07/11/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

07/11/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:56 Δημιουργία 07/11/18, 11:45

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα μέσα από τις νέες και σημαντικές γνωριμίες που θα κάνεις θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις τον άνθρωπό σου, με τον οποίο μάλιστα ενδέχεται να «δέσεις» για μια ολόκληρη ζωή αν επιθυμείς μια πιο ουσιαστική δέσμευση. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως όλη αυτή η «κινητικότητα» στα προσωπικά σου, οδηγήσει τελικά στην λήξη της, γι’ αυτό φλέρταρε μεν αλλά με μέτρο!

Ταύρος
Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος εξελίξεων και, μέχρι να ανοίξει ο επόμενος, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ένας απολογισμός κι ένα «ξεκαθάρισμα», σε σχέση με όλα αυτά που ίσως θα ήθελες να συμβούν αλλά τελικά δεν σε αντιπροσώπευαν. Αν πάντως κάνεις μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί καταλυτική για την συνέχεια, αφού θα βιώσεις το «απόλυτο», τόσο από την καλή όσο και από την… ανάποδη!

Δίδυμος
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή έχεις το… οκ για να προχωρήσεις, ίσως μάλιστα οι διαθέσιμες επιλογές σου να είναι περισσότερες από μία. Ωστόσο να θυμάσαι πως μια νέα γνωριμία στον χώρο της δουλειάς σου ή με ένα άτομο που σχετίζεται με αυτήν δεν είναι αυτό που φαίνεται, ούτε προσφέρεται για μια «νορμάλ» σχέση απαλλαγμένη από εμμονές και ζήλιες.

Καρκίνος
Φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας νέας πορείας, απαλλαγμένης από εμμονές ή «φαντάσματα», κάτι βέβαια που μπορεί να συνδυαστεί με το τέλος μιας ιστορίας, η οποία αν μη τι άλλο αποδείχτηκε εξαιρετικά «διδακτική» σε σχέση με τα όρια ή τις επιθυμίες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να περάσεις οριστικά σε μια νέα και «επίσημη» φάση με τον άνθρωπο που αγαπάς – αν η σχέση σας έχει βάθος και ουσία.

Λέων
Αν νιώσεις ότι τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή δεν σε καλύπτουν πια, δεν έχεις παρά να πάρεις τις αναγκαίες αποφάσεις, εκείνες δηλαδή που θα σε απελευθερώσουν οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που σε είχαν εγκλωβίσει, συμπεριλαμβανομένου του… κακού εαυτού σου! Στον αντίποδα βέβαια «παίζει» μια καταλυτική νέα γνωριμία σε ταξίδι ή μέσω διαδικτύου αλλά αν δεν «δουλέψεις» με τον εαυτό σου, θα ξαναπέσεις στα ίδια.

Παρθένος
Οι συνθήκες παραπέμπουν σε δράματα ή πάθη και πρακτικά δεν ευνοούν την δημιουργία μιας νέας σχέσης, αφού το πιθανότερο είναι να περιορίσει αισθητά τις ελευθερίες σου, παρά τις «εφήμερες» απολαύσεις και τα δελεαστικά ανταλλάγματα που θα σου προσφέρει. Ας περιμένεις λοιπόν τις καλύτερες μέρες που έρχονται! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να την «δέσεις» περισσότερο, μέσα από «ψαξίματα» και εξομολογήσεις.

Ζυγός
Σήμερα μπορείς να γίνεις εύκολα το κέντρο της προσοχής, αξιοποιώντας το ταλέντο σου στην επικοινωνία και την ικανότητά σου να συνδιαλέγεσαι το ίδιο ικανοποιητικά με ετερόκλητα άτομα. Από εκεί και ύστερα βέβαια μένει να δεις πώς θα διαχειριστείς αυτό το πλεονέκτημά σου, ώστε πέρα από τηλέφωνα και διευθύνσεις που θα μαζέψεις, να επικεντρωθείς στο «σωστό» για σένα πρόσωπο, κρατώντας μια πιο στενή επαφή.

Σκορπιός
Με το Δία στο ζώδιό σου είναι… δύσκολο να μην έχεις αυτό που ζητάς, έστω κι αν σε αυτήν την φάση όλα συμβούν κρυφά! Από εκεί και ύστερα όμως καλείσαι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου και κυρίως να μην πέσεις στην «παγίδα» της ζήλειας και των εμμονών. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως κάποιος/α από το περιβάλλον σου σε ζηλεύει και «βάζει λόγια» είτε στο ταίρι σου, είτε σε σένα.

Τοξότης
Μια ερωτική-σεξουαλική πρόκληση μπορεί να σε αναστατώσει, είναι πιθανό μάλιστα να σου γίνει μια πρόσκληση-πρόκληση για μια κρυφή συνάντηση, αλλά πριν ενδώσεις σκέψου ότι μπαίνεις σε «χωράφια» που δεν ορίζεις και τελικά δεν αποκλείεται να μπλέξεις άσχημα. Επιπλέον, κρυφές καταστάσεις ή απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια με κίνδυνο να αποσυντονιστείς πλήρως και να «χάσεις» τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η και σου τύχει μια νέα γνωριμία, τότε με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να… αναλαμβάνει δράση, μπορεί να νιώσεις ότι οι ασφαλιστικές δικλείδες σου καταρρέουν η μια μετά την άλλη, με κίνδυνο να γίνεις «έρμαιο των παθών σου»! Φυσικά θα υπάρξουν δελεαστικά ανταλλάγματα, ιδιαίτερα σε σεξουαλικό επίπεδο αλλά σε κάθε περίπτωση, αξίζει μεν το ρίσκο αλλά είναι μεγάλο για τις ισορροπίες σου.

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, υπάρχουν σίγουρα οι προϋποθέσεις για να αλλάξεις αυτό το «καθεστώς», ίσως μάλιστα να σε προσεγγίσει κι ένα ισχυρό πρόσωπο, πρόκειται όμως για μια κατάσταση που κρύβει συναισθηματικές παγίδες, αφού το πιθανότερο είναι πως στην πορεία θα περιοριστούν οι ελευθερίες και το δικαίωμά σου να έχεις τις παρέες σου. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να… εξέλθεις με το ταίρι σου!

Ιχθύς
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, καλό είναι να μην κρίνεις πρόσωπα και πράγματα επιφανειακά αλλά να «διαβάζεις» τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια υπερβολικά θετική συμπεριφορά απέναντι σου –ιδιαίτερα από αγνώστους ή άτομα της νύχτας– αφού μπορεί να πρόκειται απλά για μια «στρατηγική» εγκλωβισμού, που θα την καταλάβεις από την καλή και από την ανάποδη όταν… κλείσει η πόρτα πίσω σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε