12/11/2018: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12/11/2018: Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:11 Δημιουργία 12/11/18, 11:09

Κριός

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να παρέμβεις δραστικά, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά. Να θυμάσαι μάλιστα ότι μπορεί να γίνεις στόχος ατόμων ή κυκλωμάτων του περιθωρίου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα και τις ευχές σου, ίσως μάλιστα να έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία ή να «σου κατέβει» μια φανταστική ιδέα μεταξύ ύπνου και… ξύπνιου!

Ταύρος

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα συμβάλλει σε υπόγειες διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να εμπλακείς σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τεκταινόμενα. Το σοφότερο ωστόσο από πλευράς σου θα ήταν να αναζητήσεις μια κρυφή συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά κι έχουν «άκρες», έχοντας όμως συνείδηση πως δεν υπάρχουν περιθώρια για ημίμετρα. Παράλληλα και ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως όμως να σε ωθήσει και σε μια συλλογική δράση ανθρωπιστικού περιεχομένου.

Δίδυμοι

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με θέματα υγείας και διατροφής. Επιπλέον, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της δουλειάς σου, παίρνοντας τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και –κυρίως- φυλώντας τα νώτα σου. Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να μπλοκάρεις τους ανταγωνιστές σου μέσω κάποιου ισχυρού προστάτη, το πρόβλημα ωστόσο είναι πως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε μη ρεαλιστικές πρακτικές ή σε ρίχνει στην… αγκαλιά «σωτήρων», που πρακτικά «κοιτάνε την πάρτη τους». Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν για τις κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις.

Καρκίνος

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πιο καχύποπτο/η σε προσωπικά ζητήματα, αφού στο παρασκήνιο γίνονται πολλά που δεν γνωρίζεις. Αντίστοιχα, επιβάλλεται να είσαι εχέμυθος/η σε σχέση με ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί έναν «δικό σου» άνθρωπο, αφού αλλιώς θα τεθεί θέμα εμπιστοσύνης. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες από αυτές ή να σε ρίξει σε μια άσκοπη περιπλάνηση. Επιπλέον στο περιβάλλον σου λέγονται πάρα πολλά ψέματα!

Λέων

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ενδέχεται να «αμαυρώσει» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, εξ αιτίας ενός περιουσιακού θέματος ή μιας άλλης στενόχωρης εξέλιξης με οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τις αποχετεύσεις και με ότι… ζει σε αυτές, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο στον χώρο σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου, αφού έλκεις άτομα που επιδιώκουν να σου πουλήσουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» ή να «σε πιάσουν Κώτσο»!

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανό να χρησιμοποιηθείς ή να πέσεις θύμα μιας «στημένης» κατάστασης στο περιβάλλον σου, ενώ δεν αποκλείεται να χαθείς ή να βρεθείς σε αδιέξοδο σε μια μετακίνησή σου. Από την άλλη πλευρά όμως, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα θα σου δώσει την δυνατότητα να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια και να λάβεις μια ¨εσωτερική» πληροφόρηση. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη μια πρόθεση εξαπάτησης.

Ζυγός

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού γύρω σου καιροφυλακτούν ποικίλα «αρπακτικά με γραβάτες», που επιδιώκουν να σε έχουν για πάντα «του χεριού τους». Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί κάποιος/α να μεσολαβήσει κρυφά υπέρ σου σε μια υπόθεση που σε απασχολεί. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια κρούσματα απάτης στο εργασιακό σου περιβάλλον, μπορείς ωστόσο να προσδώσεις και μια καλλιτεχνική ή ανθρωπιστική διάσταση στις δραστηριότητές σου.

Σκορπιός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις όχι μόνον του «επίγειου» κόσμου αλλά και του… υπόγειου, αφού ο φίλος σου ο Πλούτωνας διεκδικεί σημαντικό μερίδιο στα δρώμενα. Και το πρώτο που πρέπει να ελέγξεις είναι η τάση σου να προσεγγίζεις περιθωριακά άτομα στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης δικτύωσης. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου για έναν «δικό σου» άνθρωπο, ίσως όμως να πρόκειται και για «fake news», γι’ αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Τοξότης

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σου δίνει πρόσβαση στους «έχοντες και κατέχοντες», βοηθώντας σε επιπλέον να αλιεύσεις πληροφορίες, στα πλαίσια μιας οικονομικής αντικατασκοπίας! Μπορεί ωστόσο να μάθεις και κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου ή θα κλείσει οριστικά μια «πόρτα». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά μεν να διαμορφώσεις ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, ενώ θα πρέπει να έχεις τον νου σου και σε επίδοξους διαρρήκτες.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που θα έπρεπε να γνωρίζεις για να ενδυναμώσεις την θέση σου. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια φιλία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί σε λάθη και αβλεψίες καθιστώντας τελικά άκυρες ή αναποτελεσματικές κάποιες από τις προσπάθειές σου γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου κι αν δεις ότι κάτι δεν «πάει» μην επιμείνεις.

Υδροχόος

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και αν πρόκειται για ένα «τέλος των πραγμάτων», εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία κι όχι βέβαια να χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα, προσπαθώντας να «γυρίσεις» μια χαμένη υπόθεση. Είναι ακόμη πιθανό να γνωρίσεις άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, να θυμάσαι ωστόσο ότι δεν κάνουν κάτι με το αζημίωτο. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον οίκο των οικονομικών σου, μην προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Ιχθύες

Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο, κάτι όμως που ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν είναι και τόσο ασφαλές, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με μια πρώτη ματιά. Επιπλέον, σε νομικά ζητήματα μπορεί να ληφθεί μια «τελειωτική» απόφαση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, είτε σου αρέσει, είτε όχι! Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο, από την άλλη πλευρά όμως είναι εύκολο να πέσεις κι εσύ θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε