Ο Δίας στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Ο Δίας στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:22 Δημιουργία 08/11/18, 10:21

TAGS

Κριός

Είσαι από τους ευνοημένους αυτής της διέλευσης γιατί θα σου δοθούν δυνατότητες να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Εφ’ όσον παραμείνεις οργανωμένος/η και μεθοδικός/η, θα λάβεις τη σωστή ώθηση για να μπορέσεις να κάνεις παραπάνω βήματα και να μπεις σε τροχιά ανάπτυξης. Πιθανόν το εξωτερικό να παίξει σημαντικό ρόλο, αφού θα μπεις στην διαδικασία να βελτιώσεις το επίπεδο διαβίωσής σου. Ίσως εξελιχθείς και επαγγελματικά μέσα από μια νέα γνώση. Θα έχεις πίστη στους στόχους σου και τύχη στη δουλειά σου, καθώς κινήσεις που μπορεί να κάνεις θα σου φέρουν και χρήματα. Επίσης, θα υπάρχει μια καινούργια πραγματικότητα στην καθημερινότητά σου, όπου θα προσθέσεις αξίες, ιδέες και αρχές που θα σε αναβαθμίσουν ηθικά και πνευματικά.

Ταύρος

Είσαι από ένα από τα ζώδια της Γης που θα βιώσουν με τον δικό τους τρόπο την αλλαγή στην ατμόσφαιρα. Ο Δίας στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις φοβίες και ανασφάλειες σε επίπεδο οικονομικών συνεργασιών ή σε οτιδήποτε αφορά σε τράπεζες, δάνεια, υποχρεώσεις στην εφορία και ό,τι σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις προς τρίτους. Η μεγάλη διαφορά θα είναι στον τρόπο που θα εμπιστευτείς και θα χρησιμοποιήσεις τις σωστές διασυνδέσεις για να δημιουργήσεις κάτι πολύ σημαντικό. Επίσης, ίσως βρεις συνεργάτες που θα σε στηρίξουν σε ένα καινούργιο άνοιγμα ενώ θα μπορείς εύκολα να προχωρήσεις σε δανεισμό, να πάρεις χρήματα από ένα κληροδότημα ή τη χορηγία που εδώ και καιρό αναζητάς. Ένα ακόμα καλό είναι το ότι θα διώξεις τους υπαρξιακούς φόβους γιατί θα ξεφύγεις από την εικόνα και θα πιάσεις πιο εύκολα την ουσία των καταστάσεων. Και σε σεξουαλικό επίπεδο, θα λειτουργήσεις πιο απελευθερωμένα και με μεγαλύτερη άνεση γιατί θα είσαι δεκτικός/η στις αλλαγές.

Δίδυμοι

Είσαι από τους περισσότερο ευνοούμενους, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στον άξονά σου και θα σου φέρνει συνέχεια νέες γνωριμίες και συνεργασίες. Θα κάνεις αρκετά άνοιγμα και θα συναντήσεις ευνοϊκές καταστάσεις. Από την άλλη, οι αλλαγές είναι αναγκαίες, κυρίως στη δουλειά σου, αν δε σου προσφέρει τα αναμενόμενα, οπότε θα έχεις την ευκαιρία είτε να την αλλάξεις είτε να την αναβαθμίσεις. Αν είσαι υπάλληλος, ενδεχομένως να αναλάβεις ένα καλύτερο πόστο. Όλα αυτά φυσικά θα γίνουν, αν πρώτα εσύ αλλάξεις ιδέες και στάση ζωής. Μην περιμένεις με τη συνηθισμένη σου συμπεριφορά να προχωρήσεις μπροστά, πρέπει να πείσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους γύρω σου ότι είσαι θετικός/η σε αλλαγές. Επίσης, αν -φυσικά- συγκλίνουν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες, θα προχωρήσεις σε γάμο ή συμβίωση γιατί θα νιώσεις ότι τώρα μπορείς να το κάνεις.

Καρκίνος

Θα έχεις μια πιο θετική προσέγγιση σε όλα τα θέματα της ζωής σου και θα φανεί μέσα από ένα άνοιγμα στην καθημερινότητά σου, αφού θα προσθέσεις νέες συνήθειες αλλά και τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Το καλό είναι ότι δε θα βλέπεις πλέον το ποτήρι μισοάδειο, αλλά μισογεμάτο και θα είσαι πρόθυμος/η να βάλεις το χεράκι σου για να γεμίσει. Δε θα χρησιμοποιείς μόνο τη λογική, αλλά και την πίστη σου, θα αναπτύξεις την εμπιστοσύνη σου και θα κάνεις καλύτερη αξιολόγηση του εαυτού σου. Γενικά όμως θα χρειαστεί να μην υπερβείς τα όριά σου σε υλικό επίπεδο γιατί εκεί μπορεί να γίνουν κάποια λάθη, όπως επίσης να αποφύγεις τους θρησκευτικούς φανατισμούς και τις υπερβολές γιατί δε θα σε ωφελήσουν καθόλου.

Λέων

Θεωρείται μια τυχερή χρονιά για σένα, αφού θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες και θα σου δοθεί η δυνατότητα να δημιουργήσεις είτε όσον αφορά σε ένα παιδί και τις αποφάσεις που θα πάρεις και θα προχωρήσεις είτε σε μια δουλειά όπου θα κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα. Γενικά, οι εξωτερικές συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σε κάνουν να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο. Κάπου θα φιλοσοφήσεις τα πράγματα και θα αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες με άλλη ματιά εστιάζοντας στη χαρούμενη πλευρά της ζωής. Εκεί είναι το μεγάλο σου μυστικό, αφού σε οτιδήποτε κάνεις ή σκέφτεσαι θα υπάρχει το θετικό στο πίσω μέρος του μυαλού σου και θα το υποστηρίζεις. Πιθανόν φέτος να βγάλεις κι εύκολα χρήματα ίσως γιατί θα εκτιμήσεις περισσότερο κάποια πράγματα. Μεγαλύτερη εύνοια όμως θα έχεις στα αισθηματικά σου γιατί η εικόνα σου θα είναι καλύτερη τόσο για την αγάπη, όσο και για τις σχέσεις, οπότε, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου.

Παρθένος

Ενώ μέχρι τώρα πίστευες ότι ήσουν ένα λογικό ον, τώρα μια ξαφνική αλλαγή, η οποία θα ξεκινήσει από μέσα σου και θα εκδηλωθεί και προς τα έξω. Θα αποκτήσεις μια διαφορετική αίσθηση των πραγμάτων που αφορά στην εμπιστοσύνη και την αξιολόγηση των γεγονότων από μια άλλη σκοπιά που μερικές φορές δε θα στηρίζεται σε αυτά που βλέπεις, αλλά αυτά που νιώθεις. Η αισιοδοξία και η θετικότητα θα σε καταλάβει ενώ μπορεί να ασχοληθείς με θέματα εξωτερικού ή να μπεις στο χώρο των μεγάλων επενδύσεων. Το κυριότερο είναι ότι θα δεις οτιδήποτε σε πλαισιώνει με άλλη ματιά, πιο ανοικτή και γενναιόδωρη και θα παραμερίσεις μιζέριες και κριτική. Θα ψαχτείς περισσότερο με ένα νέο σπίτι ή χώρο αλλά εκεί χρειάζεται να έχεις και την ανάλογη συγκράτηση για να μην κάνεις υπερβολές. Επίσης, ταξίδια και καινούργιες γνώσεις θα σηματοδοτήσουν μια εποχή όπου θα στεφθείς πρωταγωνιστής/α σε όλα τα επίπεδα.

Ζυγός

Θεωρείσαι από τους ευνοούμενους της διέλευσης αυτής γιατί ο Δίας θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις όλων των ειδών επικοινωνίας, αλλά και γνώσης. Το σίγουρο είναι ότι θα βρεθείς για σπουδές στο εξωτερικό ή θα κάνεις επεκτάσεις, ταξίδια και αρκετές τις συνεχόμενες μετακινήσεις κυρίως θα σε βοηθήσει να αλλάξεις κάποιες ιδέες σου που τον τελευταίο καιρό είχες υιοθετήσεις, που ήταν περιοριστικές στην έκφραση, την επικοινωνία και τη διάθεσή σου. Τώρα ευτυχώς θα λάβουν τέλος όλα αυτά, όπως επίσης και η επιρροή ενός μεγαλύτερου προσώπου, το οποίο σε κατεύθυνε μέχρι τώρα να απέχεις ή να κρατήσεις αποστάσεις από αγαπημένα άτομα. Επειδή κατά την γνώμη του σε αποσπούσαν από τον στόχο ή τον επαγγελματικό προσανατολισμό σου. Το να βλέπεις μόνο καθήκοντα και υποχρεώσεις θα σταματήσεις και πλέον θα μπορείς να δεις και προοπτικές, έβλεπες μόνο το καθήκον και την υποχρέωση και τίποτε άλλο. Αυτό θα σταματήσει με κάθε τρόπο. Θα μπορείς επιτέλους να δεις διάφορες προοπτικές, θα είναι πιο ανοιχτός/η σε προκλήσεις, ενώ αν ασχολείσαι με τη συγγραφή, ακόμα και βιβλίο πιθανόν να εκδώσεις.

Σκορπιός

Θα γίνουν ωραία πράγματα, με την έννοια ό,τι ευκαιρίες σου δόθηκαν από τον Δία στον Σκορπιό τώρα θα μπορείς με ένα τρόπο να τις εκμεταλλευτείς οικονομικά γι’ αυτό πρέπει γρήγορα να αντιληφθείς ότι το καλό σου συνδέεται και με το καλό των άλλων και να ξεκινήσεις να κάνεις συνεργασίες χωρίς να σε φοβίζει το αύριο. Η γενναιοδωρία γενικά και η θετική στάση ζωής θα σε κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο. Από την άλλη, χρειάζεσαι και την διάκριση για να μην γίνουν λάθη και υπερβολές και το πιο σημαντικό να μην παρασυρθείς από πειρασμούς αλλά να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Η πίστη στο καλό και η θετική στάση θα σε απαλλάξει από πολλές κακοτοπιές. Αν ασχολείσαι με τον τουρισμό ή τα ταξίδια σίγουρα θα υπάρξει πορεία ανοδική. Ψυχολογία και αυτογνωσία είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να αναβαθμίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο.

Τοξότης

Είσαι ο πρωταγωνιστής/α σε αυτής της χρονιάς και θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να μπορείς να ρουφήξεις όλη τη θετική ενέργεια και να την στρέψεις για το καλό σου και όχι μόνο. Και δε θα ωφεληθείς μόνο εσύ, αλλά και οι υπόλοιποι που είναι δίπλα σου και όσοι έρχονται σε επαφή μαζί σου. Για αυτό θα πρέπει να γίνεις το φωτεινό παράδειγμα αισιοδοξίας, πίστης και θετικής στάσης και να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου όλα τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι τώρα είτε από τα έδρανα μιας σχολής είτε από το σχολείο που λέγεται «ζωή». Γενικά θα κάνεις επεκτάσεις σε όλα τα επίπεδα κι εδώ χρειάζεται να προσέξεις τις υπερβολές και να μην αφήσεις τα χαλινάρια από τα χέρια σου γιατί ακόμα και βάρος μπορεί να πάρεις. Η παιδεία και η εκπαίδευση σε ψυχολογικό ή γνωστικό επίπεδο είναι απαραίτητη. Το εξωτερικό, μακρινοί προορισμοί, ριψοκίνδυνες αποστολές , ξένες γλώσσες, ξενοδοχεία, τουρισμός, ανώτερη μόρφωση, αθλητισμός, φιλοσοφία, διεθνείς σχέσεις, θρησκεία, δημόσιες σχέσεις, νομικά θέματα προς επίλυση είναι τα αντικείμενα που θα σε απασχολήσουν κι ίσως διαμορφώσουν την προσωπικότητά σου. Το μυστικό είναι να διώξεις οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει μέσα σου και να συγχωρήσεις πρώτα τους άλλους που σε έχουν αδικήσει ή τραυματίσει και μετά τον εαυτό σου. Έτσι θα κερδίσεις περισσότερα καλά από αυτή την διέλευση.

Αιγόκερως

Και ενώ πίστευες ότι θα υπερισχύσει η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου και θα παραμείνεις εγκλωβισμένος/η μέσα σε συγκεκριμένα όρια ή καλούπια, παρουσιάζεται ο από μηχανής θεός και σε σώζει. Αρχίζουν να γίνονται θαύματα από εκεί που δεν το περιμένεις κι αλλάζουν όλα τα κακώς κείμενα. Ακόμα και ένα θέμα υγείας που έχει προκύψει και νόμιζες ότι θα τραβήξει σε χρόνο μπορεί με την πίστη σου και την εμπιστοσύνη στο ανώτερο να λυθεί. Θα ξεφύγεις από διάφορες δυσκολίες που σε έχουν περικυκλώσει, θα το ρίξεις λίγο έξω και θα βλέπεις τα πράγματα θετικά. Σίγουρα θα γίνουν καλά πράγματα, ακόμα και στη δουλειά σου, τα οποία θα σε αποφορτίσουν και θα σε οδηγήσουν σε μια ομορφότερη καθημερινότητα.

Υδροχόος

Πιθανόν να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, που θα αλλάξει τελείως τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα γιατί θα αποκτήσεις μια νέα θεώρηση, η οποία θα σου δώσει ώθηση να ασχοληθείς περισσότερο με τα κοινά και το γενικό καλό. Από την άλλη, θα ξανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, με σκοπό να φτιάξεις και την επαγγελματική σου ταυτότητα. Θα γίνονται ωραία πράγματα στην ζωή σου, τα ταλέντα σου θα βγουν στην επιφάνεια και θα έχουν ανταπόκριση στον πολύ κόσμο κι έτσι θα φτάσεις πιο εύκολα στον τελικό σου προορισμό. Μια καινούργια σχέση που θα ξεκινήσει φιλικά, λόγω κοινής ιδεολογίας, μπορεί να είναι η πλέον σημαντική της ζωής σου. Επίσης, με το πρόσωπο που είστε μαζί θα αναπτύξεις μια καλύτερη επαφή και επικοινωνία γιατί θα έχεις ανάγκη να υπάρξει διαφάνεια μεταξύ σας. Στόχος είναι η αλλαγή και αυτή θα γίνει έτσι και αλλιώς. Νέες φιλίες και καινούργια χόμπι θα σου προσφέρουν χαρούμενες στιγμές.

Ιχθύες

Ο Δίας στον Τοξότη θα λειτουργήσει σαν πατέρας που θέλει να σου δώσει ένα δώρο. Αλλά θα χρειαστεί από την πλευρά σου να αναπτύξεις περισσότερο τις ηθικές αρετές σου για να αντιληφθείς που είναι τα σωστά όρια για να μην ξεγελιέσαι και για να μην ξεγελάς. Το μυστικό είναι να είσαι όσο μπορείς ευδιάθετος/η και θετικός/η με όλους και όλα γιατί μέσα από εκεί εξελίσσεσαι και γίνεσαι πιο εύκολα αναγνωρίσιμος/η. Μια νέα αλλαγή που θα έρθει στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε ευχαριστήσει υπερβολικά γιατί επιτέλους θα δεις ότι οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο. Επειδή εκ των πραγμάτων θα αναζητήσεις την αναγνώριση σε ό,τι κάνεις, θα αποκτήσεις δημοφιλία και ξαφνικά οι μετοχές σου θα ανέβουν υπερβολικά. Όμως να προσέξεις τις υπερβολές και τα σημεία που νιώθεις ότι μπορείς να ξεφύγεις και να εκτεθείς γιατί το να ξανοιχτείς πολύ δε θα σε ευνοήσει. Για αυτό να έχεις σωστή διάκριση και συγκεκριμένο στόχο. Η εποχή είναι ιδανική πάντως για να δημιουργήσεις οικογένεια ή να την μεγαλώσεις!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε