08/11/2018: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/11/2018: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:59 Δημιουργία 08/11/18, 11:58

Κριός

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να σου ζητηθεί να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη, κάτι όμως που αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί ως μια κίνηση ερωτικού ενδιαφέροντος, με συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις και εκδηλώσεις ζήλειας από το ταίρι σου Αν βέβαια είσαι μόνος/η τότε η μετεξέλιξη μιας φιλικής σχέσης σε ερωτική μπορεί να γίνει πιο… εύκολα, έστω κι αν η όλη «φάση» δεν κρατήσει για πάντα!

Ταύρος

Πάνω που νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει οριστικά με μια υπόθεση του παρελθόντος, αυτή επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, «απειλώντας» να ανατρέψει τις ισορροπίες σου. Ίσως μάλιστα το όλο «σκηνικό» να διαδραματιστεί στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που συνδέεται με αυτήν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανό να ξαναζήσεις με το ταίρι σου έντονες στιγμές του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Με τον Δία απέναντί σου, θα βρίσκεσαι για ένα περίπου χρόνο σε πλεονεκτική θέση και μπορείς να κάνεις ότι… λαχταρά η καρδούλα σου! Αν λοιπόν είσαι μόνος/η δεν θα χρειαστεί καν να προσπαθήσεις για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού θα σου προσφερθούν όλα όπως τα θες και τα ονειρεύεσαι. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως στην πορεία… ξεστρατίσεις!

Καρκίνος

Παρότι για την ώρα δεν δείχνει ξεκάθαρο το αν πρόκειται για μια φιλική ή ερωτική προσέγγιση, αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου μπορεί να σου «ξυπνήσει» συναισθήματα, προσφέροντάς σου μάλιστα και την προοπτική μιας συμβίωσης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής, πλαισιωμένος/η από γνωστούς/ες ή συγγενείς που «σε νιώθουν»

Λέων

Πολλά κι ενδιαφέροντα μπορεί να γίνουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή της «περιπλάνησής» σου σε διάφορα στέκια, αφού εκεί «παραμονεύουν» οι παλιές αγάπες σου, ενώ δεν… εξαιρείται το διαδίκτυο ή το τηλέφωνο! Το πώς θα τα διαχειριστείς βέβαια όλα αυτά επαφίεται σε σένα αλλά στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην δίνεις δικαιώματα, κρατώντας τις νέες γνωριμίες σου σε διακριτή απόσταση!

Παρθένος

Όλα συνηγορούν στο να «ανθίσει» ένας έρωτας, είτε στον χώρο της εργασίας σου, είτε κατά την διάρκεια ενός ραντεβού με αντικείμενο την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Κρίνοντας μάλιστα από τα «συμφραζόμενα» του… Δία, δεν αποκλείεται αυτή η σχέση να εξελιχθεί και σε κάτι πιο επίσημο μέσα στους επόμενους μήνες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα επικρατήσει η ανάγκη σου να απελευθερωθείς από τα όποια δεσμά της!

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, ο έρωτας σου προσφέρεται πλέον «στο πιάτο», ίσως μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες να βιώσεις και κάτι «δυνατό», που θα σου ξυπνήσει επιθυμίες, ικανές να σε παρασύρουν σε μια απόφαση που δεν θα έπαιρνες ποτέ κάτω από «φυσιολογικές» συνθήκες. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όλα αυτά συνιστούν… πρόβλημα και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν σκηνές ζήλειας.

Σκορπιός

Σήμερα, είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς ότι ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, με το οποίο κάτι «έπαιξε» στο παρελθόν, επανέρχεται πιο δυναμικά, ίσως μάλιστα να εκμεταλλευτεί μια «αδύναμη» στιγμή του για να σε προσεγγίσει αλλά αν θέλεις κάτι σίγουρο και σταθερό, μάλλον δεν είναι η… περίπτωση σου! Για ό,τι άλλο θες πάντως, ο δρόμος είναι ανοικτός, αρκεί να μην είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αφού τότε θα βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Τοξότης

Τα καλά νέα είναι ότι από τούδε και στο εξής μπορείς να περάσεις όμορφα όπου κι αν βρεθείς, ίσως μάλιστα να λάβεις άμεσα και μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση που θα σε «ξεσηκώσει». Αργά ή γρήγορα λοιπόν, είτε θα βρεις το ταίρι σου, είτε θα «το κάψεις» με τον/την νυν σύντροφό σου, υπάρχει όμως και ο… αντίλογος, αφού φαίνεται πως πρώτα οφείλεις να ξεκαθαρίσεις οριστικά το τι «παίζει» με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

Αιγόκερως

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου ξανακτυπά την πόρτα αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση και κάνεις… πονηρές σκέψεις, μην νομίζεις ότι απλά θα «διασκεδάσεις» χωρίς περαιτέρω συνέπειες, αφού δεν θέλει και πολύ για να βρεθείς εγκλωβισμένος/η ανάμεσα στο χθες και το σήμερα. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να βρεθείς σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση, με τις μνήμες και τα… παράπονα να σε κατακλύζουν!

Υδροχόος

Αυτές τις ημέρες, οι «πειρασμοί» στην ζωή σου –παλιοί και νέοι- θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, το ερωτικό στοιχείο θα είναι παρόν, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια «κρούση» σε ταξίδι ή μέσω διαδικτύου.. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε όλα καλά, αφού εσύ αποφασίζεις το τι θα πράξεις, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μην εκτεθείς και δώσεις δικαιώματα!

Ιχθύες

Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, φαίνεται μάλιστα πώς μια έντονα φορτισμένη στιγμή θα γίνει η αφορμή για να… αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά, ανεξάρτητα με το αν στο εγγύς μέλλον τα… χαλάσετε! Αλλά, ακόμα κι αν είσαι δεσμευμένος/η, μια ιδιαίτερη εκμυστήρευση θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας «σούπερ» ερωτικής συνεύρεσης κι όσο για το αύριο… έχει ο θεός!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε