06/11/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

06/11/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:59 Δημιουργία 06/11/18, 11:51

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και περιμένεις τα πράγματα να έχουν μια «φυσιολογική» εξέλιξη, μάλλον θα απογοητευτείς, ίσως, μάλιστα, να αποκαλυφθούν και λεπτομέρειες που δεν ήξερες και θα σε κάνουν να «πέσεις από τα σύννεφα»! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε απροσδόκητα περιστατικά και ποικίλες προκλήσεις θα κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο συναρπαστική και περιπετειώδη, μην… τολμήσεις, ωστόσο, να δεσμευτείς για τίποτε!

Ταύρος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η αίσθηση ευτυχίας ή πληρότητας που αποπνέεις, μπορεί να κάνουν κάποιον/α να ζηλέψει και να σου δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην αποκαλύπτεις όλες τις λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής ακόμη και σε άτομα «υπεράνω υποψίας». Αν, πάλι, είσαι μόνος/η είναι προτιμότερο να απορρίψεις μια πρόταση που θα γίνει, αφού κρύβει παγίδες.

Δίδυμος
Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις κατασταλάξει σε αυτό που θέλεις, η ίδια η ζωή όμως θα σε υποβάλλει σε… πονηρές δοκιμασίες, ώστε «να πιστοποιήσεις του λόγου το αληθές». Αν, πάντως, είσαι μόνος/η, θα μπορέσεις να κινηθείς πιο ελεύθερα, ίσως, μάλιστα, να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να μη δώσεις σημασία σε κακεντρεχή σχόλια, ούτε να εξομοιωθείς με τους επικριτές σου.

Καρκίνος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται ότι ο άνθρωπός σου αντιμετωπίζει ένα δύσκολο πρόβλημα κι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται τη συμπαράσταση σου. Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι δίπλα του και να τον εμψυχώσεις, ακόμη κι αν δε θελήσει να σου εκμυστηρευτεί τι τον βασανίζει. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, καλό είναι να αποκρούσεις κάθε πρόταση που θα σου γίνει κι έχε τον νου σου σε «πονηρές» πρακτικές που στοχεύουν στο να παγιδευτείς.

Λέων
Οι πειρασμοί είναι πολλοί -ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις- κι αν είσαι μόνος/η, τότε… καλή επιτυχία, αν και υπάρχει πάντα ένα «θεματάκι» με τα άτομα που κυνηγούν το πορτοφόλι σου, με όπλο τα θέλγητρά τους. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», πάντα, ωστόσο, μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να κινηθούν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ κι ας μείνει ανικανοποίητο το… εγώ σου!

Παρθένος
Σήμερα, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ίσως, μάλιστα, να εκμεταλλευτείς την πρόσβασή σου σε πληροφορίες για λίγους. Όση όμως εμπιστοσύνη έχεις στη δική σου κρίση, άλλες τόσες επιφυλάξεις θα πρέπει να έχεις για όλα εκείνα που σου «ψιθυρίζουν». Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να πολλαπλασιαστούν τα ανησυχητικά σημάδια σχετικά με την πορεία της.

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αλλάξει τους όρους του «παιχνιδιού» και να σε βάλει στον πειρασμό να κάνεις σχέδια που μέχρι χθες φάνταζαν απίθανα! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια ανάλογη «εμπλοκή» θα περιπλέξει την κατάσταση. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα άτομο στη δουλειά σου ανακατεύεται στα προσωπικά σου και κριτικάρει ή «βάζει λόγια», κάτι που δεν πρέπει να ανεχθείς.

Σκορπιός
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και η απόφαση που θα πάρεις μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον και τη συναισθηματική αναγέννησή σου. Να θυμάσαι όμως ότι δεν θα πας… πουθενά, αν πρώτα δεν επιλύσεις οριστικά τις εκκρεμότητές σου με το παρελθόν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «αναστήσεις» ένα άτομο που βίωσε και βιώνει ακόμη μια προσωπική «κόλαση».

Τοξότης
Οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη κι αν έχεις την διάθεση για μια περιπέτεια, το σύμπαν θα σου προσφέρει απλόχερα μια τέτοια ευκαιρία. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις το ταίρι σου, απέναντι σε αντίζηλους/ες, έχοντας, μάλιστα, να αντιμετωπίσεις και υπόγειες κινήσεις από άτομα που μέχρι χθες ήταν στο πλάι σου, αλλά σήμερα θα σου αποκαλύψουν την «σκοτεινή» τους πλευρά.

Αιγόκερως
Η πρόθεση σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις» τον έρωτά σου με ένα μοναδικό δώρο, μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει μια αντίστοιχη κίνηση προς το μέρος σου. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου… δυσκολέψει τη ζωή, ιδιαίτερα αν η νέα σου κατάκτηση είναι κάποιος/α με ιδιαίτερο κοινωνικό πρεστίζ!

Υδροχόος
Οι εκατέρωθεν διεκδικήσεις «δίνουν και παίρνουν», χωρίς να μπορείς να καταλήξεις ακόμη σε μια «ασφαλή» θέση. Κι από τη στιγμή που το «αύριο» εξακολουθεί να είναι αβέβαιο, δεν έχεις παρά να ζήσεις το «σήμερα», με όλη σου την ψυχή, όχι όμως με αγνώστους, αφού είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε «ανθυγιεινές» καταστάσεις, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α σε παρακολουθεί κι όχι με… καλό σκοπό!

Ιχθύς
Η ανάμιξή σου σε υποθέσεις άλλων και ιδίως φίλων σου, μπορεί να σε κρατήσει… επαρκώς απασχολημένο/η, αλλά η κατάσταση είναι τόσο μπερδεμένη και με κρυφές παραμέτρους που δεν είναι διόλου απίθανο κάποια στιγμή να γίνεις κι εσύ μέρος του προβλήματος. Επιπλέον, αν δεν έχεις όρεξη για περιπέτειες, καλό είναι να μην σε «ξεμοναχιάσουν» κάπου κι αν σου γίνει μια σχετική κρούση, μη μπεις καν στον πειρασμό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε