08/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

08/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:59 Δημιουργία 08/11/18, 15:58

Κριός

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά με… παλιά συνταγή, ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια σχέση ή προοπτική του παρελθόντος, μέσα σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα. Παράλληλα, από σήμερα και για ένα χρόνο ακόμη, η παρουσία του Δία στον Τοξότη σηματοδοτεί μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με ταξίδια και χαρούμενες στιγμές, ενώ είναι πιθανό να ωφεληθείς από την επαφή σου με ξένους/ες αλλά και με συγγενικά πρόσωπα που «σε πάνε». Επιπλέον, θα αποκτήσεις ένα νέο μέσον ή θα επεκτείνεις την δράση σου στο διαδίκτυο.

Ταύρος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη προσδίδει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στα εργασιακά σου, αφού δεν σου λείπουν ούτε η όρεξη, ούτε το πάθος για να γίνουν «φρέσκα» πράγματα, με «οδηγό» ωστόσο κάτι που είχε ξαναγίνει στο παρελθόν. Επιπλέον ένας… έρωτας θα σε εμπνεύσει για το καλύτερο! Παράλληλα, με την είσοδο του Δία στον Τοξότη θα αρχίσεις να έχεις ευκολότερα πρόσβαση σε πηγές χρηματοδότησης και για ένα περίπου χρόνο από σήμερα και μετά μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις και είδη ή αγαθά που πάντα ονειρευόσουν!

Δίδυμοι

Με το πέρασμα του Δία στον Τοξότη να σηματοδοτεί την βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να ευνοεί τις συνεργασίες μέχρι και του χρόνου το φθινόπωρο, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Και βέβαια, από την στιγμή που οι άλλοι αναλαμβάνουν να σε εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε ζητήσεις, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις και πολύ! Άμεσα βέβαια, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει στην ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για το οτιδήποτε.

Καρκίνος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σηματοδοτεί «παθιασμένες» καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με αφορμή προσωπικά αλλά και οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο φως και μάλλον θα κληθείς να επιλέξεις ανάμεσα στον… έρωτα και τον πόλεμο! Παράλληλα, με την είσοδο του Δία στον Τοξότη, η εύνοια της τύχης μεταφέρεται στα εργασιακά σου και από σήμερα μέχρι και του χρόνου το φθινόπωρο αναμένεται να «ανοίξουν» οι δουλειές σου. Σε κάθε περίπτωση όμως ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το μόνος/η, αφού οι συνεργασίες δεν σε «πάνε».

Λέων

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις εξόδους σου, με πρώτο μέλημά σου το να απολαύσεις και να ζήσεις έντονα την κάθε στιγμή. Ίσως μάλιστα να σε πλαισιώσουν και πρόσωπα από το παρελθόν σου. Παράλληλα, το πέρασμα του Δία στον Τοξότη σου προσφέρει πλέον το… απόλυτο πλεονέκτημα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και με «όπλο» την αισιοδοξία αλλά και την τύχη σου μπορείς να πετύχεις πολλά μέχρι και το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ στο ίδιο διάστημα αναμένονται ευχάριστα στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παρθένος

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη φέρνει καλά «μαντάτα» ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή με την στήριξη των οικείων σου. Επιπλέον, μέχρι και το ερχόμενο φθινόπωρο είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις-εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση. Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει… χρήμα στις τσέπες σου, δεν πρόκειται ωστόσο να σου μείνει κάτι αφού θα το ξοδέψεις μέχρι τελευταίας δεκάρας!

Ζυγός

Με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη θα νιώσεις ιδιαίτερα… σέξι ύστερα από στιλιστικές επιλογές που θα κάνεις και οι οποίες θα έχουν άμεση και θετική ανταπόκριση στον περίγυρό σου. Επιπλέον, θα γνωρίσεις αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα, ίσως όμως και να ταλαιπωρηθείς από κάποιον/α με κυκλοθυμική διάθεση, που την μια σε εκθειάζει και την άλλη σε κριτικάρει. Παράλληλα και μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, το πέρασμα του Δία στον Τοξότη ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια αλλά και για την απόκτηση ενός μέσου που θα διευκολύνει την ζωή σου.

Σκορπιός

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει στο προσκήνιο… καημούς και απωθημένα, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα του κακού εαυτού σου χύνοντας μονομιάς «την καρδάρα με το γάλα»! Επιπλέον, σε παραπέμπει στην αποκάλυψη κάποιων προσωπικών μυστικών, που είτε είναι δικά σου, είτε άλλων το βέβαιο είναι πως θα σε «ταράξουν». Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Δία στον Τοξότη ανοίγει τον δρόμο για την αύξηση των εισοδημάτων σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι και το ερχόμενο φθινόπωρο, διαχειρίσου λοιπόν συνετά το πλεονέκτημά σου.

Τοξότης

Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου αυξάνει ακόμη περισσότερο την τύχη σου και συμβάλλει θετικά στην προβολή σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει για έναν χρόνο περίπου από τώρα. Πρόσεξε βέβαια μήπως πάρεις πολλά κιλά παραπάνω. Από εκεί και ύστερα δεν έχεις παρά να αφεθείς στις ευκολίες που σου παρέχονται και στις πρωτοβουλίες εκείνων που νοιάζονται για σένα. Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη ανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου, ίσως μάλιστα να συναντηθείς ξανά με πρόσωπα από το παρελθόν σου.

Αιγόκερως

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη τονώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, δρομολογώντας συναντήσεις με πρόσωπα που πέρα από τις δεξιότητές τους, διεκδικούν και μια περίοπτη θέση στην καρδιά σου. Ίσως μάλιστα να συνεχίσετε μαζί κάτι που είχε μείνει ημιτελές στο παρελθόν. Παράλληλα, η είσοδος του Δία στον Τοξότη ενεργοποιεί τον «φύλακα άγγελό» σου και φέρνει αποκαλύψεις μυστικών. Επιπλέον σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με σημαντικά δρώμενα στην υγεία σου και μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, ό,τι κι αν σε απασχολεί σε αυτόν τον τομέα θα έχει επιλυθεί.

Υδροχόος

Το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει αρκετά παθιασμένο στις επιδιώξεις σου, ίσως όμως να γίνεις αποδέκτης κι εσύ κάποιων «φανατικών» σχολίων, είτε υπέρ, είτε κατά σου. Επιπλέον, ένα ταξίδι ή μια επαφή θα σε βοηθήσει να κλείσεις τους… λογαριασμούς σου με το παρελθόν, συνειδητοποιώντας αλήθειες! Παράλληλα, η είσοδος του Δία στον Τοξότη σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες και ανεξάρτητα με την ποιότητά τους, που δεν θα είναι πάντα καλή, οι δημόσιες σχέσεις σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου, δες λοιπόν θετικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ιχθύες

Με την είσοδο του Δία στον Τοξότη καλείσαι να αξιοποιήσεις τα προσόντα αλλά και την καλή σου τύχη, όχι βέβαια για να… απολαμβάνεις μόνον την ζωή σου αλλά και για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα, τόσο τον εαυτό σου, όσο και την δουλειά σου. Επιπλέον, μέχρι και του χρόνου το φθινόπωρο θα σημειώσεις μια σημαντική «νίκη»! Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να ρυθμίσεις ασφαλιστικά ή φορολογικά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε