήματα, αλλά κι οι συνεργασίες, ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, κάνε συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, βρίσκοντας καινούργιες πηγές.

Ταύρος
Γενικά
Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες σήμερα, Ταύρε, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Θα αισθανθείς ιδιαίτερα ικανοποιημένος και θα το μοιραστείς με τα δικά σου άτομα. Η λογική σου βοηθάει κι ένα φιλικό σου πρόσωπο στο να βγει από το αδιέξοδο που είχε βρεθεί το τελευταίο καιρό. Οι όποιες φοβίες σου, δείχνουν να ξεπερνιούνται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Ταύρε, να κάνεις υποχωρήσεις για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις σου, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, για καινούργια ξεκινήματα. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος
Γενικά
Καλό θα ήταν σήμερα, Δίδυμε, να φανείς ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι σε οτιδήποτε ακούσεις. Φιλικά σου άτομα θα ζητήσουν να πάρεις θέση και να εκφράσεις την άποψή σου σε μία διαμάχη. Εσύ πρέπει να δεις το νόμισμα κι από τις δύο όψεις πριν αποφανθείς, αν και, θα σου έλεγα, καλύτερα να αποφύγεις την εμπλοκή σου, αφού, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για κάτι τέτοιο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι υποχρεώσεις σου κι οι καθημερινές σου ευθύνες, Δίδυμε, αγχώνουν το ταίρι σου, καθώς νιώθει ότι δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε άμεσα τακτική, διαφορετικά θα εισπράξεις τη δυσαρέσκειά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, επειδή θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι θ’ αντιμετωπίσεις πρόβλημα αργότερα.

Καρκίνος
Γενικά
Όλα θα πηγαίνουν κατ’ ευχήν σήμερα για σένα, Καρκίνε, σε ό,τι κι αν καταπιαστείς. Η χαρά σου είναι μεταδοτική, η… πολυλογία σου επίσης, και δικά σου άτομα θα περάσουν υπέροχες στιγμές μαζί σου. Στενό σου οικογενειακό πρόσωπο θα σε παρασύρει (όχι ότι δε θέλεις) σε στιγμές χαλάρωσης και καλλιτεχνικά δρώμενα. Θα ενθουσιαστείς πραγματικά, αφού είχες καιρό να πραγματοποιήσεις τέτοια απόδραση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Θα μπορέσεις σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

Λέων
Γενικά
Νευράκια σήμερα, Λέων μου, και μια μέρα αρκετά επεισοδιακή για σένα. Κι όμως, δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Πρόσεχε, λοιπόν, αφού το θέμα δεν είναι μόνο τι λέμε αλλά και το πώς το λέμε. Κράτα την ψυχραιμία σου και θα δεις ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, θα εξελιχθούν καλύτερα, αν δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο απόλυτες απόψεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο - ο Ερμής είναι στον Τοξότη – κατά την οποία η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, Λέων, και να μην καταπιάνεσαι ταυτόχρονα με πάρα πολλά, αλλιώς θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πλήρη προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε νευριάσουν και θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Γενικά
Φαίνεται σήμερα, Παρθένε, ότι δεν εστιάζεις στις δυσκολίες που θα υπάρξουν με φιλικά σου άτομα και σωστά πράττεις, αφού θα είναι κάτι παροδικό και δε χρειάζεται να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Όσο κι αν οι άλλοι σε προκαλούν, καταφέρνεις να κρατήσεις τον έλεγχο και σ’ αυτή την κατάσταση. Μάντεψε, λοιπόν, ποιος θα βγει κερδισμένος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορήσεις, Παρθένε μου, αν σήμερα ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν ευθύνεσαι εσύ και σκέψου πως θα βελτιώσεις τη στάση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η κινητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, έχεις βρεθεί ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς στο εξής με πολύ σύνεση και να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

Ζυγός
Γενικά
Μην ψάχνεσαι τόσο πολύ σήμερα, Ζυγέ μου, αφού από το πρωί έχεις μία κατήφεια και σου φταίει μέχρι κι ο… αέρας που αναπνέεις. Κατανοητό, ότι δεν είσαι στα καλύτερά σου - όλοι το παθαίνουμε - όμως δεν είναι ανάγκη να την πληρώσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Απόφυγε να πεις λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις, και κάνε καλύτερα παρέα με.. τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση, αν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Μπορείς πάντως να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια πράγματα που καθυστερούν, Ζυγέ, θα σ’ εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα στις κινήσεις σου, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς ακόμη και να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς.

Σκορπιός
Γενικά
Ένα φιλικό ή οικογενειακό σου πρόσωπο, Σκορπιέ μου, σήμερα θα σε κάνει να δοκιμάσεις τις αντοχές σου. Θα αισθανθείς πιεσμένος και μάλιστα, θα βρεθείς σε κάποιο δίλημμα. Επιστράτευσε τη διπλωματία σου και κράτα χαμηλούς τόνους. Μόνο έτσι θα βγεις από τη δύσκολη θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, έχουν σήμερα κάποια συννεφάκια. Καλό είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε ασχολίαστα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρα ό,τι κάνεις, για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου.

Τοξότης
Γενικά
Έχεις έντονη την ανάγκη, Τοξότη, σήμερα να βρεθείς με οικεία πρόσωπα, αλλά οι υποχρεώσεις δε σου αφήνουν πολύ χρόνο. Βάλε προτεραιότητες και όσο κι αν πιεστείς, μη θυμώνεις κι εκνευρίζεσαι. Με τη σωστή κατανομή του χρόνου σου, θα δεις ότι όλα θα τα καταφέρεις και στο τέλος, θα είσαι ικανοποιημένος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις τη μέρα σου πολύ καλά με το σύντροφό σου, Τοξότη. Πες του σήμερα για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες ανατροπές, έστω και αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, που κάποια στιγμή θα σε αγχώσουν και δε θα ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως
Γενικά
Χρειάζεσαι σήμερα, Αιγόκερε, και μάλιστα με ιδιαίτερη ανυπομονησία, να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου. Βιάζεσαι να προλάβεις να τελειώσεις τα πάντα σε μία μέρα, με αποτέλεσμα να τρελαίνεις τους γύρω σου με την πίεση που τους ασκείς. Ηρέμησε λίγο, και μετά ζήτα τη βοήθειά τους. Έτσι, εσύ θα ξεκουραστείς κι οι γύρω σου θα το χαρούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Αιγόκερε, και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα φτάσουν πολύ ψηλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

Υδροχόος
Γενικά
Μην πιέζεις τους γύρω σου, Υδροχόε μου, και ιδιαίτερα τον κοινωνικό σου περίγυρο, για να σου δώσουν απαντήσεις και μάλιστα αυτές που θέλεις εσύ ν’ ακούσεις. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο. Αν πραγματικά θέλεις να πάρεις τις συμβουλές των άλλων, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την πραγματικότητα. Είσαι όμως αγχωμένος, οπότε άφησέ το γι’ αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις πάντως υπερβολικά πράγματα, καθώς μπορεί να εκνευρίσουν το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις σου, Υδροχόε, αφού από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως, θα τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ιχθύς
Γενικά
Η ταξινόμηση των σκέψεών σου, Ιχθύ, απαιτεί απομόνωση από οικογενειακές συναθροίσεις. Εξήγησε σήμερα στους γύρω σου τι πραγματικά έχεις ανάγκη και θα δεις, ότι θα λάβεις την κατανόησή τους. Θα βρεις την ηρεμία σου και αρκετές λύσεις πάνω σε θέματα που σε απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, θέλουν μια ανανέωση, οπότε πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις τη σχέση σας, αλλά κι εκείνον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, Ιχθύ, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις συνετή διαχείριση, επειδή έχεις υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε