02/11/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

02/11/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:08 Δημιουργία 02/11/18, 12:49

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να στερηθείς το ταίρι σου για λόγους «ανωτέρας βίας», κάτι, βέβαια, που θα σε στενοχωρήσει. Γενικότερα, ο ενεργός Κρόνος σε παραπέμπει σε προβλήματα σχέσεων, αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, συμβουλεύοντας άλλους/ες για το τι οφείλουν να πράξουν. Αν, πάλι, σου προκύψει μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να «πέσεις» σε πρόβλημα, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ.

Ταύρος
Ένα ραντεβού ή μια υπόθεσή σου μπορεί να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελες, ίσως όμως να πρόκειται και για το… καλό σου, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η και θελήσεις να «ψαχτείς» αλλού! Επιπλέον, είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σε στενοχωρήσει μεν, αλλά θα σου διαλύσει και τις όποιες αυταπάτες τρέφεις. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε μια πρόσκληση που θα λάβεις, θα εξελιχθεί μάλλον… βαρετά!

Δίδυμος
Αν μεν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο κύρους ή μιας κάποιας ηλικίας, τότε θα πάρεις αυτό που ζητάς, έστω κι αν ο ένας εκ των δύο θα έχει το «πάνω χέρι» κι ο άλλος θα… υπηρετεί! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, μη «δένεις» τίποτα, αφού το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δε θα την χαρείς όσο θα ήθελες, εξ αιτίας μιας υποχρέωσης που μπαίνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Καρκίνος
Φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν και πολλά-πολλά, αν, μάλιστα, έχεις οικογένεια και παιδιά, οφείλεις να επικεντρωθείς σε τρέχοντα προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Στην περίπτωση όμως που είσαι μόνος/η και επιμείνεις… ερωτικά, τότε ο υπερβάλλων ζήλος σου μπορεί να έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που προσδοκάς, οπότε… κόψε ταχύτητα!

Λέων
Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί ισχυρές έλξεις και απώσεις, χωρίς να αποκλείεται μια έντονη «παρενόχληση», αλλά σε κάθε περίπτωση το πρώτο σου μέλημα είναι να μην εμπλακείς με ζήλιες και ανταγωνισμούς που θα σου χαλάσουν την ηρεμία και κυρίως θα ρίξουν το επίπεδό σου! Αν, βέβαια, έχεις όρεξη για μια ερωτική περιπέτεια, που θα σε «εξιτάρει», ανεξάρτητα με το πώς θα εξελιχθεί, τότε… ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Παρθένος
Με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού δεν αποκλείεται να σε «φορτώσει» με επιπρόσθετες ανησυχίες και προβλήματα, που μάλιστα δεν είναι δυνατό να επιλυθούν άμεσα. Επιπλέον, στον σεξουαλικό τομέα μπορεί να προκύψει κάποιου είδους «αφλογιστία» ή να βιώσεις κάτι που παραπέμπει σε… μαζοχισμό!

Ζυγός
Το πιθανότερο σήμερα είναι να βρεθείς σε συναισθηματικό δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας και σε ένα άλλο κατά πολύ νεότερο κι αν επιχειρήσεις να «παίξεις» σε δύο ταμπλό, όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, «δεν χωρούν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη»! Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν τόσο οι δικές σου προθέσεις, όσο κι εκείνες των άλλων απέναντί σου.

Σκορπιός
Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να μπαίνει σε… επιτήρηση, είτε κατόπιν δικής σου διάθεσης-πρωτοβουλίας είτε μέσω μιας κριτικής που ασκείται από άλλον/η προς το πρόσωπό σου, επειδή όμως όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με τον αληθινό έρωτα, προσπέρασέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ενδέχεται να υπάρξουν περιορισμοί στην επαφή με το ταίρι σου, λόγω μιας αδιαθεσίας, αλλά… μικρό το κακό!

Τοξότης
Αν είσαι μόνος/η, τότε ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται τόσο στις βαθιές σου επιθυμίες αλλά επιπλέον και σε πρότυπα που καθορίζουν τις επιλογές σου. Ας μην αφήσεις, λοιπόν, αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην το… παρακάνεις, ανταποκρινόμενος/η με εξαιρετική προθυμία στα φλερτ που σου γίνονται, αφού θα φέρεις το ταίρι σου σε δύσκολη θέση.

Αιγόκερως
Το… σωστό και το πρέπον βέβαια θα ήταν να επικεντρωθείς στην καριέρα σου, τηρώντας όλα τα προσχήματα, αλλά σε αυτήν τη φάση η ουσία για σένα κρύβεται σε μια σχέση, που εκτός από την συναισθηματική ανταπόκριση που εμπεριέχει, κινείται σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας χρησιμότητας και ανταλλαγής υπηρεσιών. Μπορείς, λοιπόν, να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», όποτε κάνε το μεγάλο βήμα!

Υδροχόος
Ο Άρης σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε από την μια πλευρά να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά, από την άλλη όμως να αντισταθείς σε ένα «αδιέξοδο» πάθος που σε έχει κυριεύσει. Έτσι, λοιπόν, είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο, πολύ περισσότερο που έχεις την τάση να υπερβείς ακόμη και τον… εαυτό σου!

Ιχθύς
Η προσωρινή αδυναμία σου να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς αυτά που θα ήθελες μπορεί να σε κάνει πιο άτολμο/η ή διστακτικό/η. Αλλά κι αν περιμένεις να πάρεις κάτι, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Επιπλέον, το άγχος ενδεχομένως να επηρεάσει καταλυτικά την σεξουαλικότητά σου, όμως μη «σε πάρει από κάτω» αφού όλα είναι θέμα timing κι όταν πια χαλαρώσεις, θα ξαναγίνουν όπως πριν!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε