05/11/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

05/11/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:41 Δημιουργία 05/11/18, 10:31

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, τότε μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει… σίγουρα την προσοχή και ανεξάρτητα με τη συνέχεια που θα έχουν τα πράγματα, σε πρώτη φάση θα καλοπεράσεις, ίσως, μάλιστα, εκπληρωθεί και μια μεγάλη επιθυμία σου. Από εκεί και ύστερα βέβαια, θα πρέπει να περιμένεις να δεις και τη συνέχεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να «το γλεντήσεις» με το ταίρι σου απολαμβάνοντας του κόσμου τα αγαθά!

Ταύρος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιες εξελίξεις θα σε ενθουσιάσουν, με συνέπεια να γίνεις κι εσύ πιο δοτικός/η απέναντι στον άνθρωπό σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις κι ένα σπουδαίο δώρο. Επιπλέον, από τη στιγμή που η καλοπέρασή σου είναι άμεσα συνυφασμένη με το συναίσθημά σου, είναι βέβαιο πως θα νιώσεις καλυμμένος/η σε όλα τα επίπεδα. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, θα σου τύχει κάτι «σούπερ» σε μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση!

Δίδυμος
Με την «ρέντα» που έχεις, όσο περισσότερο «κυκλοφορείς», τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητές σου για να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια, συνδυασμένη μάλιστα με καλοπέραση και ποικίλες ανέσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα αυτά σηματοδοτούν κινδύνους για τη συνοχή της. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σε ξαναφέρει κοντά με μια παλιά σου αγάπη, ώστε να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα.

Καρκίνος
Αν στοχεύεις σε μια προσωπική «αποκατάσταση», τότε είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις το τέλειο από κοινωνική και οικονομική άποψη. Όσον αφορά όμως στην ποιότητα των συναισθημάτων, είναι δύσκολο ακόμη να βρεις αυτό που θες κι ίσως τελικά επιλέξεις να βασανίζεσαι παράλληλα με μια… άλλη σχέση! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επανεμφανιστεί κάποιος/α «πρώην», είτε για να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία είτε απλά για βολιδοσκόπηση.

Λέων
Είτε παραμείνεις εντός των τειχών είτε αναζητήσεις την… τύχη σου κάπου έξω, με την εύνοια που έχεις θα μείνεις ιδιαίτερα ικανοποιημένος/η, οπότε αφήσου στην ροή των καταστάσεων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε μια «σχέση ζωής»! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάποιοι περιορισμοί που δε «σηκώνεις» πια είναι πιθανό να σε οδηγήσουν στην αναθεώρηση του καθεστώτος της.

Παρθένος
Σήμερα, το σύμπαν έχει την πρόθεση να σε κάνει να ξεχάσεις τις όποιες στενοχώριες σου, έστω κι αν δεν καλυφθείς με την ποιότητα ή το βάθος συναισθημάτων που θα ήθελες! Όμως, λίγο γέλιο και λίγη χαρά, θα σου δώσουν την ώθηση για να δεις τον κόσμο «με άλλο μάτι» κι ίσως τελικά βρεις αυτό που αναζητάς σε ένα ταξίδι. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την ενδυναμώσεις μέσα από την… καλοπέραση!

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, τότε η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί περισσότερα φλερτ και ερωτικές προσφορές, αλλά μη μπεις στη διαδικασία να κάνει «εκπτώσεις», αντίθετα θα πρέπει να γίνεις πιο απαιτητικός/η στις επιθυμίες σου, αφού μπορείς να έχεις αυτό που θες κι όπως το θες! Επιπλέον, η σχετική οικονομική σου άνεση θα σου επιτρέψει να «κάνεις το κομμάτι σου», εντυπωσιάζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Ένα δυνατό συναίσθημα μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή, που όμως θέλει τον χρόνο της για να ωριμάσει, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις, εκτός πια κι αν δε σε «χαλάει» μια σχέση που στα πρώτα της βήματα θα κινηθεί στο παρασκήνιο. Από την άλλη πλευρά, οφείλεις να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που σε στρέσαρε, αφήνοντας κατά μέρος τα ημίμετρα, ίσως, μάλιστα, μάθεις και κάτι «καταλυτικό» γι’ αυτήν.

Τοξότης
Το κλίμα είναι… πολύ χαλαρό, κάτι βέβαια που έχει τα καλά του, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να «ξανοιχτείς», μπαίνοντας σε συναισθηματικές περιπέτειες ή αν είσαι ήδη σε μια σχέση να θορυβηθείς από τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν αναζητάς «βάθος συναισθημάτων», θα το βρεις μόνο στις φιλίες σου, ίσως, μάλιστα, εκεί να βρίσκεται η… αφετηρία που ψάχνεις!

Αιγόκερως
Φαίνεται πως είναι μια από τις τυχερές σου ημέρες κι αν απλά «αφεθείς στην ροή», δε θα το μετανιώσεις, είτε είσαι σε μια σχέση είτε «ψάχνεσαι» για μια νέα αρχή. Και βέβαια καλό είναι να μην εγκλωβιστείς σε εξονυχιστικές αναλύσεις και κριτικές, μετατρέποντας μια «ευλογία» σε… πρόβλημα! Επιπλέον, είναι πιθανό να «αντλήσεις» ένα υποψήφιο ταίρι, μέσα από τις παρέες και τις συναναστροφές σου.

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να ποντάρεις στην καλή σου τύχη, ίσως, μάλιστα, σήμερα λάβει και μια πιο… συγκεκριμένη μορφή, ειδικά αν «βγεις από το καβούκι σου» και συμμετάσχεις σε κοινωνικά δρώμενα. Επιπλέον, φαίνεται πως θα λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή ένα μήνυμα που θα σε… ξεσηκώσει! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια γιορτή ή ένα ταξίδι θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου.

Ιχθύς
Στην περίπτωση που επισημοποιήσεις μια σχέση σου, αυτό θα συνοδευτεί με δώρα και προικιά, δίνοντάς σου την ευκαιρία να καλυφθείς σε πολλά επίπεδα. Κι ευτυχώς, πέρα από την… τροφοδοσία σου, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου φροντίζει και για την συναισθηματική σου πληρότητα. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να ενεργοποιηθείς, βγαίνοντας έξω ή χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε